Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
557 hozzászólás
Válasz Bárány #353. hozzászólásáraKösz megkaptam,túl fiatal lesz ez az ismerősömnek.De holnap azért odaadom a tel számod neki.
Válasz t.peti #354. hozzászólásáraAsszem 5105.4 D vagy G meg sok betű. Valami ilyesmi, fejből nem vágom.
Válasz csoppika #352. hozzászólásáraEgy kezdő üzletkötő volt. Az se tudta, mi az az úszós hidraulika, de egyébként szimpatikus fickó.
Én bent ültem a fullos, elektronikus gépben, és hitetlenkedve legalább két-háromszor megkérdeztem, hogy ez tényleg ennek az ára? Ő meg belenézett a papírjába, és boldogan modogatta, hogy igen.
Aztán odaadta azt a papírt a speckóval. Hazafelé a kocsiban a feleségem olvasgatta, és egyszercsak megkérdezte tőlem, hogy mi az a mechanikus irányváltó.
Meg mechanikus szinkronváltó? Meg mechanikus hidraulikavezérlés? Meg...stb.
Mindjárt felhívtam a komát, de még ekkor is kb. fél óra kellett neki, míg visszahívott és leesett neki a dolog.
Faxa.
Válasz Bárány #328. hozzászólására100MC-RC ?
Válasz csoppika #352. hozzászólásáraÜzenet ment. Kifelejtettem: művelőkerék nincs, 420/85R34 hátsó gumik vannak rajta.
Válasz Bárány #350. hozzászólásáraLe kellett volna csapnod rá...hehe...
Az üzletkötőnek egy darabig biztos állása lett volna...
Válasz Bárány #337. hozzászólásáraEgyik ismerősöm talán,privátban elküldhetnéd az árát.Mikori kiadás,művelő kerék van vele ?
Válasz Mf-es? #347. hozzászólásáraEgy sima vásárlás különösebben nem izgatna, de egy traktornál a szerviz milyensége nekem legalábbis nagyon fontos.
Egyébként már az első árajánlatot is sikerült elszúrniuk. Egy fullos gépre egy fapados árát adták.
Válasz Hús Futár #338. hozzászólásárami az a min hiba 270oránáűl??a t6105 alatt konkrétan melyikre gondolsz,a t6150re??
Válasz Maszek Zs #345. hozzászólásáraJa... Nos olyan hf-be én is belefutottam, hogy nem volt benne a keményfém gyűrű a szelepfészeknél... És még a drágábbikat kértem, mert az biztosan "jobb"...
Aztán cserére Csoppi bácsinak jó volt az olcsóbb is....csak legyen benne a gyűrű...
Válasz Bárány #346. hozzászólásáraÉn vetőgépet vettem,semmi negatívat nem tudok mondani rájuk.
Válasz Maszek Zs #345. hozzászólásáraKöszi! Úgy látszik, jó, hogy rákérdeztem. Eddig még jót senki sem mondott róluk, úgyhogy egyik zöld árnyalat kiesett.
Válasz Bárány #343. hozzászólásáraEngem az Enyingi Dorker akart hülyének nézni. Biztató volt az ár és még ki is hozták. Csak mikor meghozták jött a szervízes is (itt kezdett furcsa lenni!
)) Végén majdnem lehülyéztek és elzavartam öket! Úgy,hogy végeztem velük. Egy havernak olyan MTZ hengerfejet vittek amit újra kellett marni és csiszolni!
Válasz Bárány #343. hozzászólásárajovan
Jó hallgatóság vagyok
Válasz *** HM *** #340. hozzászólásáraEz egy hosszú történet...
Majd ha egyszer odadugod a képedet a találkozóra, elmesélem.
Válasz Hús Futár #338. hozzászólásáraMit csinálsz vele?
Nem kisebbet akartál sorba rakni?
Válasz Hús Futár #338. hozzászólásáraHDt láttál már mozogni valahol T. ?
Válasz Bárány #339. hozzászólásáraLandiniben lehetett?
Válasz Hús Futár #338. hozzászólásáraSzervizhátterét nagyon gyengének tartom, és - lehet, hogy nincs igazam - nem bízom a Zetorban.
Válasz Bárány #328. hozzászólásáraCsak mert nekem eddig nagyon jól muzsikál a forterra HSX márc-24 óta 270 óra minimális hibával és hozzád legközelebb Pécsen a KB Gépudvar van forgalmazó és szervíz . Én Békéscsabáról vettem igaz . Egy T.6105 nyuszihoz képest 2 misivel volt olcsóbb a 140-es HSX és felszereltségben szinte ott van mint a nagyok .
Válasz mtz1221 #336. hozzászólásáraBeszámíttatom. Korrekt árat mondtak rá.
Téged érdekelne?
Válasz Bárány #333. hozzászólásáraA kék mikor lesz eladó ?
Válasz Bárány #331. hozzászólásáraIgen az volt ezt nem irtam az előbb
Válasz Ares 826 #329. hozzászólásáraEgyik cég sem ISTEN, DE amit én az évek alatt megéltem velük kapcsolatban, azt ha kérdés van elmondom, és azt látom hogy évek alatt egy bolha...val sem lettek jobbak, sőt. SAJNOS! Ez a tény és ha kérdeznek igenis megmondom... pedig én DF mániás voltam és ha valaki bízott bennük az én voltam...DE sajnos ez nem csak a DF termékeikre igaz hanem más általuk képviselt gépre is...
Ezt én megmondtam nekik is, de hidegen hagyja őket. Természetesen mindenkinek a maga döntése, csak azért itt ebben a közösségben próbál segíteni az ember a másiknak és én így tudok ebben a ?-s körben.
Válasz Ares 826 #332. hozzászólásáraVan olyan is. Szinkrongyűrű csere 100 óránál 6R-en.
Válasz bobo77 #330. hozzászólásáraPersze szinte új gépnél garanciális szerelés a váltóban, mese mese meskete! Érdekes a havernak "szarvasos" trakija van azon ilyen nem kell csinálni. Igaz ott is vannak kisebb alkatrészek amik beszarnak rajta de nem a váltót kell mókolni pár száz óránál.
Válasz bobo77 #330. hozzászólásáraTalán valami gyári visszahívás lehetett.
Kösz!
Válasz Bárány #328. hozzászólásáraA kaposvári szervizhez hozzátenném, hogy a télen volt náluk 4-5 új vagy kevés üzemórás nagy traktor amikről a fülke le széthúz és szerel.Kérdeztem mi a baj velük mondták, hogy csak garanciális szerelés a váltókban... Gyorsan eltűntek onnét a gépek...Én ezt láttam
Válasz borda77 (Joe) #322. hozzászólásáraNa csináltál nekik egy "jó reklámot"! Tényleg ennyire nulla a cég szakmailag??? Csak a festett csöcsű csajszikkal tudják a vevőt megfogni szakmailag meg nem?????
Válasz Hús Futár #327. hozzászólására90-100 LE. A közeli, jó szerviz és akatrész fontos szempont. Mostanra nagyjából minden a zöldek felé mutat, amiből a Dorkerrel még nem volt semmi kapcsolatom, ezért érdeklődöm. A többi "zöld forgalmazót" :-) és a szervizeiket ismerem.
Persze egy mocskos jó egyéb ajánlat még mindig eltántoríthat, de olyan nagy csodát már szerintem senki nem tud mondani.
Válasz Bárány #325. hozzászólásáraMekkora teljesítmény érdekel pirosban nem gondolkodsz ?
Válasz Bárány #325. hozzászólásáraAkkor jd
Ugyis minden paraszt azt venne ha ...
Válasz borda77 (Joe) #323. hozzászólásáraKöszi! A lényeget leírtad, úgyhogy ha nincs kedved gépelni, akkor nem terhellek továbbiakkal. De ha esetleg van még valami, amit tudnom kéne, de nem publikus, akkor megköszönöm. Jöhet privát üzenetben, vagy akár felhívlak amikor neked is megfelel.
De a lényeg világos: azt mondod, óvakodjak tőlük, mint gyújtogató a vizes szalmától!
Hecci!
Úgy néz ki, zőőőd lesz, csak még az árnyalat kérdéses.
Válasz Bárány #321. hozzászólásáraAha
kék helyett kéne zöld
de nem lesz
vágjuk
Válasz Bárány #319. hozzászólásáraha bármi érdekel privibe szívesen megírom...
Válasz Bárány #319. hozzászólásáraSOHA többé DORKER!!!! VICC az egész banda!!! Sem alkatrész időben sem szakértelem.. mindig az a szöveg írnak németországba mert fingjuk nincsen semmiről.. aztán vársz és vársz.. a gar. javításoknál hosszú heteg és idegeskedés...
CSAK KITE, AXIAL és AGROTEC... ENNYI! Nagyértékű gépet vettem náluk meg kisebbeket is és nevetséges.... ÓRIÁSI csalódás volt...
Válasz *** HM *** #320. hozzászólásáraTraktor. De most ne menjünk bele a részletekbe, a lényeg a lenti kérdés lenne.
Válasz Bárány #319. hozzászólására( mi a franc lehet nekik ami kőhet neki????)
A Dorker Kft. szervizéről milyen tapasztalataitok vannak? Gyorsaság, szakértelem, stb.
Úgy általában is érdekel, de a kaposvári különösen.
Előre is kösz!
Válasz kiro71 #315. hozzászólásáramtz-ből csak újat szabad venni.
Van valakinek tapasztalata új JD vásárlásáról az Agroparktól?
Szerviz, garancia stb.?
Válasz #315. hozzászólásra
Van vas náluk rendesen,néztem náluk sokmindent többször is nem lett üzlet.Ismerösök hoztak potokat minden flottul ment még el is hozták nekik.
Üdv az uraknak segítséget szeretnék kérni vásárlással kapcsolatban MTZ 82 -es Kiskunmajsán eladó engem komolyan érdekelne,kereskedőnél van Pálinkó érdemes vele foglalkozni,vagy felejtős minden infó érdekel köszönettel előre is a segítségért.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Azt tudtam, hogy a lerakatuk a határ túloldalán van (gyakorlatilag román cégek), csak ők vannak földrajzilag viszonylag közel, de mivel nincs uniós adószámunk és az áfát nem tudjuk lenyelni ők egyenlőre kiestek.
Válasz #311. hozzászólásra
7 m esek vannak 3-4 db, de egyik sem olyan, hogy rákötök és irány a föld, ez nem is lenne gáz ha nem kérne érte 2 misit.
Mindegyiket alaposan fel kéne javítani mire hadra fogható lenne.
Válasz #309. hozzászólásra
Két éve én is voltam náluk műtrágyaszórót nézni,egymás tetejére dobálva voltak mint mikor pár hónappal hamarabb láttam a hírdetésekben!
Annyira hulladékok a germinátorok náluk ? Mekkorát néztél én 6 méteresben gondolkodom .
Az ürge franciáktól szedi össze az ócskavasat...
Válasz #303. hozzászólásra
Ártándon voltam, de csalódás volt, át kellett menni a határon is.
A gép telefonban jó állapotú volt 2 misi kongskilde germinátor, hát amikor megláttam agyon hegesztett váz, logó hidraulikacsövek stb 1 lepusztult több éve ott álló vaskupac volt az összes 3-4 darab.
Azért voltak jó gépeik is, de sok nagyon leélt vasat láttam ott trakeszok közt is pl.
Válasz #304. hozzászólásra
ehhez olyan bála is kell, amit tudsz így tekerni.