Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
622 hozzászólás
Válasz #421. hozzászólásra
Ma az megvót,most jön a finanszírozás
Válasz #420. hozzászólásra
Még ott tartottunk,hogy zajlik az 1eztetés.....
Válasz #418. hozzászólásra
nem olvasol????
Válasz #417. hozzászólásra
Ja és mivel Te itthon árulod NINCS rizikó....
Válasz #416. hozzászólásra
vettél valamit, amiről nem tudok?
Válasz #413. hozzászólásra
én akkor árulgatom a teleszkópost 5 alatt ha már dugul a szűrő
Válasz #411. hozzászólásra
A nejem belealkudta a fuvart(még jó hogy eljött velem), én meg egy zsír 3D-t,
Válasz #411. hozzászólásra
Elke néninek kolegínája lett?
Válasz #413. hozzászólásra
Találni ettól lényegesen olcsóbbat is. Igaz még csak hátsó kerék kormányzású és nem tudom milyen műszaki állapotú de ha üzmképessé lehet varázsolni nem nagy pénzből akkor nekem a célnak tökéletesen megfelelne. Kérdés, hogy mennyiből jönne haza.
Válasz #410. hozzászólásra
Én is nézegettem az öreg teleszkóposokat
de 2.7-3.5 millióig itthon is találok
Kint se olcsóbb és nincs rizikó.
2.
Válasz #407. hozzászólásra
Az avatarom onnan van.
Válasz #409. hozzászólásra
Akkor ,én mit mondjak: 110okm kombájn németből ada-vissza fizetve 3300 euro!
Válasz #409. hozzászólásra
Méretbe belefér biztosan, egy kisebbfajta, öregecske teleszkópos rakodón akadt meg a szemem elég jó áron van főleg ha még lehete belőle kicsikét faragni.
Válasz #408. hozzászólásra
Én már vásároltam ilyen felelőtlenül külföldről
sok mindent,de még mindig megúsztam.Az első amit
le kell tisztázni a szállítási méret,a szélessége
nem haladhatja meg a 250 cm,ha szélesebb akár 10 cm
már túlméretesnek számít.És úgy a szállítás borzasztó
drága.Most hozok egy permetezőt németből 1000km 270 cm széles mivel túlméretes így 380000 ft a fuvar ha 20 cm keskenyebb lenne 140000 ft ból megúsztam volna.
Ha kinézek egy gépet Angliába. De semmi tapasztaltam se nyelvtudásom nincs rá hogy elintézzem a hazahozatalát akkor van akivel érdemes ilyenbe gondolkodni? Korrektül segít benne? Lehet alkudni az Angoloknál? Mennyibe fáj egy 4to gép hazahozatala a vételáron felül?
Sziasztok. Vett már valaki külföldről használt kombájnt? Olcsóbb mint itthon? Több néhány üzemórás gépet látni, ez miért van?
Vett már valaki gépet rajta keresztűl ???? ---
Ár: Kb.20-30 %-al olcsóbban.
Feladó adatai:
Név: Frankó Pál
Telefonszám: +3630xxxxxxx
Helység: Békéscsaba
Case - Massey Ferguson - John Deere - JCB-Bobcat- Mc Cormick - New Holland - Manitu és még számos márka, és típus. Traktorok-adapterek-targoncák-föld munkagépek és még....!!! A legmodernebb traktortól, a gőzgépig, minden fellelhető az Angol farmokon és gépkereskedőknél. Hozzávetőlegesen 20-30%-al kedvezőbb áron szerezheti be a kiszemelt gépet Angliában, a Magyar árakhoz képest.(a gép vásárlási ára + Hazaszállítási költség + az én órabérem + szállás és a kiutazáskor repülőgép jegy ára, valamint a hazai üzembe helyezés,vizsgáztatás költsége összesen kb. 20-30 %-al kedvezőbb, mint a hazai árak). VÁM, vagy ADÓ nincs!!! A gépet saját maga válassza és próbálja ki!!! Tracktúrák szervezését és lebonyolítását vállalom!!! Jónéhány sikeres vásárló körutat bonyolítottam már le. A gépek felkutatásától, az ügyfelek szállításán és a helyszini alkudozáson keresztül, a hazaszállítás leszervezéséig teljeskörűen mindent intézek. Természetesen csak ha igény van a közreműködésemre. Készséggel állok rendelkezésére bármiféle részlettel, vagy információval kapcsolatban. Néhány napos túra keretében, a gépvásárlás mellett, számos látványosságot is megtekinthet Angliaszerte. Legyen szerencsénk mihamarabb!Tegyen próbára!
Meglátja megéri!!!
Elérhetőségeim:
a 3.20m vontatott tarcsa milyen arban szokot leni?,
Válasz #402. hozzászólásra
Anglia, német holland
Itt egy külföldi emberke,telszáma .Magyarból kitelepült.Minden gépet behoz,jutalékért.Janos Babcsan +447927021295
Válasz #396. hozzászólásra
melyik orszagbol vasarolsz??
Válasz #399. hozzászólásra
Köszi
Válasz #398. hozzászólásra
Persze azért megnéztem a kereskedő multját
Válasz #397. hozzászólásra
Forgalmazók honlapját pásztázva,mikor mit kerestem.
az után telefon több fotó kérés (az előnytelen oldalakról is) alku, utaltam a pénzt küldtem a kocsit és haza...
Node tegyük hozzá nem olyan ál honlapról mint amikről ittvan szó, hogy fordítóprogrammal variálnak neked meg ha mondod hogy mész a pénzzel akkor eltűnnek a színről hirtelen.
Sokan bebuktak ilyet sajnos egy jó bót reményében.
Hirdetésre mentél vagy csak úgy ?
Több gépet(trak. rakodó. zuzó, kasza,bálázó) vásároltam márt kintről,úgy hogy kisementem .
Eddíg minden esetben azt kaptam amiről beszéltünk.
Válasz #387. hozzászólásra
Nemszabad vele foglalkozni,a csalók a sikeresebb megtévesztése érdekében,saját humbukk oldalt készítenek.
Válasz #393. hozzászólásra
Nem csak azt
EZT IS itt szintén nem él a telefonszám, küldtem E-mailt egy gépi fordításos válasz jött külfödről .
Itt az agroinformon is hirdették ezt a proximát egy furcsa tel számmal.
Válasz #389. hozzászólásra
Igen pont erről beszéltem.
Válasz #388. hozzászólásra
Hát, címek nincsenek a gépekhez, és a vásárlás menete az, hogy utald a pénzt aztán ők leszállítják a gépet (ennek költsége benne van a gép árában), úgyhogy gyanús nagyon
Válasz #389. hozzászólásra
Valaki mesélte, hogy emilezett egy ilyen céggel, kiválasztotta a gépet és közölte velük, hogy most azonnal autóba ül és viszi a pénzt kp.-ban.
Na, onnantól kezdve nem jött több válasz...
1. Choose the equipment you want to buy and fill in the reservation form with the necessary information.
2. We receive your reservation and start the transaction. We provide an Invoice and a Sale Contract (in the Sale Contract we guarantee the condition of the equipment). You will receive the Invoice and Sale Contract by email or fax.
3. You receive the Invoice and the Sale Contract. You will print both and keep the Invoice. The Sale Contract must be signed and sent back to us by email or fax.
4. After we receive the signed Sale Contract, we make the necessary preparations of the equipment and documents for delivery and we contact you with the payment information.
5. You will make the payment (you have to send the payment confirmation by email or fax) and we will start the delivery. The equipment will arrive in 2 - 3 days after the payment is confirmed.
az 5-ös pont a legjobb, előbb utalsz, és ők majd küldik a gépet (vagy nem)
Ez egy lehúzós, kamu oldal szerintem.
Ismeri valaki ezt az oldalt?
EZAZ
Feltűnően olcsó minden. Lefordítottam googleval az infókat de semmi különös nem derül ki.
Válasz #385. hozzászólásra
Rendszámot se,csak zöldet.
Válasz #383. hozzászólásra
Nem is adják, mert a törvény szerint ha nem tudod visszavezetni az eszközödet az első tulajig, akkor rendszámot igen, de törzskönyvet nem kaphatsz.
Magyarán rajtad marad a gép!!!
Válasz #382. hozzászólásra
Ha így működik még mnidig a rendszer ahogy én írtam akkor megoldás lehet az is hogy nem te veszed meg egyből hanem valakinek a nevére és attól veszed meg te. De azért érdeklődjél utána mert amit én írok az 3-4 éve volt.
Válasz #382. hozzászólásra
Saját tapasztalatomat mnodom: tőlem nem kértek semmit. Igaz nem mondtam hogy honnan van a gép (angliából volt) én itthon vettem egy adásvételivel és műszakit szeretnék rá... jó akkor eredetvizsga, biztosítás, műszaki vizsga, okmányiroda. És meg is volt. Kivéve a törzskönyv mert azt azóta se akarják kiadni.
Válasz #380. hozzászólásra
nálam az aki behozta az már 1 tulaj, neki a számlán(van neki) már meg kell legyen az a tulaj akié angliában volt a gép. Idáig világos. Esetleg valami vámpapir nem kellene legyen?
Válasz #379. hozzászólásra
Számla,ami tartalmazza a gép adtait,nekem minden esetben elküldték az angol forgalmit és rendszámot is,ezen felül a traktor O reviziós lapja,gyártási lapja,szervízkönyve,gépkönyve!
Válasz #379. hozzászólásra
Egy sima adásvételivel már jó vagy. Viheted műszakira. De törzskönyved nem lesz hozzá. Azt hiszem ha 3 tulajig visszamenőleg letudod igazolni a traki eredetét vagy az okmányiroda letudja ellenőrizni a rendszerében akkor jó. Szóval ha ilyet veszel akkor kérd el azokat az iratokat amivel az előző tulaj igazolja hogy honnan van neki a traki.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy traktornak, amit valaki behozott angliából és én meg szeretném venni: milyen papirjai kell legyenek?
Érdekelne, hogy esetleg valaki hozatott-e már be gépet külföldről a Szigetszentmiklósi céggel?
Üzletkötő: Bárándi Zoltán
Vélemények? Tapasztalatok érdekelnének!
Köszönök minden választ!
Válasz #375. hozzászólásra
4000 óra???
Válasz #375. hozzászólásra
Mikor vettem a tárcsát tőlük,egy ilyen trakit,kb. korra is felgumizva,nettó 19,5 ért adtak el.Dániából hordják be.
ez mennyit ér?
lehet a gépker csak alibi
Noés a címek között találtál valami értelmeset?
Csak érdekesség kép:
Emileztem egy olasz kereskedővel bálázó végett, ki is mentünk a gépért de végül nem hoztuk el. De most nem is ez a lényeg. Hanem elkezdtek a spamok jönni.. csodálkoztam is... főleg viagrát reklámoztak. Törölgettem őket szorgalmasan. Aztán meg szüntek. Tegnap megint írt az olasz hogy akkor kell e a gép? És megint van viagrás spam a postaládámban. Most így vissza gondolva a digó leveleivel együtt jöttek a viagrás levelek is. Szóval a digó valószínűleg valahogyan kapcsolatban áll a szerrel.