Hirdetés
Fórum
- S.O.S. új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Poénok új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
622 hozzászólás
Válasz #270. hozzászólásra
nyergesek mennek 14 ft/km/t, tachográffal, 35 literrel, számlára, depótól depóig.
ha tudod váltani sofőrt, van jogsid, akkor 1 nap alatt meg is fordultok, ha nekem lenne, én kimennék ennyiért.
megeszik 12 litert, 3600/100 km. jó tégy rá még 30-at, és nem kell külön kimenned. nincs ennyiért sem? beszéltél velük?
Válasz #269. hozzászólásra
Ez nem öreg gép. És én 1x láttam közelről ilyen 550est. Ahol a kronet vettem ott volt egy... hát a krone csak lepkexar volt mellette. Sulybe nem tudom hol járhat a krone se és ez se de én jóval 1,5t fölé tippelem. Jó lenne valaki akinek van gépkönyve ilyenhez és mondana egy pontos számot.
Válasz #268. hozzászólásra
1000km 2x? 100000ért? Hol van olyan autómentős aki 50 ft ért megy kilométerét?Ha felteszi a kezét holnap indulhatunk is. :) Legolcsóbb lenne gyüjtőfuvarba felrakatni valami kammogóra. De az csak úgy megy hogy megnézem ha tetszik fizetek és már rakják is fel. Nem lehet ott hagyni ebek harmincadjára az tuti.
Válasz #264. hozzászólásra
szerintem is elég egy tréler és amiket te ide betettél jd bálázót az ki van zárva hogy az 2.5 tonna lenne..... jd 550 ből van elég sok fajta kortól függően ahogy nézegettem öket.
autómentősre nem kérdeztél rá?
azok tudnak húzni súlyban 3,5 tonnáig simán, és a kéttengelyesre föl is fér, még bontani sem kell.
100 asért szerintem simán hazahozzák egyenesben is, és akkor vele ki is tudsz menni, nem egy kamionra kell várnod visszfuvarba napokat, meg kimenni előre, lebeszélni, aztán izgulni, hogy ugyan azt rakják-e föl, meghogy mit szednek le róla.
bár sosem hoztam be gépet, de szgk-t sokat, nem nagyon jött be, hogy kifizeted, aztán napok múlva majd valaki megy érte...
Válasz #258. hozzászólásra
erdőbe a legjobb...
Az elég nyuszi fülke
Sajna azt nem tudom.A rudat kiszedni nem veszes
Válasz #260. hozzászólásra
Még egy kérdés. Könnyű kivenni a a vonórúdját? És úgy kb mennyit lehet nyerni a méretből?
Válasz #260. hozzászólásra
Ok. Köszönöm a segítséget!
Hät ezen ilyen a fülke :)
De jo az ära.
Válasz #252. hozzászólásra
Itt is van egy pär darab:
http://www.technikboerse.com/suchen/ergebnisse/ansicht/default/seite/1/?sortBy=sortdate_desc&perPage=10&country=DE&category=1&machinetype=B&manufacturer=John+Deere&model=6310
Válasz #257. hozzászólásra
A szervizprogram szerint ennyi.
ha ehez hozzäadod a pick-up tömeget is akkor valahol ott van de inkäbb kevesebb.
Itt is talälsz pärat
http://www.technikboerse.com/suchen/ergebnisse/ansicht/default/seite/1/?country=DE&category=1&machinetype=B&manufacturer=John+Deere&model=6410
Ezen meg milyen fülke van????
Válasz #253. hozzászólásra
ajajaj! A Suly szerintem nem paszol. De ha tényleg ennyi lenne akkor hazahoznánk traileren simán. viszont én azt540ről és 545ről találtam adatokat azokra azt írta hogy felszereltségtől függően 1900kg tól indul a suly... tutira jó a Te adatod?
Előre is köszönöm a segítséged!
Válasz #254. hozzászólásra
Sajnos ez az igazság
http://jd-partner.de/maschinen-weger/index.php?p=usedequip
ezeket már aranyárban mérik és 8-10 ezer ü.ó alattit elég nehéz találni főleg amelyik homlokrakodós
Válasz #250. hozzászólásra
A kert meretek:
-1600kg
-Hossz:3,45m
-Magassag:2,30m
-Szelesseg:2,31m
Válasz #251. hozzászólásra
Konkrétan 6400,6410,6300,6310 esetleg 6200,6210 érdekelne és ha lenne rajta homlokrakodó az lenne az igazi
Mi érdekel?
Tudok sok címet.
Válasz #247. hozzászólásra
Szia! Necckötésű JD 550 pontos méreteit esetleg nem tudod kideríteni? hossz x szél. x mag. és kg? :)
Válasz #247. hozzászólásra
Címed van esetleg ahol lehet nézelődni???
Válasz #246. hozzászólásra
Rendben,keresni fogom
Németországi és Ausztriai gépek ügyintézésében tudok segíteni.Szállításban is.Akár 2 munkanap és itthon van a gép.
Válasz #242. hozzászólásra
Gabi használt gép ügyben híjad tesómat nyugodtan!!!
Válasz #238. hozzászólásra
Ha komoly a vásárlási szándékod az e-mail címemre küldd el a gép pontos hosszát súlyát magasságát és ehhez képest tudok árat mondani. 1000 km-rő ha kb 4-es akkor kb 400-450 Euró. Nagykamion részrakóban elhozza ha van rámpa a felrakáshoz leszedéshez.
németek már nagyon megdrágultak és aki hoz is be az olaszból hoz most de szerintem ott se kell sok és rájönnek hogy az ócska vasakat a hülye magyarok megveszik drágábban is!!!
Válasz #241. hozzászólásra
aki volt kint érdekes dolgokat mesélt az Angol használtgép piacról.... nem mind arany ami fénylik..
Válasz #241. hozzászólásra
Mi is gondolkodunk 1 kinti behozataláról,talán most az angol gépek viszik a prímet.Ha valakinek van tapasztalata szivesen fogadjuk
Válasz #240. hozzászólásra
Mit vettél és merre???(Angliából szinte inygen behoznak bármit,mert rengeteg kamion megy arra,de csak is visszfúvarban kell gondolkozni...
Mi több gépet hozattunk be külföldről,de mindig visszfuvarba hozták be kamionnal,és jó áron.
Bérelsz egy platós kistehert,én is igy szeretném tavasszal hazahozni.
olaszoktól bálázót körbálázót behozni legegyszerűbben? Van valakinek valami tanácsa? minden értelmes ötletet szivesen veszek. a gép kb 2,5t tehát sgk trailer kilőve. :( Kb 1000km-re van.
Válasz #236. hozzászólásra
Azta! Pedig most ilyen euró árfolyamnál az osztrákoknak megéri itt is körlnézni gép ügyben.
Válasz #235. hozzászólásra
Már hallottam olyanról is,hogy kimentek a sógorékhoz gépet nézni és mikor kiderült,hogy magyarok,rögtön nem volt eladó a gép
Sziasztok!
Ha valamelyik mezőgazdasági gép érdekel benneteket, és érdklődtök, hogy megvan-e még, hogy pontosan mi az ára (ha nincs fent egyébként) akkor szívesen felhívjuk őket és segítünk a kommunikációban.
Természetesen magát az üzletkötést nem vállaljuk, de a tájékozatást igen
Érdemes egyébként páran összeállni és kimenni együtt megnézni több kereskedőt. Olyan embert kell még vinni aki tud a kereskdővelk kommunikálni.
üdv!
Kinéztem itt a használtgéphirdetések közt egy 1000lityis függesztett permetezőt 270e ft áfásan. Németorszégba rágerjedtem jövőhéten megy ki haver egy furgonért haza is hozta volna vele így a fuvarra se lett volna gondom... ma felhívtam egy ismerőssel lebeszélni hogy minden ok legyen... úgy tűnt hogy mniden ok sínen van a dolog... aztán a végén kinyögte a német kereskedő hogy nem 1000 hanem 3500yuró a gép.
A SAME és a DEUTZ sztem ugyanaz, meg a Lamborghini is, nem?
Válasz #231. hozzászólásra
HÁT... Most öszintén???
Jo napot mindenkinek!
Same Laser-t vagy Deutz fahr dx6.30-as traktort vegyek?
Velemenyeket ,tapasztalatokat varok.
Koszi elore is.
Válasz #227. hozzászólásra
Jah:-) A romanoknal csoros amcsi kamionok futnak? A hatterben ez latszik:-)
Kilehet szűrni egyszerűen ezen hírdetések valódiságát Egy Romániai Mobilszám 10 szám ezek a hírdetéseknél meg +:- egy két szám
Válasz #224. hozzászólásra
igazabol nem talakoztam meg sol ilyennek, mert a mascust nem nezegettem, de hat azert mar alapbol is gyanus lehet az ilyen olcso gep. Hol van ez a gep egy ferga 3080 vagy hasonlo melett? Itt ennyiert max egy olyat kapok es aztis gyengus allapotban levot
Válasz #225. hozzászólásra
EHUN 1 TG nyuszó, mellette a Gleaner kombájn tiszta ámerika, ja és ennyi pénzért még a Kuhn kaszát is adják vele
Válasz #224. hozzászólásra
Ja igen..Olyan fejlett a mezögazdaság arafele hogy ilyeneket már bagóért lehet venni...
Válasz #222. hozzászólásra
Ez "júeszéj" modell,nyilván a nagyvízen túl van.
Válasz #223. hozzászólásra
annyira olcsó, hogy kb tizedébe kerül mint a valós piaci ára
kis bökkenő, hogy ez amerikás traki, és valószinü, hogy csak az idehajóztatása többe kerül mint 1O ezer juró
köcsög románok szedik lefele a képeket az amcsi oldalakrol aztán hirdetnek ezerrel , az a paraszt aki elhiszi, hogy 12 ezer juróért ilyet kap az megérdemli, hogy megcumiztassák
Ehol meg egy jóárasitott amerikás NH kombájn
kiváncsi vok hányan döltek már be ilyen és ehhez hasonló hirdetéseknek
Válasz #222. hozzászólásra
Ez tenyleg olcso, de tuti h elirt valamit kb EUR akart lenni a RON helyett, de meg akkoris, ez engem is kivancsiva tett