Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak627 FtBenzin árak617 FtEUR413.39 FtUSD398.41 FtCHF442.67 FtGBP501.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is ma jött meg az elutasító határozat, 49ponttal.
Valakinek esetleg van biztos infója hogy 50 ponttól adják meg? Vagy ez csak városi legenda?
Köszi.
Válasz subee82 #3049. hozzászólásáraPályázat író! Voltak nehézségek kétszer hiánypótlás nem egyeztek az összegek a bevételnél de könyvelő rendbe tette! Nehezen de meglett!
Válasz nferry #3048. hozzászólásáraMi bevétel alapján indultunk. Febr. beadásnál a bankszámlaszám nem volt regisztrálva.
Most volt erre az üzleti terv 25 pont. a
Én is elutasítót kaptam.
De
Az volt a bajuk hogy a februáriban a pályázatíró "elfelejtett" területet beleírni a pályázatba, így pont lecsúsztam a 3000 STÉ értékről.
A májusit már én adtam be a helyes adatokkal, most az volt a bajuk hogy nem passzol a két adat.
Szerintetek van értelme fellebbezni, ha megmagyarázom hogy a februárit a pályázatíró baszta el?
Én ma kaptam meg az elutasító határozatot.
28 pont lett összesen.
25 lett az üzleti terv. valakinek van valami normális üzleti terv.
Illetve hány ponttal nyertetek?
Válasz trakitibi #3039. hozzászólásáraSzerintem, tárhelyre küldik a határozatott. Második pillèresek a VP - pályázatok ha jól èrtelmeztem ès ez azt jelenti, hogy kitudja mikor lesz belőle pènz.
Azt irták mindenüt hogy csak az első pillères támogatásokat utalják, ilyen a terület apalu, a fiatal gazda stb..
Válasz Mimóci #3037. hozzászólásáraSzia! Nekem is 10.13 változott jóváhagyottra a státusz.
Azóta semmi. Várnom kell a jóváhagyó határozatot ügyfélkapun?
mit jelent az a "második pilléres"?
Köszönöm
Válasz nferry #3033. hozzászólásáraNekem kb. 2 hete volt hiánypótlás. Azóta szeptember 26.-án volt megint státuszváltás feldolgozás alattra. Volt feldolgozás alattra váltás július közepén is. Az első feldolgozás alattra váltás a beadás másnapján volt.
Válasz cimbike. #3030. hozzászólásáraÉn pénteken hívtam a Kincstárt, akkor azt mondták hogy a területalapút a szokásosan fogják fizetni, illetve nincs tudomásuk róla hogy a pályázatokra is vonatkozna.
Sziasztok, frissen szeretnénk a jövő év folyamán kb. 3000 m2-nyi területet erdősíteni. Szerintetek van valamilyen támogatás, amit igénybe tudunk venni erre, vagy ez kevés terület ahhoz, hogy szóba álljanak velünk bármilyen szinten is ill van-e olyan támogatási forma amibe még bele is férhetünk?
Köszönöm a válaszokat!
Válasz behanypatriktician #3017. hozzászólásáraNekem semmi, az MVH-nál van státuszváltás 05.05 feldolgozás alatt!
Bosszantó hogy az októberi beadásoknál februárban a 84 éves nagymama is megkapta.
Válasz envagyok2 #3011. hozzászólásáraNem a kereskedő írta, de kommunikáltak egymással és nincs túlárazva a traktor, korrekt ajánlatot kaptam, csak én gondolom, ha az utcáról beesnék a szalonba egy köteg pénzzel, azért még kapnék pár forint kedvezményt.
A vázolt számításomban benne van a 7%-os prec. szolgáltató díja és a pályázatíró díja is, amiben a végösszeg eltérhet, a valószínűsíthetően jóval nagyobb áremelés a gyártó részéről.
Na de már így sem rentábilis, hisz mint azt írtam, ennyiért tavaly megkaptam volna mindenféle kötelezettség és buktató nélkül.
Szóval most vagyok csak hálás magamnak, hogy tavasszal igent mondtam a 11 hónap után beérkező MTZ-re, bármennyire is nem számít traktornak.
Lusták? Napra pontosan egy évre volt szüksége a Vas-megyei MVH-nak, hogy formailag ellenőrizze a beadott pályázatot, ami csak ezután került küldésre az érdemi elbírálókhoz
Válasz Gandhy #3010. hozzászólásáratudom, neked a kereskedő írta apályázatot, de nincsenek egyéb adminisztratív kiadások? meg a váűllalások, plusz pontok pénzre lefordíthatóak?
szerintem ettől rosszabbul állsz, mint ahogy számolod, szóval jó döntés.
és tegyük hozzá, mindez a kibaszott tróger (és azt meg döntse el mindenki, hogy csak simán alkalmatlanok, ügyetlenek, ostobák, lusták, tehát nem szándékosság van a késlekedés miatt, vagy éppen a rendszerben matatnak, mutyiznak, így-úgy csavarják a dolgokat, csak hogy a haverok minél többet tudjanak tudjanak innen is kilopni) magyar államigazgatás miatt.
mennyire simán mehetne ez, mennyire sokkal jobb ország lenne ez, ha mindenki egyenesbe dolgozna, hátsó szándék, és minden kavarás nélkül...
Válasz envagyok2 #3009. hozzászólására43 M-ra pályáztam, az árfolyam romlása feltolta 50-re és ha csak 10%-os eszköz áremeléssel számolok, már 53-54 millió, amihez 21,5 M a támogatás
tehát legalább 32 M-t kéne hozzátennem ahhoz a traktorhoz most, aminek egy éve a teli ára volt 35 M és ott még, ha nem pályázatba teszem, lett volna némi terem egy kis alkura is.
Válasz Gandhy #3008. hozzászólásáraés mire megkapod majd azt a pénzt, 500 lesz.
vagy lehet sose kapod meg, amire mondjuk elég nagy esély van, látva hogy milyen lelkesen csepegtetik ebbe az országba az eurót nyugat felől...
3557 hozzászólás
Válasz Mimóci #3055. hozzászólásáraKöszi!
Sziasztok! Még lenne egy utolsó kérdésem ma jött a kifizetési igénylés jóváhagyása! Az lenne a kérdésem, hogy ezután hány nap múlva utalnak?
Válasz aracsi.mark #3054. hozzászólásáraSzia, ugyanvan a határozatban, hogy "támogathatósági ponthatàr 50 "
Nekem is ma jött meg az elutasító határozat, 49ponttal.
Valakinek esetleg van biztos infója hogy 50 ponttól adják meg? Vagy ez csak városi legenda?
Köszi.
Válasz nagynora785 #3052. hozzászólásáraReggel még felhívom őket, kíváncsi vagyok mit fognak mondani...
Válasz nferry #3048. hozzászólásáraSzerintem igen próbálkozz!!
Válasz subee82 #3049. hozzászólásáraPályázat író! Voltak nehézségek kétszer hiánypótlás nem egyeztek az összegek a bevételnél de könyvelő rendbe tette! Nehezen de meglett!
Válasz nferry #3048. hozzászólásáraMi bevétel alapján indultunk. Febr. beadásnál a bankszámlaszám nem volt regisztrálva.
Most volt erre az üzleti terv 25 pont. a
Válasz nagynora785 #3047. hozzászólásárate írtad vagy pályázatíró?
Én is elutasítót kaptam.
De
Az volt a bajuk hogy a februáriban a pályázatíró "elfelejtett" területet beleírni a pályázatba, így pont lecsúsztam a 3000 STÉ értékről.
A májusit már én adtam be a helyes adatokkal, most az volt a bajuk hogy nem passzol a két adat.
Szerintetek van értelme fellebbezni, ha megmagyarázom hogy a februárit a pályázatíró baszta el?
Válasz subee82 #3045. hozzászólásáraNagyon sajnálom ????probálkozz hátha!
Válasz subee82 #3045. hozzászólásáraSzia 68 ponttal!
Sziasztok!
Én ma kaptam meg az elutasító határozatot.
28 pont lett összesen.
25 lett az üzleti terv. valakinek van valami normális üzleti terv.
Illetve hány ponttal nyertetek?
Válasz trakitibi #3039. hozzászólásáraSzia nekem is akkor hagyták jóvá, de ma reggel jött a Támogatói Okirat.
Válasz behanypatriktician #3042. hozzászólásáraMájusi
Válasz nagynora785 #3041. hozzászólásáraMájusi vagy februári?
Egyébként az utalás következik
Sziasztok ma jött a Támogatói Okirat! Ezután mi következik? ????
Válasz trakitibi #3039. hozzászólásáraSzerintem, tárhelyre küldik a határozatott. Második pillèresek a VP - pályázatok ha jól èrtelmeztem ès ez azt jelenti, hogy kitudja mikor lesz belőle pènz.
Azt irták mindenüt hogy csak az első pillères támogatásokat utalják, ilyen a terület apalu, a fiatal gazda stb..
Válasz Mimóci #3037. hozzászólásáraSzia! Nekem is 10.13 változott jóváhagyottra a státusz.
Azóta semmi. Várnom kell a jóváhagyó határozatot ügyfélkapun?
mit jelent az a "második pilléres"?
Köszönöm
Válasz Mimóci #3037. hozzászólásáraGratulálok!
Nekünk még semmi, a Kincstár annyit mondott hogy folyamatosak a feldolgozások, várjunk.
Szóval várunk...
Válasz nferry #3033. hozzászólásáraSzia, 10.13 al jóváhagyott lett, kifizetès szempontjából második pillèresnek számit?
Válasz nferry #3035. hozzászólásáraFebruári megjött a megfelési
Válasz szgyuri82 #3034. hozzászólásáraNekem 06.16-al megállt a tudomány.
Remélem idén mèg lesz ebből valami.
Válasz nferry #3033. hozzászólásáraNekem kb. 2 hete volt hiánypótlás. Azóta szeptember 26.-án volt megint státuszváltás feldolgozás alattra. Volt feldolgozás alattra váltás július közepén is. Az első feldolgozás alattra váltás a beadás másnapján volt.
Valakinek kisüzemin valami friss?
Lassan indul az újabb szakasz, aztán sehol semmi...
Válasz nferry #3031. hozzászólásáraigen, ez a hír, hogy ezt kifizetik, reméljük így is lesz
Válasz cimbike. #3030. hozzászólásáraÉn pénteken hívtam a Kincstárt, akkor azt mondták hogy a területalapút a szokásosan fogják fizetni, illetve nincs tudomásuk róla hogy a pályázatokra is vonatkozna.
Válasz Gandhy #3029. hozzászólásáraEz biztos?
Válasz nferry #3027. hozzászólásáramindenre, elvileg a területalapúra is, de azt kiveszik a stop alól, reméljük
Valakinek van már valami friss kisüzemivel kapcsolatban?
Lassan indul az újabb beadás, de még semmi az előzőből...
Sziasztok!
A kifizetési stop vonatkozik a pályázatokra is?
Számomra nem teljesen egyértelmű.
(kisüzemi érdekel főleg)
Válasz fazszilvia #3024. hozzászólásáraÜdv !
Most dec. 31-ig van a jelenlegi erdősítési támogatás, de ha jól tudom min. 0,5 ha-tól.
Válasz Selvin #3023. hozzászólására09.24
Sziasztok, frissen szeretnénk a jövő év folyamán kb. 3000 m2-nyi területet erdősíteni. Szerintetek van valamilyen támogatás, amit igénybe tudunk venni erre, vagy ez kevés terület ahhoz, hogy szóba álljanak velünk bármilyen szinten is ill van-e olyan támogatási forma amibe még bele is férhetünk?
Köszönöm a válaszokat!
Sima területalapúnál nálatok mikori a státuszváltás?
Sziasztok!
ÁTK Pályázat utolsó beadási körben valakinek van már infója róla?
Válasz behanypatriktician #3017. hozzászólásáraNekem semmi, az MVH-nál van státuszváltás 05.05 feldolgozás alatt!
Bosszantó hogy az októberi beadásoknál februárban a 84 éves nagymama is megkapta.
Válasz nferry #3014. hozzászólásáraAz lett a válasz hogy nem adhatnak érdemi információt.
Figyeljük a felületet.
Köszönjük...
Válasz mazsi97 #3018. hozzászólásáraBács
Válasz behanypatriktician #3017. hozzászólásáraSzia!
Sehol semmi, te melyik megyéből? Mi Heves. Várakozunk…
Sziasztok
Februári kisüzem ről valakinek van híre?
Válasz anddrea78 #3013. hozzászólásáraSzia, utoljára 08.19 èn váltott státuszt, azóta semmi
Válasz anddrea78 #3013. hozzászólásáraNekem még a februári feldolgozás alatt a státusza.
Válasz anddrea78 #3013. hozzászólásáraMég mindig semmi.
Pénteken írtam mailt, hátha mondanak valamit.
Utolsó körös kisgazda pályázat valaki kapott már valamit?
Válasz envagyok2 #3011. hozzászólásáraNem a kereskedő írta, de kommunikáltak egymással és nincs túlárazva a traktor, korrekt ajánlatot kaptam, csak én gondolom, ha az utcáról beesnék a szalonba egy köteg pénzzel, azért még kapnék pár forint kedvezményt.
A vázolt számításomban benne van a 7%-os prec. szolgáltató díja és a pályázatíró díja is, amiben a végösszeg eltérhet, a valószínűsíthetően jóval nagyobb áremelés a gyártó részéről.
Na de már így sem rentábilis, hisz mint azt írtam, ennyiért tavaly megkaptam volna mindenféle kötelezettség és buktató nélkül.
Szóval most vagyok csak hálás magamnak, hogy tavasszal igent mondtam a 11 hónap után beérkező MTZ-re, bármennyire is nem számít traktornak.
Lusták? Napra pontosan egy évre volt szüksége a Vas-megyei MVH-nak, hogy formailag ellenőrizze a beadott pályázatot, ami csak ezután került küldésre az érdemi elbírálókhoz
Válasz Gandhy #3010. hozzászólásáratudom, neked a kereskedő írta apályázatot, de nincsenek egyéb adminisztratív kiadások? meg a váűllalások, plusz pontok pénzre lefordíthatóak?
szerintem ettől rosszabbul állsz, mint ahogy számolod, szóval jó döntés.
és tegyük hozzá, mindez a kibaszott tróger (és azt meg döntse el mindenki, hogy csak simán alkalmatlanok, ügyetlenek, ostobák, lusták, tehát nem szándékosság van a késlekedés miatt, vagy éppen a rendszerben matatnak, mutyiznak, így-úgy csavarják a dolgokat, csak hogy a haverok minél többet tudjanak tudjanak innen is kilopni) magyar államigazgatás miatt.
mennyire simán mehetne ez, mennyire sokkal jobb ország lenne ez, ha mindenki egyenesbe dolgozna, hátsó szándék, és minden kavarás nélkül...
Válasz envagyok2 #3009. hozzászólására43 M-ra pályáztam, az árfolyam romlása feltolta 50-re és ha csak 10%-os eszköz áremeléssel számolok, már 53-54 millió, amihez 21,5 M a támogatás
tehát legalább 32 M-t kéne hozzátennem ahhoz a traktorhoz most, aminek egy éve a teli ára volt 35 M és ott még, ha nem pályázatba teszem, lett volna némi terem egy kis alkura is.
Eszembe sem jutna elhozni, ha megnyerném.
Válasz Gandhy #3008. hozzászólásáraés mire megkapod majd azt a pénzt, 500 lesz.
vagy lehet sose kapod meg, amire mondjuk elég nagy esély van, látva hogy milyen lelkesen csepegtetik ebbe az országba az eurót nyugat felől...
Válasz envagyok2 #3005. hozzászólására360 volt a beadáskor az árfolyam, egy éve
én 370-nel adtam be és 10%-kal húztam fölé a beszerzési árat, de már az is a holdon van