Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
keresem máshol is .de jobb ha elgondilkodtok azon ha minden állattartó abbahagyná nem lenne szükség a ti terményetekre.de nem kívánom hogy( dögöljön meg a szomszéd tehene is) de egyenlő elbírálást várnánk!(Ti földesgazdák Mit fogtok csinálni szentestén? Tálán szántani?
Olvasom a válaszokat és látom sok ember ugy gondolja nincs igazam .De mégkéldem mégegyszer van olyan hogy valaki nemkapta meg a földalapu támogatást?szerintem nincs. Én nem a támogatást várom hanem teszem a dolgom .és amikor nincs ára a kukoricának megy le a baromfi ára is.De nem tudom hogy tetszene a földesgazdának ha kifizetéskór közölnék vele hogy most te nem kapsz csak a szomszéd mert elfogyott a pénz.
volt már c.. min, van zs.. min
most már ideje lenne ha sváb lenne
egye-fene vállalom, sőt még bevallom, hogy lopni is fogok néhány száz millát. Sőt még ülök is egy évet.
Akkor gyorsan írjunk vagy ezer beszólást.Hosszú az éjszaka közben megtanulom a géptant,mert reggel vizsgázok.Csak EVO lenne itt,mert holnap lesz 8 óra ,,Vadészat,vadgazdálkodás ".Na majd mikor a tanárt összeszidom....:o))
a legtöbb üztetkötö(kite,ikr axial,agro-békés.gitr)mielőtt beszámol egy gépet általában a Ballával konzultál az árról,és ha annyiért adja gazda már viszik is hozzá,így a kereskedö nyakán nem marad a gép.meg jattol is neki B I rendesen .
Ilyen hiénáktól elvből nem vennék semmit,akármennyiért is adná,meg akármennyire is jó lenne a közgazdászvénámnak.
Az meg külön baj,hogy az ilyenekből rengeteg van az országban.
én úgy tanultam, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte
ha Ballánál olyan nagy gondok vannak, akkor miből tud megélni, kinek adja el azt a sok gépet? Vagy talán gyűjtő?
gyönyörűen le vannak mosva és ki vannak polírozva, de ezt így képzeld el csili-vili. Én csak munka közben vennék gépet, nyakig sárosan, zsírosan, olajosan. ott látni és hallani a helyzetet. nála a raktárban hegyekben állnak a különféle spéci cicomázó szerek.
3545 hozzászólás
Válasz #143. hozzászólásra
Kik kaptak 70% támogatást ???????
Válasz #143. hozzászólásra
IMÁDKOZNI (az ilyenekért mint Te)
keresem máshol is .de jobb ha elgondilkodtok azon ha minden állattartó abbahagyná nem lenne szükség a ti terményetekre.de nem kívánom hogy( dögöljön meg a szomszéd tehene is) de egyenlő elbírálást várnánk!(Ti földesgazdák Mit fogtok csinálni szentestén? Tálán szántani?
Válasz #138. hozzászólásra
Úgy érzed az a helyes ha a te tehened megdöglött,dögöljön meg a szomszédé is?
Ennek a helyzetnek nem a gazdák a felelősei!
De a dühödet megértem.
Válasz #138. hozzászólásra
Nem az a kérdés, hogy igazad van-e, vagy nincs. Rossz helyen keresed az "ellenséget".
úton vagyunk egy "támogatás nélküli mezőgazdaság" felé,remélem megélem míg odaérünk.
Volt mikor a joszágtartóknak adták a mi támogatásunk egy részét eről csak enyit!!!!!!!!!
Olvasom a válaszokat és látom sok ember ugy gondolja nincs igazam .De mégkéldem mégegyszer van olyan hogy valaki nemkapta meg a földalapu támogatást?szerintem nincs. Én nem a támogatást várom hanem teszem a dolgom .és amikor nincs ára a kukoricának megy le a baromfi ára is.De nem tudom hogy tetszene a földesgazdának ha kifizetéskór közölnék vele hogy most te nem kapsz csak a szomszéd mert elfogyott a pénz.
Válasz #128. hozzászólásra
Ma van vizsga?
Válasz #135. hozzászólásra
Jól teszed.
Válasz #132. hozzászólásra
volt már c.. min, van zs.. min
most már ideje lenne ha sváb lenne
egye-fene vállalom, sőt még bevallom, hogy lopni is fogok néhány száz millát. Sőt még ülök is egy évet.
Válasz #133. hozzászólásra
Gennyetika.
Válasz #132. hozzászólásra
genetika vagy etnika ?
Válasz #124. hozzászólásra
Majd megtanulod azt is,csak egy baj lesz:ő genetikailag ilyen,mert az apja is köztörvényesen űlt lopásért.
Válasz #130. hozzászólásra
őt nem ismerem
Válasz #125. hozzászólásra
Mer farkasúrnak nem pörög úgy a biznic
A Balla nagyobb játékos annál ,hogy ilyen fórumok keresse az igazát.
Akkor gyorsan írjunk vagy ezer beszólást.Hosszú az éjszaka közben megtanulom a géptant,mert reggel vizsgázok.Csak EVO lenne itt,mert holnap lesz 8 óra ,,Vadészat,vadgazdálkodás ".Na majd mikor a tanárt összeszidom....:o))
nincs ideje olvasgtani, mert fő az üzlet
kérdezz rá a tc-k,meg tx 63 árára ,ha nem gond engem érdekelne .előre is köszi.
érdekes farkas úr vitába szállt velünk,a balla nem szól be.
Válasz #118. hozzászólásra
annyi eszem talán van, mint neki, de a hazudozást azt még gyakorolnom kell
Válasz #121. hozzászólásra
mit gondolsz a KLÁSZ kft.-s topikot miért kellett törölni????igaz hogy a srác kérte a törlést de szerintem nem önszántábol
Válasz #114. hozzászólásra
menj el holnap és számolj be nekünk a tapasztalatokról, kiváncsian várjuk.
szerintem beperel titeket hitelrontásért és a kárpótlásból fog élni
Válasz #115. hozzászólásra
Nem lesz vashiányos.
ez így van,nekem sikerült előle vennem egy trakit,mert hamarabb értem oda mint ő.
Ilyen logikával ezennel miniszterelnökké avatlak.Még az is lehet,hogy így van.
mennyél,legalább tanulunk.
Válasz #108. hozzászólásra
De neked már nem olcsón adja:)))
Válasz #110. hozzászólásra
Na majd most éhenhal !!!
Válasz #109. hozzászólásra
a végén még kiderül, hogy a jó gépek a Ballánál vannak és ami nem kell neki, azt árúlja a többi kereskedő
Válasz #110. hozzászólásra
Holnap Géza lesz a szellemekkel suttogó.:DDDD
Válasz #111. hozzászólásra
ez az igazság
amíg lószar van veréb is!
Ha mind igaz amit írtok ,há má éhen halt vóna..
a legtöbb üztetkötö(kite,ikr axial,agro-békés.gitr)mielőtt beszámol egy gépet általában a Ballával konzultál az árról,és ha annyiért adja gazda már viszik is hozzá,így a kereskedö nyakán nem marad a gép.meg jattol is neki B I rendesen .
Válasz #105. hozzászólásra
de nem azért veszi meg olyan olcsón, mert szar hanem, mert az eladó bajba van
hát szemesnek áll a világ
8 milláért adott tavaj egy mercimotoros 108-as dominátort.
Ilyen hiénáktól elvből nem vennék semmit,akármennyiért is adná,meg akármennyire is jó lenne a közgazdászvénámnak.
Az meg külön baj,hogy az ilyenekből rengeteg van az országban.
Válasz #104. hozzászólásra
neki jó ,neked nem annyira amit megvesz 3-4 ért 12 ért is árulja
Válasz #102. hozzászólásra
ez jó vagy rossz?
azt áruljal amit a kite,axiál,ikr szégell eladni.
Válasz #99. hozzászólásra
az összes felszámolóval és végrehajtóval jóba van
mikor nála voltam egy kigyulladt megát próbáltak hibátlan állapotba hozni a műhelyben.
Válasz #98. hozzászólásra
de a dondzsírra többet fizetnek bakkerrrr !!!!
én úgy tanultam, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte
ha Ballánál olyan nagy gondok vannak, akkor miből tud megélni, kinek adja el azt a sok gépet? Vagy talán gyűjtő?
Válasz #94. hozzászólásra
hogy öszinte legyek én is
Válasz #89. hozzászólásra
gyönyörűen le vannak mosva és ki vannak polírozva, de ezt így képzeld el csili-vili. Én csak munka közben vennék gépet, nyakig sárosan, zsírosan, olajosan. ott látni és hallani a helyzetet. nála a raktárban hegyekben állnak a különféle spéci cicomázó szerek.
Válasz #92. hozzászólásra
Te meg azért voltál farmerban,hogy könnyebben feküdhess a pultra.:o))