Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak627 FtBenzin árak617 FtEUR413.39 FtUSD398.41 FtCHF442.67 FtGBP501.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz laszli.zita #3287. hozzászólásáraKöszönjük! Nekem is volt egy elutasítót követő kifogás benyújtás februárban, feb.27-e óta "feldolgozás alatt". Sem én, sem a pályázatíró nem kapott a befogadásról, vagy a "kritériumoknak megfelelt-"ről visszaigazolást. Szerinted ettől függetlenül halad(hat) az én ügyem elbírálása? Én abban bízom,hogy ennyi idő alatt már rég visszadobták volna a kifogást, ha nem fogadták volna el....
Válasz bbam #3282. hozzászólásáraSzia! Ha pl az adóbevallást érintette a hiánypótlás előfordulhat jóval hosszabb bírálati idő, mert a NAV-al adategyeztetnek. Nekem a tapasztalatom az, hogy az elutasítások hamarabb jönnek, mint a központi jóváhagyás, ha csak nincs benne valami extrán kirívó, akkor előbb - utóbb jóváhagyás várható.
Bár közel állnèk a tűzhöz... akkor megnyertem volna a fiatal gazdát is ,plusz nem buktam volna 1,5 milliót nézőpont kérdése
(Amúgy megértelek, bosszantó)
Válasz bbam #3282. hozzászólásáraNyugi, nekem nem volt hiánypótlásom (12,15 feldolgozásalatt) volt az utolsó státuszváltás. Majd augusztusban lehet hogy lessz valami. Nem állunk közel a tűzhöz.
A problémásabb esetekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, infója, hogy mennyivel a többiek után szokott döntés születni?
01.13. hiánypótlás befogadása, azóta feldolgozás alatt.
Hallottam olyat is, hogy 3-4 hónap is lehet.
Válasz ivcsi0810 #3275. hozzászólásáraÉn a mobilgazdát használom.
Szerintem akkor fog átváltani a támogatási kérelem kifizetési kérelemre, ha megvan a TO.
3557 hozzászólás
Válasz tamas.aszodi81 #3306. hozzászólásáraMilyen bankos vagy?
Ha jóváhagyott volt a pályázatod akkor 100% hogy jön a lóvé, ha nem ma, akkor holnap :)
Nálam nyista mani!
Megérkezett a pénz itt is!
Sikeres évet mindenkinek!
Válasz evi721224 #3303. hozzászólására"gazdálkodást"
Válasz ivcsi0810 #3302. hozzászólásáraVirtuális koccintás???
Minden sorstársamnak eredményes gazdálkodás kívánok!
????? Nélkül
Most utaltak ????????????
Válasz nferry #3299. hozzászólásáraÈn nagyon bízom a holnapi napban.
Válasz ivcsi0810 #3298. hozzászólásáraA héten.
Szerintetek mikorra várható az utalás?
??? Nélkül
Jóváhagyott kifizetèsi kèrelem ????
Jóváhagyott lett a kifizetési kérelem!!!!
TO van itt is!
Tudomásom szerint TO után pár nap és utalnak, szóval én erre a hétre tippelek.
Hozzám is befutott a TO!
Pályázat író szerint 2 héten belül várható az utalás.
Válasz bjztk #3290. hozzászólásáraElvileg utalni fogják a pénzt.
Megérkezett nekem is a TO.Csütörkön utalás várható?
Ma jött TO. (Heves megye)
Van most egyéb teendőm, vagy várni kell?
Válasz nferry #3277. hozzászólásáraSzia! Gratulálok!Nekem is jóváhagyott ! A hét eleje biztos infó?
Válasz laszli.zita #3287. hozzászólásáraKöszönjük! Nekem is volt egy elutasítót követő kifogás benyújtás februárban, feb.27-e óta "feldolgozás alatt". Sem én, sem a pályázatíró nem kapott a befogadásról, vagy a "kritériumoknak megfelelt-"ről visszaigazolást. Szerinted ettől függetlenül halad(hat) az én ügyem elbírálása? Én abban bízom,hogy ennyi idő alatt már rég visszadobták volna a kifogást, ha nem fogadták volna el....
Válasz bbam #3282. hozzászólásáraSzia! Ha pl az adóbevallást érintette a hiánypótlás előfordulhat jóval hosszabb bírálati idő, mert a NAV-al adategyeztetnek. Nekem a tapasztalatom az, hogy az elutasítások hamarabb jönnek, mint a központi jóváhagyás, ha csak nincs benne valami extrán kirívó, akkor előbb - utóbb jóváhagyás várható.
Bár közel állnèk a tűzhöz... akkor megnyertem volna a fiatal gazdát is ,plusz nem buktam volna 1,5 milliót nézőpont kérdése
(Amúgy megértelek, bosszantó)
Válasz nferry #3284. hozzászólásáraNem akartam ezzel senkit megbántani, elnézést kérek mindenkitől! De bosszant ami van!
Válasz suffolk1977 #3283. hozzászólásáraMi sem állunk közel a tűzhöz!...
Sőt konkrétan mi 3.-ra nyertük meg most, hála az előző balfasz pályázatírónak...
Válasz bbam #3282. hozzászólásáraNyugi, nekem nem volt hiánypótlásom (12,15 feldolgozásalatt) volt az utolsó státuszváltás. Majd augusztusban lehet hogy lessz valami. Nem állunk közel a tűzhöz.
Sziasztok!
A problémásabb esetekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, infója, hogy mennyivel a többiek után szokott döntés születni?
01.13. hiánypótlás befogadása, azóta feldolgozás alatt.
Hallottam olyat is, hogy 3-4 hónap is lehet.
Köszi! Gratulálok mindenkinek!
Válasz evi721224 #3280. hozzászólásáraÉn minden nap nagy erővel dolgozom, a TO csak még többre sarkall.
Válasz nferry #3279. hozzászólásáraÍgy-így, nyugtával a napot!
Viszont ha megjön a TO, akkor nem hátradőlünk, hanem nagy erővel nekiállunk dolgozni
Válasz bjztk #3278. hozzászólásáraIgen, bár én akkor fogok hátradőlni ha megjött a TO.
Sziasztok!
A “jóváhagyás” státusz az már fixen nyert? (Mobilgazdán váltott)
Válasz ivcsi0810 #3269. hozzászólásáraTudtommal legkésőbb jövő hét eleje.
Válasz ivcsi0810 #3275. hozzászólásáraÉn a mobilgazdát használom.
Szerintem akkor fog átváltani a támogatási kérelem kifizetési kérelemre, ha megvan a TO.
Hol látom a kifizetési kérelem jóváhagyását?
Válasz Mse__ #3272. hozzászólásáraIgen kaptunk.A pályázatírónk csinált mindent,ő a meghatalmazott.(az ő címère ment)
Válasz Mse__ #3272. hozzászólásáraSzia.
Semmit nem kaptam.
Valószínűleg a pályázatíró kapta, de felém nem jelezte.
ivcsi, evi, ti kaptatok korábban olyat, hogy befogadták és megfelel a kritériumoknak? vagy csak "feldolgozás alatt" volt és úgy lett "jóváhagyott"?
Nekem még mindig "feldolgozás alatt" feb. 27 óta.
De nektek gratulálok!!!
Itt is jóváhagyott, Nógrád megye!
Gratulálok mindenkinek!
Válasz nferry #3268. hozzászólásáraMikor lesz ebből pènz szerinted?
Nekünk is jóváhagyott lett!
Gratulálok én is mindenkinek!
Válasz nferry #3260. hozzászólásáraNekem még mindíg 12.15 feldolgozásalatt a státuszom.
De remélem a héten lessz valami.
Válasz ivcsi0810 #3265. hozzászólásáraSzerintem csak a jövő héten
Válasz evi721224 #3264. hozzászólásáraMikor érkezik szerinted a TO?
Válasz ivcsi0810 #3263. hozzászólásáraGratulálok!
Nálam is jóváhagyott lett
Remélem ez már a finish!
Eredmény jöt.Jóváhagyott
Egységes kérelem nem elérhető még?
Válasz nferry #3260. hozzászólásáraNálam is frissült de feldolgozás alatti maradt!
Frissülés megvolt mai nappal.
Már csak eredmény kellene.
Válasz ivcsi0810 #3258. hozzászólásáraNálam is váltott ma a státusz, de feldolgozás alatt maradt.
Dátum változás ma, de maradt feldolgozás alatt.Hátha délutánra lesz eredmény.