Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.33 FtUSD376.08 FtCHF434.59 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #4288. hozzászólásáraNem tudom milyen masinán lehet ilyen.
Eddig bírja, 10q-ás biget vittem már vele. Nem is lapult, 3 bar van benne, tömlő nélkül szerelve.
16pr max 4 bar.
És közúton is nagyon szépen gurul!
A kopott 11,2-es taurus egy bizonyos sebességnél berázta az elejét. Olyan volt, mintha fogas keréken gurulna.
Mint a körmös hoffer hátulja!
Válasz atisgyulai #4287. hozzászólásáraNem is láttam még ilyent. Ha bírja a súlyt is, akkor faca lehet. Melyik katonai járművön volt ??? Itt mindenen hasonló bordás, de 18 colossak voltak.
Válasz atisgyulai #4284. hozzászólásáraÉn meg már fél falunak gyártottam 9.5R22.5-est. 3900 kilót bír egy gumi, meg mm-re egyezik a magassága a 11.2R20-sal. Csak nehéz hozzájutni újabban, újszerű gumikhoz. Ha valakit érdekel, van 4 darab eladásra.
Válasz GJT #4283. hozzászólásáraSzia!
Ez szöghajtásos gépen van.
1200×20-as.
Egy kollégától vettem át.
Ára miatt választotta, de végül inkább körmöset rakott a gépre, mert talajozik is.
Válasz GJT #4270. hozzászólásáraÜdv!
Lehet érdemesebb lenne valamilyen katonai terep, vagy rokodó gép gumi!
Azok sokkal nagyobb teherbírásúak!
Nekem is kisegítő a rakodós.
Katonai michelin gumikat kapott.
Pontos terhelhetőséget most nem tudok, de 16 pr, és nem 2,5bar a megengedett max nyomás, hanem 4bar!
Illetve rakodózáskor sokkal könnyebben kormányozható, és nem vágja úgy fel maga alatt a talajt, mint az mg. körmös gumi!
Válasz GJT #4275. hozzászólásáraFújd fel 3 bárra, hogy ne repedjen tovább. Enyém már úgy megy 3 éve. Jó amúgy a bkt is, de ezeket az olcsó gumikat nem lehet 1.6 báron hajtani még rakodó nélkül sem. Török traktoromon petlas van, 2000 óra után olyanok mint az újak.
Válasz mtz1221 #4272. hozzászólásáraHelyi gumisnál van BKT kicsit drágábban mint amiket îrtam.125 nettó/db Megnézte egy koma a gumit,cserés de még van pár hónap benne szerinte.
Válasz GJT #4270. hozzászólásáraPetlas vagy Alliance. 1 a lényeg ha rakodózol 3-3.5 bárra fel legyen pumpálva. És ha rajta a rakodó akkor se legyen 2.5 bár alá engedve.
Sziasztok.Szétrepedezett a 13 éves Belshina első gumi a rakodós traktoron.Ki mit ajánl helyette?360/70r24méretben. A piacon van Petlas Ceat,Özka,Alliance,Ascenes,Kínai és a drága márkák kilőve.Csak rakodózik,kaszál,sodor,szállit a gép.
Válasz mtz1221 #4261. hozzászólásáraMa cseréltem hátul kereket. A gumisnál azon röhögtünk, hogy nyolc helyen volt már a külső teljesen átszakadva. Szóval, indokolatlan lett volna kicsit korábban lecserélni.
Válasz envagyok2 #4264. hozzászólásáraNa de komolyan, milyen gépre meg méretben kell ??? Van itt egy új 820-as, egész más minden téren a gumik miatt, mint a feles gumis testvére. Fene se gondolta volna egy ujjnyi ennyit jelent.
Válasz mtz1221 #4263. hozzászólásáravagy megfordul, és ott marad örökre a ganajba. kinek van kedve ott szopni fölöslegesen, nem elég abból e nélkül is?
Válasz mtz1221 #4261. hozzászólásáraakkor félkopás? mondjuk 2-2,5 cm középen mérve?
ez nem ment szét, de halál így dolgozni, nem tudom egy új gumi mennyit dobna rajta.
Válasz mtz1221 #4255. hozzászólásáraNem pont ezt, de hasonlót vettem traktoros boltba. Egy kis támasztó kerékbe tettem, bírja. Előtte nem győztem fújkálni.
Boltban azt mondták erdészeti és földmunka gépekbe is viszik, nem ereszt akkor sem ha úgy néz ki mint a sündisznó
Válasz Maszek Zs #4250. hozzászólásáraEsetleg lemezből csinálsz osztókör módosítást a régi agyra, hogy másik felnihez is passzoljon, mert én a környéken egy gumisnál se találtam ledobottat, a két agy kerékkel mindennel meg kijött egy 20-asból.
13-as gumi meg később is lesz bárhol használt.
Válasz Nyomasek Bobo #4240. hozzászólásáraAmilyen szerencséd lesz, egy fac az egész olcsó. Borda szám radiál nem radiáll meg a méret legyen ( centivel mérve) azonos, és ott egye meg a fene. Az lesz gond ha egyik keményebb gumi mint a másik, nagy kilencven billeg fog. Szeged köré nem jöttök ôszig ?
4341 hozzászólás
Válasz rtamas76 #4290. hozzászólásáraNe ezen akarj spórolni, mert a végén drága lesz. voltyre petlast vagy bkt-ét az, olcsók közül.
Sziasztok
Az ascenso vagy mrl gumikról van valami tapasztalat?
Válasz mtz1221 #4288. hozzászólásáraNem tudom milyen masinán lehet ilyen.
Eddig bírja, 10q-ás biget vittem már vele. Nem is lapult, 3 bar van benne, tömlő nélkül szerelve.
16pr max 4 bar.
És közúton is nagyon szépen gurul!
A kopott 11,2-es taurus egy bizonyos sebességnél berázta az elejét. Olyan volt, mintha fogas keréken gurulna.
Mint a körmös hoffer hátulja!
Válasz atisgyulai #4287. hozzászólásáraNem is láttam még ilyent. Ha bírja a súlyt is, akkor faca lehet. Melyik katonai járművön volt ??? Itt mindenen hasonló bordás, de 18 colossak voltak.
Válasz mtz1221 #4286. hozzászólásáraAz enyém ilyen!
Ha kell, azért ez tud fogni is!
Válasz mtz1221 #4285. hozzászólására
Válasz atisgyulai #4284. hozzászólásáraÉn meg már fél falunak gyártottam 9.5R22.5-est. 3900 kilót bír egy gumi, meg mm-re egyezik a magassága a 11.2R20-sal. Csak nehéz hozzájutni újabban, újszerű gumikhoz. Ha valakit érdekel, van 4 darab eladásra.
Válasz GJT #4283. hozzászólásáraSzia!
Ez szöghajtásos gépen van.
1200×20-as.
Egy kollégától vettem át.
Ára miatt választotta, de végül inkább körmöset rakott a gépre, mert talajozik is.
Válasz atisgyulai #4282. hozzászólásáraSzia.Méretet írhatnál,vagy hogy honnan van
Válasz GJT #4270. hozzászólásáraÜdv!
Lehet érdemesebb lenne valamilyen katonai terep, vagy rokodó gép gumi!
Azok sokkal nagyobb teherbírásúak!
Nekem is kisegítő a rakodós.
Katonai michelin gumikat kapott.
Pontos terhelhetőséget most nem tudok, de 16 pr, és nem 2,5bar a megengedett max nyomás, hanem 4bar!
Illetve rakodózáskor sokkal könnyebben kormányozható, és nem vágja úgy fel maga alatt a talajt, mint az mg. körmös gumi!
Válasz mtz1221 #4280. hozzászólásáraBasszus, van rajta Point8 meg Radial HT is... A nyolc papucs 5 féle, kicsit vegyes, mint a koldusxar...
Válasz Georgosz #4279. hozzászólására
Válasz mtz1221 #4277. hozzászólásáraGyártmánytól és kopotságtól függően 160-165cm között vannak, a két éves Alliance 163.
Válasz GJT #4275. hozzászólásáraFújd fel 3 bárra, hogy ne repedjen tovább. Enyém már úgy megy 3 éve. Jó amúgy a bkt is, de ezeket az olcsó gumikat nem lehet 1.6 báron hajtani még rakodó nélkül sem. Török traktoromon petlas van, 2000 óra után olyanok mint az újak.
Válasz Georgosz #4276. hozzászólásáraAmelyik kezed ügyében van. Mtzbe raknám ha ott lenne a méret.
Válasz mtz1221 #4273. hozzászólásáraMelyiket? A Titan-t, a Point7 Taurus-t vagy az 520/85R34 Alliance Agristar II-t?
Válasz mtz1221 #4272. hozzászólásáraHelyi gumisnál van BKT kicsit drágábban mint amiket îrtam.125 nettó/db Megnézte egy koma a gumit,cserés de még van pár hónap benne szerinte.
Válasz mtz1221 #4272. hozzászólására1 volna a lényeg! 100 sor vászon!Mert 1-2 az nem traktorra való,csak biciklire!
20.8-34(520/85R34) Rába guminak, megmérné e valaki az átmérőjét ??? Nem találom meg sehol a méreteket.
Válasz GJT #4270. hozzászólásáraPetlas vagy Alliance. 1 a lényeg ha rakodózol 3-3.5 bárra fel legyen pumpálva. És ha rajta a rakodó akkor se legyen 2.5 bár alá engedve.
Válasz GJT #4270. hozzászólásáraA felsoroltak kozul talan az Alliance a legjobb.
De ha sokaig akarod hasznalni, akkor Vredesteint vegyel.
Sziasztok.Szétrepedezett a 13 éves Belshina első gumi a rakodós traktoron.Ki mit ajánl helyette?360/70r24méretben. A piacon van Petlas Ceat,Özka,Alliance,Ascenes,Kínai és a drága márkák kilőve.Csak rakodózik,kaszál,sodor,szállit a gép.
Válasz TeljesenMindegy #4268. hozzászólására
Válasz mtz1221 #4261. hozzászólásáraMa cseréltem hátul kereket. A gumisnál azon röhögtünk, hogy nyolc helyen volt már a külső teljesen átszakadva. Szóval, indokolatlan lett volna kicsit korábban lecserélni.
Válasz medikus #4266. hozzászólásáraKééene egy fiatalabb, ennek nincs ,már semilyen se.
Válasz mtz1221 #4265. hozzászólásáraTejet tegyél a rossz gumiba!Rendeset!
Válasz envagyok2 #4264. hozzászólásáraNa de komolyan, milyen gépre meg méretben kell ??? Van itt egy új 820-as, egész más minden téren a gumik miatt, mint a feles gumis testvére. Fene se gondolta volna egy ujjnyi ennyit jelent.
Válasz mtz1221 #4263. hozzászólásáravagy megfordul, és ott marad örökre a ganajba. kinek van kedve ott szopni fölöslegesen, nem elég abból e nélkül is?
Válasz mtz1221 #4261. hozzászólásáraMeg amúgy is az 1 centis bordásnak már úgy is mindegy, ereszd le 1 bára, ott azért tud fogni kopottan is.
Válasz mtz1221 #4261. hozzászólásáraakkor félkopás? mondjuk 2-2,5 cm középen mérve?
ez nem ment szét, de halál így dolgozni, nem tudom egy új gumi mennyit dobna rajta.
Válasz envagyok2 #4260. hozzászólásáraMert nálam nincs olyan gumi, ami félkopásnál még nem ment szét.
Válasz mtz1221 #4259. hozzászólásáramér mondod?
Válasz envagyok2 #4258. hozzászólásáraUnatkozol ?
mi a tapasztalat, milyen bordanagyságánál kell hátsó gumi cserén gondolkodni talajmunkás gépen?
Válasz ND #4256. hozzászólásárapont hasonlóra kéne nekem is. Van itt egy tucat régi rosszgumis vacak, amik pár hét alatt leeresztenek.
Válasz mtz1221 #4255. hozzászólásáraNem pont ezt, de hasonlót vettem traktoros boltba. Egy kis támasztó kerékbe tettem, bírja. Előtte nem győztem fújkálni.
Boltban azt mondták erdészeti és földmunka gépekbe is viszik, nem ereszt akkor sem ha úgy néz ki mint a sündisznó
ilyen löttyöt használ e valaki. Belső gumisokat megöntve, meddig lennék meg szerelés nélkül ??? https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/kenoanyagok-szervizanyagok/defekt-tomito-folyadek-5l/h_7160156
Válasz T.f. #4253. hozzászólásáraKöszönöm!
Akkor itt vagy a közelben! Jöhet az email!
Válasz Maszek Zs #4252. hozzászólására135x12 2db (pár - kis Polszki) ,145x12 1db , 5,5x12 1db
Ingyen elvihető , észak-tolna .
Ha érdekel , privátba adok kontaktot .
Válasz Gumóka #4251. hozzászólásáraAzért várok hátha valaki cserél azt eladja.
Válasz Maszek Zs #4250. hozzászólásáraEsetleg lemezből csinálsz osztókör módosítást a régi agyra, hogy másik felnihez is passzoljon, mert én a környéken egy gumisnál se találtam ledobottat, a két agy kerékkel mindennel meg kijött egy 20-asból.
13-as gumi meg később is lesz bárhol használt.
Válasz Gumóka #4249. hozzászólásáraVan egy kis lovaskocsim arra kellene. De nem szeretnék agyat is cserélni.
Válasz Maszek Zs #4248. hozzászólásáraIgen, 4 éve a ksmk-n, 13-as vw kerékre aggyal, mindennel, mert sehol nem találtam használtat.
Údv!
Nem cserélt valaki mostanában
500-12 gúmit??
Kia meg hasonló dupla kiskerekü kistehereken van ilyen.
MRL(INDIAI) és a Speedways "márkákról" mit lehet tudni? Mtz méretben...
Válasz mtz1221 #4244. hozzászólásáraAkkor nem véletlen olcsó...
Olyan hely kell, ahol a régi gumit ott lehet hagyni.
Válasz mtz1221 #4242. hozzászólásáraNemigen.
Mégse lesz gumi. Nem lehet otthagyni a régit... Lehet eugumitól lesz starrmaxx...az olcsóbb is.
Válasz Nyomasek Bobo #4243. hozzászólásáraAzt ne. Bálázón volt 15.3as, nem bírt ki 3 évet. Szét sütötte a nap, mert valamiért szétmálott.
Válasz mtz1221 #4242. hozzászólásáraNemigen.
Mégse lesz gumi. Nem lehet otthagyni a régit... Lehet eugumitól lesz starrmaxx...az olcsóbb is.
Válasz Nyomasek Bobo #4240. hozzászólásáraAmilyen szerencséd lesz, egy fac az egész olcsó. Borda szám radiál nem radiáll meg a méret legyen ( centivel mérve) azonos, és ott egye meg a fene. Az lesz gond ha egyik keményebb gumi mint a másik, nagy kilencven billeg fog. Szeged köré nem jöttök ôszig ?