Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..MZ/X.. #1970. hozzászólásáraCsak nagy vonalakban hasonlít mert ez max kisteher abroncsig jó...Kint a mezőn éjszaka az élmény megfizethetetlentudod....
Válasz bobo77 #1968. hozzászólásáraLaci! ERRE gondol a kolléga, de ez csak szúrt sérülések javítására való és azt is csak futófelületen.
Kicsit drágán vetted a készletet, olcsóbban is van.
Ha neked belső van benne akkor értelem szerűen le kell nyomni és befoltozni a lyukat. Ha nincs belső akkor vízbe kell tenni, megkeresni hol ereszt és javítani. Gyakori hiba, hogy a falcnál enged szépen lassan. Ott le kell nyomni a gumit, drótkefézni, szilóval végig nyomni a peremet. Megvárjátok míg meghúz a sziló és mehet bele a levegő. Ha szelepnél enged akkor meg a szelepet kell kidobni belőle. Ha lehet akkor érdemes csavaros, fém szelepet belerakni. A sima gumit le tudja kotorni a szár, faág stb...
Válasz Mf-es #1966. hozzászólásáraNaszóval akkor újra...Belső nélküli guminál tudod használni... Én az Axiálnál vettem ha jól emlékszem 15 ezer környékén van az ára... A doboz tartalma 8 db 10-15 cm es újjnyi vastag gumikigyó.egy betoló pálca mint a fegyvertisztító vessző.egy doboz ragasztó.és egy újjnyi vastag ráspolyhoz hasonló lukasztópálca...Ha megvan a lyuk akkor ezt a lukasztó pálcát be kell tolni..."ekkor be lehet fosni mert qva nagy lyukat csinál" utánna egy gumikigyó ragasztóba márt a máik pálcával félbehajtva benyomni a gumiba aztán pálca kihúz...a gumikigyó kintmaradó része szintbe levág és kész is...pumpálás és lehet menni szerelés nélkül kint a mezőn is...a doboz belsejében minden lerajzolva úgyhogy bárki meg tudja csinálni...nekem bejött...
Válasz bobo77 #1963. hozzászólásáraSzelepnél enged,de nem ott a lyuk,csak ott tud kijönni a levegő.Konkrétan milyen gyors javítóra gondolsz?A kis palackosok,nem kevés,ekkora gumiba?
Válasz Mf-es #1960. hozzászólásáraSzerintem csodák nincsenek....nem véd meg egy elhagyott kombinátorkapa vagy boronafog esetén...a törött tárcsalapról meg ne is beszéljünk mert az kész katasztrófa... Inkább egy gyorsjavító csomag legyen nálad...
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gumi/gumi/akcio-uj-mezogazdasagi-es-teher-erdogazdasagipotkocsimunkagep-abroncsok-30-kedvezmeny/h_6545694?ref=57f150b6 Vásárolt már valaki náluk gumit? Gyanusan olcsó az ár minden guminál.
Válasz Ares 826 #1956. hozzászólásáraRendben, most 405/70 R20 van rajta, akkor elvileg teheteke rá 360/70 R20as gumit is vagy 14,5x20ast is..? :) köszönöm a választ és a segítséget. üdv
Válasz Drisa #1949. hozzászólásáraHa az ittteni hírdetésekben sincs más akkor passz... Amikor mi vettünk tőlük sokkal jobbnak láttuk megvenni az újat ár-érték arányban.
Válasz Drisa #1947. hozzászólásáraKaposflexnél irreálisan sokat kérnek a lefutott gumikért, legalább is amiket nézegettem neten igaz traktor mintásat néztem.
Válasz Büresz #1943. hozzászólásáraKombájnon van alliance de felfújva olyan mint a hordó, aligvan rajta minta, és azis kopik mint az állat. De traktoron lehet másabb. Én elkerülném az alliancet nagy terhelésű tengelyen.
Hello! 13,6x38-as traktorgumi vásárlása elött állok, érdeklődnék melyik bírja jobban a súlyt? Taurusba gondolkodom vagy alliance-ban, az utóbbiban van radiál és diagonál? Melyik miben különbözik? Vélemények, tapasztalatok? Melyiket lenne érdemes válaszani? Köszönöm az infót
Nekünk is a 892-en petlas van rajta szerintem nem rossz gumi bár mi evvel vettük akkor volt enne 2800üö most 4900 tart.nálunk az a szállítós, nem eléggé nagyok még a bütykei ,azt biztos egyik is merős vett új orosz ,és ő csak talajozik és az jobban kopik!!
Van mindkettő a Petlasnak radiál és diagonál is.
Rá van írva hogy melyik típus.
A 125 ért az tuti diagonál a radiál viszont legalább a duplája. Ha a trakid nem megy gyorsabban 30-nál akkor jó a diagonál legalább 12PR es legyen.
Petlas, Seha, Ozkan mind ugyanaz az orosz gumiknál jobbak.
Nekem a kétévet használt petlasznak még mindig magasabb a taréja mint az új orosz Voltyre guminak.
Nekünk azt mondták, hogy az újabb Belshináknak egy év után töredezik ki a körme. Olyan gumis mondta, akinek nem volt érdeke mellébeszélni, látta a régi 2006-os gép gumiját, amit cseréltünk le, ezért említette meg. Adott volna azt is, ha azt kérünk, de végül is a Pentas mellett döntöttünk, azt mondta, arra nem volt még panasz.
A megrendelt Voltyre gumi (15,5 R38) nagyon úgy néz ki, hogy nincs készleten a cégnek akivel kapcsolatban állok, de Belshina lehet, hogy lenne, holnap kapok választ.
Ha ideadják a Voltyre árában, akkor elfogadjam?
Van e különbség közöttük azon felül, hogy egyik orosz, a másik fehérorosz?
4375 hozzászólás
Válasz János_48302 #1973. hozzászólásáraDe ebben a méretben nekünk a nehéz tárcsán stomilek vannak nagyon jól bírják a strapát, ha tudsz olyat szerezz.
Válasz János_48302 #1973. hozzászólásáraElvileg igen.
Sziasztok ! A pótkocsim alatt most 6,50 x16 os gumik futnak zuk felnire szerelve.A kérdés az lenne ezekre a felnikre rá tudom rakatni a níva gumikat ?
Válasz bobo77 #1971. hozzászólásáraVan ott nagy géphez való is, csak nem keresgéltem.
Az élmény tényleg megfizethetetlen.
Válasz ..MZ/X.. #1970. hozzászólásáraCsak nagy vonalakban hasonlít mert ez max kisteher abroncsig jó...Kint a mezőn éjszaka az élmény megfizethetetlentudod....
Válasz bobo77 #1968. hozzászólásáraLaci! ERRE gondol a kolléga, de ez csak szúrt sérülések javítására való és azt is csak futófelületen.
Kicsit drágán vetted a készletet, olcsóbban is van.
Ha neked belső van benne akkor értelem szerűen le kell nyomni és befoltozni a lyukat. Ha nincs belső akkor vízbe kell tenni, megkeresni hol ereszt és javítani. Gyakori hiba, hogy a falcnál enged szépen lassan. Ott le kell nyomni a gumit, drótkefézni, szilóval végig nyomni a peremet. Megvárjátok míg meghúz a sziló és mehet bele a levegő. Ha szelepnél enged akkor meg a szelepet kell kidobni belőle. Ha lehet akkor érdemes csavaros, fém szelepet belerakni. A sima gumit le tudja kotorni a szár, faág stb...
A legjobb cucc amit tömlő nélküli gumik javítására kitaláltak!
http://youtu.be/RNAaGqHlHR4
Válasz Mf-es #1966. hozzászólásáraNaszóval akkor újra...Belső nélküli guminál tudod használni... Én az Axiálnál vettem ha jól emlékszem 15 ezer környékén van az ára... A doboz tartalma 8 db 10-15 cm es újjnyi vastag gumikigyó.egy betoló pálca mint a fegyvertisztító vessző.egy doboz ragasztó.és egy újjnyi vastag ráspolyhoz hasonló lukasztópálca...Ha megvan a lyuk akkor ezt a lukasztó pálcát be kell tolni..."ekkor be lehet fosni mert qva nagy lyukat csinál" utánna egy gumikigyó ragasztóba márt a máik pálcával félbehajtva benyomni a gumiba aztán pálca kihúz...a gumikigyó kintmaradó része szintbe levág és kész is...pumpálás és lehet menni szerelés nélkül kint a mezőn is...a doboz belsejében minden lerajzolva úgyhogy bárki meg tudja csinálni...nekem bejött...
Válasz Mf-es #1966. hozzászólásáraBelsős a gumid?Az előbbi litániám nem ment át...
Válasz bobo77 #1963. hozzászólásáraSzelepnél enged,de nem ott a lyuk,csak ott tud kijönni a levegő.Konkrétan milyen gyors javítóra gondolsz?A kis palackosok,nem kevés,ekkora gumiba?
Válasz Mf-es #1962. hozzászólásáraÖntsél bele tejet!
Válasz Mf-es #1962. hozzászólásáraNincs ilyen gyorsjavító készleted?
Válasz Mf-es #1962. hozzászólásáraMegvan hogy hol enged?ha igen akkor gyorsjavító és örökös...
Válasz bobo77 #1961. hozzászólásáraTraktor hátulja,2 nap mire leenged.Ilyen esetre gondolok.
Válasz Mf-es #1960. hozzászólásáraSzerintem csodák nincsenek....nem véd meg egy elhagyott kombinátorkapa vagy boronafog esetén...a törött tárcsalapról meg ne is beszéljünk mert az kész katasztrófa... Inkább egy gyorsjavító csomag legyen nálad...
Vélemény?
Valaki próbált ilyet?Vélemény?Megéri az árát?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gumi/gumi/akcio-uj-mezogazdasagi-es-teher-erdogazdasagipotkocsimunkagep-abroncsok-30-kedvezmeny/h_6545694?ref=57f150b6 Vásárolt már valaki náluk gumit? Gyanusan olcsó az ár minden guminál.
Válasz Ares 826 #1956. hozzászólásáraRendben, most 405/70 R20 van rajta, akkor elvileg teheteke rá 360/70 R20as gumit is vagy 14,5x20ast is..? :) köszönöm a választ és a segítséget. üdv
Válasz Bebeto #1955. hozzászólásáraHát 20-as méretűt, a többit meg a pénztárcád mondja meg milyen márkát teszel rá.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy claas dominator 106-ra hátra milyen gumit szokott tenni akinek van ilyen gép? 20as a felni.. köszi előre is :)
Válasz Drisa #1953. hozzászólásáraMi sok mg.gumit vettünk tőlük jó áron. Egy próbát megér.
Válasz Berente Antal #1952. hozzászólásáraŐk személy és teherrel foglalkoznak inkább úgy tudom.
Válasz Drisa #1949. hozzászólásáraTolnait kérdezted Kecskeméten?
Véleményt szeretnék kérni , traktor elejére
6 PR gumit fel lehet tenni kibirhatja kopásig?
Válasz Drisa #1949. hozzászólásáraHa az ittteni hírdetésekben sincs más akkor passz... Amikor mi vettünk tőlük sokkal jobbnak láttuk megvenni az újat ár-érték arányban.
Válasz Koszi. #1948. hozzászólásáraJó de akkor mond hol lehet olcsóbban venni?
Válasz Drisa #1947. hozzászólásáraKaposflexnél irreálisan sokat kérnek a lefutott gumikért, legalább is amiket nézegettem neten igaz traktor mintásat néztem.
Használt gumit keresek, melyik kereskedővel szabad üzletelni? Kaposflex esetleg? 650/50 R22.5 et keresek.
Válasz Büresz #1943. hozzászólásáraKombájnon van alliance de felfújva olyan mint a hordó, aligvan rajta minta, és azis kopik mint az állat. De traktoron lehet másabb. Én elkerülném az alliancet nagy terhelésű tengelyen.
Válasz ZT Anti #1944. hozzászólásáraAz drágább mint a taurusz. jobb is?
Válasz Büresz #1943. hozzászólásáraRadial Alliance-t!
Hello! 13,6x38-as traktorgumi vásárlása elött állok, érdeklődnék melyik bírja jobban a súlyt? Taurusba gondolkodom vagy alliance-ban, az utóbbiban van radiál és diagonál? Melyik miben különbözik? Vélemények, tapasztalatok? Melyiket lenne érdemes válaszani? Köszönöm az infót
Válasz enalevi #1941. hozzászólásáraGyüjtögessük!Nekem is van egy kisteherre való.
sziasztok!
A kopott gumikkal mit szoktatok csinalni?
Válasz #1938. hozzászólásra
Telefonon vagy e-mailben.
Válasz #1938. hozzászólásra
ITT
Válasz #1937. hozzászólásra
Valami elérhetőség?
Tisztelt Gazdálkodók.Minden félé gumiabroncs kis és nagy kereskedésével foglalkozunk.
Kérdezzetek bátran.Üdv Tibi.
Válasz #1935. hozzászólásra
őő elírtam még eléggé nagyok ..
Válasz #1933. hozzászólásra
Nekünk is a 892-en petlas van rajta szerintem nem rossz gumi bár mi evvel vettük akkor volt enne 2800üö most 4900 tart.nálunk az a szállítós, nem eléggé nagyok még a bütykei ,azt biztos egyik is merős vett új orosz ,és ő csak talajozik és az jobban kopik!!
Válasz #1933. hozzászólásra
Van mindkettő a Petlasnak radiál és diagonál is.
Rá van írva hogy melyik típus.
A 125 ért az tuti diagonál a radiál viszont legalább a duplája. Ha a trakid nem megy gyorsabban 30-nál akkor jó a diagonál legalább 12PR es legyen.
Petlas, Seha, Ozkan mind ugyanaz az orosz gumiknál jobbak.
Nekem a kétévet használt petlasznak még mindig magasabb a taréja mint az új orosz Voltyre guminak.
Válasz #1927. hozzászólásra
Emcett! Milyen a petlas gumi? radiál vagy diagonál? megvennéd mégegyszer? mennyibe került? itt 125ért hirdetik!
Válasz #1931. hozzászólásra
Jól gondolod a 460/85 a váltóméret,a 480/70 az pedig kisebb átmérőben.Itt találsz váltóméreteket.http://kaposflex.hu/gumiabroncs/meret/18,4r34
18,4r34-nek mik a váltó méretei? ha jól gondolom akkor 460/85 az biztos és a 480/70 az kissebb átmérőben?
18,4r34-es gumit milyet érdemes venni? Vett valaki mostanában hol a legolcsóbb?
Köszi az infot
Időközben döntöttem, nem sürgős a gumi, így megvárom az voltyre-t.
Válasz #1926. hozzászólásra
Nekünk azt mondták, hogy az újabb Belshináknak egy év után töredezik ki a körme. Olyan gumis mondta, akinek nem volt érdeke mellébeszélni, látta a régi 2006-os gép gumiját, amit cseréltünk le, ezért említette meg. Adott volna azt is, ha azt kérünk, de végül is a Pentas mellett döntöttünk, azt mondta, arra nem volt még panasz.
Üdv!
A megrendelt Voltyre gumi (15,5 R38) nagyon úgy néz ki, hogy nincs készleten a cégnek akivel kapcsolatban állok, de Belshina lehet, hogy lenne, holnap kapok választ.
Ha ideadják a Voltyre árában, akkor elfogadjam?
Van e különbség közöttük azon felül, hogy egyik orosz, a másik fehérorosz?