Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF437.64 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
80 100 120 lovasokra 420 460 520 38as gumi a téma
Sokat aszfaltozó gépre pl....... melyik gyártóké kopik mint az állat?
Milyen észrevételeitek vannak?
Még ha van is pénz érdemes e a jó drága gumi rá ?
Válasz #1767. hozzászólásra A VTZ 2048 AM tórnádó tipus evvel a gumi tipussal adták ki a képen ez a tipusú gép van, Orosz katonai járműveken van ez a fajta gumi.
Érdeklődni szeretnék, hogy tudja- e valaki, hogy ez milyen márkájú gumi, illetve, hogy lehet-e ilyet venni?
11.2xR20-as. MTZ felnire csillagfelnire menne.
Sziasztok!
Kérdésem lenne, még pediglen a következő:
16/70x20-as IFA pufi gumi helyére felmegy-e a pogácsás Kraz gumi? Ha jól tudom akkor a Kraz 1400x20-as, vagy 1500x20. Lecsúsztak a terepesen a gumik és jó árban lennének ezek a fajták. Másik kérdés, hogy műszakin mit szólhatnak hozzá.
Ilyennel már sajnos mi is találkoztunk. Hiába volt rajtuk jó állapotú tömlő nélküli kamion gumi, visszaküldtek minket. Mivel nem találtunk jó állapotú használtakat kellett vennünk 4db új pufi gumit.
Azóta is csak műszakira használjuk őket, mert amúgy a kamion gumikkal megy az összes. Baromság az egész.
Helló!
Békés megyében vagy hozzá nem túl messze keresek 4 db megfizethető árú 16/70R20-as ballonos gumit, Hw 8011-es pótra.
Műszakira vinném de a most rajta levő 365/80R20-ast nem fogadják el csak ezt a méretet.
Válasz #1762. hozzászólásra
Póbára kivittem, fordultam vele eggyet a lazítózott kukoricatarlón, hogy hogyan fog dolgozni. Ha úgy ahogyan a próbán akkor
Válasz #1757. hozzászólásra
Ha féligfüggesztett, vagy nem túl nehéz függesztett gép van felakaszt a hydraulikus karokra akkor a nyomást 1-1,2. De viszont ha nehéz függesztett munkagép van felekasztva a traktorra mint 6m-es rotációs borona ami 3 tonna, itt már 1,6-1,7 nyomás van a gumiban.
Vannak erre gyártói ajánlások, ahol a terheléstől és a max. sebességtől függően táblázatból ki lehet keresni a nyomást. Ha jól emlékszem, 2 bar fölé nemigen megy, de lehet, hogy tévedek. Ha kell, Klebert tudok küldeni, Michelin meg könyvben van, de azt mintha láttam volna a neten a gyártó oldalán is.
A rugós a régebbi, könnyen elgörbül és akkor ereszt. Az újabb a rövidebb aminek nem látszik a rugója megbízhatóbb. De ha odafigyeléssel bánik az ember a külső rugóssal akkor azzal sincs baj.
Meg tudnátok nekem mondani, hogy mi különbség van a funkciójukban a sima rövid szeleptűnek illetve a hosszabbnak, aminek látszik a rugója?
Pl. mezőgazdasági abroncsnál.
Köszi.
A mi gépünk 94-es,a hátsó gumikkal már új korában bajok voltak.A körmeinél ki repedezett.Akkor volt egy gumi szerelő aki majdnem minden körömnél besütötte,de nem is nagyon akart neki sikerülni.
Mondjuk még most is azok vannak fönt,de jó párszor ki dörgölte a belsőt.
Jó móka otthon szerelni
Lassan venni kéne rá,most tájékozódunk,hogy milyet is volna érdemes megvenni.
Apu régen amikor a Tsz-nél volt traktoros, kapott a kisfülkés 82-re Pirelli gumikat.Jó puha volt nem rázott. Sokáig bírta.
Ma nézelődtem,de nem találtam pirelli gumit rá.
Válasz #1739. hozzászólásra
Hát olyan közepes,most számolom nem is 6hanem 8éves.mikor kezdtek a gumik drágulni akkor vettem két hátsót, csak régi árban nem találtam egyformákat.a másik felén az a neve nincs orosz radiál van azon már ujnyi repedések vannak ez meg ugy néz ki mint az új(peddig pont ettől féltem hogy majd milyen lessz)
Nem a reklám helye, de Fehérváron a JSI-nél a 15,5x38 Voltyre diagonál 78500 a radiál 96500. 12,2x20 Voltyre 37500. Mindegyik garnitúra, netto és friss mai árak.
a BKT gumi szerintem teljesen jó ár érték arányban! Mi egy 200 le és egy 160 le traktoron használjuk elöl hátul. Jól fog és nem ragad bele a sár sem.....Átlagos a kopása...
Válasz #1728. hozzászólásra
Indiai vacak. 12 db gumiból 11 db elsült 1 még bírja. A környékemen töbnek is volt hasonló tapasztalata mint nekem. Akadt olyan szerencsétlen is akinek pont a kanyarban sült el a gumi a póton. A gabonával megrakott pótkocs felborult. Ezt a márkát nem ajánlom.
4375 hozzászólás
80 100 120 lovasokra 420 460 520 38as gumi a téma
Sokat aszfaltozó gépre pl....... melyik gyártóké kopik mint az állat?
Milyen észrevételeitek vannak?
Még ha van is pénz érdemes e a jó drága gumi rá ?
Válasz #1773. hozzászólásra
Nekem van 2 db ilyen gumim.Ha érdekel, hívj fel!
Tel.: 702195715
Sziasztok, valaki tud olcsó 16/70-20 D 146 -os jó állapotú használt gumit traktormintásba , ZT-re valót?
Válasz #1770. hozzászólásra
Azokhoz ez csak hasonló, nem pont ilyenek náluk a katonai mintás gumik.
Válasz #1769. hozzászólásra
Akkor siess mert a gyár becsődölt fogynak a készletek hehe
Válasz #1767. hozzászólásra A VTZ 2048 AM tórnádó tipus evvel a gumi tipussal adták ki a képen ez a tipusú gép van, Orosz katonai járműveken van ez a fajta gumi.
Kombájnra a 30,5 32es méretben milyen gyártóban érdemes gondolkodni?
Vagy kár gondolkodni .......... oszt dnyeprosina hehe és szevasz
Válasz #1767. hozzászólásra
Nekem 28colosba van ilyen Az MEDVED gyártmá
ny.6éve valami röhejes összeg volt
Érdeklődni szeretnék, hogy tudja- e valaki, hogy ez milyen márkájú gumi, illetve, hogy lehet-e ilyet venni?
11.2xR20-as. MTZ felnire csillagfelnire menne.
Sziasztok!
Kérdésem lenne, még pediglen a következő:
16/70x20-as IFA pufi gumi helyére felmegy-e a pogácsás Kraz gumi? Ha jól tudom akkor a Kraz 1400x20-as, vagy 1500x20. Lecsúsztak a terepesen a gumik és jó árban lennének ezek a fajták. Másik kérdés, hogy műszakin mit szólhatnak hozzá.
Válasz #1764. hozzászólásra
Ilyennel már sajnos mi is találkoztunk. Hiába volt rajtuk jó állapotú tömlő nélküli kamion gumi, visszaküldtek minket. Mivel nem találtunk jó állapotú használtakat kellett vennünk 4db új pufi gumit.
Azóta is csak műszakira használjuk őket, mert amúgy a kamion gumikkal megy az összes. Baromság az egész.
Helló!
Békés megyében vagy hozzá nem túl messze keresek 4 db megfizethető árú 16/70R20-as ballonos gumit, Hw 8011-es pótra.
Műszakira vinném de a most rajta levő 365/80R20-ast nem fogadják el csak ezt a méretet.
Válasz #1762. hozzászólásra
Póbára kivittem, fordultam vele eggyet a lazítózott kukoricatarlón, hogy hogyan fog dolgozni. Ha úgy ahogyan a próbán akkor
Válasz #1759. hozzászólásra
Aztán a rotó nyeli e a kukszárat?
Válasz #1758. hozzászólásra
ezek világos dolgok
táblázatok vannak kéznél dögivel
mást kérdez a kérdező
Remélem, olvasható.
Ha féligfüggesztett, vagy nem túl nehéz függesztett gép van felakaszt a hydraulikus karokra akkor a nyomást 1-1,2. De viszont ha nehéz függesztett munkagép van felekasztva a traktorra mint 6m-es rotációs borona ami 3 tonna, itt már 1,6-1,7 nyomás van a gumiban.
Vannak erre gyártói ajánlások, ahol a terheléstől és a max. sebességtől függően táblázatból ki lehet keresni a nyomást. Ha jól emlékszem, 2 bar fölé nemigen megy, de lehet, hogy tévedek. Ha kell, Klebert tudok küldeni, Michelin meg könyvben van, de azt mintha láttam volna a neten a gyártó oldalán is.
Mekkora max nyomást szoktatok 38 42es gumikba tolni?
Válasz #1752. hozzászólásra
A rugós a régebbi, könnyen elgörbül és akkor ereszt. Az újabb a rövidebb aminek nem látszik a rugója megbízhatóbb. De ha odafigyeléssel bánik az ember a külső rugóssal akkor azzal sincs baj.
Válasz #1754. hozzászólásra
mtz
nekem is
Válasz #1753. hozzászólásra
Mekkora méret?
A F. szimpatikusabb.....
continentál v. firestone
melyik lenne jobb választás?
taurus-hoz képest milyenek?
Meg tudnátok nekem mondani, hogy mi különbség van a funkciójukban a sima rövid szeleptűnek illetve a hosszabbnak, aminek látszik a rugója?
Pl. mezőgazdasági abroncsnál.
Segítség kellene, hogy Tolna megyében illetve Fejér megyében használt traktor gumi kereskedést tudtok-e nekem mondani?
Válasz #1749. hozzászólásra
Egy ismerősnek 6520-ason taurus van állítólag gumi nélkül érkezett az országba és itt tették fel rá a kiténél!!!
Válasz #1748. hozzászólásra
Változó, amivel kérik.
Amit linkeltem kléberre hasonlit.
Válasz #1747. hozzászólásra
Ez akkor érdekes mert felénk a ződek continentálal vannak.Lehet hogy országa válogatja?
Válasz #1745. hozzászólásra
Gyárilag taurus lenne?ezeken még nem láttam.
Válasz #1745. hozzászólásra
1700 üzemórával még a gyáriaknak kéne rajtuk lenni.
Válasz #1743. hozzászólásra
Taurus.
Válasz #1743. hozzászólásra
Good Year talán.
ezen a gépen milyen márkájú gumik lehetnek?
LINK
Válasz #1741. hozzászólásra
Itt-e
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5194369/Pirelli-mg-i-ha-650-65R38-p-Pirelli-TM-800-157A8.html
Köszi.
A mi gépünk 94-es,a hátsó gumikkal már új korában bajok voltak.A körmeinél ki repedezett.Akkor volt egy gumi szerelő aki majdnem minden körömnél besütötte,de nem is nagyon akart neki sikerülni.
Mondjuk még most is azok vannak fönt,de jó párszor ki dörgölte a belsőt.
Jó móka otthon szerelni
Lassan venni kéne rá,most tájékozódunk,hogy milyet is volna érdemes megvenni.
Apu régen amikor a Tsz-nél volt traktoros, kapott a kisfülkés 82-re Pirelli gumikat.Jó puha volt nem rázott. Sokáig bírta.
Ma nézelődtem,de nem találtam pirelli gumit rá.
Válasz #1739. hozzászólásra
Hát olyan közepes,most számolom nem is 6hanem 8éves.mikor kezdtek a gumik drágulni akkor vettem két hátsót, csak régi árban nem találtam egyformákat.a másik felén az a neve nincs orosz radiál van azon már ujnyi repedések vannak ez meg ugy néz ki mint az új(peddig pont ettől féltem hogy majd milyen lessz)
Mennyire kemény az anyaga?
Válasz #1737. hozzászólásra
Igen 6éve,repedés mentes
15,5R38 Kama tipusú gamit használ valaki?
Válasz #1732. hozzászólásra
Nyugatra is visznek,csak nem ilyet mint ide.Mire felszereltem úgy néztem ki mint a kéményseprő...
Válasz #1733. hozzászólásra
Komoly gépeken komoly cégeknél használnak nokian gumit rendesen.
Nem a reklám helye, de Fehérváron a JSI-nél a 15,5x38 Voltyre diagonál 78500 a radiál 96500. 12,2x20 Voltyre 37500. Mindegyik garnitúra, netto és friss mai árak.
nokian gumikkal van tapasztalat?
nekem sose volt,
de szemre nekem tetszik a
T485430
jelű.
ha jól néztem MTZ re jó lenne , 14 rétegű, erőősített erdészeti gumi.
Válasz #1729. hozzászólásra
Vágóasztal kocsira keresek,és ezt láttam amire ki írták a márkát.Tehát India.
a BKT gumi szerintem teljesen jó ár érték arányban! Mi egy 200 le és egy 160 le traktoron használjuk elöl hátul. Jól fog és nem ragad bele a sár sem.....Átlagos a kopása...
Indiai vacak. 12 db gumiból 11 db elsült 1 még bírja. A környékemen töbnek is volt hasonló tapasztalata mint nekem. Akadt olyan szerencsétlen is akinek pont a kanyarban sült el a gumi a póton. A gabonával megrakott pótkocs felborult. Ezt a márkát nem ajánlom.
Használható,és indiai
Milyen gumi a BKT ?!
Válasz #1721. hozzászólásra
Szia
Vettél már gumit?
Tudok adni 16+fáért ÖZKA-t csomagdíjjal együtt.
Válasz #1725. hozzászólásra
Egyébként meg itt van minden egyéb hozzá: Katt ide!
Keress itt rá a gumira is!