Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Helló.
Az előbb elnéztem a hozzászólás számát, így szerintem nem nekem akarsz íni, de ha mégis van valami jó ajánlatod 16.9-28ra akkor a nevemre kattintva ott a címem.
Az sajnos sok, pedig 2db érdekelne, de nem vagyok a pénzemnek az ellensége, máshol olcsóbb.
Van rá esetleg esély hogy e-mailben finomítsunk rajta, vagy ennyi és kész?
A traktor gumiabroncsánakfolyadékkal való feltöltésében van valakinek tapasztalata? Gondolkozok rajta, mert néha jól jönne egy kis többletsúly.
Milyen eszköz, rendszer szükséges a feltöltéshez? Megéri kínlódni vele?
Utóbbi erős egy évben elköltöttem náluk nettó 1,5milkát még is átbaxtak az utolsó rendelésnél no nem nagyon csak úgy ép hogy elássák magukat... először nem jött meg az időpontra megígért áru, no az nem lett volna baj de kéthét késés után nekem kellett rájuk telefonálni hogy mi van!? És szinte még ők voltak felháborodva, hogy nem tehetnek róla ők se kaptak árut, ami nem lett volna baj de azért illett volna telefonon jelezniük ha már így alakult és a gumik ki voltak fizetve már jóelőre átutalással. Aztán hab a tortán, hogy a megrendelt belsős belshina gumikban mindkét belső xarrá volt repedve, a levegőt se tartotta meg a külsők 2013asok voltak a belsők meg 2008asok,vissza kellett rakni a régi belsőket. És ezt észre se vettük egyből mert nem lettek felszerelve csak kb 1,5 hónap múlva. Akkor megreklamáltam nekik, hogy vennék két elsőt is az mtz-re de valami kis engedményt adjanak ha már így megszívattak a két belsővel... osztott szorzott a srác és kinyögte azt a "kedvezményes" árat ami a honlapjukjon is kint van. Szóval nem egy ügyfélközpontú cég.
Tudom hogy sokáig elmegy , meg ha ilyen 4-5 éves gumi lenne nem is foglalkoznék vele, már arra is gondoltam hogy csavarhózóval szétfeszítem nyomok bele tip-top- ot aztán gó, víz-dzsuva ne tudjon bemenni.
Tudom sajna hogy milyenek, csak épp arra gondolok ha öregszik nehogy itt kezdje leghamarabb magát megadni, másrészről meg nem tudom hogy a sütés, vulkanizálás is jót tesz e az oldalfalnak, nem e akkor meg azért nem lesz tartós.
Ha nincs befelé repedve akkor még sokáig elmegy.
Volt olyan gumi ahol a repedésnél már lyuk volt és kidörzsölte a belsőt, erre a gumis tett egy nagy foltot és megtartotta. Azt nem tudom, hogy sütötte-e vagy csak ragasztotta belülről, de utána nem volt gond vele azon a helyen.
Nem vagyok hozzáértő, csak van egy hasonló sérült orosz (ukrán) gumim a 820-as elején. én békén hagyom mert mire ez a sérülés bajt okozna akkorra ez a gumi már rég lekopik, vagy jó szokáséhoz híven a körmök iránt kireped az oldala.
végül is ha az megnyugtat és rászánod a pénzt szakműhelyben (ennél komolyabb sérüléseket is) szépen kijavítják, ártani nem árt neki az biztos.
Az orosz gumik tapasztalatom szerint nem felületi sérülésekbe szoktak belepusztulni (értsd a sérülés nem ért vásznat), hanem idővel kitöredeznek, és viszonylag gyorsan kopnak.
Üdv szakik. Valaki hozzáértő meg tudná nekem mondani hogy 2 éves , erős 90% állapotú traktorgumi oldalfalán sérülés keletkezett, kb 2x2 cm hosszú L alakban és kb 0,5 cm mély ,szövet nem látszik, csavarhúzóval szépen fel lehet hajtani, másik oldalt hosszanti hasítás az is kb 0,5cm mély. Érdemes az ilyent műhelyben hozzáértővel vulkanizáltatni? Ja és orosz radiál gumi, de nap leginkább csak akkor érte ha dolgozott, tehát még az a hálós repedezés sincs rajta, újszerű.
4375 hozzászólás
Válasz #1721. hozzászólásra
Katt ide!
Meg ide.
Na meg ide.
Válasz #1723. hozzászólásra
Ment.
Válasz #1722. hozzászólásra
Nem kaptam semmit, küld már el akkor légyszi újra a retter.zsolt kukac gmail.com-ra.
Köszi
Válasz #1720. hozzászólásra
Elvileg itt az agroinformos felületen írtam is neked.
Sziasztok!
Tudna valaki tz4k-ra 600/16-os gumit ?
Válasz #1719. hozzászólásra
Helló. Akkor Te tudsz gumit esetleg?
Válasz #1718. hozzászólásra
Szia
Milyen gumi és milyen felni kellene?
Sziasztok
tudja valaki hol találok nagy választékban traktor gumit, felnit, ikerkerék szerelő szettet?
illetve ezekről infot?
kösz
Válasz #1714. hozzászólásra
Helló.
Az előbb elnéztem a hozzászólás számát, így szerintem nem nekem akarsz íni, de ha mégis van valami jó ajánlatod 16.9-28ra akkor a nevemre kattintva ott a címem.
Köszi
Bocsi mindenkitől, most olvastam vissza, és most vettem észre hogy elnéztem a hozzászólás számát, és nem is tőlem kérdeztetek.
így bocsi mindenkitől intézzétek egymás közt nyugodtan.
Válasz #1711. hozzászólásra
Helló! Kikel menni Szlovákiába ,vagy Horvátországba ahova közelebb vagy sokkal olcsóbb mint nálunk. 20-30 ezerrel olcsóbbak mint nálunk.
Válasz #1713. hozzászólásra
Kapok egy email címet?
Válasz #1712. hozzászólásra
Eddig még nem kaptam választ.
Válasz #1710. hozzászólásra
Nem köszi, csak tájékozódni akartam hogy megéri-e rá venni vagy sem.
Válasz #1710. hozzászólásra
Helló!
Igen. Még csak információ gyűjtésben vagyok. Mi az ajánlatod? Jöhet e-mailbe is.
Válasz #1700. hozzászólásra
Szia
Érdekel még gumi?
Válasz #1708. hozzászólásra
?
Válasz #1707. hozzászólásra
Az sajnos sok, pedig 2db érdekelne, de nem vagyok a pénzemnek az ellensége, máshol olcsóbb.
Van rá esetleg esély hogy e-mailben finomítsunk rajta, vagy ennyi és kész?
Válasz #1706. hozzászólásra
Seha 132 körül van
Válasz #1705. hozzászólásra
:(
Petlas, vagy Seha esetleg?
Válasz #1704. hozzászólásra
nem azt hiszem kínai
Válasz #1703. hozzászólásra
Köszi.
A legolcsóbb az milyen gyártmány Seha?
Válasz #1701. hozzászólásra
bruttó 114.000.- a legolcsóbb, Alliance 140.900.-, BKT 145.000.-, Mitas 166.600.-, a többi jóval drágább
Válasz #1700. hozzászólásra
bruttó 74.000.- a legolcsóbb, a többi jóval felette
Válasz #1697. hozzászólásra
Helló!
16.9-28-as gumira tudnál egy árat írni?
Ha lehet több márkát is írj már.
Köszi
Válasz #1697. hozzászólásra
Üdv érdeklődnék hogy a 12.5-20 as traktorgumik hogy mennek most?
Köszi
Üdvözlet.
A traktor gumiabroncsánakfolyadékkal való feltöltésében van valakinek tapasztalata? Gondolkozok rajta, mert néha jól jönne egy kis többletsúly.
Milyen eszköz, rendszer szükséges a feltöltéshez? Megéri kínlódni vele?
Köszönöm: Bence
Csúszókormányzású rakodógépre tett már valaki aszfalt gumit?
Jóval többet bír mint a hagyományos?
K.f.-et fenntartásokkal kezelni!
Utóbbi erős egy évben elköltöttem náluk nettó 1,5milkát még is átbaxtak az utolsó rendelésnél no nem nagyon csak úgy ép hogy elássák magukat... először nem jött meg az időpontra megígért áru, no az nem lett volna baj de kéthét késés után nekem kellett rájuk telefonálni hogy mi van!? És szinte még ők voltak felháborodva, hogy nem tehetnek róla ők se kaptak árut, ami nem lett volna baj de azért illett volna telefonon jelezniük ha már így alakult és a gumik ki voltak fizetve már jóelőre átutalással. Aztán hab a tortán, hogy a megrendelt belsős belshina gumikban mindkét belső xarrá volt repedve, a levegőt se tartotta meg a külsők 2013asok voltak a belsők meg 2008asok,vissza kellett rakni a régi belsőket. És ezt észre se vettük egyből mert nem lettek felszerelve csak kb 1,5 hónap múlva. Akkor megreklamáltam nekik, hogy vennék két elsőt is az mtz-re de valami kis engedményt adjanak ha már így megszívattak a két belsővel... osztott szorzott a srác és kinyögte azt a "kedvezményes" árat ami a honlapjukjon is kint van. Szóval nem egy ügyfélközpontú cég.
Válasz #1671. hozzászólásra
Kaposflex Kft ajánlata:
580/70R42 Taurus nem rendelhető helyette a következőt tudom ajánlani
580/70R42 Alliance 370 158A8 nettó 535.000 Ft/db
480/70R30 Taurus P70 141A8 nettó 205.000 Ft/db
18,4R38 Taurus P8 146A8 nettó 254.830 Ft/db
13,6R24 Taurus P7 125A8 nettó 104.000 Ft/db
9,5R48(230/95R48) Taurus RC95 134A8 nettó 137.900 Ft/db
9,5R38 jelenleg nem rendelhető
Üdv: Balatincz Andrea
20/913-1987
Válasz #1691. hozzászólásra
Jól mondod keres valami kétkonponenses ragasztót nyomd tele és kész
Válasz #1692. hozzászólásra
Na pont erre gondoltam, ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi, köszönöm
Válasz #1690. hozzászólásra
Taurust vulkanizáltattam, de pár hónap múlva a vulkanizálás körül kezdett repedni, megkeményedett a köpeny. Még egyszer nem csináltatnám.
Válasz #1689. hozzászólásra
Tudom hogy sokáig elmegy , meg ha ilyen 4-5 éves gumi lenne nem is foglalkoznék vele, már arra is gondoltam hogy csavarhózóval szétfeszítem nyomok bele tip-top- ot aztán gó, víz-dzsuva ne tudjon bemenni.
Válasz #1688. hozzászólásra
Tudom sajna hogy milyenek, csak épp arra gondolok ha öregszik nehogy itt kezdje leghamarabb magát megadni, másrészről meg nem tudom hogy a sütés, vulkanizálás is jót tesz e az oldalfalnak, nem e akkor meg azért nem lesz tartós.
Válasz #1682. hozzászólásra
Ha nincs befelé repedve akkor még sokáig elmegy.
Volt olyan gumi ahol a repedésnél már lyuk volt és kidörzsölte a belsőt, erre a gumis tett egy nagy foltot és megtartotta. Azt nem tudom, hogy sütötte-e vagy csak ragasztotta belülről, de utána nem volt gond vele azon a helyen.
Válasz #1682. hozzászólásra
Nem vagyok hozzáértő, csak van egy hasonló sérült orosz (ukrán) gumim a 820-as elején. én békén hagyom mert mire ez a sérülés bajt okozna akkorra ez a gumi már rég lekopik, vagy jó szokáséhoz híven a körmök iránt kireped az oldala.
végül is ha az megnyugtat és rászánod a pénzt szakműhelyben (ennél komolyabb sérüléseket is) szépen kijavítják, ártani nem árt neki az biztos.
Az orosz gumik tapasztalatom szerint nem felületi sérülésekbe szoktak belepusztulni (értsd a sérülés nem ért vásznat), hanem idővel kitöredeznek, és viszonylag gyorsan kopnak.
Válasz #1685. hozzászólásra
http://www.zemplengumi.hu/gumimarka.htm
klikk rá itt van az összes márkáról a tudnivaló
Válasz #1680. hozzászólásra
ilyen mintás is jó?milyen márkára, illetve hány Pr-esre gondoltál, mert elég sokfajta van?!
Válasz #1684. hozzászólásra
Köszönöm az infót!!
a BKT török ?
Válasz #1681. hozzászólásra
BKT bruttó 162.500.-, Orosz bruttó 153.500.-
Senkinek ilyennel tapasztalat Besüttessem vagy hagyjam a fenébe csak rosszabb lesz
Üdv szakik. Valaki hozzáértő meg tudná nekem mondani hogy 2 éves , erős 90% állapotú traktorgumi oldalfalán sérülés keletkezett, kb 2x2 cm hosszú L alakban és kb 0,5 cm mély ,szövet nem látszik, csavarhúzóval szépen fel lehet hajtani, másik oldalt hosszanti hasítás az is kb 0,5cm mély. Érdemes az ilyent műhelyben hozzáértővel vulkanizáltatni? Ja és orosz radiál gumi, de nap leginkább csak akkor érte ha dolgozott, tehát még az a hálós repedezés sincs rajta, újszerű.
Válasz #1676. hozzászólásra
48" orosz menyi??
Agro-Szaki tudsz árat mondani 16,9 R 28 mg gumira?
Válasz #1676. hozzászólásra
Ha egy mód van rá ragaszkodom a Taurushoz
Válasz #1677. hozzászólásra
Mutass skandináv gumikereskedőt árakkal
De mé köll lefutni mindet egyszerre....
9,5-48-ba orosz tudnék csak adni, a 9,5-38-ba nemtok ajánlani semmit sajna
mindenképp taurus kellene?