Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm h lefotóztad jónak tűnik. Akkor rugalmasságra azt mondod jobb mint az orosz? Nekem elég hamar elkopott az orosz sajnos... repedezésekkel annyira nem volt gond
Nekünk is ilyen petlas gumi van a 892-es jól bírja már ezzel vettük kb 4-5éve!azóta kb 2500üó van a gumiban(de ki tudja mikor rakta rá ez előző gazdája)de amúgy jól bírja nem repedezik !elől kb 2éve vannak fönn a taurusok nagyon sokáig pattogót, verte az órát kb 1400-1500 fordulaton de mára már elhagyta.Volt új taurusunk a 82-en az ki repedezett mind az elsők,mind a hátsok de garanciában kaptunk vadi újakat helyette utána nem volt velük baj!azért a mi tapasztalatunk hogy a taurus nem ráz úgy meg talán jobb az ön tisztulása!
Ismerősöm gumi vásárlás előtt van 30 és 42 felni méretei vannak kérdezi hogy milyen mérettet vegyen rá talaj munkára meg a szántáshoz ,hogy ne nagyon tapossa a szántás ? mert mostani bazi nagyok neki elől 600 hátul 710 és lefutott neki
Petlas gumit ajánlanám hogy nézd meg! Nekem van az mtz-n 3 éve, fel van fújva 1,8-ra nem ráz, jó a tisztító képessége és semmi leválás, repedés nem látható rajta.
Ruszkit én se nagyon akarok, Taurusról meg eléggé megoszlanak a vélemények. Akinek régóta van annak bejön, az újakat szidják. Szlovákiában merre van megbízható dealer ?
Válasz #1654. hozzászólásra
Tavaly tauruszt vettem az mtzre előre idáig hibátlan és nagyon bátran merem ajánlani nem olyan pattogós mint a ruszki gumi. Olvastam itt olyan hozzászólásokat hogy kireped, hát nem tudom majd az idő eldönti. A zetoromon 10 éve az van fent és tökéletes bár nem megy sokat csak könnyű munkát végez meg esetleg pótkocsit húz. Repedések csak néhol vannak rajta de nem vészes, annyi repedés volt a belsinán is 7 éves korára. Szóval kinek a pap kinek a papné na meg persze pénztálca függő is de én ruszkit többet soha!!! Ha jól tudom a taurus-t is megvette a michelin.
Implement ami nem húzó tehát kormányzott kerékre teherkocsin (ha nem hajtott az eleje), vagy a vontatmányok kerekei.
Illetve ahogy a kollega is mondja a mezítlábas MTZ elejére is mehet az implement gumi.
Szóban hangzott el, amikor az ekét vettük. Egyébét az első fej fogása kicsit "el lett rontva", mert így szép. Kb. 6-7 centivel kevesebbet fog, mint a többi, így lett egyenletes.
Úgyhogy azért kicsit csak széttapos az a gumi, de nem vészes.
Helló! Érdekesek ezek a gumi méretek jó nagyot lehet velük szívni vigyázni kell a külső átmérőkkel mert ha a szélesség változik a külső átmérő is csökken itt az őszkerék hajtású trakik kerékcseréjénél kell odafigyelni sajnos a gyártók nem nagyon adják meg a külső átmérőt mm-ben pedig igen fontos lenne. A gumik árairól is írtok, hogy igen húzós, nem kell nálunk vásárolni ,más országokban jóval olcsóbbak ugyanazon gumik. PL Cseh ország ,Szlovákia, nem tudom hogy Horvátországból lehet-e már hozni de ott is jóval olcsóbbak mint nálunk.
5-6 év után lefut felénk az első gumi. A 160 lovason is elkopott 5700 óránál.Mondjuk rengeteget futnak közúton.Ettől függetlenül nm csodálkozom hogy elkopott.Az hogy eldurrant, annál inkább meglepett.Van itt egy JD ami ugyan akkor lett vége mint a 160 lovas, az 5700 nál már a harmadik elsőt, és a második hátsót koptatta amikor mi cseréltük picin az első gumikat.
Uh, ez brutál mikor így az övről leszakad a gumi. Nekünk 1x tűzoltóautón szált el a belső hátsó így (két éves merci gyári gumival, ha jól emlékszem bridgestone volt). Szerencsére vonulásból visszafelé jövet, ép kifelé jöttünk egy benzinkútról a sarkon meg egy cukrászda volt.... meleg májusi nap... tele a terasz emberekkel... a többség lenyelte a krémesével együtt a villát is olyat szólt... de belegondolni is rossz hogy mi van ha egy órával előbb adja meg magát az anyag... ép balesethez vonulás közben.
Autó rendszeresen mosva karbantartva van de egy talicska sarat levert az alvázról a légnyomás... pedig előtte is teljesen tisztának látszott.
6 éves 5000 üó-s trelleborg.Már ott volt a gumisnál az új, mert lefutotta magát.A futófelületen volt kb 10 nagyon apró luk, de nem ott szólta el magát.Hát megellett.Fő hogy nagyobb baj nem történt.ha jön valaki szembe, annak meszelnek.Meg nekem is.
4375 hozzászólás
Válasz #1671. hozzászólásra
13,6-24 dettó
18,4-38 ba se tudok taurust sajna, de ebben is elég sokféle közül lehetne mást, ha nem ragaszkodsz a taurushoz
480/70r30 se tudok taurust sajna, ebbe a méretbe kb 10 lehetőség van másokból
580/70R42-be belshinát tudok br.460.200ért, meg alliance-t br.755.000.-ért
Ár érdekelne az alábbi méretekre csak is Taurus gumi érdekel .
580/70R42 , 480/70R30 , 18,4*38, 13,6*24, 9,5*48, 9,5*38
Válasz #1664. hozzászólásra
Köszönöm h lefotóztad jónak tűnik. Akkor rugalmasságra azt mondod jobb mint az orosz? Nekem elég hamar elkopott az orosz sajnos... repedezésekkel annyira nem volt gond
Válasz #1668. hozzászólásra
Még 10 évet így is el fog menni.
A MTZ elején lévő Belshina (3-4.éves) most repedezettebb mint a Taurus.
Válasz #1667. hozzászólásra
Pont ettől félek én is. Nekem kapná még ekét is meg kultivátort.
Válasz #1666. hozzászólásra
Nekem a T-25-n Taurus pont8 van kb7-8. éves lehet, most kezdett el repedezni a körmök tövében. Műtrágyaszóró, és vontatott permetező gyepálja csak.
Köszönöm a képeket! Kérek is árajánlatot ilyen gumira.
Taurust nem merem megrizikózni, mert ha később reped csak ki futhatok a pénzem után, orosz gumi után meg szerintem a Petlas is nagyon kényelmes lesz.
Nekünk is ilyen petlas gumi van a 892-es jól bírja már ezzel vettük kb 4-5éve!azóta kb 2500üó van a gumiban(de ki tudja mikor rakta rá ez előző gazdája)de amúgy jól bírja nem repedezik !elől kb 2éve vannak fönn a taurusok nagyon sokáig pattogót, verte az órát kb 1400-1500 fordulaton de mára már elhagyta.Volt új taurusunk a 82-en az ki repedezett mind az elsők,mind a hátsok de garanciában kaptunk vadi újakat helyette utána nem volt velük baj!azért a mi tapasztalatunk hogy a taurus nem ráz úgy meg talán jobb az ön tisztulása!
Válasz #1659. hozzászólásra
Itt a képek
Ismerősöm gumi vásárlás előtt van 30 és 42 felni méretei vannak kérdezi hogy milyen mérettet vegyen rá talaj munkára meg a szántáshoz ,hogy ne nagyon tapossa a szántás ? mert mostani bazi nagyok neki elől 600 hátul 710 és lefutott neki
Válasz #1657. hozzászólásra
Vágfarkasdon / Trnovec nad Váhom / Mazgutnál. Eddig őt találtam aki a legjobb árakat adta és bármely márkát bebiztosítja amit kiválasztasz.
Válasz #1660. hozzászólásra
Köszi a tippet! Ahogy nézem elég kedvező áron ki lehet fogni.
Válasz #1659. hozzászólásra
Holnap csinálok képet. Török
Válasz #1658. hozzászólásra
Majd pár fotót ha rá érsz dobj már fel légyszives erről a Petlasról.
Milyen gyártmány az Lengyel vagy Kínai vagy milyen?
Petlas gumit ajánlanám hogy nézd meg! Nekem van az mtz-n 3 éve, fel van fújva 1,8-ra nem ráz, jó a tisztító képessége és semmi leválás, repedés nem látható rajta.
Ruszkit én se nagyon akarok, Taurusról meg eléggé megoszlanak a vélemények. Akinek régóta van annak bejön, az újakat szidják. Szlovákiában merre van megbízható dealer ?
Kellemes karácsonyt mindenkinek! Az biztos érdemes elmenni külföldre pl: szlovákia mert több tízezer forintot lehet meg spórolni egy gumi árán is.
Tavaly tauruszt vettem az mtzre előre idáig hibátlan és nagyon bátran merem ajánlani nem olyan pattogós mint a ruszki gumi. Olvastam itt olyan hozzászólásokat hogy kireped, hát nem tudom majd az idő eldönti. A zetoromon 10 éve az van fent és tökéletes bár nem megy sokat csak könnyű munkát végez meg esetleg pótkocsit húz. Repedések csak néhol vannak rajta de nem vészes, annyi repedés volt a belsinán is 7 éves korára. Szóval kinek a pap kinek a papné na meg persze pénztálca függő is de én ruszkit többet soha!!! Ha jól tudom a taurus-t is megvette a michelin.
Sziasztok!
12.4-28-as gumit keresek a gépre. Eddig Mitas, Taurus és Vredestein között gondolkodtam. De Taurusról nem sok jót hallottam.
Vredesteinről tud valaki valamit ?
egypár példa:
Válasz #1638. hozzászólásra
Implement ami nem húzó tehát kormányzott kerékre teherkocsin (ha nem hajtott az eleje), vagy a vontatmányok kerekei.
Illetve ahogy a kollega is mondja a mezítlábas MTZ elejére is mehet az implement gumi.
Válasz #1650. hozzászólásra
Beköllött tolni?
Válasz #1649. hozzászólásra
Szóban hangzott el, amikor az ekét vettük. Egyébét az első fej fogása kicsit "el lett rontva", mert így szép. Kb. 6-7 centivel kevesebbet fog, mint a többi, így lett egyenletes.
Úgyhogy azért kicsit csak széttapos az a gumi, de nem vészes.
Válasz #1648. hozzászólásra
Hol irnak olyat?
Válasz #1647. hozzászólásra
Semmi különös, egyenletesek a fordítások.
A VN is csak 600-astól ajánlja a barázda szélesítőt.
Válasz #1646. hozzászólásra
wynak mennyit tapos be?
Válasz #1645. hozzászólásra
A Claason 520/70R38.
Válasz #1644. hozzászólásra
Hátsód milyen sziles 52?
Válasz #1638. hozzászólásra
É úgy tudom, hogy a traktorok első kerekére való hosszanti mintás gumit jelöli. Pl. 80-as MTZ-ken ilyen szokott lenni.
Válasz #1642. hozzászólásra
Ha az ár a lényeg,akkor Michelin
Mittomén mitashoz képest 1 akármi drágábbat........
Válasz #1639. hozzászólásra
Hát még a másodikat,nem csak az elsőt
Válasz #1639. hozzászólásra
Kinek mi a drága?
Árban minőségben jó szerintem a MITAS
Első gumit 24 28 érdemes drágát venni vagy ..........?
1. hozzászólás, Duci86 küldte be 2013-12-12 09:04:35-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok,
Segitségre lenne szükségem.
Mit jelent az implement gumi kifejezés?
Köszönöm
Helló! Érdekesek ezek a gumi méretek jó nagyot lehet velük szívni vigyázni kell a külső átmérőkkel mert ha a szélesség változik a külső átmérő is csökken itt az őszkerék hajtású trakik kerékcseréjénél kell odafigyelni sajnos a gyártók nem nagyon adják meg a külső átmérőt mm-ben pedig igen fontos lenne. A gumik árairól is írtok, hogy igen húzós, nem kell nálunk vásárolni ,más országokban jóval olcsóbbak ugyanazon gumik. PL Cseh ország ,Szlovákia, nem tudom hogy Horvátországból lehet-e már hozni de ott is jóval olcsóbbak mint nálunk.
Válasz #1633. hozzászólásra
5-6 év után lefut felénk az első gumi. A 160 lovason is elkopott 5700 óránál.Mondjuk rengeteget futnak közúton.Ettől függetlenül nm csodálkozom hogy elkopott.Az hogy eldurrant, annál inkább meglepett.Van itt egy JD ami ugyan akkor lett vége mint a 160 lovas, az 5700 nál már a harmadik elsőt, és a második hátsót koptatta amikor mi cseréltük picin az első gumikat.
Ár érdekelne az alábbi méretekre csak is Taurus gumi érdekel .
580/70R42 , 480/70R30 , 18,4*38, 13,6*24, 9,5*48, 9,5*38
Válasz #1626. hozzászólásra
Uh, ez brutál mikor így az övről leszakad a gumi. Nekünk 1x tűzoltóautón szált el a belső hátsó így (két éves merci gyári gumival, ha jól emlékszem bridgestone volt). Szerencsére vonulásból visszafelé jövet, ép kifelé jöttünk egy benzinkútról a sarkon meg egy cukrászda volt.... meleg májusi nap... tele a terasz emberekkel... a többség lenyelte a krémesével együtt a villát is olyat szólt... de belegondolni is rossz hogy mi van ha egy órával előbb adja meg magát az anyag... ép balesethez vonulás közben.
Autó rendszeresen mosva karbantartva van de egy talicska sarat levert az alvázról a légnyomás... pedig előtte is teljesen tisztának látszott.
Válasz #1632. hozzászólásra
Az enyémen már 10 éves 5400 óra van benne kléber 480/70 28-as de még tök jól néz ki, most a gumi kb 40% mintára !!!
6 éves 5000 üó-s trelleborg.Már ott volt a gumisnál az új, mert lefutotta magát.A futófelületen volt kb 10 nagyon apró luk, de nem ott szólta el magát.Hát megellett.Fő hogy nagyobb baj nem történt.ha jön valaki szembe, annak meszelnek.Meg nekem is.
Részvétem. Gondolom, kibírtad röhögés nélkül.
És akkor most két új első lesz?
Mi a szar ez márkára????????
Válasz #1628. hozzászólásra
Gondolom meg voltál elégedve
Mi volt a hiba gumival ?
Válasz #1627. hozzászólásra
Du 1, 1.30 közötti időszak volt,kb 4-5 fokkal.
ilyen jó idő volt nálatok tegnap? nálunk tiszta dér volt minden még délben is.
Lőttek a mai "nap Dolgozója" kitüntetésnek... Marha jó élmény volt.