Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD396.04 FtCHF440.72 FtGBP496.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most erre mit mondjak? Eddig csak drágább árat mondtál mindenre... írj egy árat belshina gumira belsővel együtt 15,5x38 radial, nógrád megyére házhoz hozva. Kaposéknál kint van az na abból én még tudtam faragni párezret mert már nem az első gumit veszem náluk.
Ujfehęrtón Ba/o/jŕn Lajos Ba/o/jŕn gumi.Elég jo sok mindent megment.Keress rŕ a neten.Nem tudom a To-ba milyen,de Lajos gyerek sok nyomorulton segitett mŕr.Ja s ne kis fusi hokusz pókusz szakikŕm!
Válasz #1455. hozzászólásra
Oroszbol belshina ami ér valamit,de én most a stomil-t rakok mindenre.kicsivel drágább de nem ráz meg ha nincs puhán hajtva akkor simára lekopnak repedés nélkűl
Traktoron lenne érdekes .
Az hogy kipermetez 1 4000es a cégnél mittomén 150 200 üritést az fing 1 traktoros gyűréses használathoz képest.
Node milyen gumijú trakki húzza ??
710es mi?
Hát igen, most van először bkt gumink, majd meglássuk 2-3 év után hogy fognak kinézni. De remélem hogy legalább szezont kibírnak! (persze ha nem hajtunk rá valamire )
Válasz #1441. hozzászólásra
Csakhogy a nevetésnek nehogy sírás legyen a vége. A 9 tonnás pótjaimon voltak bkt gumik. 12 böl 11 tönkrement, 1 még bírja. A vetögépemen öszel még rendben volt tavaszra kikukucskált belöle a belsö. A tárcsámon is bkt van, elég fura repedések vannak a gumikon, ami nem a hosszú élettartamra utal. Döntse el mindenki maga hogy megéri-e a bkt gumi ami olcsóbb mint más nevesebb gyártó gumijai, de az élettartama nálam nagyom rövid volt. Mellékesen sokkal gyorsabban kopnak mint a mitas gumik, amik olcsóbbak a bkt-tól.
Osztom a véleményt! BKT 580/70r38 lett véveaz ősszel a ferga hátuljára... még egyben van de furcsa jelnségeket produkál. Olyan mintha porózus lenne és beszívná a vizet a bordák tövében. Szóval mikor elkezd száradni a gumi akkor úgy néz ki mintha az összes borda körbe lenne repedve. Aztán pár nap múlva megszűnik ez a tünet mert gondolom kiszárad a gumi. De mindenesetre 600e+fa elég nagy bukta lesz ha 3-4évv alatt tönkremennek. Másik fel viszont hogy a michelii a duplája lett volna és akkor annak 7-8 évet kellene kibírnia, hogy áránál legyen.
Mi meg most dobáltuk le a kombájnról a taurusokat ! BKT ment helyette
60 %-asok voltak de tele volt repedésekkel meg púpok is voltak rajta , pedig soha semmit nem kaptunk el vele
Válasz #1436. hozzászólásra
Taurusz 270/95R38 gumik vannak a permetezön. Nagyon jól bírják a 40 km/o sebességet is. A bkt gumit olyan messziröl kerüld el mint amennyire ellátsz. Nékem van vele tapasztalatom. Soha többet bkt.
4375 hozzászólás
Válasz #1461. hozzászólásra
Diagonál az halálos fegyver, soha többé. A legkisebb egyenetlenséget is átadta a fülkének, egy büntetés volt.
Válasz #1468. hozzászólásra
br.81.000.-Ft
Válasz #1471. hozzászólásra
bruttó 114.500.-
Válasz #1469. hozzászólásra
Nevetünk de sok ember életét megkeserítették már...
Válasz #1467. hozzászólásra
Most erre mit mondjak? Eddig csak drágább árat mondtál mindenre... írj egy árat belshina gumira belsővel együtt 15,5x38 radial, nógrád megyére házhoz hozva. Kaposéknál kint van az na abból én még tudtam faragni párezret mert már nem az első gumit veszem náluk.
Válasz #1469. hozzászólásra
Azok nem árulnak újat.
Válasz #1468. hozzászólásra
Reméljük a konkurencia(senorlakatos)nem olvassa.
Válasz #1465. hozzászólásra
13.6-20 ra kérnék egy árat.
Válasz #1466. hozzászólásra
kár volt elkapkodnod............
Válasz #1465. hozzászólásra
Már megrendeltem kaposflexnél.
Válasz #1463. hozzászólásra
mondj méretet, s utánanézek nálunk mennyibe lenne
Válasz #1463. hozzászólásra
én úgy tudom, hogy a radiál jobb erdőre
Válasz #1462. hozzászólásra
A strapabírósság lenne az elsődleges szempont. Aszfalton nem sokat megy, inkább erdei földutakon, ahol amúgy se lehet száguldozni.
Válasz #1461. hozzászólásra
hát a diagonál hal fel van fujra 1.6-8ra akkor mtzbe nem lehet vele megűlni
MTZ-re a diagonál és a radiál gumi között mi a különbség? Melyiket érdemesebb megvenni erdőre és faszállításra? Diagonál egy tizessel olcsóbb.
Válasz #1454. hozzászólásra
Nagybratyóét a zetorra Orosházán csinálták. 3 vagy 4 helyen besütötték neki 60 ezerért. Elég szép repedések voltak rajta.
nálunk 11,2-20-as méretű orosz bruttó 54.000.-, a 15,5x38-as orosz pedig bruttó 119.500.- , mindkettő garnitúrában értendő belsővel együtt
Válasz #1454. hozzászólásra
Ujfehęrtón Ba/o/jŕn Lajos Ba/o/jŕn gumi.Elég jo sok mindent megment.Keress rŕ a neten.Nem tudom a To-ba milyen,de Lajos gyerek sok nyomorulton segitett mŕr.Ja s ne kis fusi hokusz pókusz szakikŕm!
A Stomil mennyibe kerül?
Pirelli,Michelin nem gyárt?
Oroszbol belshina ami ér valamit,de én most a stomil-t rakok mindenre.kicsivel drágább de nem ráz meg ha nincs puhán hajtva akkor simára lekopnak repedés nélkűl
Mtz-82-re 11,2X20 és 15,5X38 milyen fajta gumik közül lehet válogatni.
Melyiket érdemes megvenni?
Olyan gumist keresek,aki még GUMIS!!! Aki tud peremet sütni,régi technológiával! Lehetőleg Bkk megyében!
Akkor ezért nem kopik egyenletesen.
Válasz #1451. hozzászólásra
kb 5centivel szélesebb
Szerintetek az Mtz-82-es teli felnije szélesebb,mint a küllős felni?
A küllősön mintha domború lenne a futófelület. 11,2X20-asgumi van rajta.
Leégett a bobai gumitelep! Nagyon sok régi traktorhoz is lehetett használt gumit venni! Most jó darabig nem kell oda menni!!
Lakatos Gumiszervíz :-)
Válasz #1438. hozzászólásra
Traktoron lenne érdekes .
Az hogy kipermetez 1 4000es a cégnél mittomén 150 200 üritést az fing 1 traktoros gyűréses használathoz képest.
Node milyen gumijú trakki húzza ??
710es mi?
Válasz #1445. hozzászólásra
Kik a B. os spRmijumok?
Válasz #1438. hozzászólásra
Aha.
Asszem a mislen alá tartozik, csak raknak bele anyagot bakker meg technológiát .........olcsó pézé.......
Válasz #1443. hozzászólásra
Amúgy először orosz gumin gondolkodtunk, csak az elég kemény, aztán rábeszéltek a bkt-ra.
Válasz #1443. hozzászólásra
Hát igen, most van először bkt gumink, majd meglássuk 2-3 év után hogy fognak kinézni. De remélem hogy legalább szezont kibírnak! (persze ha nem hajtunk rá valamire )
Válasz #1441. hozzászólásra
Csakhogy a nevetésnek nehogy sírás legyen a vége. A 9 tonnás pótjaimon voltak bkt gumik. 12 böl 11 tönkrement, 1 még bírja. A vetögépemen öszel még rendben volt tavaszra kikukucskált belöle a belsö. A tárcsámon is bkt van, elég fura repedések vannak a gumikon, ami nem a hosszú élettartamra utal. Döntse el mindenki maga hogy megéri-e a bkt gumi ami olcsóbb mint más nevesebb gyártó gumijai, de az élettartama nálam nagyom rövid volt. Mellékesen sokkal gyorsabban kopnak mint a mitas gumik, amik olcsóbbak a bkt-tól.
Válasz #1440. hozzászólásra
Osztom a véleményt! BKT 580/70r38 lett véveaz ősszel a ferga hátuljára... még egyben van de furcsa jelnségeket produkál. Olyan mintha porózus lenne és beszívná a vizet a bordák tövében. Szóval mikor elkezd száradni a gumi akkor úgy néz ki mintha az összes borda körbe lenne repedve. Aztán pár nap múlva megszűnik ez a tünet mert gondolom kiszárad a gumi. De mindenesetre 600e+fa elég nagy bukta lesz ha 3-4évv alatt tönkremennek. Másik fel viszont hogy a michelii a duplája lett volna és akkor annak 7-8 évet kellene kibírnia, hogy áránál legyen.
Válasz #1440. hozzászólásra
Mi meg most dobáltuk le a kombájnról a taurusokat ! BKT ment helyette
60 %-asok voltak de tele volt repedésekkel meg púpok is voltak rajta , pedig soha semmit nem kaptunk el vele
Taurusz 270/95R38 gumik vannak a permetezön. Nagyon jól bírják a 40 km/o sebességet is. A bkt gumit olyan messziröl kerüld el mint amennyire ellátsz. Nékem van vele tapasztalatom. Soha többet bkt.
Én még mindíg megszívtam a taurusal egyet se bírtam elhasználni idő
ellőtt levált a futófelület szerintem bármelyik jobb.
Asszem a nagy permetezőn az van(300) és simán jól bírja...
A Taurus egy elég jó gumi manapság is...
ÜDV. 11,2*20 as gumi mtz82re esetleg valaki tudna használtat?
Használtok vlk Taurus vékony gumikat, 270 300 320........?
Mondjuk ilyen kleber alliance bkt firestonhoz képest hogy villantanak.........????
Válasz #1434. hozzászólásra
Mindent megtesznek azért,hogy a vevő "elégedett " legyen.
Válasz #1433. hozzászólásra
Egy más anyaggal volt ferhordva az a méret ami nekem kellet volna......
Ez meg mi?
Csinálnak rá feliratot is újabban?
"Minden méretet be tudok szerezni...... -duma "
Válasz #1413. hozzászólásra
Egy újabb "elégedett " vásárló
Válasz #1431. hozzászólásra
Szerintem nem, inkább az a ciki hogy a gyártók nem tudnak egységesen jelölni
Válasz #1430. hozzászólásra
Ciki volt a kérdés is mi?
Válasz #1428. hozzászólásra
Nincs valakinek még használható állapotban 18,4R38 és 11.00-16 os gumija amitől megválna?
Válasz #1427. hozzászólásra
Köszönöm a választ.
Válasz #1426. hozzászólásra
Szerintem semmi az egyik gyártó így a másik úgy írja rá
Kérdésem lenne.
10/75-15,3 és a 10.0/75-15,3 között van valami különbség?