Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.42 FtUSD397.93 FtCHF444.64 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Te vagy a sokadik aki ezt mondja. Már rendel ellendrukkertábora van szegény motornak... pedig megérdemli a dicséretet így 14000órán túl... bár most hogy hűvösebb lett kicsit nehezebben pöccen mint eddig. lehet igazatok lesz... kiváncsiságból kértem rá árajánlatot múltkorába komplett generál anyagköltsége meg gépmunkája meg 6db porlasztócsúcs úgy netto 350e ből megállna olajpumpa is benne van. Turbo és hengerfej javítás nélkül. Szerintem ez vészes ismerősömnek a valametba a 6 dugó nem lett volna ki ennyiből. A motorgenerál anyagköltsége milla felett jár valmetéknál.
Már ezek is fel vannak nyomva vízzel. Szárazba már tűrhető 4-5km/óra fölött már csak nagyon nehezen slippelt. De hogy felázott a teteje, most voltam lelazítottam 2 hekit de kapircsol rendesen még 6-7km/h-nál is.
Fel volt töltve vízzel és nem bírta a lazítót, szétszakad az oldalfala, igaz már javított volt. De teljesen friss volt a szakadás nem volt megindulva, felülről volt rajta fél centi vastag kevláros folt az is kettészakadt nem vált el.
Sziasztok. Ki milyen márkályú 18.4 R34 (460/85 R34) gumit ajánlana mtz re kéne. A Belshina megadta magát 5 évesen. Sajnos kereskedő és gumis is mást mond, melyiket érdemes venni. Inkább tőleték kérnék tanácsot nektek mik a tapasztalataitok, mert nem olcsó mulatság és nem szeetném ha bárki is átverne.
Ottan körül.10 felett vannak a jobb állapotu gépek.Sztem a télen lessz sok elado gép ilyen év után.Hátha sikerül valamilyet beujitani jövö szezonra ha nem akkor harcolunk tovább a kis fortsrihttal.És csinálunk jo kis videokat rola munka közbe hogy alázza lefele a nagyokat
Elég engedékenyek mostanában a cégnél 1 misit engettek belöle.Az baj hogy már öreg és nem igazán hitelezhetö s ezért nem kapkodnak érte.Kp vevö nem sok van ugy hogy szerintem ott lessz még sokáig.Volt tx 65 az ott volt 3 évig mire elment.
A nyáron alkudoztunk rá de nem lett üzlet.Csak gabonát vágott 2800 öra van benne.Nincs hozzá kuki átalakito szett csak az majd 1.5 milka csoki sajna.98 évjárat elég jo állapotu a gabona nem koptatja el.Semmi nem volt még cserélve rajta mindene eredeti.5.1 asztallal van.Vagy elmenne még sokáig vagy egy vagyont kéne rá költeni csapágyak szijak stb.Ha az áfát tudnám forgatni elhoztuk volna.Nem kapkodtak érte mert jun eleje öta ott van.Van egy case ct 5050 nagyigmándon az nagyon jol nézki ugyan az mint a tx 65 csak pirosan jobban nézki
Azt nem említették sehol. Nem minden márkából csinálnak ekkora gumit. Sőt ebből kifejezetten kicsi a választék. De ahogy elmondták akad olyan méret amit, csak egyetlen gyártó csinál és azzal kell beérni, vagy csak egyetlen gyártótól lehet beszerezni az országban.
Mi a kombájnra vettünk ujat 23.1-26 ukrán dneprosina az 350 brutto majd kell még párja is sajna.A használtbol kiábrándultam énis.Az a baj az orosz gumikkal hogy az oldal fala reped plána hamár vagy 20 éves a gumi és kicsipi a belsöt vagy szétdurran és vége a dalnak.
18.4 R30 kell rá előre vagy a váltó méret 480/70 R30
Belshina, Voltyre kilőve, azokat az első hektáron lerúgja, azok a legolcsóbbak is olyan 150-170 nettóban. A Taurus bruttót tudok, az 250, amit mi vettünk az 220 bruttóban. Először csak Diagonált kínáltak egyik helyen, aztán máshol akadt Radiál a váltóméretben. Felhozták ellene hogy gyorsabban kopik, de ezt egy telep tapasztalataiból mondták ha jól vettem ki. Úgyhogy majd meglátjuk, meg ha gyorsabban is kopik, nekünk akkor is sokáig kell hogy tartson ilyen igénybevétellel.
Újonnan lesz. Használtat egyet néztünk, de se a méret nem stimmelt se a kinézete nem fogott meg.
A Taurus meg ez voltak versenyben, de Taurusból mindenki csak a határesetet tudta volna adni, ami még éppen jó a gépre, inkább nem kísérleteztünk így az Alliance lett.
Nem rossz gumi itt a környéken több is van sőt nekem is jó nem kopik nagyon bár azt a használat típusa és a gumi keménysége határozza meg elsősorban!
Mire kellene?
Alliance gumiról valakinek véleménye? Rákerestem itt de csak hecci kérdezte meg egyszer de nem találtam hogy válaszolt-e valaki neki. Annyit megtudtam hogy eléggé kopik.
4375 hozzászólás
Válasz #1223. hozzászólásra
Te vagy a sokadik aki ezt mondja. Már rendel ellendrukkertábora van szegény motornak... pedig megérdemli a dicséretet így 14000órán túl... bár most hogy hűvösebb lett kicsit nehezebben pöccen mint eddig. lehet igazatok lesz... kiváncsiságból kértem rá árajánlatot múltkorába komplett generál anyagköltsége meg gépmunkája meg 6db porlasztócsúcs úgy netto 350e ből megállna olajpumpa is benne van. Turbo és hengerfej javítás nélkül. Szerintem ez vészes ismerősömnek a valametba a 6 dugó nem lett volna ki ennyiből. A motorgenerál anyagköltsége milla felett jár valmetéknál.
Válasz #1222. hozzászólásra
Phűű nem mértem, de eléggé fogós kinézete van, gondolom úgy 6-7 körül lehet. 580/70R38 A négy kerék felnyomva vízzel 3/4ig kb 1750kg.
Válasz #1219. hozzászólásra
Két hét múlva generálozhatod a motort.
Válasz #1221. hozzászólásra
Hány centi a mintája amúgy??
Válasz #1220. hozzászólásra
Már ezek is fel vannak nyomva vízzel. Szárazba már tűrhető 4-5km/óra fölött már csak nagyon nehezen slippelt. De hogy felázott a teteje, most voltam lelazítottam 2 hekit de kapircsol rendesen még 6-7km/h-nál is.
Válasz #1219. hozzászólásra
Ezekkel a tappancsokkal lesz ám fogása
Két hete gumiztam én is...
Fel volt töltve vízzel és nem bírta a lazítót, szétszakad az oldalfala, igaz már javított volt. De teljesen friss volt a szakadás nem volt megindulva, felülről volt rajta fél centi vastag kevláros folt az is kettészakadt nem vált el.
Válasz #1217. hozzászólásra
Polgáron Vámosi Lacinál,, Én minden gumit tőle veszek.
üdv
szabolcsban vagy hajdúban hol lehet kapni taurus 360 70 r24 abroncsot?
Válasz #1215. hozzászólásra
Esetleg valaki?
Helló helló.
Nem tud valaki véletlen Lajta vetőgépre használt gumit? 6.5 - 36 vagy 8.3 - 36 méretű de lehet R36-os is. Lehetőleg Békés-megyéhez közel kellene.
Sziasztok. Ki milyen márkályú 18.4 R34 (460/85 R34) gumit ajánlana mtz re kéne. A Belshina megadta magát 5 évesen. Sajnos kereskedő és gumis is mást mond, melyiket érdemes venni. Inkább tőleték kérnék tanácsot nektek mik a tapasztalataitok, mert nem olcsó mulatság és nem szeetném ha bárki is átverne.
Válasz #1212. hozzászólásra
Nem kell bemutatni hallottam pár történetet azoktól akik vettek tőle.De alapjában véve igazad van a "profit" a lényeg
Válasz #1208. hozzászólásra
Ballától már ott lenne a kombájna az profit gyerek és korrekt...szerintem. Ikrtől jőnne most borsodba
Válasz #1209. hozzászólásra
Ha beüzemelödik a tc kérek majd tapasztalatokat rola.Nézegetem azokat is ahhoz még éppen jo lenne a 4011-es adapter is.
Válasz #1205. hozzászólásra
Mondtam
Válasz #1206. hozzászólásra
Ja vass ct csak a mobilerol nyomom és sok a felreutes
Balla küldte már a kombájnt?
Mi hiányzott belőle?
Válasz #1203. hozzászólásra
Bocsi rofik én tiltottalak ki véletlenül de már vissza állítottam
A case????Ha eljutok bábolnára megnéztem volna milyen használt kombájnok vannak nagyigmándon.
Válasz #1194. hozzászólásra
A ft felejtos annak mindene szar meg meg is van törve
Válasz #1185. hozzászólásra
Firestone atra.hu
Válasz #1202. hozzászólásra
A gyáriszett lenne annyi.Hogy nem volt hozzá nem értem??Pedig ujonnan vették a gitr-től anno.
A rosta meg a dobkosár megvan 300-bol...más meg nemen kell...
Válasz #1200. hozzászólásra
Kondi volt tavaly egy gazdának 2-3ha 47q adott.
Válasz #1199. hozzászólásra
Faxa,jővőre kétszer lesz, mert kondi lesz...idén meg nemen kellett,csak próba volt
Válasz #1197. hozzászólásra
Ja s bejött a kultivátor téma?????Azota sem beszéltünk rola.
Válasz #1197. hozzászólásra
Ottan körül.10 felett vannak a jobb állapotu gépek.Sztem a télen lessz sok elado gép ilyen év után.Hátha sikerül valamilyet beujitani jövö szezonra ha nem akkor harcolunk tovább a kis fortsrihttal.És csinálunk jo kis videokat rola munka közbe hogy alázza lefele a nagyokat
Válasz #1196. hozzászólásra
Ez kb 7 misi akkor...a. 65 már drága kb 11
Válasz #1195. hozzászólásra
Elég engedékenyek mostanában a cégnél 1 misit engettek belöle.Az baj hogy már öreg és nem igazán hitelezhetö s ezért nem kapkodnak érte.Kp vevö nem sok van ugy hogy szerintem ott lessz még sokáig.Volt tx 65 az ott volt 3 évig mire elment.
Mennyirene tudtátok lealkudni?
Válasz #1193. hozzászólásra
A nyáron alkudoztunk rá de nem lett üzlet.Csak gabonát vágott 2800 öra van benne.Nincs hozzá kuki átalakito szett csak az majd 1.5 milka csoki sajna.98 évjárat elég jo állapotu a gabona nem koptatja el.Semmi nem volt még cserélve rajta mindene eredeti.5.1 asztallal van.Vagy elmenne még sokáig vagy egy vagyont kéne rá költeni csapágyak szijak stb.Ha az áfát tudnám forgatni elhoztuk volna.Nem kapkodtak érte mert jun eleje öta ott van.Van egy case ct 5050 nagyigmándon az nagyon jol nézki ugyan az mint a tx 65 csak pirosan jobban nézki
Válasz #1192. hozzászólásra
Apropó ikr-nél tx62-est láttad már? Kicsit fakó, de pofás gép.
Válasz #1188. hozzászólásra
Arat már a tc?????????
Válasz #1190. hozzászólásra
Milyenken terra abroncs van.
Válasz #1188. hozzászólásra
Azt nem említették sehol. Nem minden márkából csinálnak ekkora gumit. Sőt ebből kifejezetten kicsi a választék. De ahogy elmondták akad olyan méret amit, csak egyetlen gyártó csinál és azzal kell beérni, vagy csak egyetlen gyártótól lehet beszerezni az országban.
Válasz #1187. hozzászólásra
Nekünk a megmaradt baloldali Taurus megy a jobb oldalára a kombájnnak majd, az passzol. A bal oldal tavaly előtt kapott új gumit az is ekkora.
Válasz #1186. hozzászólásra
BKT????
Az sem rossz ár érték arányban talán a legjobb!
Strapabíró indiai!
Válasz #1186. hozzászólásra
Mi a kombájnra vettünk ujat 23.1-26 ukrán dneprosina az 350 brutto majd kell még párja is sajna.A használtbol kiábrándultam énis.Az a baj az orosz gumikkal hogy az oldal fala reped plána hamár vagy 20 éves a gumi és kicsipi a belsöt vagy szétdurran és vége a dalnak.
Válasz #1184. hozzászólásra
Ezen Taurus volt elől eddig, csupán az volt a gond, hogy még évekkel ezelőtt a barázda falban talált valami vasat ami kiszakította.
Válasz #1183. hozzászólásra
18.4 R30 kell rá előre vagy a váltó méret 480/70 R30
Belshina, Voltyre kilőve, azokat az első hektáron lerúgja, azok a legolcsóbbak is olyan 150-170 nettóban. A Taurus bruttót tudok, az 250, amit mi vettünk az 220 bruttóban. Először csak Diagonált kínáltak egyik helyen, aztán máshol akadt Radiál a váltóméretben. Felhozták ellene hogy gyorsabban kopik, de ezt egy telep tapasztalataiból mondták ha jól vettem ki. Úgyhogy majd meglátjuk, meg ha gyorsabban is kopik, nekünk akkor is sokáig kell hogy tartson ilyen igénybevétellel.
Láttam olyat hogy a Taurus megfordult a felnin!
Válasz #1182. hozzászólásra
Mi péz a cipö a nagy zödre???
Válasz #1180. hozzászólásra
Újonnan lesz. Használtat egyet néztünk, de se a méret nem stimmelt se a kinézete nem fogott meg.
A Taurus meg ez voltak versenyben, de Taurusból mindenki csak a határesetet tudta volna adni, ami még éppen jó a gépre, inkább nem kísérleteztünk így az Alliance lett.
Válasz #1177. hozzászólásra
Nem veszünk ilyet megtanultuk Sanyibátyádtul mer ILbe nyomják heheee
Válasz #1179. hozzászólásra
új vagy használt ha utóbbi nézd meg jól mert seftes .... sorra guberálják nyugaton és kikozmetikázva árulják a szart!
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:23:31
Válasz #1178. hozzászólásra
Vasárnap lekönyökölt a 8100-as jobb eleje. Volt egy repedés a gumin eleve azt tsz idöben befoltozták, eddig bírta, most kap egy párat ebböl.
Válasz #1177. hozzászólásra
Nem rossz gumi itt a környéken több is van sőt nekem is jó nem kopik nagyon bár azt a használat típusa és a gumi keménysége határozza meg elsősorban!
Mire kellene?
Alliance gumiról valakinek véleménye? Rákerestem itt de csak hecci kérdezte meg egyszer de nem találtam hogy válaszolt-e valaki neki. Annyit megtudtam hogy eléggé kopik.
Válasz #1174. hozzászólásra
eső semmi se volt