Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az engem is. Múltkor valahol láttam egy komplett kereket 25000ért. Csak nem volt lóvém. Mikor megjött pénzem elkezdtem keresni de már nem találom sehol.
Valaki tudna mondani sacc per kb nyomást 16,9r30 és 11,2r24 gumikra talajmunkára, szállítás jelentéktelen. Apám felfújattaaz elejét 2,5-re én valamelyik nap visszavettem már 1,5 re így bukkanóba kicsit már gömbölyödik a gumi oldala de szerintem még lehetne engedni belőle
Nekem nem,de a feleségemnek nem jelent gondot A multkor akkorát tolatott vele,majdnem idegbecsipődést kaptam a kombájnban ülve.A mutatvány után agyon akartam ütni,mire teljes lelki nyugalommal mondja:Na és,mi az a hátsó lámpa,a rúd meg se hajlott!!!!!!!
Egy kereszteződésben fordult elém egy mtz egy póttal.Homokot vitt.Meg volt rendesen rakva.Én a 1025-össel sódert vittem két póttal.Volt egy kis előnye,de az egyenesekbe rámentem.Gondoltam,megelőzöm,ha alkalom lesz rá.Ahogy beértünk az egyik faluba,áthúztam a pótot egy atombombán.Akkorát szólt,majd ki estem a gépből!Nézek hátrafelé,melyik kerék kapta be,de nem láttam semmit.Utána nézem a tükröket,de semmi.Ekkor veszem észre,h. a haver a buszmegállóban landolt,de nagyon megdőlt a pótja..Na erre én is leteszteltem hírteleln a féket De nem lett baj,simán megálltam mögötte (egy fél méterrel).Na azon a póton olyan gumi volt.
Az Isten őrizzen meg azoktól. Csak 1-2 éves kamion gumi kell.Nem lényeg,h.nincs nagy minta rajta,évente azt a 6-7 kanyart akkor is kibírja,de az oldala erős legyen.
Ezeket a gumikat,ami most rajta van,egy kamionos barátomtól kaptam.Még nem voltak 1 évesek,de a három tengelyes pót lerágta a futóját.Halál előtt 3mm-rel nekem adta.Ez kb 12 éve volt.Ha nem találok hasonló gumikat,veszek 22,5-es felniket,és ismét beköszönök a barátomhoz.
4375 hozzászólás
Válasz #1172. hozzászólásra
Használt
Válasz #1173. hozzászólásra
Szeva Mézga, el voltál tünve mi van feléd????? rég beszéltünk, nem?????????? Volt valamennyi eső nálatok, elverte a port valamennyire????????
Válasz #1172. hozzászólásra
nekem használt 16,9-38 kellene 70-90%os
Válasz #1171. hozzászólásra
Új vagy használt miben gondolkozol, esetleg 50-60% ?????????????
16,9R28 gumit keresek6
Valakinek nincs egy eladó 460/85R38-as gumija 50-60százalékos/continental de ha jó a vászna akkor esetleg más gyártmány is érdekel 1 is
Válasz #1165. hozzászólásra
Az engem is. Múltkor valahol láttam egy komplett kereket 25000ért. Csak nem volt lóvém. Mikor megjött pénzem elkezdtem keresni de már nem találom sehol.
Válasz #1167. hozzászólásra
Válasz #1166. hozzászólásra
megnéztem de csak 38-as a mienk
Válasz #1164. hozzászólásra
Akár...
23.1x26-os kombájn gumi érdekelne.Ha valaki tud kérem jelentkezzen.
Válasz #1163. hozzászólásra
kölcsön?
11,2x42 külső-belső kellene sürgösen
Valaki tudna mondani sacc per kb nyomást 16,9r30 és 11,2r24 gumikra talajmunkára, szállítás jelentéktelen. Apám felfújattaaz elejét 2,5-re én valamelyik nap visszavettem már 1,5 re így bukkanóba kicsit már gömbölyödik a gumi oldala de szerintem még lehetne engedni belőle
Akinek DZSONGER gumi kell keresse a hirdetések közt...
20.8x38as belsőt hol lehet keríteni SOS kb Pest (lehetőleg északi) vonzáskrzetében?
Válasz #1158. hozzászólásra
ja benne a faág ,de EB hetes!
Válasz #1157. hozzászólásra
Ez nem is EB-7es, csak B-7es.Vagy rosszul látok?
Válasz #1151. hozzászólásra
Tolatás szempontból jobbak no meg erdőre ,de szar úton ráz! Mindegy nekem csak ez van!
Válasz #1134. hozzászólásra
Én merem ajánlani.2éve van fent az mtz-n nincs vele baj.Amin nagyon meglepődtem, hogy nem ráz 1,5bár nyomással sem.
Válasz #1154. hozzászólásra
dolgozz keveset nem érhet baleset!
ha dolgozni támad kedved inkább ülj le egy sarokba és várd meg míg elmúlik
Válasz #1153. hozzászólásra
Az valóban nagyon jó találmány.Léptem,mert holnap meló.Csőőőő!
Válasz #1152. hozzászólásra
de a kéttengelyessel nem tudsz megrakni vagont míg az eb-4-el könnyedén....
nem véletlen az hogy mindenütt mások a helyi sajátosságok
Válasz #1151. hozzászólásra
Azzal unalmas.A két tengelyessel jobb.
Válasz #1150. hozzászólásra
van ez így...!
Én az eb-s pótokat jobban csípem
Válasz #1149. hozzászólásra
Nekem nem,de a feleségemnek nem jelent gondot A multkor akkorát tolatott vele,majdnem idegbecsipődést kaptam a kombájnban ülve.A mutatvány után agyon akartam ütni,mire teljes lelki nyugalommal mondja:Na és,mi az a hátsó lámpa,a rúd meg se hajlott!!!!!!!
Válasz #1148. hozzászólásra
és a tolatás megy -e vele???????
mer 1-el csak csak....de kettővel nem hiszem!!
Válasz #1147. hozzászólásra
Pedig az a jó buli.Én nagyon szeretek két,jól megrakott póttal menni.
Válasz #1146. hozzászólásra
bár én nem húzhatok egyszerre 2 pótot de 40500össztömeget vezethetnék (E-kat)
Válasz #1145. hozzászólásra
.gy=így
Válasz #1144. hozzászólásra
Hát,kocsival megelőzni nem nagy mutatvány.gy érdekesebb lett volna.
Válasz #1143. hozzászólásra
nekem nem szokásom trakival előzgetni trakit...főleg ha póttal vagyok ....
hiába csak azzal történik ilyen aki vezet....
Válasz #1142. hozzászólásra
Egy kereszteződésben fordult elém egy mtz egy póttal.Homokot vitt.Meg volt rendesen rakva.Én a 1025-össel sódert vittem két póttal.Volt egy kis előnye,de az egyenesekbe rámentem.Gondoltam,megelőzöm,ha alkalom lesz rá.Ahogy beértünk az egyik faluba,áthúztam a pótot egy atombombán.Akkorát szólt,majd ki estem a gépből!Nézek hátrafelé,melyik kerék kapta be,de nem láttam semmit.Utána nézem a tükröket,de semmi.Ekkor veszem észre,h. a haver a buszmegállóban landolt,de nagyon megdőlt a pótja..Na erre én is leteszteltem hírteleln a féket De nem lett baj,simán megálltam mögötte (egy fél méterrel).Na azon a póton olyan gumi volt.
Válasz #1141. hozzászólásra
tán zavart a kormány a vezetésben?????
Válasz #1140. hozzászólásra
Azoknak a teherbírása sem megfelelő.Pont egy ilyen traktorral (pótkocsival) karamboloztam majdnem a multkor
Válasz #1139. hozzászólásra
jó gumik azok...hidd el!!!!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Az Isten őrizzen meg azoktól. Csak 1-2 éves kamion gumi kell.Nem lényeg,h.nincs nagy minta rajta,évente azt a 6-7 kanyart akkor is kibírja,de az oldala erős legyen.
Válasz #1135. hozzászólásra
havernek mtz-re
Válasz #1133. hozzászólásra
Ezeket a gumikat,ami most rajta van,egy kamionos barátomtól kaptam.Még nem voltak 1 évesek,de a három tengelyes pót lerágta a futóját.Halál előtt 3mm-rel nekem adta.Ez kb 12 éve volt.Ha nem találok hasonló gumikat,veszek 22,5-es felniket,és ismét beköszönök a barátomhoz.
Válasz #1126. hozzászólásra
nyiregy után ahol az a sok bokor izé van ott kapsz ural gumit filléreké(1400*20")
ha mán úgy is keleten gazdákodsz
Válasz #1134. hozzászólásra
maradj a misikénél ne fukarkodj
a Petlas gumikról tapasztalat
most őszintén
1 nemzsiros paraszt milyen gumikat hajigál le?
tutikat?
noneeeee
Válasz #1130. hozzászólásra
valahogy úgy...
Válasz #1128. hozzászólásra
traktor külsö meg belsö volt...
Válasz #1127. hozzászólásra
A kaposflex használt gumijai ipari hulladék mind!!!
Válasz #1127. hozzászólásra
ne is csodálkozz tizenéve már a 22,5 fut,nehéz találni jó állapozút,uj meg nincs,itt sokan a honvédségi 1400x20-ast használják
Válasz #1126. hozzászólásra
komplett két elsö 23x26 két hátsó 16/70x20 plusz 12,5x20...
Válasz #1125. hozzászólásra
Azoktól hoztam régebben egy évet se birt ki...
Válasz #1124. hozzászólásra
Első?milyen állapotban?