Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nincs
bár még a méretét se mondtad
nálam úgy működik h. leélem sorba mindet
most is volt defektem 1 15ösön 10ezerbe volt a hacacáré..........
akkor a traktoron most szétkúródott a 2 hátsó......
azzal is baxakodhatok...... holnap
közbe meg pusztítom a 14 15öseket is rendesen.......
20as csere is vár......
beleszarni mikor már van a háznál 1020304050607080......................... kerék.......
jut minden hétre........
Sziasztok! nem lesz semi baj. uganis 15.5R38 megjelölésben a 15.5 (16.9 ill. 11.2) a külső gumi szélességét határozza meg. Az átmérőt a felni átmérője és a gumi magassága (405/65R20-ban a "/65") határozza meg.
Válasz #337. hozzászólásra
Lehet hogy a misike is cserélt így gumikat de mások is tetek hátra 16,9-est és elöl maradt a 900-as . Sőt van egy olyan drapp 82-es ami gyárilag ezzel a méretezéssel jött .
Szabadon futó országuton,csap kivéve nem hajtja szét a gardánt.Földön csap betesz onnan kezdve mintha nem is lenne,mert össze van zárva.
Én nem tennék nagyobb átmérőjű gumit egyik tengelyre sem. Ugyan az a méret vagy mind a két tengelyen cserélni.Felnit nemkel elöl sem csak a gumit.
Nem itt hirdették, vettem 2db 365x22,5 gummát ócsón,a taurus szeméttelepéről szedték össze ,belevolt flexelve de azt szépen eltüntették, ez csak pumpálás után derült ki,az ujat is jól átnézni
A hátsó tengely gyorsabban akarna menni a magasabb gumikkal mint az eleje az alacsonyabbhoz igazított elsőgumikkal.
Érted?
csak nehogy utolérje fara a frontot
De ha már megint itt tartunk akkor egy jól fogósra eresztett guminál is változik ugye a kerékátmérő. Persze itt folyamatosan, de ha sugarat mérsz akkor a talaj felé merőlegesen le irányba mindig kisebb a kerék átmérője.
Szóval ha az elsőgumik a nagy orrsúly végett lapúlnak akkor azok a kerekek mintha kisebbek lennének. Aztán amikor a nagy függesztett nehéz eszközt felveszi a traktor akkor elől tehermentesítődik a gumi valamelyest, nem fog annyira lapúlni, viszont ilyenkor már a hátsó lapúl.
Nagy kerekeknél ezek nem is csak 5centik lehetnek tudjátok.
Egyenlő szintre meg nemtudod beállítani őket, mert ha felvan emelve akkor ugye hátul a súly ha levan téve akkor meg elől... Persze felemelve nemkell húznia nagyon a forgókban vagy szállításkor meg 2wd-vel teljesen tök mindegy, ha nincsen bekapcsolva az eleje.
Tehát valamennyit akkor is elbír különbségként főleg szántóföldön.
hangsúlyozom nemtudom mekkora a magasságbéli különbség az ominózus MTZ gumik között
4375 hozzászólás
Válasz #374. hozzászólásra
ez hihetetlen
úgyh. el se hiszem
heccmester nekünk mindenen vredestein gumi van kivéve a vlagyimat
Mi a különbség az orosz és az ukrán gumik között?(mtz re kellene)
Válasz #371. hozzászólásra
Nem megy..
Válasz #370. hozzászólásra
Azt tudom..Fejből a gumimérete???
Válasz #367. hozzászólásra
Nekem van komplett szóróval együtt!
Válasz #368. hozzászólásra
Ha tudnám fejből a méretet..De nagy repedés van már az egyiken..A nagy dirrranásra várok..
Válasz #367. hozzászólásra
nincs
bár még a méretét se mondtad
nálam úgy működik h. leélem sorba mindet
most is volt defektem 1 15ösön 10ezerbe volt a hacacáré..........
akkor a traktoron most szétkúródott a 2 hátsó......
azzal is baxakodhatok...... holnap
közbe meg pusztítom a 14 15öseket is rendesen.......
20as csere is vár......
beleszarni mikor már van a háznál 1020304050607080......................... kerék.......
jut minden hétre........
Válasz #364. hozzászólásra
Hecci..Nincs véletlen ilyen kis egytengelyes kakiszóróra gumid???Tood ilyen Németre..
A gumit meg nem tudom.
JBC
aszfaltot melyik márka bírja?
tehát ha sokat szállítok stb.......
kopásállóságügyileg mi lehet a szitu?
Válasz #361. hozzászólásra
Ha gumi nyomás jó, akkor kisebbet fogass, nehéz a talaj nem?
Válasz #361. hozzászólásra
és idáig nem szokta?
vlm.t beújítottál nem?
mit újíthatott be....
másik traktor??????
Válasz #360. hozzászólásra
lazító előtt adja meg magát.
Válasz #359. hozzászólásra
kis nyomáson szántogatsz?
megcsúszik a gumi a felnin,és kiszakítja a szelepet 2 nap alatt 2x.mit javasoltok?
Válasz #357. hozzászólásra
Már késő, Már késő !
Segíteni ezen sajnos nem lehet !!
Válasz #356. hozzászólásra
remélem sose tudod meg.......
Válasz #354. hozzászólásra
Mi vagy te ??
Guminepper ????????
Válasz #354. hozzászólásra
én nem
Válasz #348. hozzászólásra
vredestejn?
nem?
nem vettetek emberek?
Válasz #351. hozzászólásra
Itt megtudhatod
Válasz #351. hozzászólásra
Kb 6 centi átmérőben
mi a külömbség a 13.6x24es és a 14.9x24es gumi között szélesség ?magasság? new holland tl 90re tenném ha lehet
Te mennyit hallottál Szabi???
Válasz #346. hozzászólásra
Köszi..... igazán rendes vagy!
Vredestein gumit vettetek má vlk?????????
Újfehértón kérdezd jó árat mondanak!!
Válasz #345. hozzászólásra
SVEBO Gumi Kalocsa Bátyai út, közvetlen az 51-es mellett.
Jóval kevesebb volt májusban
27-28ezer körül!
ÉS te?
Válasz #343. hozzászólásra
Mennyiért tudsz ?
Nem tudjátok megmondani hogy hol gyártják a 8 lyukas kamion felniket amik a hw pótkocsikra valóak????
Válasz #341. hozzászólásra
de a szélességgel is változik a magasság is még hagyományos számozásnál is
Válasz #305. hozzászólásra
Sziasztok! nem lesz semi baj. uganis 15.5R38 megjelölésben a 15.5 (16.9 ill. 11.2) a külső gumi szélességét határozza meg. Az átmérőt a felni átmérője és a gumi magassága (405/65R20-ban a "/65") határozza meg.
Válasz #339. hozzászólásra
Szerintem nem mert egyéb drapp színűek 15.5-össel jöttek
Válasz #338. hozzászólásra
Én azt is elhiszem,de akkor nem lehet hogy a hajtás láncba,más áttételezés van.
Válasz #337. hozzászólásra
Lehet hogy a misike is cserélt így gumikat de mások is tetek hátra 16,9-est és elöl maradt a 900-as . Sőt van egy olyan drapp 82-es ami gyárilag ezzel a méretezéssel jött .
Válasz #336. hozzászólásra
Ha jól emlékszem Mélykúton talán Dora nevezetű egyén cserélt igy gumikat,
Válasz #334. hozzászólásra
egy darabig jó ez de előbb utóbb kikopik a perem . 11-12 ezerért lehet kapni egy ilyen szabadonfutót .
Válasz #334. hozzászólásra
11.2-esnél nagyobb gumit nem tudsz rárakni a 900-as felnire .
Válasz #333. hozzászólásra
Szabadon futó országuton,csap kivéve nem hajtja szét a gardánt.Földön csap betesz onnan kezdve mintha nem is lenne,mert össze van zárva.
Én nem tennék nagyobb átmérőjű gumit egyik tengelyre sem. Ugyan az a méret vagy mind a két tengelyen cserélni.Felnit nemkel elöl sem csak a gumit.
Válasz #332. hozzászólásra
Földön más azt hittem közúton is használod .
Felénk tesznek a kisgardánba egy szabadon futót az megoldja az ilyen poblémákat .
Földön minden fordulonál senki nem kapcsolgatja ki be.
Válasz #329. hozzászólásra
Mert nem kellene az elejét folyamatosan hajtatnod .
Válasz #327. hozzászólásra
Nem itt hirdették, vettem 2db 365x22,5 gummát ócsón,a taurus szeméttelepéről szedték össze ,belevolt flexelve de azt szépen eltüntették, ez csak pumpálás után derült ki,az ujat is jól átnézni
Válasz #324. hozzászólásra
Meg tolja az elejét,nagyobb ivbe fordul,forduláskor jobban farag.
Válasz #327. hozzászólásra
milyen fortélyokkal vertek át embereket konkrétan???
csakhogy okuljunk mi is!
Válasz #325. hozzászólásra
Ha már gumi a téma !
Mit tudsz ( tudtok )arról, hogy hány embert basztak már át a gumis ....ok akik állandóan itt hirdetnek a agroinformon ????
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:26:07
Válasz #319. hozzászólásra
A hátsó tengely gyorsabban akarna menni a magasabb gumikkal mint az eleje az alacsonyabbhoz igazított elsőgumikkal.
Érted?
csak nehogy utolérje fara a frontot
De ha már megint itt tartunk akkor egy jól fogósra eresztett guminál is változik ugye a kerékátmérő. Persze itt folyamatosan, de ha sugarat mérsz akkor a talaj felé merőlegesen le irányba mindig kisebb a kerék átmérője.
Szóval ha az elsőgumik a nagy orrsúly végett lapúlnak akkor azok a kerekek mintha kisebbek lennének. Aztán amikor a nagy függesztett nehéz eszközt felveszi a traktor akkor elől tehermentesítődik a gumi valamelyest, nem fog annyira lapúlni, viszont ilyenkor már a hátsó lapúl.
Nagy kerekeknél ezek nem is csak 5centik lehetnek tudjátok.
Egyenlő szintre meg nemtudod beállítani őket, mert ha felvan emelve akkor ugye hátul a súly ha levan téve akkor meg elől... Persze felemelve nemkell húznia nagyon a forgókban vagy szállításkor meg 2wd-vel teljesen tök mindegy, ha nincsen bekapcsolva az eleje.
Tehát valamennyit akkor is elbír különbségként főleg szántóföldön.
hangsúlyozom nemtudom mekkora a magasságbéli különbség az ominózus MTZ gumik között