Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Rába 180as traktorra szeretnék gumit venni. 20.8 R34 gyárilag,de az ára ,találtam 480/70 R34 gumit kevesebb mint a feléért. Használtat nem akarok,szerintetek mekkora a két méret közt a különbség? Kalkulátort nem találok nagy gumikra sehol sem a neten.
Üdv!
Én 3 hete vettem 15,5R38-as Taurust 97500Ft-ért áfával 5év garanciával. Itt hirdette a gumis az aprók között. Érdemes itt az aprók között is szétnézni.
Köszi a tippet. De nem hogy még nem késő hanem még túlságosan "korán"! :s Még egy kanyi vasat se kaptam a földalapúból. :s És legközelebb februárban lesz előre lépés az mvh szerint...
Az axiálnál talán még van használt gumi akció !!!
A használt az azt jelenti ott, hogy behozták az új géppel, majd a vevő átgumiztatta másra és leszerelték !
Érdeklődj, talán még nem késő !
Kb 300km-re vannak tőlem. Nem szeretnék odáig cimbálni két 38as traki kereket melynek csak a felnije kb. 350kg/db. :) Van egy jó állapotú 580/70 R38 firestone köpenyem annak keresnék párt majd alkalomadtán. Tudom hogy zsákbamacska a használtgumi. De ha vennék két újat akkor közel megdupláznám a traki értéket... :) Azt meg nem szeretném. :)
Üdv próbáld meg a zemplén tüzkerék kft-t én most vettem innen új taurust nagyon jó árba 20% al mindenki alatt voltak árba pedig nem egy gumissal beszéltem fent vannak a neten is
4375 hozzászólás
Válasz #222. hozzászólásra
Ettől lényegesebb a terhelhetősége.Akisebb gumik általában gyengébbek
Namost vannak a mostaniak azokra 85.![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
De van pl. a 18,4 15, vagy a 16,9 14 ezeknél meg 81,5 % meg 82,8% ha kiszámolod.
Legjob lenne 1 zsír 85%os.
Válasz #214. hozzászólásra
de ha van a 85% ,akkor is sok,a 22,5cm
Egyébként szar mind a 4... Tehát 11cm-el alacsonyabb lesz a traki,meg mindet cserélnem kell egyböl,hogy ne nyirjam se a difit,se az osztómüvet....
Válasz #218. hozzászólásra
/80
Válasz #215. hozzászólásra
ez esetben 17,3 cm
![smile ohmy](/oldforum/images/smiles/ohmy.gif)
Van olyan traktorgumi ami 100%????
Válasz #215. hozzászólásra
nah, akkor /80, /82 vagy /85?????
Válasz #212. hozzászólásra
(20,8X25,4X0,85X2)-(480X0,7X2)= 226 mm
melyik diagonál????????
Válasz #210. hozzászólásra
Az alap a /80. Ezt már vagy 15 éve nem jelzik.
Válasz #213. hozzászólásra
Amilyen széles olyan magas a diagonálnál
Válasz #210. hozzászólásra
nem, jó, kihagytad a 0,85-öt!!!
Matematikai bizonyítást kérek!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
22,6 cm
Válasz #205. hozzászólásra
(2x20,8x25,4)-(2x480x0,7)=1056-672=384mm
ez átmérőben 19 cm
Válasz #207. hozzászólásra
85ösek
Válasz #204. hozzászólásra
a diagonálnál mennyivel kell szorozni a szélességet? 0,82-vel?
Én 9,5 cm-t számolok dúrván
Válasz #204. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Lehetetlen.
Válasz #203. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
de van
Válasz #201. hozzászólásra
![smile ohmy](/oldforum/images/smiles/ohmy.gif)
Nincs az annyi.
38????
Hol találok gumi méret kalkulátort? vagy hogy számoltátok ezt a 38cm különbséget???
Válasz #200. hozzászólásra
bocs ,38 cm
Válasz #198. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Az nemsok Te?????
Válasz #197. hozzászólásra
Eredetit vegyé rá.
Nagy a kül.
Válasz #197. hozzászólásra
nagyon nagy a külömbség átmérőben 38 cmm
Rába 180as traktorra szeretnék gumit venni. 20.8 R34 gyárilag,de az ára
,találtam 480/70 R34 gumit kevesebb mint a feléért. Használtat nem akarok,szerintetek mekkora a két méret közt a különbség? Kalkulátort nem találok nagy gumikra sehol sem a neten.
Válasz #182. hozzászólásra
Üdv!
Én 3 hete vettem 15,5R38-as Taurust 97500Ft-ért áfával 5év garanciával. Itt hirdette a gumis az aprók között. Érdemes itt az aprók között is szétnézni.
Válasz #188. hozzászólásra
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
igen én
Válasz #193. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
De hát ez a gép se megy nélkülem!
Válasz #192. hozzászólásra
Nem azé, hanem hogy ne rontsa a képet te!
Válasz #191. hozzászólásra
Tudod én nem bujkálok senki elől!
Válasz #190. hozzászólásra
Legalább eltakarná a fejed
Válasz #189. hozzászólásra
Vicces vagy Janika!
Válasz #179. hozzászólásra
Misó ehez a traktorhoz nem kötelező a bukósisak????
Válasz #182. hozzászólásra
te árulod a neten a használt gumi garniturát 50-es JD-re!!
Válasz #184. hozzászólásra
szállítást megoldják nekem is 150 re voltak amúgy csak ötletként írtam
Válasz #185. hozzászólásra
Köszi a tippet. De nem hogy még nem késő hanem még túlságosan "korán"! :s Még egy kanyi vasat se kaptam a földalapúból. :s És legközelebb februárban lesz előre lépés az mvh szerint...
Válasz #184. hozzászólásra
Az axiálnál talán még van használt gumi akció !!!
A használt az azt jelenti ott, hogy behozták az új géppel, majd a vevő átgumiztatta másra és leszerelték !
Érdeklődj, talán még nem késő !
Válasz #183. hozzászólásra
Kb 300km-re vannak tőlem. Nem szeretnék odáig cimbálni két 38as traki kereket melynek csak a felnije kb. 350kg/db. :) Van egy jó állapotú 580/70 R38 firestone köpenyem annak keresnék párt majd alkalomadtán. Tudom hogy zsákbamacska a használtgumi. De ha vennék két újat akkor közel megdupláznám a traki értéket... :) Azt meg nem szeretném. :)
Válasz #180. hozzászólásra
jol meg kell nézni ,hogy mit veszel,de legjobb ha náluk fel is rakatod,akkor mindjárt látod a hibákat
Üdv próbáld meg a zemplén tüzkerék kft-t én most vettem innen új taurust nagyon jó árba 20% al mindenki alatt voltak árba pedig nem egy gumissal beszéltem fent vannak a neten is
Hi.nagyon korrektek,lehet velük beszélni,jó párszor vásároltam már tölük.
Válasz #163. hozzászólásra
Üdv!
A kaposflexel érdemes szóba állni vagy ők is csak selejtet árulnak?
Válasz #165. hozzászólásra
Köszi a segítséget, meg is jött a gumi!
Csak ujjat venni akármilyen heroin áron van!Megfizettem a tanulopénzt.
Válasz #175. hozzászólásra
Szám nélkül harap a hivásokra,de számmal...ezzel is elárulta magát h milyen ember
Válasz #174. hozzászólásra
Láttam én is a nevet és egy kicsit kétkedve hívtam fel de mondom próba, de jó akkor, hogy nincs neki!