Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #173. hozzászólásra
Körbe az acél melett fel volt puposodva 1 kicsit,amit szemerkélö esöben alig lehetett észre venni.Szereléskor kiderült h körbe van szakadva a vászon s javithatatlan.
Igen,de itthon kiderült a turpisság,telefonba megigérte a cserét,mire visszaértem már hült helyét találtam s a kikapcsolt telefon sipolását hallgattam.
Nem vagyok haragtarto,de ez legyen az utolso karácsonya... Ugyhogy mindenkinek szol a figyelmeztetés:KERÜLNI ÖKET AKARMILYEN JO AJÁNLATOT TESZNEK! OKULJATOK!
Na felhívtam pont egy ilyen kis hamszteren volt vatta új csak hát rohadt messze van tőlem, na ha nem tudnak a gumisok nekem hétfőn mondani árat meg hát egyáltalán tudnak-e szerezni akkor kocsi és gooooo! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Olyasféle kerék van rajta mint a kerek bálázókon, ha nem lesz gumi muszáj lesz más fajtát rárakni, de azt nem szeretném ha ennél szélesebb legyen így ezzel a gumikkal pont be férek a sátrakba szórni!
Válasz #133. hozzászólásra Szerinted hülye tanács a régi 80-as mtz-men jobb oldalon a keskenyebbik felni volt /a régi 50-es/ teljesen lekopott a gumi és sehol nem repedt szét elsö ránézésre észre sem lehetett venni a különbséget bocs
miért adsz hülye tanácsot?
nem kicsit huzza össze, hanem nagyon. nem lesz megfelelő tapadása és szétreped a gumi is.
és ez tapasztalat, mert nem fogadtam meg a jótanácsot
Tedd fel a keskeny felnire nyugottan a 15.5 -öst kicsit összehuzza de akkor is többet fog vele fogni mint a 13.6-os-al én a 80-as felnire raktam 18.4-est ki fsz-nak van még pénze még felnire is
4375 hozzászólás
Válasz #174. hozzászólásra
Azóta nem hívtad? Én ma beszéltem vele!
Válasz #173. hozzászólásra
Körbe az acél melett fel volt puposodva 1 kicsit,amit szemerkélö esöben alig lehetett észre venni.Szereléskor kiderült h körbe van szakadva a vászon s javithatatlan.
Válasz #172. hozzászólásra
Mi baja volt a guminak amit vettél?
Válasz #170. hozzászólásra
Igen,de itthon kiderült a turpisság,telefonba megigérte a cserét,mire visszaértem már hült helyét találtam s a kikapcsolt telefon sipolását hallgattam.
Nem vagyok haragtarto,de ez legyen az utolso karácsonya... Ugyhogy mindenkinek szol a figyelmeztetés:KERÜLNI ÖKET AKARMILYEN JO AJÁNLATOT TESZNEK! OKULJATOK!
Válasz #165. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Na felhívtam pont egy ilyen kis hamszteren volt vatta új csak hát rohadt messze van tőlem, na ha nem tudnak a gumisok nekem hétfőn mondani árat meg hát egyáltalán tudnak-e szerezni akkor kocsi és gooooo! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Válasz #167. hozzászólásra
Vettél tőle valamit ?
Hívtam őket de nincs nekik!
Akkor most írd le, hogy tanuljunk !!!!!!!
Válasz #161. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Ja ja sajnos amatör voltam........
Válasz #165. hozzászólásra
Hű ba, a méret az stimmel de nem ilyen a futófelület de valószínű felhívom holnap hátha megvan még!
www.tmp.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=14876&keresendo=&hkategoria=17&lang=hu&limit_ablak=3#
iesmi nem??
Válasz #162. hozzászólásra
Pont ezt akarom elkerülni, hogy szélesebb legyen így is 180 széles a szóró ha még nagyobb gumit rakok rá pár sátorba már nem bírok beállni!
http://www.kaposflex.hu/search/mgi.php
Válasz #160. hozzászólásra
szerintem is
Válasz #159. hozzászólásra
Kolompáros gumi hírdetőset mondod?
Válasz #158. hozzászólásra
Hű ba, az nagyon széles4
Sziasztok! 1jo tanács,a gumis c.g.nyokat kerüld el nagy ivben! Én ma szaladtam bele 1-be.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz #154. hozzászólásra
Elméletileg azt h.57 cm széles
Válasz #156. hozzászólásra
gyanúsan az lesz!
Válasz #154. hozzászólásra
230mm széles 85 peres,gondolom,de kérdezd meg
Válasz #153. hozzászólásra
A linket be tudod tenni ahol találtad?
Válasz #153. hozzászólásra
Néztem már én is ezt a méretet de nem tudom mit jelent a 23-as szám majd hétfőn felhívom őket ha más nem lesz!
Válasz #152. hozzászólásra
a kaposflexnél van olyan hogy 23x850-12 nem az lesz?
Válasz #151. hozzászólásra
Olyasféle kerék van rajta mint a kerek bálázókon, ha nem lesz gumi muszáj lesz más fajtát rárakni, de azt nem szeretném ha ennél szélesebb legyen így ezzel a gumikkal pont be férek a sátrakba szórni!
Válasz #150. hozzászólásra
szerintem alakitsd át 10x 15-ös kerékre
http://www.indavideo.hu/video/yanmar_af_22_tragyaszoras
Erre a kis trágyaszóróra kellene!
Válasz #148. hozzászólásra
a kaposflex.hu-n nézz körül ,a keletagrónál láttam 6,5x12-est
Válasz #147. hozzászólásra
Kicsi trágyaszóró!
Válasz #145. hozzászólásra
mire való?,elég fura méret
Válasz #145. hozzászólásra
MG abroncs 8,3-20 Armour R-1/6pr TT 50 grn 14 400 Ft
ilyet találtam neked segitségképpen
8.50-12
Ilyen méretű gumiabroncsot keresek ha valaki tudna infót adni ez ügyben azt megköszönném!
Válasz #133. hozzászólásra Szerinted hülye tanács a régi 80-as mtz-men jobb oldalon a keskenyebbik felni volt /a régi 50-es/ teljesen lekopott a gumi és sehol nem repedt szét elsö ránézésre észre sem lehetett venni a különbséget bocs
Válasz #142. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
KÖSZI
Válasz #141. hozzászólásra
Itt láttam ilyesmit WWW.kaposflex.hu
Válasz #135. hozzászólásra
IGEN JAJA
15.5 r 38-ast akarok rá tenni , hogy jobban fogjon
Válasz #138. hozzászólásra
Jajj!!!! Bocs,nem jól írtam!!!!!!!! 13,5x38 kell rá!!!!!!
Az eredeti keskeny felni van rajta
Válasz #136. hozzászólásra
Arra,ha eredeti felnije van,15.5x38 való.
kiskabinos 50-es mtz-re tenném
Válasz #127. hozzászólásra
Mire kő neked ilyen??????
Permetező?
A két abroncs között kb. 50 mm különbség van, gondolom a felnik között is ennyi lehet az eltérés. Ez számít olyan sokat?
Válasz #128. hozzászólásra
miért adsz hülye tanácsot?
nem kicsit huzza össze, hanem nagyon. nem lesz megfelelő tapadása és szétreped a gumi is.
és ez tapasztalat, mert nem fogadtam meg a jótanácsot
Válasz #129. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
KÖSZI
Válasz #130. hozzászólásra
az előző sem tetszett
Válasz #129. hozzászólásra
Ezt az avatarképet vedd le,mert szerzői jog védi.Kileszel tiltva.
Válasz #127. hozzászólásra
Adrienn-Imbiss Bt.
székhely: 2143, Kistarcsa, Kápolna út 35.
mobil: 06-30-201-5904
Tedd fel a keskeny felnire nyugottan a 15.5 -öst kicsit összehuzza de akkor is többet fog vele fogni mint a 13.6-os-al én a 80-as felnire raktam 18.4-est ki fsz-nak van még pénze még felnire is
tudtok olcsó gumiabroncs depót a a dunától keletre valahol??????????????![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
11.2*48 érdekelne!!!!
köszönöm
mondd miért?