Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #91. hozzászólásra
Tegyél 18.4-est vagy 20.8-ast ha még belefér de bármelyik jó szerintem rontani nem fog a gépeden az biztos sőt . A lényeg azhogy akkorát tegyél bele ami még éppen belefér a srvédő dobba , meg amit a felnid elbír mert az se jó ha egy jóval nagyobbat ráteszel a kis felnire mert akkor rontod a gumi tapadását .
Hello, szerinted az utb-re hatulra a 14*38-as gumi helyett lehetne-e rakni 16.9*38-as. erdemes-e, jobb lesz tole a fogas, vagy szarabb lesz. Eleg lenne egy 15.5*38-as is?
Válasz #80. hozzászólásra
Jónak jó minden gumi ami rámegy . De a hossz mintás vezeti meg a legjobban . Z mintás melyik mert az ifákon is megy jópár féle gumi
Az 50 es kiskabinos mtz-ket 6.50-es gumikkal szerelték gyárilag legalábbis én így tom de az kicsi, mert "rázza" az elejét azért akarok rá nagyobbat tenni. Az ifákon ismert "Z" mintásra gondoltam. Az viszont nemigazán hosszmintás. De attól lehet jó?
Válasz #77. hozzászólásra
Az 50-es biztos elbírja meg azok a 80-asok amin elöl 50-es agy van . Nem is a gumimérettel van itt a probléma hanem a különféle mintákkal . A 80-as első agya kisebb és gyengébb is mint az 50-esé és a nem vezetős mintázatú gumik hosszú használata utóbb szétrázza . Meg a más mintázatú gumik adnak a kormányműnek is kicsitmert sokkal másabb az úttartásuk és ha a szélük nem folytonos akkor a kormányt is rázza amit te nem észlelsz de akkor is rázza .
hogy hogy 6.50-es gumi van rajta mikor gyárilag 750-essel szerelik a mezitlában mtz-ket . Szerintem nyugodtan tegyél fel 900-ast mert attól baj nem lehet de azért arra figyelj hogy hossz mintás legyen mert az vezeti szépen a gépet . Egyéb mintások nem túl jók a mert kanyarodáskor és egyenesben sem úgy tartja a gépet .
A kérdés az, hogy a mostani 6.50r20 helyett szeretnék ilyen nagyobb 900r 20 abroncsokat, mondjuk a "z" mintásra gondoltunk, és fogja-e bírni, nem-e tul nagy már ez a gépnek?
Mi a vélemény??! Örök élet meg egy nap.. Nekünk napi 200km is futnak az mtz-k ijen abroncsal évek óta!Gond nélkül.. Nagyon strapabiró!!De nem értem mi itt eben a kérdés..
4375 hozzászólás
Válasz #124. hozzászólásra
nem tenném
A keskeny felnire raknám fel, mert a két gumihoz nem akarok két felnit is venni.
Válasz #122. hozzászólásra
többen raktak rá,de nem árt ha a felni is szélesebb
Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy a kiskabinos 50-es mtz sárvédője alatt elfér-e a 15,5 r 38 -as abroncs.
Válasz #120. hozzászólásra
Az MTZ-az alapból 15.5*38-as mérettel jöttek bár az öreg 50-esek 13,6*38-as mérettel jött .
16.9*38-as ára ? mert keresem de nem találok képpel egyet sem
Válasz #117. hozzászólásra
16.9*38-as az mehet nyugodtan olyan van felénk is akinek eredetileg így jött a 82-es meg van aki ilyt rakott a 80-as alá .
A 34-es az más felni méret amint a 38-as
Válasz #117. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
semmiképpen nem lehet 38 alá menni
a 15.5-röl 16.9 az jó, de a gumisokkat kérdezd ők vágják
Válasz #116. hozzászólásra
15,5-38 jelenleg ,rátehető ?
Válasz #115. hozzászólásra
hanyas van az MTZ -én ?????
Válasz #114. hozzászólásra
azért kérdezem ,hogy lehetséges vagy felejtős ,csak kitaláltam nem tudom kivitelezhető-e
Válasz #112. hozzászólásra
Az azért érdekes lessz mire a 38-as felnire ráhúzzátok a 34-es gumit .
Válasz #110. hozzászólásra
nekem is közel 5000 van a gumikban, de szintén repedésesek
hellóka
Taurus 16,9R34 Taurus Energysaver szeretnék felrakni az 552E mtz-re megoldható szerintetek?
Köszi
Válasz #110. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
kibir6 akár 10000 órát is ,de 12-15 év és annyira megrepedezik ,hogy csere
Válasz #109. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szóval ha ki se m1ek az aszfaltra, elvileg 5 6 7 1000et kibír6 talán a gumizás...
A földeken fogunk csalinkázni ezután is...
Válasz #108. hozzászólásra
Michelin
Válasz #107. hozzászólásra
Ne komolytalankodj, de milyen he?
Válasz #106. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
gumi
Válasz #105. hozzászólásra
Mi van rajta?
Válasz #103. hozzászólásra
Szia én keveset szállitok trakival a 11 éves valmet 6400-as 7000 órával alig koptatott a mintán,de sajna kezd repedezni
Válasz #102. hozzászólásra
Hali ,készülget,most kellene 4 gumma rá aztán kész is lesz
Mekkora kül. ek vannak kopásügyileg?
Ki szállít sokat traktorral?
Melyikek kopnak jobban?
Válasz #97. hozzászólásra
Készülget a man ? Azt hittem eladtad .
.
Válasz #99. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nem állítotttam h. az lenne...
Válasz #98. hozzászólásra
amúgy lehet,de nem volt avijám,de biztos nem hosszmintás,akármit nem rakok fel rá
Válasz #97. hozzászólásra
nónóóóóóó
6,5
Válasz #96. hozzászólásra
kösz de az 750-es,kezd elkészülni a veterán
Válasz #94. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
ávijagumi nem szííí?
Válasz #94. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Tán vettél egy mtz-t ?
650x20-as hosszmintás elsőgumit keresnék újj is lehet 2 db
Tegyél 18.4-est vagy 20.8-ast ha még belefér de bármelyik jó szerintem rontani nem fog a gépeden az biztos sőt . A lényeg azhogy akkorát tegyél bele ami még éppen belefér a srvédő dobba , meg amit a felnid elbír mert az se jó ha egy jóval nagyobbat ráteszel a kis felnire mert akkor rontod a gumi tapadását .
Velemeny?
Válasz #88. hozzászólásra
Hello, szerinted az utb-re hatulra a 14*38-as gumi helyett lehetne-e rakni 16.9*38-as. erdemes-e, jobb lesz tole a fogas, vagy szarabb lesz. Eleg lenne egy 15.5*38-as is?
Ezek szerint a nagyobb vagy inkább ritkább mintás jobb a rá?
A 68. hozzászólásban van két kép egy 50-esről annak az elején vannak "Z" minmtás abroncsok.
Válasz #82. hozzászólásra
Apró mintás sárban nem ér semmit.
A 68. hozzászólásban van két kép egy 50-esről annak az elején vannak "Z" minmtás abroncsok.
Válasz #84. hozzászólásra
Válasz #84. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Kimaradt a N betü az u és c között
Hali az puci mintás zil gumi
Felejtsd el . Ha kicsit sáros az idő és berakodik nem tisztul jól és gyorsan és csak korcsolyázol vele .
A 68.hozzászólásban van két kép egy 50 esről annak az elején vannak Z mintás abroncsok
Válasz #80. hozzászólásra
Jónak jó minden gumi ami rámegy . De a hossz mintás vezeti meg a legjobban . Z mintás melyik mert az ifákon is megy jópár féle gumi
Az 50 es kiskabinos mtz-ket 6.50-es gumikkal szerelték gyárilag legalábbis én így tom de az kicsi, mert "rázza" az elejét azért akarok rá nagyobbat tenni. Az ifákon ismert "Z" mintásra gondoltam. Az viszont nemigazán hosszmintás. De attól lehet jó?
Az 50-es biztos elbírja meg azok a 80-asok amin elöl 50-es agy van . Nem is a gumimérettel van itt a probléma hanem a különféle mintákkal . A 80-as első agya kisebb és gyengébb is mint az 50-esé és a nem vezetős mintázatú gumik hosszú használata utóbb szétrázza . Meg a más mintázatú gumik adnak a kormányműnek is kicsitmert sokkal másabb az úttartásuk és ha a szélük nem folytonos akkor a kormányt is rázza amit te nem észlelsz de akkor is rázza .
hogy hogy 6.50-es gumi van rajta mikor gyárilag 750-essel szerelik a mezitlában mtz-ket . Szerintem nyugodtan tegyél fel 900-ast mert attól baj nem lehet de azért arra figyelj hogy hossz mintás legyen mert az vezeti szépen a gépet . Egyéb mintások nem túl jók a mert kanyarodáskor és egyenesben sem úgy tartja a gépet .
Hali!
A kérdés az, hogy a mostani 6.50r20 helyett szeretnék ilyen nagyobb 900r 20 abroncsokat, mondjuk a "z" mintásra gondoltunk, és fogja-e bírni, nem-e tul nagy már ez a gépnek?
Válasz #75. hozzászólásra
Mi a vélemény??! Örök élet meg egy nap.. Nekünk napi 200km is futnak az mtz-k ijen abroncsal évek óta!Gond nélkül.. Nagyon strapabiró!!De nem értem mi itt eben a kérdés..