Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ne rinyáljál jön a meleg és felszárad, idő kérdése!! Nálunk is áll a víz sok földönn az majd később lesz vetve korai fajta kuccával!!! legalább most azt tudjuk fel van töltődve a föld vízzel van remény a jó termésre, tavaj ilyenkor semmi víz nem volt lent 40-50 centire most legalább van!!
Ide "csak" 13mm-t mondd péntekre, többi az nem olyan vészes. Kicsit bízok benne hogy úgy lesznek ezek az adatok mint nyáron szokott, hogy beígéri aztán mikor közeledik a nap szépen visszaveszi...
Nálunk még a golyák is fehérek még a csőrükönn is, ott űll a fészekben és azt gondolhattja én meg hova érkeztem az antartiszra, mi van itt pólusváltás mágneses mező felborult???????
Pár nap és április.Furcsa,hogy a rigo dalolászik a kertben,s hó van.Ha tényleg lejön az a kb40mm esö,amit itt a 15 napos köpönyeg jósol,pár napos eltéréssel,akkor lehet építeni a Noé bárkáját!Már a 2.vetés csemege is kezd kérdéses lenni.A borsónak már ki kéne kelve legyen imitt amott!Most kisütött a nap olvad.
Más az előkészítés és más az aláírás ember!!! Te elé teszel egy valaki elé megállapodás tervezetet az meg teljesen átírja, te vagy elfogadod vagy nem aláírod vagy nem??? !!!!!!! Tudod a végstátusz mindig a lényeg ott az aláírásnál mit írsz alá!!!
Ki is volt hatalmon 98-2002 között és kik készítették elő a csatlakozást,és ki irt be töbtízezer hektárral kevesebbet,baz+ holnap már a rezsicsökkentést is letagadjátok
Ez az "annyiért adják amennyiért meg veszik" nem egészen így van...s van még pár trükk a tarsolyukban. (2 évet lehúztam én is a szektorban) Lényeg ez a támogatós (maszlag) is csak egyfajta vissza osztásra van részben kitalálva. De erről lehetne itt órákat vitázni (hasztalan) Ez így van ki találva. A hazai EU-s nagy pályázatok zöme mind valamilyen %-ban eu-s érdekeltségű cég-csoport érdekszférájában van. Nem nehéz lekövetkeztetni,nagynevű cég hazai leányvállalata EU-s pénzből fejleszt. A hazai partner (kereskedő) szintén. érdekelté van téve ő is. Majd jön a termelő ki megveszi a gépet.Tehát megy a körforgás csak vannak szereplők a játékban kik nagyobb szeletet szakítanak a tortából.
Szerintem mindenki sütögesse a maga kis pecsenyéjét,s egye meg amit fözött.Egyforma összefonódott pártok,csak kifele acsarkodnak.A szinfalak mögött puszi pajtás.Ugyse segít egyik se.Segíts magadon,az Isten is megsegít.Boldogúl ahogy tudsz.Ez van,ez volt ez lesz mindíg is.Csodák meg nincsenek!
Szerintem mindenki sütögesse a maga kis pecsenyéjét,s egye meg amit fözött.Egyforma összefonódott pártok,csak kifele acsarkodnak.A szinfalak mögött puszi pajtás.Ugyse segít egyik se.Segíts magadon,az Isten is megsegít.Boldogúl ahogy tudsz.Ez van,ez volt ez lesz mindíg is.Csodák meg nincsenek!
Az igaz hogy annyiért adják amennyiért megveszik!! Elhiheted nekm minden évben számításokat végeznek a nagyok szerintem hogy mi az az ár amiért még a "hülye paraszt" megveszi a vasakat!!
Nincs kötelező kamarai tagság 5000ft reg díjért?
Ki tudja mennyi lesz majd a tagdíj?
Nincs kötelező kárenyhítési alap?
A földhivatal nem húz le az áraival?
És ki tudja mi jön még,ebben kreatív a kormány.
Nincs szükségem a sajnálatodra,ezt szögezzük le mindjárt az elején.
Aki a támogatást lenyúlja,az először is az állam.
A gépgyártók annyiért adják a termékeiket amennyiért megveszik. És ez a szektor jól teljesít most ,nincs raktáron semmi. Magasak is az árak,ezzel nincs is semmi bajom. Aki gépet vesz,nyilván ki is termeli.
Ha ti magasnak találjátok az árakat,miért nem kötelezitek pl a JD-t egy 10%-os csökkentésre törvényileg? Mert a kormány logikájából ez következne.
Az unió van te, meg én, meg minden egyszerű ember ellen! Az eu támogatást nyúlják le rólunk csendben, nézd meg a gépárakat vetőmag műkaki stb..... ,mióta beléptünk minden emelkedett a dupplájára, vedd észre lehúznak minket a kereskedők, és a gyártók!!! Azt a pénzt maguknak adják csak mi adjuk nekik vissza dalolva önkéntesen, ha ezt te nem látod akkor sajnállak mint embert!!!
Ha ilyen unióellenes vagy,remélem ellenálsz és nem veszel fel ter alapú támogatást.
Ja és kik a "kedves haverjaim"?
Ha nem tetszik amit csináltok,az az idióta károkozás ,már mindjárt komcsi vagyok mi?
Úgy legyen!!! Csak akkor szerinted nem kellene a politikusoknak is tisztességes magatartás gyakorolni? Miért csak a bankrendszert szidod?? Elvileg nem ők a jog alkotok!!! Csak tudod itt jön közbe az a mondás , hogy pénzért mindent /mindenkit/ meglehet venni!! Csak mindenkinek más az árra!! És ez párt független!!
Mi is a jó szlovákiában, mert a nagybratyó kint él de ő mást mond!!!Ja és a keves haverjaid mást írtak alá 2003-ban mint a Lenyel vezérkar tudod abban a csatlakozási szerződésben Koppenháhában sokkal szarabb feltételekkel csatlakoztunk mint ők!!! A drága maszopos barátaid benyaltak az eu-nak gyomorszájig, amit mondtak nekik azt írták alá becsukott szemmel csak nyaltak és nyaltak és nyaltak!!!!
És még több országban semmi gáz nincs,sőt növekedés van.Nem kell messzire menni,elég megnézni Szlovákiát vagy Lengyelországot. Én inkább ezekhez az országokhoz hasonlítanám magunkat.
Egyébként lassan 3 éve vagytok kormányon ,nem kettő.Tehát időtök is volt,csak elcsesztétek rendesen.
A bankadót sem ti vezettétek be először,igaz a mértéke itt a legmagasabb,ami miatt ez inkább bankbüntetés mint adó.
De minden mondatod hamis
Az a nagyon jó nem megy két év alatt!! Nem akarom ragozni de nézzél szét európában sok országban óriási gáz van, nézd meg a Görög és Ciprusi állapotot nálunk ez nics szerencsére azért ez is nagy öröm hogy jól csinálják!! Vagy épp a bankadót mi vezettük be először és jöttek utánunk több európai ország is, mert az nem mehet tovább hogy a bankszektor az egyszerű népet nyúzza állandóak, ők meg dőzsölnek vastagonn!!!
Megjósoltad 3éve azt is,ha a fidesz nyer jó lesz.
Nem volt semmi programjuk,meg nem is mondtak semmit,de jó lesz...
Ehhez képest mi van,nagyon nem lett jó
egyszerű a képlet, kettő negatív rekordos csapadék mentes év után annak a sok víznek ami elmaradt le kell esni. De lehetne tovább ragozni miért is de nem mennék bele most!!
Kellet a talajnak a vízutánpótlás, de jobb lett volna, ha egy kicsit egyenletesebb eloszlásban van. Ha egyáltalán még el lehet vetni a tavasziakat, gondolok itt főleg a belvízre, akkor a keléshez van elég nedvesség, de mi lesz utána? Mert ez a nedvesség nem tart ki egész évben ha ez után megszűnik a csapadék. Ha meg így folytatódik, akkor rizst kellene termelni!
Lehet, a kínaiak tudták ezt előre? Azért vannak itt annyian?
Most megtelt a föld rendesen, közel járunk az 500 miliméterhez szeptember óta, ha nyáron lesz kettő eső akkor remélhetünk termést, csak ne kettő jégeső legyen!!!
Hó még van, de ma van először amikor nagyon sok madár csicsereg(eddig csak 1-2 volt)ez már majd csak hozza a jó időt. A nap is erőlködik.Akik meg régebben azon aggódtak..nincs összeérve a csapadék.. mondtuk össze van, azokkal meg együtt aggódunk a belvízmentességért.Reméljük jó év lesz, ha már ilyen rosszul indul.
Arra kérlek azért benneteket ne égessetek el máglyán mimt a boszorkányokat!!! Nem vagyok Dávid naptáros, de bejósoltam az rengeteg esőt 2013-ra az ősszel, azok ellenére hogy még az ősszel ide felrakták azt a cikket hogy a 2013-év még szárazabb lesz mint a 2012-es volt biztos emlékeztek rá mikor az öreg megy a szekérrel a kiszáradt folyómederben képpel!!!
Válasz #19548. hozzászólásra
Én is látom és csak remélni tudom, hogy nem jön be.
Az utóbbi időben meghülyült, vagy meghülyítették az időjárást egyik szélsőségből a másikba esik, 100 éves rekordot dőlnek sorra.
Ráadásul a piac is olyan kiszámíthatatlan mint az időjárás amit nagy nehezen megtermelünk azt nem biztos, hogy el is tudjuk (árába vagy egyáltalán) adni.
Válasz #19546. hozzászólásra
Én már annak is örülnék ha hó helyett eső esne.
Márciusban eddig 97,5mm-t mértem, de erre nyugodtan rá lehet tenni még egy 10-esta hó/hófúvás miatt. Úgyhogy itt meglőttük a 100milit bőven.
Szűk hónapja még inkább csapadékdeficit volt, mostanra viszont telített a talaj kellene legalább 2 hét szünet, különben ami nem fagyott el/le az elúszik.
Én megmértem, 29cm hó esett nálunk, meg kb. 50mm-t ígérnek jövő hétre. Volt már víz alatt mindenem 2010-ben, nem szeretném újra átélni. Még csak sárgarépa, némi hagyma van a földben, de ha feljön a belvíz, akkor nem tudom, hogyan fogom elvetni a csemegekukoricát, meg a fűszerpaprikát..
61696 hozzászólás
Válasz #19596. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
legalább most azt tudjuk fel van töltődve a föld vízzel van remény a jó termésre, tavaj ilyenkor semmi víz nem volt lent 40-50 centire most legalább van!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ne rinyáljál jön a meleg és felszárad, idő kérdése!! Nálunk is áll a víz sok földönn az majd később lesz vetve korai fajta kuccával!!!
Válasz #19595. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Ha csak a negyede lejön akkor is game over.
Válasz #19592. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
nlunk is ugyan ennyit mutat ezért is tettem én is be ha ez lejön mint írtam akkor GAME OVER
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ide "csak" 13mm-t mondd péntekre, többi az nem olyan vészes. Kicsit bízok benne hogy úgy lesznek ezek az adatok mint nyáron szokott, hogy beígéri aztán mikor közeledik a nap szépen visszaveszi...
az hogy mostanában nem kell földekre menni max vizet engedni.
Ez miiii???![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![kop](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130328102818_marc28.jpg)
Válasz #19589. hozzászólásra
Nálunk még a golyák is fehérek még a csőrükönn is, ott űll a fészekben és azt gondolhattja én meg hova érkeztem az antartiszra, mi van itt pólusváltás mágneses mező felborult???????
Válasz #19588. hozzászólásra
Márciusban csak 100mm esett itt, szóval jöhet még vagy dupla ennyi, a rizs földeknek nem árt.
Pár nap és április.Furcsa,hogy a rigo dalolászik a kertben,s hó van.Ha tényleg lejön az a kb40mm esö,amit itt a 15 napos köpönyeg jósol,pár napos eltéréssel,akkor lehet építeni a Noé bárkáját!Már a 2.vetés csemege is kezd kérdéses lenni.A borsónak már ki kéne kelve legyen imitt amott!Most kisütött a nap olvad.
Válasz #19586. hozzászólásra
Oké, bocsi!! Te még az esőt várod, akkor mehet hozzád!!!!
Válasz #19585. hozzászólásra
Más az előkészítés és más az aláírás ember!!! Te elé teszel egy valaki elé megállapodás tervezetet az meg teljesen átírja, te vagy elfogadod vagy nem aláírod vagy nem??? !!!!!!! Tudod a végstátusz mindig a lényeg ott az aláírásnál mit írsz alá!!!
POLITIKÁT A MEGFELELŐ TOPIC-ba!
MI ITT KÉREM SZÉPEN AZ ESŐT VÁRJUK, NEM A POLITIKAI ACSARKODÁST!
Válasz #19569. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ki is volt hatalmon 98-2002 között és kik készítették elő a csatlakozást,és ki irt be töbtízezer hektárral kevesebbet,baz+ holnap már a rezsicsökkentést is letagadjátok
Válasz #19577. hozzászólásra
Ez az "annyiért adják amennyiért meg veszik" nem egészen így van...s van még pár trükk a tarsolyukban. (2 évet lehúztam én is a szektorban) Lényeg ez a támogatós (maszlag) is csak egyfajta vissza osztásra van részben kitalálva. De erről lehetne itt órákat vitázni (hasztalan) Ez így van ki találva. A hazai EU-s nagy pályázatok zöme mind valamilyen %-ban eu-s érdekeltségű cég-csoport érdekszférájában van. Nem nehéz lekövetkeztetni,nagynevű cég hazai leányvállalata EU-s pénzből fejleszt. A hazai partner (kereskedő) szintén. érdekelté van téve ő is. Majd jön a termelő ki megveszi a gépet.Tehát megy a körforgás csak vannak szereplők a játékban kik nagyobb szeletet szakítanak a tortából.
Válasz #19579. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Hát írásodban sok a kérdőjel ami mögött még nincs összeg, de amit leírtál számokat azt add össze és gondolkodjál az mekkora összeg is!!!
Az igaz hogy annyiért adják amennyiért megveszik!! Elhiheted nekm minden évben számításokat végeznek a nagyok szerintem hogy mi az az ár amiért még a "hülye paraszt" megveszi a vasakat!!
Válasz #19578. hozzászólásra
Nincs kötelező kamarai tagság 5000ft reg díjért?
Ki tudja mennyi lesz majd a tagdíj?
Nincs kötelező kárenyhítési alap?
A földhivatal nem húz le az áraival?
És ki tudja mi jön még,ebben kreatív a kormány.
Miért is nyúlja le az állam a támogatást????? Írd le léci nem értem a gondolatmenetedet????
Válasz #19575. hozzászólásra
Nincs szükségem a sajnálatodra,ezt szögezzük le mindjárt az elején.
Aki a támogatást lenyúlja,az először is az állam.
A gépgyártók annyiért adják a termékeiket amennyiért megveszik. És ez a szektor jól teljesít most ,nincs raktáron semmi. Magasak is az árak,ezzel nincs is semmi bajom. Aki gépet vesz,nyilván ki is termeli.
Ha ti magasnak találjátok az árakat,miért nem kötelezitek pl a JD-t egy 10%-os csökkentésre törvényileg? Mert a kormány logikájából ez következne.
Válasz #19575. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Igaz !
Válasz #19572. hozzászólásra
Az unió van te, meg én, meg minden egyszerű ember ellen! Az eu támogatást nyúlják le rólunk csendben, nézd meg a gépárakat vetőmag műkaki stb..... ,mióta beléptünk minden emelkedett a dupplájára, vedd észre lehúznak minket a kereskedők, és a gyártók!!! Azt a pénzt maguknak adják csak mi adjuk nekik vissza dalolva önkéntesen, ha ezt te nem látod akkor sajnállak mint embert!!!
Válasz #19573. hozzászólásra
Hidd el mindenkinek megvan az árra csak mindenkinek más és más!! Ez a pénz világ!!
Válasz #19570. hozzászólásra
Ez nem igaz, van akit nem lehet megvenni soha de soha szerintem!!
Ha ilyen unióellenes vagy,remélem ellenálsz és nem veszel fel ter alapú támogatást.
Ja és kik a "kedves haverjaim"?
Ha nem tetszik amit csináltok,az az idióta károkozás ,már mindjárt komcsi vagyok mi?
Válasz #19567. hozzászólásra
Úgy legyen!!! Csak akkor szerinted nem kellene a politikusoknak is tisztességes magatartás gyakorolni? Miért csak a bankrendszert szidod?? Elvileg nem ők a jog alkotok!!! Csak tudod itt jön közbe az a mondás , hogy pénzért mindent /mindenkit/ meglehet venni!! Csak mindenkinek más az árra!! És ez párt független!!
Válasz #19568. hozzászólásra
Ja és a keves haverjaid mást írtak alá 2003-ban mint a Lenyel vezérkar tudod abban a csatlakozási szerződésben Koppenháhában sokkal szarabb feltételekkel csatlakoztunk mint ők!!! A drága maszopos barátaid benyaltak az eu-nak gyomorszájig, amit mondtak nekik azt írták alá becsukott szemmel csak nyaltak és nyaltak és nyaltak!!!!![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Mi is a jó szlovákiában, mert a nagybratyó kint él de ő mást mond!!!
Válasz #19567. hozzászólásra
És még több országban semmi gáz nincs,sőt növekedés van.Nem kell messzire menni,elég megnézni Szlovákiát vagy Lengyelországot. Én inkább ezekhez az országokhoz hasonlítanám magunkat.
Egyébként lassan 3 éve vagytok kormányon ,nem kettő.Tehát időtök is volt,csak elcsesztétek rendesen.
A bankadót sem ti vezettétek be először,igaz a mértéke itt a legmagasabb,ami miatt ez inkább bankbüntetés mint adó.
De minden mondatod hamis
Válasz #19566. hozzászólásra
Az a nagyon jó nem megy két év alatt!! Nem akarom ragozni de nézzél szét európában sok országban óriási gáz van, nézd meg a Görög és Ciprusi állapotot nálunk ez nics szerencsére azért ez is nagy öröm hogy jól csinálják!! Vagy épp a bankadót mi vezettük be először és jöttek utánunk több európai ország is, mert az nem mehet tovább hogy a bankszektor az egyszerű népet nyúzza állandóak, ők meg dőzsölnek vastagonn!!!
Válasz #19565. hozzászólásra
Megjósoltad 3éve azt is,ha a fidesz nyer jó lesz.
Nem volt semmi programjuk,meg nem is mondtak semmit,de jó lesz...
Ehhez képest mi van,nagyon nem lett jó
Válasz #19564. hozzászólásra
egyszerű a képlet, kettő negatív rekordos csapadék mentes év után annak a sok víznek ami elmaradt le kell esni. De lehetne tovább ragozni miért is de nem mennék bele most!!
Válasz #19553. hozzászólásra
És mire alapoztad a jóslatod?Ha csak puszta találgatás,és bejött,vegyél lottót.
megjött a nyuszi![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130328080230_014.jpg)
Válasz #19559. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Sanyi! ez
már nem hűhó, hanem HŰHA!
Kellet a talajnak a vízutánpótlás, de jobb lett volna, ha egy kicsit egyenletesebb eloszlásban van. Ha egyáltalán még el lehet vetni a tavasziakat, gondolok itt főleg a belvízre, akkor a keléshez van elég nedvesség, de mi lesz utána? Mert ez a nedvesség nem tart ki egész évben ha ez után megszűnik a csapadék. Ha meg így folytatódik, akkor rizst kellene termelni!
Lehet, a kínaiak tudták ezt előre? Azért vannak itt annyian?
Drusza a hűhó az itt van!!!!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Itt is. Mindkettő.
Úgyhogy indulok is - az utóbbiból faragok le.
Válasz #19557. hozzászólásra
mert itt van,
meg hűhó.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ott is van hó,
Válasz #19554. hozzászólásra
Most megtelt a föld rendesen, közel járunk az 500 miliméterhez szeptember óta, ha nyáron lesz kettő eső akkor remélhetünk termést, csak ne kettő jégeső legyen!!!
Válasz #19556. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130328073332_8071_614191835277094_148443374_n.jpg)
Hó még van, de ma van először amikor nagyon sok madár csicsereg(eddig csak 1-2 volt)ez már majd csak hozza a jó időt.
A nap is erőlködik.
Akik meg régebben azon aggódtak..nincs összeérve a csapadék.. mondtuk össze van, azokkal meg együtt aggódunk a belvízmentességért.Reméljük jó év lesz, ha már ilyen rosszul indul.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
azért remélem tévednek/tévedsz mert ha így folytatja rosszabb lesz mit 2010
azért remélem tévednek/tévedsz mert ha így folytatja rosszabb lesz mit 2010
Arra kérlek azért benneteket ne égessetek el máglyán mimt a boszorkányokat!!! Nem vagyok Dávid naptáros, de bejósoltam az rengeteg esőt 2013-ra az ősszel, azok ellenére hogy még az ősszel ide felrakták azt a cikket hogy a 2013-év még szárazabb lesz mint a 2012-es volt biztos emlékeztek rá mikor az öreg megy a szekérrel a kiszáradt folyómederben képpel!!!![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
na ha ez bejön akkor GAME OVERhttp://koponyeg.hu/img/15napos/15n3d2.png
A 1/2 6-os frissítés = KO. fel sem nyomom ide nem idegesítek vele senkit, magamat sem. Javulás ohne, sőt.... na mind1![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz #19548. hozzászólásra
az időjárást egyik szélsőségből a másikba esik, 100 éves rekordot dőlnek sorra.![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Én is látom és csak remélni tudom, hogy nem jön be.
Az utóbbi időben meghülyült, vagy meghülyítették
Ráadásul a piac is olyan kiszámíthatatlan mint az időjárás amit nagy nehezen megtermelünk azt nem biztos, hogy el is tudjuk (árába vagy egyáltalán) adni.
Válasz #19546. hozzászólásra![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Én már annak is örülnék ha hó helyett eső esne.
Márciusban eddig 97,5mm-t mértem, de erre nyugodtan rá lehet tenni még egy 10-esta hó/hófúvás miatt. Úgyhogy itt meglőttük a 100milit bőven.
Szűk hónapja még inkább csapadékdeficit volt, mostanra viszont telített a talaj kellene legalább 2 hét szünet, különben ami nem fagyott el/le az elúszik.
Én megmértem, 29cm hó esett nálunk, meg kb. 50mm-t ígérnek jövő hétre. Volt már víz alatt mindenem 2010-ben, nem szeretném újra átélni. Még csak sárgarépa, némi hagyma van a földben, de ha feljön a belvíz, akkor nem tudom, hogyan fogom elvetni a csemegekukoricát, meg a fűszerpaprikát..