Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Felénk aromán oldalon lévő kereskedők 1.8- 2 m körül árulják a kintről behozott kissé lestrapált germinátorokat.A pálcás hengerek,szinte mind után hegesztettek.
Szerintetek?
15 kilóméterre lakik a vogel noot egyik képviselője(Vági Zsolt) a kong-is képviselő azt mondta hogy ő bátran odaadja, és higyjük el nem fog széthullani, de a Zsolti ismeri milyen földek vannak felénk, és EZEKRE a talajokra nem való a rögtörője.Van olyan földünk amin terem a kő de szó szerint 3ha/1 16t-s kocsi tele kővel(tavaly ennyit szedtünk le).Tehát erre feénk nem való ezt leszámítva ha jóltudom Fecónak van ilyen itt a fórumon és neki nincs vle gondja, de biztos szól valamit ha fent lesz.
Hát arra elég 8.5 holdra gondolom mindenki egyetért,nem akartam használtatvenni mert elöfordulhat hogy sokat használta csapágyas meg a rugók elkopva egyébb gondok, és nem is akartam megvenni a vázat csavarokat és egyébb alkatrészeket ,és hegeszgetni és ott maszekolni és ha megveszem sok a felesleg,mert ha nem nagyon értesz hozzá akkor van egy felesleg vas én még nem is tudok hegeszteni na akkor hivjak aki tud hegeszteni és már ott vagyok hogy már ujat is vehetek, igaz ez családi döntés,ha rajtam ult volna máskép döntöttem volna vagy egy vadkerti tárcsa +rögtörö és ott már megvan a 13-15q 56os lap 35x35 tengely 100x100x6 vastag nagy kerék!
Ezért mondtam a kis polszki kereket. Mi is abból gyártottunk rá, vettünk kettőt agyastól és ráraktuk. Gumi szempontjából azért is jó volt, mert az spc-n, a kultivátoron és a régi tárcsánkon is olyan gumik voltak. Volt egy rakás polák gumi itthon és ezáltal volt 4 gépre tartalék ha valami lenne velük.
Mtz után való,és jobb mint egy két egyedi gyártású,ha nem lennél olyan messze még elgondolkodnék rajta mert az 1-2 hektáros darabba is a nagyot kell majd húzgálnom.
Bontóban vegyél két kereket agyastól, erősebb zártszelvényt és vagy házilag vagy lakatossal csináltasd meg. Én is kerestem kereket kombihoz de rettentő drága. Házilag meg a töredékéből megvan.
Hát nem olyan olcsó megcsinálni egy kombinátort pl 1.6m vagy 2.2m kombit !
leták
1.6m 240eft
2.2m 370eft
mindent megvenni rugókat zártszelvényt,rögtöröt csapágyat laposvasakat kereket még elektródát hegeszteni lefesteni na meg áramszámát sok ban van ha valaki nem ért hozzá nem hiszem hogy olxóbban ki tudja hozni már a vas is drága!
Helló és milye akarsz Dupla rugós vagy csak sima rugóst, és rögtörö sima pálcást vagy gyárit?
olyan 10-15eft körül van VADKER HABI KELET_ agró
sorolgathatnám!
Jó csak az hogy egy tárcsa másképpen dolgozik mint a kombi a kombi bele tud menni még 20 cm mélyre a rugók azt mondják hogy uszóban kell kombizni na meg ha széles mint a vetögép 4 soros akkor már nem birja emelni nem legyen olyan nekéz kb 150-250kg! próbáld megnézni milyen lehet egy 1.6m kombi leták vagy egyább kombiban hátha tudsz méretett venni,azért jó ha van akinek van már ilyen,irj a t-25ös topikban hátha tudnak képet feltenni!
Köszönöm, azért kellene hogy haladjak is, ezért gondoltam 1,8 métert és akkor lenne 3 sor. Ezt el kell neki vinni. Ha megbír 1,6 méteres tárcsával akkor ezt is el kell hogy bírja.
tehát ha 1.6m kombi dupla rögös 90cm eltolva 20cm és 45cm eltolva 20cm és 175cm lesz
rugók az meg 110cm és70cm 180cm!
vagy 110cm 55cm 165cm
mert ezek rugók 110cm és 140cm csinálják és igy egyet ek kell felezni mint a rögtörö 90-120cm és itt is el kell vágni egyet Leták féle!
3635 hozzászólás
Válasz #1234. hozzászólásra
Nem mi használjuk a szomszéd, majd meg nézem a típusát de nyilván a régi.
Válasz #1232. hozzászólásra
De ugye nem a régi 4 sorosrol beszélsz ami 6.7 méteresbe alig 10q , mert ez az új 3000-es sorozat ami a vidin is látható az 25q körül van
Felénk aromán oldalon lévő kereskedők 1.8- 2 m körül árulják a kintről behozott kissé lestrapált germinátorokat.A pálcás hengerek,szinte mind után hegesztettek.
Szerintetek?
Válasz #1227. hozzászólásra
Itt csak tavasszal használják. Állítólag őszire nem igazán passzolt. Oda ment a kissé combosabb !
Válasz #1230. hozzászólásra
15 kilóméterre lakik a vogel noot egyik képviselője(Vági Zsolt) a kong-is képviselő azt mondta hogy ő bátran odaadja, és higyjük el nem fog széthullani, de a Zsolti ismeri milyen földek vannak felénk, és EZEKRE a talajokra nem való a rögtörője.Van olyan földünk amin terem a kő de szó szerint 3ha/1 16t-s kocsi tele kővel(tavaly ennyit szedtünk le).Tehát erre feénk nem való ezt leszámítva ha jóltudom Fecónak van ilyen itt a fórumon és neki nincs vle gondja, de biztos szól valamit ha fent lesz.
Válasz #1229. hozzászólásra
Mi lenne a gond velük? Békési feketébe kibírja nálatok meg nem?
Válasz #1227. hozzászólásra
szép meg jó holmi csak felénk nem élne sokáig
még a kereskedő srác is azt mondta hogy nem javasolja ezekbe a földekbe
szerintem 8-10 körül mozoghat, de jövő héten kiderül pesten midnen
Válasz #1223. hozzászólásra
Egy ilyen 5 soros Vibro is megkellene oldja , vagy nem ?
Mik ezeknek az új ára 6 illetve 8m-es kivitelben?
Dart VADER Drága de tuti !
Szerintem jó gép nekem bejön van egy a faluban de mindig nézem milyen jó munkát csinál
Üdv!
Véleménye van valakinek a frakombról szántás egy menetes
szántáselmunkálással vagy vaderstad?
Köszi!
Válasz #1208. hozzászólásra
Nekem zsiga agy és kerék van az unimaton
Válasz #1220. hozzászólásra
Hát arra elég 8.5 holdra gondolom mindenki egyetért,nem akartam használtatvenni mert elöfordulhat hogy sokat használta csapágyas meg a rugók elkopva egyébb gondok, és nem is akartam megvenni a vázat csavarokat és egyébb alkatrészeket ,és hegeszgetni és ott maszekolni és ha megveszem sok a felesleg,mert ha nem nagyon értesz hozzá akkor van egy felesleg vas én még nem is tudok hegeszteni na akkor hivjak aki tud hegeszteni és már ott vagyok hogy már ujat is vehetek, igaz ez családi döntés,ha rajtam ult volna máskép döntöttem volna vagy egy vadkerti tárcsa +rögtörö és ott már megvan a 13-15q 56os lap 35x35 tengely 100x100x6 vastag nagy kerék!
Válasz #1219. hozzászólásra
hello!tök jól néz ki a leták kombid!
Válasz #1204. hozzászólásra
Milyen kell? Mert ha kell tudok szereznivan egy haverom hogy milyen méretü tudok adni telószámot!
Válasz #1215. hozzászólásra
Ajánlott levélbe sajnos nem tudom feladni kilógna belőle
Válasz #1214. hozzászólásra
Látszanak a műtrágyaszóró nyomai,gondolom bekeverik vele.
Válasz #1212. hozzászólásra
Ezért mondtam a kis polszki kereket. Mi is abból gyártottunk rá, vettünk kettőt agyastól és ráraktuk. Gumi szempontjából azért is jó volt, mert az spc-n, a kultivátoron és a régi tárcsánkon is olyan gumik voltak. Volt egy rakás polák gumi itthon és ezáltal volt 4 gépre tartalék ha valami lenne velük.
Válasz #1213. hozzászólásra
Mtz után való,és jobb mint egy két egyedi gyártású,ha nem lennél olyan messze még elgondolkodnék rajta mert az 1-2 hektáros darabba is a nagyot kell majd húzgálnom.
Válasz #1201. hozzászólásra
De most öszintén minek egy ilyen jó minőségű talajt kombinátorozni???
Válasz #1211. hozzászólásra
Semmi bajunk vele csak kicsi a 125 lovas trakihoz , meg közbe lett a kongskilde kombinátorunk .Ez által csak áll
Bontóban vegyél két kereket agyastól, erősebb zártszelvényt és vagy házilag vagy lakatossal csináltasd meg. Én is kerestem kereket kombihoz de rettentő drága. Házilag meg a töredékéből megvan.
Válasz #1209. hozzászólásra
Fasza a gép,még túlélne vagy 3 leták kombit.
Válasz #1205. hozzászólásra
Én a gépre koncentráltam... nem is láttam hogy van szöveg
Válasz #1200. hozzászólásra
200 körül akarjuk eladni!
Ja kis polszki
Válasz #1206. hozzászólásra
Hmmmmmm ?
Kis polák kereke... baromi jó találmány erre.
Válasz #1203. hozzászólásra
Látom te se figyelsz
különben már rájöttem ugyanis a 2.sec-nél kivan írva
Ja az ! Volna némi kérdésen ! Kereket kombihoz hol lehet találni. Mindig agyalok valamin. S állítható kereket nem találok a kereskedők oldalain.
Válasz #1199. hozzászólásra
Én is unimatot mondanék, de inkább 7.2-t.
Válasz #1199. hozzászólásra
Unimat 6.6-os?
Sztem jobb amelyiken egyenesen állnak a kapák és nem szárít, mert ez jól előre hajlik, aztán hozza fel a nyerset.
Válasz #1198. hozzászólásra
Ár ? Ha nem titok
Ez milyen kombinátor? Milyen széles lehet?
Nekünk is van egy unimat kombinátor elado 2,8as ott van a nevemre kattintva.
Válasz #1194. hozzászólásra
Hát nem olyan olcsó megcsinálni egy kombinátort pl 1.6m vagy 2.2m kombit !
leták
1.6m 240eft
2.2m 370eft
mindent megvenni rugókat zártszelvényt,rögtöröt csapágyat laposvasakat kereket még elektródát hegeszteni lefesteni na meg áramszámát sok ban van ha valaki nem ért hozzá nem hiszem hogy olxóbban ki tudja hozni már a vas is drága!
Válasz #1195. hozzászólásra
Lemaradthttp://www.vadkert.net/vadkertagro/Arlista1.htm
egy kis árlista!
Nézegettem 45x10....45x12 rugós kapákat.... 7000 től 20000huf/db !!!!
Válasz #1191. hozzászólásra
Helló és milye akarsz Dupla rugós vagy csak sima rugóst, és rögtörö sima pálcást vagy gyárit?
olyan 10-15eft körül van VADKER HABI KELET_ agró
sorolgathatnám!
Válasz #1191. hozzászólásra
Jó csak az hogy egy tárcsa másképpen dolgozik mint a kombi a kombi bele tud menni még 20 cm mélyre a rugók azt mondják hogy uszóban kell kombizni na meg ha széles mint a vetögép 4 soros akkor már nem birja emelni nem legyen olyan nekéz kb 150-250kg! próbáld megnézni milyen lehet egy 1.6m kombi leták vagy egyább kombiban hátha tudsz méretett venni,azért jó ha van akinek van már ilyen,irj a t-25ös topikban hátha tudnak képet feltenni!
Válasz #1183. hozzászólásra
Köszönöm, azért kellene hogy haladjak is, ezért gondoltam 1,8 métert és akkor lenne 3 sor. Ezt el kell neki vinni. Ha megbír 1,6 méteres tárcsával akkor ezt is el kell hogy bírja.
tehát ha 1.6m kombi dupla rögös 90cm eltolva 20cm és 45cm eltolva 20cm és 175cm lesz
rugók az meg 110cm és70cm 180cm!
vagy 110cm 55cm 165cm
mert ezek rugók 110cm és 140cm csinálják és igy egyet ek kell felezni mint a rögtörö 90-120cm és itt is el kell vágni egyet Leták féle!
Válasz #1187. hozzászólásra
Vagy húzok kettőt úgy szélesebbet tudok vinni
Válasz #1187. hozzászólásra
Ja vagy a két oldalát nem hajtom le
Válasz #1185. hozzászólásra
Sajna ebből a tipusból ez a legnagyobb,de nem baj legfeljebb fentebb kapcsolsz egy fokozatot
Válasz #1184. hozzászólásra
Na legalább elviszi!