Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát a jó kombi a Kállósemjéni 2.8m 455eft+fa 2.8m-520kg
leták 400+fa 350kg-2.8m
Lengyel 390+fa 2.8m-530kg
Helti 636eft+fa 2.8m-700kg saját leták Kállósemjéni! Heltilengyel ami agroman is árul!
az a baj hogy annak idején még fényképezőre se volt lóve másképp tennék fel arról is képeket hogy mi is küszködtünk rendesen a kisfülkés 50 kerekét kapupánt csavarral csavaroztam rá foltot akkora hasadás volt rajta most meg már robot kormáy nélkül nem is tudunk dolgozni szép ez amit mutogatok de volt ennek előzménye is szerintem sokan igy kezdtétek ti is
Válasz #1123. hozzászólásra
jaj dehogynem fogunk,csak ahogy öregszem annál jobban utálom a hideget,pár éve még képes voltam ugy festeni hogy valaki gáz pörkölövel felmeligetete elötem én meg rögtön fujtam,de most ha eszébe jutna valakinek elzavarnám
Igaza van faternak,csakhát nem a gyártással kezdődik.Nézd meg,műhely,rendes vágó,hegesztő,rakodó,ami segít mozgatni.Akik csak az udvaron az égalatt a sárba bütykölünk,nem fogunk ilyenhez.
Válasz #1116. hozzászólásra
ja igen nekem a fater mindig azt mondta,mit gondolsz te azért van két kezed hogy a pénzt költsd,vagy hogy csinéld meg amit megtudsz velük
Válasz #1108. hozzászólásra
még egyvalami érdekelne majd ha kezedben lesz a kamera(nem sürgös)hogy oldottátok meg a kerék felemelést hogy iljen magasra kiemel? kösz elöre is
ez úgy kezdődött hogy szerettem volna venni egy boronát
erre fater,minek kőtenéd a pénzt fiam (lehet ismerős ez a duma) van itt tizenkét levél borona és csinálj egyet kell egy pár szál vas oszt ennyi.ezeket a boronákat Ő vette kb 20 évvel ezelőtt de valamiért nem kopnak.100000 ft volt akkor a 12 db. a vége kb 1.7 millába van borona nélkül.
de maga az alapozó festék volt egy százas,hogy tuti ne kezdje meg az idő,nehezen indult mert mindent ki kellet találni és nem szeretek valamit kétszer csinálni.kb 3 hónapos munka volt 2-4 embernek.
Tényleg szép igényes, profi munka.
Rengeteg időt el lehet tölteni a gyártással( én vader nz hasonmást csináltam, de én sem kezdenék bele mégegyszer), de ezt megérte( ilyet nem tudnál venni).
Tölthetnél még fel képeket.
És tényleg kevésbé szárítja a talajt mint a rugós kombinátorok.
Hasonlóan dolgozik a letákunk is, csak mi nem adunk neki ennyi mélységet. Ez elég jol mélyen jár azért. Nállunk nem porzik a réti kötött ennyire tavasszal, nekünk tartatni kell keréken kicsit, sokszor a kerék szedi fel a ragacsot még.
Én úgy tanultam hogy a borona meg a simító az egyik legolcsóbb eszköz.Lehet persze esztétikusra is csinálni mint a tiéd,de össze is lehet kötözi a boronatagokat ahogy páran teszik.Lényeg, hogy olcsó eszköz, és nem drága a fentartása.Simító is addig drága amíg nincs összehegesztve.Utána majdnem örök.
3635 hozzászólás
Hát a jó kombi a Kállósemjéni 2.8m 455eft+fa 2.8m-520kg
leták 400+fa 350kg-2.8m
Lengyel 390+fa 2.8m-530kg
Helti 636eft+fa 2.8m-700kg saját leták Kállósemjéni! Heltilengyel ami agroman is árul!
Nagyon profi!!!!
A sok hazai mggépgyártó tanulhatna tőled!!!!
Egyébként mi a szakmád( végzettséged)?
Milyen anyagminőségből gyártottad?
Mekkora a vázprofil?
A szárnyaknál hogy van megoldva az alsó helyzet ütközője?
Milyen volt az az aranyáras alapozó, 2k s fedőfestéket használtál?
Bocsi a sok kérdésért, de engem is érdekel( kénytelen vagyok) a házi gépépítés.
Merrefelé laksz?
Én ezt csináltam:
http://www.youtube.com/results?search_query=hordozhat%C3%B3+plazma+v%C3%A1g%C3%B3&oq=hor&gs_l=youtube.1.0.35i39l2j0l8.10005014.10015548.0.10017977.17.10.0.0.0.4.168.974.8j2.10.0...0.0...1ac.1.zClOyhP5IS4
Válasz #1130. hozzászólásra
nem nagyon akarok már több mindent feltenni
mert még ki utáltok.
http:http://www.youtube.com/results?search_query=hordozhat%C3%B3+plazma+v%C3%A1g%C3%B3&oq=hor&gs_l=youtube.1.0.35i39l2j0l8.10005014.10015548.0.10017977.17.10.0.0.0.4.168.974.8j2.10.0...0.0...1ac.1.zClOyhP5IS4
van róla még millió fotó de nem untatlak
benneteket.és végül a fő segítségem
Válasz #1129. hozzászólásra
Azzal a plazmavágóval ami a képen is fenn van szabad kézzel bármit beleírsz / kivágsz a vasból.
Válasz #1128. hozzászólásra
hát azt a horvát 6.2-öt belevágatni nem semmi,medig kell a plazmát ilyené programozni?
az a baj hogy annak idején még fényképezőre se volt lóve másképp tennék fel arról is képeket hogy mi is küszködtünk rendesen a kisfülkés 50 kerekét kapupánt csavarral csavaroztam rá foltot akkora hasadás volt rajta most meg már robot kormáy nélkül nem is tudunk dolgozni szép ez amit mutogatok de volt ennek előzménye is szerintem sokan igy kezdtétek ti is
jaj dehogynem fogunk,csak ahogy öregszem annál jobban utálom a hideget,pár éve még képes voltam ugy festeni hogy valaki gáz pörkölövel felmeligetete elötem én meg rögtön fujtam,de most ha eszébe jutna valakinek elzavarnám
Válasz #1119. hozzászólásra
ok kösz szépen látom már,szóval bejebb hoztátok a tengelyt a munkahenger végénél,azért tervezgeted pár napig mire öszeált
Válasz #1120. hozzászólásra
Igaza van faternak,csakhát nem a gyártással kezdődik.Nézd meg,műhely,rendes vágó,hegesztő,rakodó,ami segít mozgatni.Akik csak az udvaron az égalatt a sárba bütykölünk,nem fogunk ilyenhez.
Válasz #1118. hozzászólásra
karcagi weldimpex 90 amper de ettől már sokkal jobbak vannak olcsóban
Válasz #1116. hozzászólásra
ja igen nekem a fater mindig azt mondta,mit gondolsz te azért van két kezed hogy a pénzt költsd,vagy hogy csinéld meg amit megtudsz velük
Válasz #1115. hozzászólásra
Tökéletes !!! A plazma vágó típusa ?
Válasz #1108. hozzászólásra
még egyvalami érdekelne majd ha kezedben lesz a kamera(nem sürgös)hogy oldottátok meg a kerék felemelést hogy iljen magasra kiemel? kösz elöre is
Válasz #1107. hozzászólásra
Válasz #1107. hozzászólásra
Válasz #1105. hozzászólásra
ez úgy kezdődött hogy szerettem volna venni egy boronát
erre fater,minek kőtenéd a pénzt fiam (lehet ismerős ez a duma) van itt tizenkét levél borona és csinálj egyet kell egy pár szál vas oszt ennyi.ezeket a boronákat Ő vette kb 20 évvel ezelőtt de valamiért nem kopnak.100000 ft volt akkor a 12 db. a vége kb 1.7 millába van borona nélkül.
de maga az alapozó festék volt egy százas,hogy tuti ne kezdje meg az idő,nehezen indult mert mindent ki kellet találni és nem szeretek valamit kétszer csinálni.kb 3 hónapos munka volt 2-4 embernek.
Válasz #1103. hozzászólásra
Gratulálok!!!
Tényleg szép igényes, profi munka.
Rengeteg időt el lehet tölteni a gyártással( én vader nz hasonmást csináltam, de én sem kezdenék bele mégegyszer), de ezt megérte( ilyet nem tudnál venni).
Tölthetnél még fel képeket.
És tényleg kevésbé szárítja a talajt mint a rugós kombinátorok.
Mennyi idő összerakni cuccokat levadászni....... ???
ez igen le a kalapal,és a borona fogakat vetted vagy hökezltétek öket
Válasz #1102. hozzászólásra
Bitang jó gép!
http://www.youtube.com/results?search_query=maszek+borona+2&oq=maszek&gs_l=youtube.1.0.35i39l2.1242.3618.0.5945.6.6.0.0.0.0.105.539.5j1.6.0...0.0...1ac.1.UQtoNZwsfaw
Válasz #1100. hozzászólásra
így. http://www.youtube.com/results?search_query=maszek+borona+2&oq=maszek&gs_l=youtube.1.0.35i39l2.2949.5814.0.8549.6.6.0.0.0.0.272.1010.1j3j2.6.0...0.0...1ac.1.uOo1fTUAJ6I
Válasz #1089. hozzászólásra
És könnyű húzni!Nem mindegy,hogy egy praktikus boronát húz az ember,vagy 30 mázsás csodagépet.
Válasz #1097. hozzászólásra
hol?
Válasz #1098. hozzászólásra
Az jó!
Válasz #1096. hozzászólásra
3.5tona/ha
itt a hengerekkel állítom a mélységet hidraulikusan
Válasz #1091. hozzászólásra
A no tilles napra mennyit adott? Jó szőrös volt amikor az othormannal kultizták
itt a hengerekkel állítom a mélységet hidraulikusan
Hasonlóan dolgozik a letákunk is, csak mi nem adunk neki ennyi mélységet. Ez elég jol mélyen jár azért. Nállunk nem porzik a réti kötött ennyire tavasszal, nekünk tartatni kell keréken kicsit, sokszor a kerék szedi fel a ragacsot még.
Szép a meló!
Szép munkát csinál.Grat hozzá!
itt a videó.: http://www.youtube.com/watch?v=PlUIzvNO-cQ&feature=youtu.be
Válasz #1082. hozzászólásra
Így vagyok én is, vagy normális munkát végzek vagy hozzá sem fogok. A nyuszi mögött az egyik, 6,5m 36q elég volt mozgatni.
Válasz #1085. hozzászólásra
Én úgy tanultam hogy a borona meg a simító az egyik legolcsóbb eszköz.Lehet persze esztétikusra is csinálni mint a tiéd,de össze is lehet kötözi a boronatagokat ahogy páran teszik.Lényeg, hogy olcsó eszköz, és nem drága a fentartása.Simító is addig drága amíg nincs összehegesztve.Utána majdnem örök.
Válasz #1084. hozzászólásra
nem spc van de jó magágyat csinál a vetéssel nincs probléma
Válasz #1085. hozzászólásra
Azt hittem ezzel magágyat toltok.
Válasz #1084. hozzászólásra
A Maxxima előtt SPC-vel vetettünk, a technológia ugyanez volt. Spc jobban igényli a jo magágyat. Maxxima beleteszi a kövesútba is.