Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A 23 cm-es kacsatalpas fogakkal nem volt sok időm kipróbálni, mert a legelső helyen hátrahajlottak az új fogak.
Szeged mellől vettük a rugókovácstól, de azt forgalmazza az axiál is, nem ajánlom senkinek. Ráadásul még az anyagminőség sem az mint azt a telefonba mondta, meg az ár sem annyi volt mint amit mondott.
A borona még jobban ott hagyja a gyomot mint a kombinátor. Bár rögtörésre, szántáselmunkálásra a legjobb, főleg ősszel. Én is most keresek megint jó kacsatalpas boronafogakat.
nem tudom miért, de Én a nehéz fogast javaslom.
sok helyen a kombi kapák helyébe berakták a tábla fogast. ennek darabja kb 120 kg, de már hirdetésben láttam 145 kg ! a fogak 25-30 cm hosszúak. ugye itt mereven állnak , nem térnek ki a gyomok elől, esélye sincs a gyomnak.
Az 1-1 cm erősebben gyomos területen kevés. Az orosz szántóföldi kultivátoron elég nagy átfedés van (kb 5-5cm), de az erősebb gyomok így is megmaradnak.
óh minden héten váltooznak, ahogy romlik a forintunk mindig drágábbak lesznek a cuccok.... haragszom is érte
volt vásárlóm, aki egyik héten megrendelt alkatrészt és 2 hétre mire megjött már több mint 30%-al lett drágább csak azért mert a német beszállitók áratz emeltek, meg a forint megzuhant
ugy bizony, a mi kombinátorjainkon is a 3 soros 12cm-s, mig a 4-es 10cm-s osztású.
az egyenesebb kapákkal nedvesebb talajokban lehet jobban dolgozni.
a Rau Kulticrop kapákkal kötöttebb talajokban jobban lehet dolgozni, tartósabbak az alakjuk miatt, nem tördelőznek oly sűrűn.
idehaza már senki nem gyárt rugóskapát, drágábban tudják előállitani mint odakint a nagy gyártók.
alapanyag hol van. hol meg nincs, lassú az előállitása... stb
Egyébként azért keresek ilyet, mert lúdtalpkapával akarom felszerelni, és ehhez van 12cm-es, az S-alakúhoz meg asszem 10 cm-es volt. Akkor több kapa kell. Mi az az átfedés, ami szükséges ahhoz, hogy ne csíkoljon a kombinátor ezzel a kapával?. Láttam már a 12cm-es osztásút 12cm-es kapával, de az erősebb gyomok itt-ott atbújtak rajta. 10 centinként gondoltam elhelyezni a kapákat, akkor jobbról-balról lesz 1-1 cm.
3635 hozzászólás
Válasz #128. hozzászólásra
A 23 cm-es kacsatalpas fogakkal nem volt sok időm kipróbálni, mert a legelső helyen hátrahajlottak az új fogak.
Szeged mellől vettük a rugókovácstól, de azt forgalmazza az axiál is, nem ajánlom senkinek. Ráadásul még az anyagminőség sem az mint azt a telefonba mondta, meg az ár sem annyi volt mint amit mondott.
Válasz #132. hozzászólásra
Fogak bírják- e ????????
Mire elkopik a fog addigra....húú.
Amiatt a fejed ne fájjon.
Válasz #129. hozzászólásra
1.2 miller, 7.8 m, kép az avataron
Válasz #126. hozzászólásra
Mekkora fogakkal? Mennyire kemény földbe húzod, bírják fogak?
Válasz #127. hozzászólásra
olyan is volt az ajánlatban de azt nem kéri senki, elég a 125 kg.-os
Akkor tőled hamarabb lesz 125-ösös kép!
bevált ?
mennyi volt, alkuval?
Válasz #124. hozzászólásra
de még a nehéz fogas, 25-30 cm-is fogakkal is otthagyja?
Válasz #123. hozzászólásra
Ne ezt mutogasd!
Hanem a 140 kilósat waze! :-))))))))
Válasz #121. hozzászólásra
én tőlük vettem,simitó , kétsor borona, egy 125 kg-os,utána meg egy 90 kg-os
Válasz #123. hozzászólásra
http://kovacsker.hu/mezo_fbx.htm
http://kovacsker.hu/mezo_fbxx.htm
Válasz #117. hozzászólásra
A borona még jobban ott hagyja a gyomot mint a kombinátor. Bár rögtörésre, szántáselmunkálásra a legjobb, főleg ősszel. Én is most keresek megint jó kacsatalpas boronafogakat.
Válasz #121. hozzászólásra
http://kovacsker.hu/mezo_ee.htm
Válasz #119. hozzászólásra
na ez az egyik.
de azt keresem aki a szuper nehezet ajánlotta, de az is lehet, hogy ők voltak, és egyedibe ajánlották, nem emlékszem
Válasz #119. hozzászólásra
Még mindig nem láttam.
Aszongyh. van 125 kilós.
Kép meg sehol . :-)))))
Válasz #118. hozzászólásra
FB 48-60-75-92-125 típusú függesztett fogas borona
Munkaszélessége: 100-130 cm
Tömeg: 48-125 kg
Válasz #118. hozzászólásra
nézd meg : www.kovacsker.hu
Válasz #117. hozzászólásra
Na azt a 120-145 kilósat megnézném.
nem tudom miért, de Én a nehéz fogast javaslom.
sok helyen a kombi kapák helyébe berakták a tábla fogast. ennek darabja kb 120 kg, de már hirdetésben láttam 145 kg ! a fogak 25-30 cm hosszúak. ugye itt mereven állnak , nem térnek ki a gyomok elől, esélye sincs a gyomnak.
A kombinátorra vettünk mi is kicsi szívkapákat, de nem lettek felszerelve. Itt a fórumon érdeklődtem, és szinte mindenki lebeszélt róla.
Válasz #113. hozzászólásra
egy kacsatalpas kapával szerelve? a ritka osztású eléggé jól aprit
Válasz #112. hozzászólásra
rendelhetőek
most nem leszek egy ideig, fölköll menjek a városba
Válasz #93. hozzászólásra
Az 1-1 cm erősebben gyomos területen kevés. Az orosz szántóföldi kultivátoron elég nagy átfedés van (kb 5-5cm), de az erősebb gyomok így is megmaradnak.
Válasz #110. hozzászólásra
Ekefejek vannak raktáron?
Válasz #110. hozzászólásra
Kösz az infókat, majd körülnézek egy pár helyen.
Válasz #109. hozzászólásra
de nincs raktáron... és csak teljes felszereléssel...
Válasz #108. hozzászólásra
És csak körömmel együtt adják?
Válasz #107. hozzászólásra
Rau Kb 5200Ft+áfa körül volt pár hónapja
Válasz #106. hozzászólásra
Na de egy kb. árat csak tudsz mondani!:)
Válasz #105. hozzászólásra
óh minden héten váltooznak, ahogy romlik a forintunk mindig drágábbak lesznek a cuccok.... haragszom is érte
volt vásárlóm, aki egyik héten megrendelt alkatrészt és 2 hétre mire megjött már több mint 30%-al lett drágább csak azért mert a német beszállitók áratz emeltek, meg a forint megzuhant
Válasz #104. hozzászólásra
De biztosan tisztában vagy az árakkal. Eddig mindig került használtan egy pár de most kifogytam belőle és tavaszra kellene vagy 15 darab.
Válasz #102. hozzászólásra
nem haragszom, drága :-))
nem szivesen áruljuk, csak gépgyártásra rendelünk mi is
Válasz #101. hozzászólásra
jol 10 cm re vannak egymástol
Hali elnézést hogy beleszólok az eszmecserébe, de úgy átlagban mennyi mani az általatok emlegetett kapa újan, és hogy lehet köröm nélkül is kapni.
Válasz #98. hozzászólásra
no és néked hogy dolgozik?
100
mtz után
ilyen kapáim nekem is vannak ilyet raktam fel rá
Válasz #96. hozzászólásra
ugy bizony, a mi kombinátorjainkon is a 3 soros 12cm-s, mig a 4-es 10cm-s osztású.
az egyenesebb kapákkal nedvesebb talajokban lehet jobban dolgozni.
a Rau Kulticrop kapákkal kötöttebb talajokban jobban lehet dolgozni, tartósabbak az alakjuk miatt, nem tördelőznek oly sűrűn.
Válasz #95. hozzászólásra
Akkor szerinted 3 sorban inkább maradjon a 12cm-es osztás a 12cm-es kapával?
Válasz #93. hozzászólásra
a 3 soros tálcás az 12-13 cm, mig a 4 soros tálcás 10cm osztással lehet felszerelni, hogy a szármaradványtól ne tudjanak a kapasorok bedugulni
Válasz #92. hozzászólásra
idehaza már senki nem gyárt rugóskapát, drágábban tudják előállitani mint odakint a nagy gyártók.
alapanyag hol van. hol meg nincs, lassú az előállitása... stb
Egyébként azért keresek ilyet, mert lúdtalpkapával akarom felszerelni, és ehhez van 12cm-es, az S-alakúhoz meg asszem 10 cm-es volt. Akkor több kapa kell. Mi az az átfedés, ami szükséges ahhoz, hogy ne csíkoljon a kombinátor ezzel a kapával?. Láttam már a 12cm-es osztásút 12cm-es kapával, de az erősebb gyomok itt-ott atbújtak rajta. 10 centinként gondoltam elhelyezni a kapákat, akkor jobbról-balról lesz 1-1 cm.
Válasz #91. hozzászólásra
Pontosan ez az. Akkor ezek szerint Rau licensz ez is. Ezt itthon gyártják, vagy import ez is, mint szinte minden más?
Válasz #82. hozzászólásra
Szia!
Ilen formájura gondoltál?
http://www.agrimarkt.info/_WAWI/IMG_ART_GROSS/1000090_det.jpg
Válasz #79. hozzászólásra
Hello! Én gondolkozom dutzi 3600 vásárlásán,de kevésbé ismerem.
JD 7810 húzná szted,elbírja?
Hogy vált be, írnál róla vmi tapasztalatot.
Válasz #88. hozzászólásra
nem teljesen ez, mert ez fogassal van.
Válasz #87. hozzászólásra
http://www.sokoro.co.hu/kepek/mez08.jpg
Válasz #86. hozzászólásra
Hol van róla kép?
A LEGJOBB KOBI A SOKORÓI