Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kvernelan jó eke nálunk 2 db 7 fejes van elég erős massziv olcsó hozzá az alkatrész! 1000 párszáz ft hozzá az órbetét ami forditható ekevason nekünk már a 4 gyedik garnitura órbetét van ekevas alig kopott ugyhogy jó eke az anyag minősége megvan!!!
szia! sajnos nem, de eredeti alapján tudnánk csinálni extra minőségű acélból hasonlót, de akkor hosszabb csavarok kellenének a felső és alsó kapcsolódási ponthoz
voltak már ilyen jellegű próbálkozások, h faragtak ekeszárakat ügyes kovácsok, de mind ment a levesbe, vagy nem volt pontos, és kecézett az eke, én tudnék jobb minőséget késziteni mint az eredeti, de egy vagyonba kerülne, mert nagy az anyagvesztesége
Válasz #264. hozzászólásra Ilyen volt! Valószínű,hogy ha nem is látszott rajta semmi,de bibi volt vele az biztos! Különben melyik ország ekéje (nem norvég)?
Válasz #259. hozzászólásra
lehet a tiéden csak a matrica volt kverneland, nekem is volt olyan vogel matricás ekém ami nem is vogel volt.
Amúgy meg lehet nézni a youtube-on hogy melyik eke hogyan szánt.
Nekem eddig 5 ekém volt, a mostani egy ld 100 hd-s, messze a legjobb az összes között.
Vannak lemkenek is a környéken de azonos árnál se vettem volna olyat.
Főleg nem úgy hogy jóval drágább volt mint a kverni.
Válasz #259. hozzászólásra Most magyar Lajta ekém van--meghosszabítva a gerenda és vettem Somogyban egy ekefejet.Így 4x33cm számtok és elégedett vagyok vele!
Válasz #255. hozzászólásra
Hali! Lenne egy olyan kerdesem, hogy ezeket az ekeszarakat hogyan hokezelik? Mert az en sanderum ekemen az egyik szar hegesztve van. Viszont ferdere sikerult (kaparora all a fej). Nem merem ujra hegeszteni, mert lehet megint elhuzza, vagy eltorik...
Jobb oldalon van olyasmi, hogy forgalmazó kereső. Végső árat a forgalmazó szokta megmondani. Én az árakban eddig MINDIG kellemeset csalódtam.
Ha esetleg a közeledben nem találsz megfelelő forgalmazót, akkor érdemes más megyeszékhelyek környékén is körülnézni forgalmazók után.
Egy kalappal!
Nekem volt valaha 3-as csővázas Kverneland ekém,amit úgy kellet beleerőszakolni a földbe! Nagyon örültem,amikor 3 éve eladtam az ország másik végébe 60eft-ért! Nem látszott rajta pedig semmi rossz!
Tudna e valaki képekkel és mérettel segíteni, hogy milyen lehetett az ekémen a mélység állító kerék átváltásáért felelős "bütyök" MOD F3 típusú váltvaforgatós.
Válasz #236. hozzászólásra
Ha nem akar sehogy sem belemenni a foldbe, 2 lehetoseg van... Vagy meg van huzatva a vaz, vagy a szarak. Vagy, (mint egyik ismeros jart igy:-) ) az ekejen az ekevas jobban meg volt kopva, mint a nad, igy a nad fenntartotta az eket... Egy szonak is szaz a vege, ha az ekevasnak van rendes hegye, es lejjebb log, mint a tobbi kolonc a fejen, akkor egy eke belehuzza magat a foldbe. Nekem ez a velemenyem... Amugy nekem Sanderum ekem van, Kverneland fejjel, kormannyal, meg naddal...Kuhne beforditokkal, es szuksegbol Voogel ekevasakkal:-))) A Kverneland kopocuccot a Frank hungariatol vettem. (Tavalyelott 1 kormanylemezt pl az ikr 75000huf aron hozta volna nemetbol, a Franknal volt itthon is 3db osszesen 80000-ert:-))) )
Válasz #235. hozzászólásra Lehet! Jobban megnéztem .AZ enyémen nem voltak vágó tárcsák és előhántoló sem ,sőt a támasztó kerék is fele szélességű volt!
334 hozzászólás
Ekébe szerintem a Kverneland vagy Besson jöhet csak számitásba.
Válasz #282. hozzászólásra
néztem őket, maga a váz meg a fejek jók, de egy eke a 80 magasságnál és a 100-as osztásnálnál kezdődik. amúgy jó lenne ár-érték arányban
Válasz #281. hozzászólásra
Úgyérted tuhadna kukitarlóban?
Válasz #280. hozzászólásra
kicsi az ekefej osztása. ha lenne 100-as, akkor használható lenne
Aki volt Expón!!!
Volt ott egy Wirax-os lengyel négyes váltvaforgató eke!
Arról tud valaki valamit?
Válasz #277. hozzászólásra
Kvernelan jó eke nálunk 2 db 7 fejes van elég erős massziv olcsó hozzá az alkatrész! 1000 párszáz ft hozzá az órbetét ami forditható ekevason nekünk már a 4 gyedik garnitura órbetét van ekevas alig kopott ugyhogy jó eke az anyag minősége megvan!!!
Válasz #277. hozzászólásra
melyik a jobb, hát amelik jobb oldalon van
Üdv!
Melyik a jobb eke? Kverneland 150B vagy Kuhn Multimaster 122 ?
Válasz #275. hozzászólásra
szia! sajnos nem, de eredeti alapján tudnánk csinálni extra minőségű acélból hasonlót, de akkor hosszabb csavarok kellenének a felső és alsó kapcsolódási ponthoz
Válasz #252. hozzászólásra
Szia JOSEY!
Pontosan ilyen ekeszárra gondoltam! 251-es hozzászólásban az a cikkszám? Egy balos tört el! Tudsz ilyet eladót?
Válasz #269. hozzászólásra
sanderum
Válasz #272. hozzászólásra
északi,, tiszta versenyszántási produkcijjjjóóóóóó
Válasz #264. hozzászólásra
Milyen főd ez hogy ilyen a barázda baxxxus????
kegyetlen jó mérnöki precizitású
Válasz #269. hozzászólásra
voltak már ilyen jellegű próbálkozások, h faragtak ekeszárakat ügyes kovácsok, de mind ment a levesbe, vagy nem volt pontos, és kecézett az eke, én tudnék jobb minőséget késziteni mint az eredeti, de egy vagyonba kerülne, mert nagy az anyagvesztesége
Válasz #266. hozzászólásra
norvég bizony gunnar kverneland a mostani tulaj ha jól tudom
Válasz #257. hozzászólásra
Probaltam mar, de egy szarat senki nem akar eladni...
Nálam a támasztó kerék állandóan összeszedte a 3.ekefej és közte(támasztókerék) a kukoricaszárt is,azonkívül,hogy nem akart beleharapni a földbe!
sok ócskavasat előszeretettel átmatricáznak márkásra hogy jobban eladható legyen, a legtöbben úgysem ismerik a régi nyugati típusokat
Válasz #264. hozzászólásra Ilyen volt! Valószínű,hogy ha nem is látszott rajta semmi,de bibi volt vele az biztos! Különben melyik ország ekéje (nem norvég)?
Válasz #263. hozzászólásra
szia, az egy lengyel gyártmányú kverni váz utánzatú eke
KV MZ az utóbbi kb 15-20 éve gyártott csővázas ekéje
Válasz #261. hozzászólásra Most beütöttem a keresőbe a kverneland eke--olyanom volt,mint amit Tóth zoltán hírdetett!
Válasz #260. hozzászólásra Ime(nem jól látszik a nagy fű miatt!)
lehet a tiéden csak a matrica volt kverneland, nekem is volt olyan vogel matricás ekém ami nem is vogel volt.
Amúgy meg lehet nézni a youtube-on hogy melyik eke hogyan szánt.
Nekem eddig 5 ekém volt, a mostani egy ld 100 hd-s, messze a legjobb az összes között.
Vannak lemkenek is a környéken de azonos árnál se vettem volna olyat.
Főleg nem úgy hogy jóval drágább volt mint a kverni.
Válasz #259. hozzászólásra Most magyar Lajta ekém van--meghosszabítva a gerenda és vettem Somogyban egy ekefejet.Így 4x33cm számtok és elégedett vagyok vele!
Válasz #249. hozzászólásra Én ,ha látom a Kverneland típus csak legyintek,mert én befürödtem ezzel a típussal.Lehet,hogy nem kellene?
Válasz #256. hozzászólásra
edzés után 350-380 fokos megeresztés.
Válasz #256. hozzászólásra
szerezz egy bontottat, különben összevissza szántasz, meg zabálni fog a géped
Válasz #255. hozzászólásra
Hali! Lenne egy olyan kerdesem, hogy ezeket az ekeszarakat hogyan hokezelik? Mert az en sanderum ekemen az egyik szar hegesztve van. Viszont ferdere sikerult (kaparora all a fej). Nem merem ujra hegeszteni, mert lehet megint elhuzza, vagy eltorik...
Válasz #254. hozzászólásra
kv ekeszáruk nincs is
Válasz #248. hozzászólásra
Hali
Nálam irják az árakat!!!
Cikkszám kell nekem és már mondom is az árat.
Válasz #235. hozzászólásra
Hali! A 063 261 kodu kormanylemez mikori gyartasu kvernelandokon fordult elo?
Válasz #251. hozzászólásra
ilyen ekeszárra gondoltál?
Válasz #244. hozzászólásra
KK071208/j KK071209B 2001.08.15 előtt
KK071272/j KK071273B 2001.08.15 után
Válasz #248. hozzászólásra
Jobb oldalon van olyasmi, hogy forgalmazó kereső. Végső árat a forgalmazó szokta megmondani. Én az árakban eddig MINDIG kellemeset csalódtam.
Ha esetleg a közeledben nem találsz megfelelő forgalmazót, akkor érdemes más megyeszékhelyek környékén is körülnézni forgalmazók után.
Egy kalappal!
Nekem volt valaha 3-as csővázas Kverneland ekém,amit úgy kellet beleerőszakolni a földbe! Nagyon örültem,amikor 3 éve eladtam az ország másik végébe 60eft-ért! Nem látszott rajta pedig semmi rossz!
Válasz #246. hozzászólásra
Ez a Kramp ez nem rossz.Az árat hogy irják?
Válasz #245. hozzászólásra
Komolyan mondod, mert ismerek egy jó kovácsmestert csináltatok vele kettőt ha az úgy jó lesz! ?
Én a Kramp-nál szoktam érdeklődni. www.kramp.com
Le kell kovácsolni.
Sziasztok! Kverneland LD 100-ashoz ekeszár kellene nekem.
Hol érdemes venni? A magtár kft ajánlata 95 ezer+fa. Nincs valahol olcsóbbé?
Válasz #242. hozzászólásra
Bocs, lemaradt a j betű a cím elejéről
Most már tényleg elküldtem jó címre
Válasz #241. hozzászólásra
Szia! Jó címre küldted? Még nem kaptam meg. (j.alex727@gmail.com)
Válasz #240. hozzászólásra
Szia!
Köszi szépen a segítséget, küldtem e-mailt.
Válasz #239. hozzászólásra
Hali! Én törökszentmiklósi vagyok, és ismerem a tulajt és tud jó megoldásokat! Ha több infó kell irj! j.alex727@gmail.com
Valaki nem ismeri a törökszentmiklósi Vimarket 2000 Bt.-t? Állítólag baráti áron vannak nekik kverneland alkatrészeik.
Szokott valaki vásárolni tőlük?
Tudna e valaki képekkel és mérettel segíteni, hogy milyen lehetett az ekémen a mélység állító kerék átváltásáért felelős "bütyök" MOD F3 típusú váltvaforgatós.
Válasz #236. hozzászólásra
Ha nem akar sehogy sem belemenni a foldbe, 2 lehetoseg van... Vagy meg van huzatva a vaz, vagy a szarak. Vagy, (mint egyik ismeros jart igy:-) ) az ekejen az ekevas jobban meg volt kopva, mint a nad, igy a nad fenntartotta az eket... Egy szonak is szaz a vege, ha az ekevasnak van rendes hegye, es lejjebb log, mint a tobbi kolonc a fejen, akkor egy eke belehuzza magat a foldbe. Nekem ez a velemenyem... Amugy nekem Sanderum ekem van, Kverneland fejjel, kormannyal, meg naddal...Kuhne beforditokkal, es szuksegbol Voogel ekevasakkal:-))) A Kverneland kopocuccot a Frank hungariatol vettem. (Tavalyelott 1 kormanylemezt pl az ikr 75000huf aron hozta volna nemetbol, a Franknal volt itthon is 3db osszesen 80000-ert:-))) )
Válasz #235. hozzászólásra Lehet! Jobban megnéztem .AZ enyémen nem voltak vágó tárcsák és előhántoló sem ,sőt a támasztó kerék is fele szélességű volt!
Válasz #234. hozzászólásra
nem tartom valószinűnek, h mz-d volt, inkább MD változat 053 as sorozatszámú alkatrészekkel, azok 73-83 között születtek