Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.08 FtUSD401.28 FtCHF438.6 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem vagy új! csak nem vetted be a cavingtont
Nagyon átlátszók vagytok, látom eldöntöttétek, hogy tönkre teszitek a fórumot
Ugrás a témához kezdő küldte be 2009-11-01 21:34:34-kor
Válasz #1074. hozzászólásra
Ej ej!De primitív vagy testvér!Hát igen te a határ túloldalán vagy,oda a jólneveltséget nem sikerült a babkávéval együtt átcsempészni...
ÉN biztos hogy elfogult vagyok soha nem is tagadom és a nevem is adom hozzá,de megjegyzem ha annak idején E gépet kezdek el üzni,akkor ott lennék elfogult, de szerintem a kombájn a john-nálkezdődik.
hát ti tudjátok bár én mentem vele 2 évet de arra 2 évre nem szivesen emlékszek vissza meg fater is lehuzott vele 10 et de aztmondja ő is h az szk meg az E kombájnból jó gép lenne ha az e kombájnra rálenne dobva egy szk fülke mert a fülkéjje verhetetlen de azon kívül nem sokat ér
Csak akkor van maci, ha nem érzi a pilóta a gépet, vagy hanyagul van karbantartva.
Az előverőnek az a feladata, hogy gyorsítsa, és így egyenletesebbé tegye az anyagáramlást, vagyis pont, hogy csökkenti a medve esélyét.
Legalább is nem tudok róla.De nem tudom hol van itt ilyenkor a moderátorNevetséges vagy,csak a zt-hez meg az ócskavas szk-hoz van eszed bár ahhoz sem nagyon.Te mindig pöcsölsz valami emberrel,és már páran leléptek miattad,de én nem fosok tőled.Majd megismer más is.
Ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!
Régen se akartam a paraszt stílusod miatt haverkodni, eztán se lesz másképp.
Menjél tibihez hízelegni, hozzá való vagy!
1489 hozzászólás
Válasz #688. hozzászólásra
Ezt nem értem?
Válasz #685. hozzászólásra
Semmi!! Ez 1 provokátor ne álljatok vele szóba!
Válasz #683. hozzászólásra
Nem vagy új! csak nem vetted be a cavingtont
Nagyon átlátszók vagytok, látom eldöntöttétek, hogy tönkre teszitek a fórumot
Ugrás a témához kezdő küldte be 2009-11-01 21:34:34-kor
Válasz #1074. hozzászólásra
Ej ej!De primitív vagy testvér!Hát igen te a határ túloldalán vagy,oda a jólneveltséget nem sikerült a babkávéval együtt átcsempészni...
eladtad már a homokot ,h ilyen "nagyértékü " beruházáson töröd a fejedet
Válasz #685. hozzászólásra
olyan 50 hektár körül lenne
MENNYI MUNKA VAN RÁ?
Válasz #679. hozzászólásra
http://www.farmcollector.com/implements/restored-john-deere-combine-heads-to-the-fields.aspx
nyugodtan lehetsz john deere is van.....
Sziasztok!Én új vagyok még a fórumban,és érdeklődnék hogy kombájn vétel elött milyen kombájnt érdemes vennem olyan 800.000-ig.Köszönöm!
AZ sem rossz !nekem ez neked az nincs ebben semmi megvetnivaló. VAGY VAN?
Válasz #676. hozzászólásra
kezdő koromban 516 ost üztem az Állami gazdaságban
mostanában john deere-vel is szórakozom keveset
En is igy vagyok vele...
Nekem van egy 42 eves claas consulom, es meg mindig jol birja (csak egy picit kicsi mar )
Válasz #678. hozzászólásra
Szerintem a claasnál.Mutass 50 éves jonit,claas az van.
Válasz #674. hozzászólásra
ÉN biztos hogy elfogult vagyok soha nem is tagadom és a nevem is adom hozzá,de megjegyzem ha annak idején E gépet kezdek el üzni,akkor ott lennék elfogult, de szerintem a kombájn a john-nálkezdődik.
Válasz #660. hozzászólásra
Válasz #675. hozzászólásra
Megkérdezthetem,de nem sértésképpen,hogy dolgoztál te már más kombájnal?
Válasz #672. hozzászólásra
Vollt aki panaszkodott rá de biztos csak nem értett hozzá
Válasz #672. hozzászólásra
dehogy nem csak ne foglalkozz velük mert itt felesleges úgy látom még irni is ilyen elfogult embereknek.De ez az én véleményem.
Válasz #666. hozzászólásra
Szerinted.Elfogult egy banda!
miért az e kombájn nem indítja el????????
Válasz #669. hozzászólásra
Válasz #662. hozzászólásra
MÉgis elinditja ha tele a csiga akkor is ,és igénytelen szerkezet csak jól be kell állitani a rudazatot
az e kombájnhoz képest
Válasz #667. hozzászólásra
"nem sokat ér" hm... mihez képest?
hát ti tudjátok bár én mentem vele 2 évet de arra 2 évre nem szivesen emlékszek vissza meg fater is lehuzott vele 10 et de aztmondja ő is h az szk meg az E kombájnból jó gép lenne ha az e kombájnra rálenne dobva egy szk fülke mert a fülkéjje verhetetlen de azon kívül nem sokat ér
Válasz #663. hozzászólásra
A jobbakon nem előverőnek hivják hanem előgyorsitó,vagy gyorsitó dobnak
Válasz #664. hozzászólásra
Nem a!
az szk egy kis nedves vagy gazos cuccnál egyből bemacizik
Válasz #661. hozzászólásra
akkor nézzd meg melyik kombájnon van még olyan .a jobbakon már két dobot tettek .
ja meg az a nagyon jó üritöcsiga kapcsolója az is szép.
Csak akkor van maci, ha nem érzi a pilóta a gépet, vagy hanyagul van karbantartva.
Az előverőnek az a feladata, hogy gyorsítsa, és így egyenletesebbé tegye az anyagáramlást, vagyis pont, hogy csökkenti a medve esélyét.
Válasz #658. hozzászólásra
De viszont ha a vágóasztal hajtás csúszókuplunngja nincs agyonra ráállitva , az a szar előverő megáll és nincs maci
zt 323
Neked van elado szk-kád????????
Csak azt a szar elöveröt ne tették volna oda mert az nedves cucnál egyből maci!
Az szk-ás csapatnak egy kis kép
Válasz #653. hozzászólásra
Jó éjt!
Válasz #653. hozzászólásra
Szeva!
Válasz #646. hozzászólásra
Oké. Jó éjt minndenkinek.
Válasz #651. hozzászólásra
Látod?! Ennyit ér a szavad....
Válasz #650. hozzászólásra
Legalább is nem tudok róla.De nem tudom hol van itt ilyenkor a moderátorNevetséges vagy,csak a zt-hez meg az ócskavas szk-hoz van eszed bár ahhoz sem nagyon.Te mindig pöcsölsz valami emberrel,és már páran leléptek miattad,de én nem fosok tőled.Majd megismer más is.
Válasz #649. hozzászólásra
Ezzel a névvel én nem lennék benne olyan biztos
Válasz #648. hozzászólásra
Nekem viszont nem volt román senkim semde már megint te kezdted csicska!!!!!!!!!!!!
Válasz #645. hozzászólásra
Ráadásul dzselu néven teszi
Tudja az hogy kit.Aki multkor szemétkedett velem a nevemben irkált mindenkinek.
Jajj nem te rólad van szó!!
Válasz #643. hozzászólásra
Csak hogy tissztázzuk kit nevezel te ROMÁN-nak?
Válasz #639. hozzászólásra
Igen három. Írtam a T 100-hoz.
Válasz #640. hozzászólásra
Nem nagyon érdekelsz sajnálom,jani szimpatizáns
Válasz #640. hozzászólásra
Téged meg nem hiszem hogy kérdeztelek.
Válasz #638. hozzászólásra
Ezzel kellett volna kezdeni!!!!!!!!!
Régen se akartam a paraszt stílusod miatt haverkodni, eztán se lesz másképp.
Menjél tibihez hízelegni, hozzá való vagy!