Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Brojler Csirke , Vágócsirke Felvásárlási árak új
- Agrárjog új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Kukorica vetőmagok új
- Tavaszi magágyelőkészítés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
1489 hozzászólás
Válasz #338. hozzászólásra
Valahol az apróhirdetések között még lehet hogy ott vannak. Üsse be nevemet a google keresőbe.
Válasz #337. hozzászólásra
Orosházán voltam egyszer egy helyen, ahol 7 szk kombájnt számoltam össze az udvaron.Volt szecskázós is.
értem köszönöm
ha tudna feltenni képet aszt meg köszönném
holnap hivom.
Válasz #330. hozzászólásra
Üdvözlöm !
A gép Orosházán található. 06 20 3210 414 telefon számon tudunk beszélni a részletekről.
Válasz #334. hozzászólásra
ez csak úgy megy hogy akinekkell az ki választja őket mert egygöngyölegbe van más szíjakkal keverve,mindenesetre van benne3000feletti is
Válasz #334. hozzászólásra
Mindegy agéphez való akinek van ilyen masinája előbb utóbb szükség lessz rá.
Úgy gondoltam aki elviszi av.tömböt bónusz lessz hozzá.
Válasz #333. hozzászólásra
Pedig méret nélkül nehéz lesz.
Válasz #332. hozzászólásra
Nemtudom a méretét azt hiszem a kuplungttól hajtanak hosszúak.vastag szij nincsen már elvitték még asztal.em.mnk heng.vezér tömb, megnéhány apróság van
Válasz #331. hozzászólásra
milyen szíjjak?
Válasz #330. hozzászólásra
nekemmeg van hozzá ékszíjaim, ha megveszed, jelképes áron átpasszolom
Hello engem érdekel az szk-5 kombájn
annyit irj le h hol található és h mennyi lenne az ára
válaszod elöreis köszi
Üdvözlök mindenkit !
Nekem eladó SZK 5- ös kombájnom van szalmaszecskázóval kukoricás ferdefelvonóval tartalék motorral és még sok mindennel. Ha érdekel valakit írjon ide és megbeszéljük.
Válasz #327. hozzászólásra
Ok kösziszépen!
Válasz #326. hozzászólásra
Rendben ahogy gondolod majd rám szólsz meg van-e még .
Válasz #325. hozzászólásra
Köszi!Ha egy kicsit egyenesbe jönnék tavaszig,akkor lehet,hogy majd megnézem
Válasz #324. hozzászólásra
2,8 millió
Válasz #323. hozzászólásra
És mennyibe adnád ?ha lehet kukorica asztal nélkül
Válasz #322. hozzászólásra
Igen meg van
Válasz #321. hozzászólásra
Hát lehetséges,csak minden a pénz kérdése. Neked meg van még az mdw-d?
Válasz #320. hozzászólásra
Én amondó lennék hogy vegyél egy jó állapotú nyugati gépet főleg ha akarsz kukoricázni is .
Válasz #319. hozzászólásra
Csak gabonát szoktunk vágni vele ,mert kombányosom csak nyáron segit be nekem,az összel meg nekem elveszi az idömet a traktorozás,de jövöre lehet,hogy felveszem és akkor mehet az is
Válasz #318. hozzászólásra
Kukoricát és naprát mennyit vágsz le évente ?
Válasz #317. hozzászólásra
viszonylag nagy parcelákban dolgozom . pest megyében nyársapáton vannak a földjeim de egyébként ceglédi vagyok
Válasz #316. hozzászólásra
Azt hittem kukoricából sokat nyomsz akkor meg inkább még egy 14-es már csak az alkatrészek miatt is könnyebb otthon pótalkatrészt tárolni egy tipúshoz mind kettőhöz . Gondolom akkor viszonylag kis parcellákon dolgoztok .
Hova valósi vagy ?
Válasz #315. hozzászólásra
Igazándibol elég lenne ennyi területre az 514 es ,csak nálunk az a gond,hogy nem valami jó termő talajok vannak és mindenkinek rozs tritikálé és zab van vetve ,meg nekem is ,és ügye az árpák buzák kiesnek nekem és ügye ezek egy idöben érnek szinte és igy egy kicsit sok a kicsikének
Válasz #314. hozzászólásra
Szerintem ha ennyi melód van valami komlyabb kombájnban gondolkodj claas vagy JD feljtsd el a keleti blokk gépeit akkor már . És akkor egy géépel kényelmesen le van .
Válasz #312. hozzászólásra
de lenne + munkám is ezen kivül még és azért gondoltam nagyobb gépre
Válasz #312. hozzászólásra
Gabonábol kb 250 ha,
Válasz #310. hozzászólásra
Mennyit vágsz le évente hogy kicsi az 514-es ?
Egyébként egy idös rokonom a régi idökben dolgozott szk val és mindig azt mesélte roluk ,hogy nagyon beváltak voltak és tisztán dolgoztak
Válasz #309. hozzászólásra
Nekem E kombájnom van de a neten nézegettem videokat a don rol és nagyon megtetszett,meg gondolatomban van az 514es mellé egy nagyobb teljesitményü gép ,csak nem tom,hogy ez a don mennyire bonyolult vagy,hogy egyszerü-e mert még nem láttam közelröl ,de gondolom bonyolultabb mint az szk vagy 514 es
Válasz #305. hozzászólásra
Válasz #307. hozzászólásra
SZK -hoz a mmotoralkatrészeken kivül szinte semmi tudtommal ,de nemrég még gyártották őket vagy talán most is odakinn lehet szerzni ,szerintem.Legyártani vagy gyártatni szinte mindent lehet.ithon is
ezekhez az orosz kombájnokhoz vannak raktáron alkatrészek magyar országon?
Válasz #305. hozzászólásra
Az engem is érdekelne.Na azért nem cserélném le az öreget, de mellette volna hely a szinben.
hello! Lenne töletek egy kérdésem,hogy véletlenül nem volt már don 1500 as kombájn valamejötöknek vagy az ismeretségetekben?mert érdekelne mia tapasztalat róla.teljesitmény stb?
Válasz #303. hozzászólásra
Az enyém borzasztó szakadt volt, de még fiatal voltam, belevágtam
Persze ez se volt drága
Válasz #301. hozzászólásra
Én azért mert olcsó volt 50 anyajuh árát 200-e adtam kettőért, három asztallal.Sokan óvtak tőlle de ugy voltam vele annak menni kell!második évtől kezdve simán behozta az árát évente.Rengeteg maszekom volt.akkor még a saját birtokom jelentéktelen volt.
Válasz #299. hozzászólásra
Olyan hogy meó az nem lélezett vagy ha volt is ami nem ment át azt is eladták. Ehhez füzném mikor komolyabban kezdtem foglalkozi a dolgokkal sok cuccot vettem piacon ,vagy házhoz hozták ,nagy része,szart sem ért.vagy utángyártott vagy selejtes volt.
Válasz #299. hozzászólásra
Én azért vettem szk-t mert azt mondta 1 öreg kombájnos, h nagyon megbízhatók voltak a 4es, és 5ösök.
Az új 5 szk-n 5 év alatt pár csapágyat kellett neki csak cserélni, igaz oda figyelt rá nagyon mondta.
És tényleg...
Válasz #298. hozzászólásra
Csak a baj van vele, mert előbb-utóbb engedi a magtartályba az olajat.
Amúgy nem rossz.
Válasz #293. hozzászólásra
Annakidején a TSZ-ben volt 3db SZK-5-ösünk,különböző évjáratok,az utolsó már piros volt.Érdekes dolgot figyeltem meg rajtuk.Az első eggy förtelmes gép volt,rengeteg hibával.A turbótól a motoron keresztül keresztül a váztörésig,minden elromlott benne.A mindent szószerint kell érteni.A végén még a fülke is leszakadt róla.A második valami külföldi feliratokkal volt ellátva,valószínű,hogy nem nekünk szánták.Ezzel a géppel a természetes elhasználódáson kívül semmi probléma nem volt.A harmadi viszont már megint kitett magáért.Ezen főként az öntvényalkatrészek hibásodtak meg.A diferenciálműnél kettőbetőrt a híd,a sebességváltónak minden előjel nélkül letörtek a felfogatásai,A kormányműböl kitört a közcsavar öntvényestől,stb.Azután ennek is komoly motorhibája lett.Mindeggyik ugyanolyan körülmények között dolgozott.Való igaz,hogy a kezelőn is sok múlik,de itt elsősorban nem erről volt szó.Ezt csk érdekességként írtam le.
Válasz #296. hozzászólásra
Ugy vettem hogy nem volt benne,nem érzem nagy hiányát,a tartalék cuccok közt meg van de nincs tervem vele foglalkozni
Válasz #296. hozzászólásra
A neves magot könnyebben kiüríti, vagy pl a zabot.
Válasz #295. hozzászólásra
Nekem is ilyen típusú kasza van az 525-ös MDW-men,csak annak a meghajtása Pro-Drive meghajtással történik,és a nagyobb lökethosszú változat van rajta.Nagyon megbízható szerkezet több 1000 ha-t learattam vele kaszatörés nélkül,és mindent elvág!Ebben a te gépedben benne van még a vibrátor a magtartályban?Igazából nem tudom mi jelentősége volt-van?
Válasz #294. hozzászólásra
M-6/5.6 csavar önzáró anyával ,a pengéket és a lecet átfurtam 6-os vidiással a penge állás egy sima egy forditott .A kaszaujj tartósint is pótolni kellett laposvassal.
Válasz #293. hozzászólásra
Csavarozva vannak a pengék?
Válasz #291. hozzászólásra
A csapágyházban annyi a lényeg hogy zsirozható,kéznél volt a csapágyméret pászolt igy fölraktam. Nem sok csapágy van már rajta ami nem zsirzógombos ,a többit is szoktam zsirozni injegciós tűvel.Az a deszka nem fontos, volt egy rakás ékszijjam ami szétnyúlt,tetem föl még egy spanolót kicsit félre vitte a szijjakat a deszka volt a terelő, föntmaradt.
Válasz #287. hozzászólásra
E301 menetvariátor igy lent van a fordulatom 300 nál napraforgónál repcénél nem kell állitani gabonánál pedig az eredetit használom .Januárban el kezdem a fordulatszámcsökkenő hajtóművet mahinálni hozzá ,mert sajnos eredetit nem tudtam szerezni eddig.
Válasz #286. hozzászólásra
Az utóverőn a csapágyház az gyári?
A transzmissziós tengely felett, minek az a fadarab?