Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kecsketenyésztés új
- Dohánytermesztés új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
Cikkajánló
Hirdetés
1297 hozzászólás
Válasz #96. hozzászólásra
Meg az se tetszik ,hogy a tulaj fix árat mondott és még egy 20-ast a fuvardíjat se engedte el.
Amit néztünk az 89-es,4900órás,700.000-ért ,de ebből nem enged,meg első tulajos ,főleg kaszált,és bálázott,talajmunkát csak tárcsázást végzett a tulaj szerint ,ami biztos mikor néztük ,kasza volt utánna ,állítólag le se volt szedve róla az idén mert csak ezt csinálta ,azért adja el mert vett egy 5 éves landinit és így felesleges a gép.
Válasz #93. hozzászólásra
Neked milyen jumzod van 65-ös.?Hány éves ?És mennyi óra van benne?
Válasz #92. hozzászólásra
Az nem is romlik el szinte soha úgy hogy ez nem lehet komoly szempont. Az a 10-es meg simán visszajönne fogyasztásba, ha mégis.
Válasz #91. hozzászólásra
Az nem 50-esé, hanem univerzális szivatyú. És kurvaolcsón lehet kapni mindenhol. Amúgy a jumzhoz nem is kell alkatrész:). Nekem már évek óta nem kellett semmi szinte. Amúgy a jumzhoz is forgalmaznak cuccokat rendesen, legfeljebb meg kell postán rendelni. A motorba meg a főtengelyen meg a fogaskerekeken kívűl minden kopó alkarész szinte u.a, mint a 80asé.
Válasz #90. hozzászólásra
Meg azt mondják nagyon szar szerelni ,ezt a szerelőm mondta ,mert ha váltós ,állítólag a sonkákat is le kell szedni meg mindent a váltóházról ,szóvalőazt mondta az 50-esét megcsinálja a váltóját egy 10-esért ,a jumznak 20-on alább nem válalja.
Válasz #90. hozzászólásra
Szerintem pont az alkatrész ellátás miatt,választjuk az mtz-t ,mert az szerintem a legrosszab ha kell a gép és nincs hozzá alkatrész,meg ez 700-ba kerülne ,az mtz ,400-ba.Meg egy másik fórumon azóta olvastam róla ,még hidraulika szivattyút se lehet hozzá kapni ,és ezt oldották meg az 50-eséből,hogy elenkezően forogjon.
Válasz #88. hozzászólásra
Az 50-es mellett csak annyi szól, hogy könnyebb hozzá alkatrészt kapni. Egyébbként minden paraméterében megveri az 50-est a jumz. A sebváltoban is jobbak a sebességek elosztásai, a motorja is sokkal komolyabb. És a hangja is szebb:)
a jumz az sokkal jobb
én azt ajánlom fogyasztásban is + elgyepálja nm-ben az mtz 80 ast is
Ismeri valaki a jumz 65-öt ,mert most sógornak az tetszett meg,mik a tapasztalatok róla,jobb mint egy 50-es ,mert egy 50-es mtz-én, és ezen a jumz között vacilál.
Válasz #83. hozzászólásra
Tsz-én öregebb Zetor 16045 + IH 5 fejessel. Sok füst, nagyon nehéz szántás.... 5 szor eltört országúti váltót. Másik 16045 + Lajta 4 fejes, plusz 1-et hosszabb vázot. 3-szor eltört függ. tengelyet... Ez sok bajat volt.
Válasz #85. hozzászólásra
és nem nyomorék!!! :-))
Válasz #82. hozzászólásra
Bírja a barázdát a derék!
De csak ha a traktoros is DERÉK!!!! :-))))
Válasz #81. hozzászólásra
6-es. Meredeken nagyon elvinni is!
Válasz #80. hozzászólásra
Pontosan. De másik nekem van 4 fejes IH barádzás. Plusz egy fejet lesz. Ez többször 16145 + 4 fejessel volt. Inkább nem kell 161-szántás.
Válasz #80. hozzászólásra
Tarlón többer bír a derék.
Válasz #79. hozzászólásra
A KV. hányas? 6-os?
Dombokon bírja a járgány?
Válasz #79. hozzászólásra
Haggyad a tarlónjárást a pi..ába!
Maradj a barázdában.
Válasz #77. hozzászólásra
Többször MTZ-vel, tavalyon Új MTZ szántás voltam k.rva szemét új MTZ-ét. Lesz Styer 5 vagy 6 fejessel IH-eke. Ez tarlójárva 6 fejessel, majd kipróbálni. Munkatársaim IH-7250 + kverenland RB100-vel szép szántás.
Válasz #75. hozzászólásra
honnan tudod?
Válasz #76. hozzászólásra
Szeretsz szántani?
Melyikkel jársz ?
Steyerrel?
Válasz #74. hozzászólásra
:P Őszén jó érzem a magám a szántásnál... :DDDDDD
Te nem szoktál szántás?
Válasz #72. hozzászólásra
az bizony ezt még én is tudom
Válasz #73. hozzászólásra
Te szeretnél így szántani évekig????
Mert én NEM!!!!!
Nézd meg! Minek elsőmeghajtásot, elég differenczárt van erő!
http://www.youtube.com/watch?v=DMhuXXQJLeo&feature=related
Válasz #71. hozzászólásra
Én nemharagszom:)! miért kijevben ukrán?
Na ha nem haragszol megyek hunyni mert holnap meló és kelni kell.
Válasz #69. hozzászólásra
Kijevben keressed azt a traktor gyárat.
Válasz #67. hozzászólásra
Valahol egy cirilbetüs oldalon le volt írva, hogy minek a rövidítése a ЮМЗ és valami kazahsztáni várost adott be a mapsgoogl, de nem láttam a műholdképen traktorgyárat.
Válasz #67. hozzászólásra
Abban van igazad hogy hasonló a dugó, hüvely a 80-as hoz de nem ugyan az.
Válasz #66. hozzászólásra
Na jó legyen igazad nem szmd. Én egy öreg fószertől hallottam aki műhely vezető volt az ÉÁÉV-nél (Észak -magyarországi állami építő vállalat)valamikor és ott volt legalább 20 EO.Lehet ő sem tudta rendesen. Akkor passz nem tudom.
Válasz #65. hozzászólásra
Nincs az a veterán agrokeres v. szerelő, aki megmondaná, hogy egyáltalán ki gyártotta, az egész jumzot. Nem, hogy a d-65öt. Azért még nem kell ráfogni hogy szmd mert az tetszene v. ilyesmi!
Válasz #64. hozzászólásra
Igazad van de ez egy szmd tipus, miért az mtzére rá van írva hogy belarus csak annyi hogy D-245 stb.
Válasz #63. hozzászólásra
Nem. Hanem valamit elnéztél. Arra a motorra mi van írva?
Válasz #62. hozzászólásra
Akkor a tiéd valami korcs masina.
Válasz #61. hozzászólásra
Mi az hogy semmi köze??? Az enyémbe 80,as dugó, hüvej van!!!!!!!! És 5 lyukas porlasztó, meg az szmd motoromban is már csak elvétve létezik 4 lyukas csúcs. Mondom Én, hogy csak Te találtad ki:). Érdekes, hogy az szmd-kre az van írva, hogy cmd-xy, erre meg ,hogy d-65. Az adagoló regulátora meg 50-esé, hiszen ez nem fordul 2200-at.
Válasz #59. hozzászólásra
Akkor ezek szerint te még nem láttál szétszedett jumz motort. A porlasztó négy lyukas a 80-asban 5 lyukas, a hüvelynek meg a dugónak köze sincs a 80-ashoz az adagoló regulátora sem a 80-as-é és ez is egy szmd tipus csak nem az az szmd ami a DT-ben van.
Válasz #58. hozzászólásra
Nincs itt semmi baj! Mi lenne?
Nem hoznak ki, nem hoztak ki.
Válasz #51. hozzászólásra
Honnan veszed hogy a 62,5 lóerös jumz motor, aminek d-65 a tipusa az szmd? Szerintem ez csupán fkició részedről! Az kis tulzással nem más, mint egy felfúrt 45ös mtz közvetlen befecskendezéssel. Amúgy a hüvej dugó porlasztó tejesen 80as mtz kompatibilis. Az adagolóban is csak annyi a külömbség, hog a másik oldalon van kifurva. Ami szmd-s benne az adagoló pajzsa, és a kuplungfelöli felfogatása.
Válasz #57. hozzászólásra
Mi a fszom bajod van ma este? ilyen könnyü téged kihozni a sodrodbol ? Pedig én azt hittem Paldoo keminy csákó. FEL A FEJJEL!!!!
Válasz #55. hozzászólásra
Ez nem.
Válasz #54. hozzászólásra
Mondom no no!!
Válasz #53. hozzászólásra
Néhányszor mondtam hogy vegyél vissza magadbol de ez volt a max ez nem SZIDÁS
Válasz #53. hozzászólásra
NEEEEM
Válasz #52. hozzászólásra
NONO-NONO-NONONO !!!!!!!!!!!!
Válasz #50. hozzászólásra
Én sem szidtalak soha!
Válasz #49. hozzászólásra
Szép kis jumz gyűjteményed van.
Válasz #48. hozzászólásra
Kösz, végre vlk. aki nem csak szidni tud. :-)
Más nem így gondolja!
Azt meg cobra haverom nyitotta még vlm.kor.
Annyira öntelt nem vok. ám , h. magamnak nyissak.
Sőt a Valtrásokén kívül semmit se nyitottam.
Azt is csak mert Szaby félrenyúlkált én meg jó fejnek tartom őket gyorsan még aznap a régi helyett.
Szeretnek velem foglalkozni látod telik rendesen! :-)))))
Válasz #41. hozzászólásra
Nekünk is tavasszal szántás közbe széthullott a váltóba valami már megint(valószínűleg szétcsúszott a nyelestengely), azóta áll, majd októberbe nekiállunk javítani. Amúgy tényleg bivaly gép. A téli indításnál az adagolón rá kell húzni a dúsítót és pöccre indul. A másik traktor amit mi is kotróból alakítottunk át már a halálán van, nem tud nehéz munkákat csinálni., dehát csak 30 éves...
Válasz #47. hozzászólásra
Te aztán végig olvasol itt mindent, úgy látom tájkozott vagy itt a fórumon,de hát miről beszélek amikor neked saját topicod is van.