Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Van most 16db bika gyerek eladó sorban ,agyalok egy kicsit,hogy mikor adjam el .Az árak nem mozdultak semerre már vagy 4hónapja 1000+fa,felétek mit hallani?
Köszi, minden rendben! Tudod, a kétlábú marhákkal mindig több baj van, mint a négylábúakkal.
Nálad mi újság? Annyi állattal azért nem annyira egyszerű, min itt.
Válasz #139. hozzászólásra
Eddig nem értettem mi a poén ebben az ujj a kamraajtó nélküli JD bálázóban de ezen a videón látszik a lényeg, nagy ötlet volt ilyen egyszerűen megoldani a bála ürítést. Link
na majd legközelebb én is látok olyat ahol rohangálnak a rendeken fogom azt elhívom egy itteni táblába hogy légyszives mutassa már meg hogyan rohangál ilyen gyorsan és szépen a rendeken mert itt 9-10km/h gyorsabban nem lehet menni mert a traktorbol meg a bálázóbol nem maradna semmi csináltam tegnap este olyat hogy nagy kombány után olyan rend volt hogy lámpafénynél ugy kellett keresgélni és 11 hektárról szedtem össze 30 bálát 4 óra alatt.....és akkor ne legyek ideges..... de tanulok a dolgokból ....nem lesz ilyen legközelebb mert ez már gec....ség
de szerencsém volt olyanhoz is hogy 10 ektár 162 bála na az már melo volt és nem mindegy mennyi pénzt keres az ember szinte ugyan annyi idő alatt
Tnap gondoltam Rád , csak nem volt Nálam a fényképezőm , a nagy Krone Big Pack .Igaz , h ez nagy kocabálázó , de ne tudd meg, h mennyire szaladt a táblán és dobálgatta ki a bálákat.Ez már 6 madzad/drót kötésű!
Én Class Rollant 185-el nyomulok!:D
nem tudom mibe veszitek az ilyen bálázókat de ez hatalmas nagy bálákat csinál!
harmaton bálázott Lucernából sztem simán megcsinálja a 400-450kg-ot!Saccra mondva!
volt egy terület ahol a kombány összetörte rendet szinte nem is volt rend azt nem birtam bálázni mert szétomlik a bála de amugy egész jól ment a bála sulya nem volt mérve csak igy saccra 200kg maximum ...150kg... ma estétől mehetek éjszakai bálázásra....
a hevedersnél tömörségben nincs jobb az biztos....de abból is volt már furcsa bála amit láttam nem szép amikor nem egyenletesen van szedve a rend és féloldalra ferde meg puklis meg minden
holnapra megmondom mert még nem báláztam vele szalmát sose... de energiafűből 250-300kg osat megcsinálja harmaton ...ez hasonlit a szalmára...de holnap reggel 4 kor megyek bálázni szalmát és kiderül
elhiszem hogy a hesston megcsinálja sulyra a bálát mert hevederes és a közepétől tömöríti
1661 hozzászólás
Válasz #160. hozzászólásra
Le kellet volna adni vagy 10-et
Válasz #159. hozzászólásra
Egy jó hete írtam, hogy egy 3,10q-s bikáért 1000Ft híján 300 ezret kaptunk.
De a nagy súly lejjebb ment. Már csak 450 körül rebesgetik.
Válasz #158. hozzászólásra
Van most 16db bika gyerek eladó sorban ,agyalok egy kicsit,hogy mikor adjam el .Az árak nem mozdultak semerre már vagy 4hónapja 1000+fa,felétek mit hallani?
Válasz #157. hozzászólásra
Köszi, minden rendben! Tudod, a kétlábú marhákkal mindig több baj van, mint a négylábúakkal.
Nálad mi újság? Annyi állattal azért nem annyira egyszerű, min itt.
Válasz #156. hozzászólásra
És hogy vannak a négy lábúúúúak.
Válasz #155. hozzászólásra
Hogy mi nem jut eszedbe!
Válasz #154. hozzászólásra
Nektek JD kellet így hát ráírták nektek, de az bizony krone hidd el nekem.
Válasz #150. hozzászólásra
Jó-jó...csak pici sárga van benne. S mondom hogy JD! S nagyon bevált!
Ha a hír igaz a KRONE kombájn fejlesztésben töri az agyát Hát idővel kiderül hogy nem kacsa-e a hír !
Válasz #151. hozzászólásra
Na meg mellé jó drága is.
Válasz #146. hozzászólásra
A szomszéd is ilyennel lepte meg magát Frankó a masina !!!!
Válasz #149. hozzászólásra
Akkor az bizony KRONE
Válasz #148. hozzászólásra
Valóban. Szép zöld-sárga.
Válasz #147. hozzászólásra
Na annak a színe sem rossz.
Válasz #146. hozzászólásra
Meg az sem mellékes, mennyire passzol színben a trakihoz.
Viccet félre téve: komoly szerkezet!
De a JD-t azért nem adnám érte.
Válasz #145. hozzászólásra
Itt pedig az újabbik,van egy kis különbség köztük ,legalábbis külalakban.
Válasz #144. hozzászólásra
Válasz #138. hozzászólásra
Itt van az első típus a comprimából,és a kis valtra előtte.
Válasz #141. hozzászólásra
Nekünk a 8 t-ás búzába 26-28 körbála volt , vmi olyasmi Vicon , mint a Tied!
Eddig nem értettem mi a poén ebben az ujj a kamraajtó nélküli JD bálázóban de ezen a videón látszik a lényeg, nagy ötlet volt ilyen egyszerűen megoldani a bála ürítést.
Link
Válasz #140. hozzászólásra
na majd legközelebb én is látok olyat ahol rohangálnak a rendeken fogom azt elhívom egy itteni táblába hogy légyszives mutassa már meg hogyan rohangál ilyen gyorsan és szépen a rendeken mert itt 9-10km/h gyorsabban nem lehet menni mert a traktorbol meg a bálázóbol nem maradna semmi csináltam tegnap este olyat hogy nagy kombány után olyan rend volt hogy lámpafénynél ugy kellett keresgélni és 11 hektárról szedtem össze 30 bálát 4 óra alatt.....és akkor ne legyek ideges..... de tanulok a dolgokból ....nem lesz ilyen legközelebb mert ez már gec....ség
de szerencsém volt olyanhoz is hogy 10 ektár 162 bála na az már melo volt és nem mindegy mennyi pénzt keres az ember szinte ugyan annyi idő alatt
Tnap gondoltam Rád , csak nem volt Nálam a fényképezőm , a nagy Krone Big Pack .Igaz , h ez nagy kocabálázó , de ne tudd meg, h mennyire szaladt a táblán és dobálgatta ki a bálákat.Ez már 6 madzad/drót kötésű!
ez nem semmi.... és a második a vicon!!! bár nem az én szériám
Válasz #136. hozzászólásra
Téged nem lehet lepipálni
Válasz #132. hozzászólásra
ma beszéltem egy cimbivel már 400at költött a tavasszal vett Claasra. most le akarja cserélni.
Válasz #132. hozzászólásra
És ehhez mit szólsz.
Válasz #134. hozzászólásra
Igen igen!
Válasz #133. hozzászólásra
JD bálák? Lucerna?
Olyan szépek muszáj volt lefényképezni!
a vicon már pár bála híjján 1400 bálánál jár.... hiba nélkül... csak el ne kiabáljam
Válasz #130. hozzászólásra
jah most látom ide is irtál írtam az SOS topicba.....
Claas rollant 66-om van.a láncfeszítőnek a menetes szára időnként elhajlik elég csúnyán!ha tud valaki valami megoldást kérem írjon.
Nem tudom,de ma csehipuszta mellett dolgoznak
..Válasz #127. hozzászólásra
Válasz #81. hozzászólásra
Ma megcsináltam a hengert amit mondtál, hát működik.
Köszönöm!!!
Válasz #126. hozzászólásra
Nem 1 Tolnanémedi székhelyü Kft gépei???
Válasz #123. hozzászólásra
A 65 ös főút mellett Iregszemcse és Tamási között.
Válasz #124. hozzászólásra
Bocsi Claas Rollant 85
Én Class Rollant 185-el nyomulok!:D
nem tudom mibe veszitek az ilyen bálázókat de ez hatalmas nagy bálákat csinál!
harmaton bálázott Lucernából sztem simán megcsinálja a 400-450kg-ot!Saccra mondva!
Válasz #108. hozzászólásra
Üdv!
Hol is nyomják helyileg azok a tuaregek??
Válasz #121. hozzászólásra
és a bála közepén a madzag megint laza ugye ahol abbahagyja a kötést majd pakolásnál kiderül mit bír a bála....
volt egy terület ahol a kombány összetörte rendet szinte nem is volt rend azt nem birtam bálázni mert szétomlik a bála de amugy egész jól ment a bála sulya nem volt mérve csak igy saccra 200kg maximum ...150kg... ma estétől mehetek éjszakai bálázásra....
Szalma 150X140=200kg, ugyanez a méret 350-400kg lucernából.
Válasz #118. hozzászólásra
nyomd meg a beilleszt gombot a kép mellett
kép
Válasz #113. hozzászólásra
a hevedersnél tömörségben nincs jobb az biztos....de abból is volt már furcsa bála amit láttam nem szép amikor nem egyenletesen van szedve a rend és féloldalra ferde meg puklis meg minden
Válasz #114. hozzászólásra
120x160cm ert irtál az enyém 125x122
ma mértem john deere 550 bála 300kg (szalma)
Én a fixkamrásokat nem nézem sokba.
Válasz #111. hozzászólásra
holnapra megmondom mert még nem báláztam vele szalmát sose... de energiafűből 250-300kg osat megcsinálja harmaton ...ez hasonlit a szalmára...de holnap reggel 4 kor megyek bálázni szalmát és kiderül
elhiszem hogy a hesston megcsinálja sulyra a bálát mert hevederes és a közepétől tömöríti