Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor gondolom nem unatkoztok,főleg nyáron!
Megkérdezhetem hogy mivel és mennyivel kezdted?
Gondolok itt a terület,gép állat.
Csak azért hogy tudjam jó úton járok e.
Ne is mond, 2éve volt egy víz szivattyú felújítás ,most pontosan meg nem mondom mennyi volt de olyan 150000körűl volt és 4nap kiesés bálázási szezonban,, csak jelzem csapágy és tömszelence ,vissza kellett ülnöm az amobilba.De azért a valtra sokkal jobb az mtz-nél.
És ezekbe még a legnagyobb gond az hogy az is elromolhat.
És az nem 100e.Persze hogy jobbak,korszerűbb teknikák,számítógép meg légkondi cd rádió meg kutya fas..
Válasz #1234. hozzászólásra
Én elhiszem,hogy jók a nyugati gépek,de a szervizdij nem kevés pénz,1000 üó-át dolgozni kell vele évente,hogy gazdaságos legyen a befektetés.
Mindenki szarozza ezeket a gépeket,remélem egyszer az életbe én is szarozhatom őket.
Mikor az udvarba áll egy új fend.
Addig megmarad az istenítése.
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
Lehet hogy elavultak,de a magyar gazdaság is az.
Volt egy 82-esem beszámolták amikor vettem a valtrát ,,és annak megcsináltuk a váltóját 80000ft-bol kicseréltünk menden fogas kereket és csapágyat kivéve az1-es lukverc fogas kerekeket .Egyik nap szét szedtük másnap össze raktuk.
Válasz #1229. hozzászólásra
Igazad van mindenben.És ha tönkre megy a váltó mi van?Százezer a zsebbe két óra és megvan ami kell,pár doboz sör,két nap és kész.
Nálam nem szánt az MTZ de nem is arra szánták,arra ott van a RÁBA és még nem javítottam ezeken az mtz-en se váltót se motort.És ha mindenki arra használná amire valók akkor kevesebb lenne a gond velük de sajnos a kényszer az nagy úr .Régebben ÉN is ezekkel oldottam meg mindent.
Válasz #1216. hozzászólásra
Öt év alatt 2500 üó ment, 100000ft-ot költöttem javitásra.Ezért van és lesz mtz-m.Csak újat veszek ezért több pénzt belefektetni nem érdemes.
persze birom már az ilyen mtz istenitőket,más traktorba még nem is ült lehet. az mtz ha dolgozik normálisan szánt meg ilyenek minden
évben lehet a váltóját ijjutani.
meg untam a szerelgetést és már rég nyugati van helyette igaz nem új régi de a 30éves sem volt még szétbontva tán sosem olajfolyás nincs,meg nem eszi az olajat na meg van normális első hajtása.
A régebbi 892-ben 6000üó van csak fúl gázon megy mert a sógor lába igen nehéz,meg élvezi is .Káresemény eddig:2db kuplongolás 1sorozat porlasztó csúcs 3szor cseréltük az oldal kihajtást ami az elejét hajtja de ez már megállt mióta szabadon futós gardánt vettem rá.Második sorozat gumi van rajta hátul elől a 3-ik.Jobb oldalon hátul a kerék 1-szer csapágy csere,nagyjából ennyi de biztos volt még egy pár apróság .
Van a gázpedál alatt is egy csavar ami nem engedi lenyomni a pedált,az új 892-est ÉN hoztam haza 42km-ert ment 1850fordulaton,az előbbi megoldással megy 46km-ert.A régebbit a sógor barkácsolta de a blomba még rajta van.
2401 hozzászólás
Válasz #1249. hozzászólásra
Van köztünk vagy 70km az semmi.
Válasz #1249. hozzászólásra
Már nem is fox ,,,tavaly meghalt.
Válasz #1246. hozzászólásra
Lakhatnánk közelebb is,vevőd volnék.Barthal Kálmánt ismered?Egy éve nem beszéltem vele.
Válasz #1246. hozzászólásra
Akkor lehet én elba..sztam?
Válasz #1245. hozzászólásra
Írhattad volna hogy a sárga úton a fény felé.
Válasz #1244. hozzászólásra
87-ben vettem egy tehenet ,megellett és másnap kimúlt a tehén és megmaradt egy vörös holsten bika borjú,így kezdtem.
Válasz #1244. hozzászólásra
mindig a sárga uton!
Válasz #1243. hozzászólásra
Akkor gondolom nem unatkoztok,főleg nyáron!
Megkérdezhetem hogy mivel és mennyivel kezdted?
Gondolok itt a terület,gép állat.
Csak azért hogy tudjam jó úton járok e.
Válasz #1242. hozzászólásra
400boci
Válasz #1240. hozzászólásra
Talán vannak jószágok is?
A gyep miatt gondolom.
Válasz #1240. hozzászólásra
Hát ha ennyim lenne biztos nem mtz be gondolkodnék,de gondolom nem jelentett túlzott problémát egy új gép vétele.
Válasz #1239. hozzászólásra
150szán 300gyep
Válasz #1238. hozzászólásra
Persze hogy jobb,meg nem mindegy hogy egy 1 üzemóra alatt menyi és milyen minőségű munkát végez.
Hány hektáron gazdálkodsz?
Ne is mond, 2éve volt egy víz szivattyú felújítás ,most pontosan meg nem mondom mennyi volt de olyan 150000körűl volt és 4nap kiesés bálázási szezonban,, csak jelzem csapágy és tömszelence ,vissza kellett ülnöm az amobilba.De azért a valtra sokkal jobb az mtz-nél.
Válasz #1236. hozzászólásra
És ezekbe még a legnagyobb gond az hogy az is elromolhat.
És az nem 100e.Persze hogy jobbak,korszerűbb teknikák,számítógép meg légkondi cd rádió meg kutya fas..
Én elhiszem,hogy jók a nyugati gépek,de a szervizdij nem kevés pénz,1000 üó-át dolgozni kell vele évente,hogy gazdaságos legyen a befektetés.
Mindenki szarozza ezeket a gépeket,remélem egyszer az életbe én is szarozhatom őket.
Mikor az udvarba áll egy új fend.
Addig megmarad az istenítése.
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
Lehet hogy elavultak,de a magyar gazdaság is az.
Válasz #1233. hozzászólásra
A valtrán menyibe kerülne egy ilyen művelet?
Válasz #1231. hozzászólásra
Volt egy 82-esem beszámolták amikor vettem a valtrát ,,és annak megcsináltuk a váltóját 80000ft-bol kicseréltünk menden fogas kereket és csapágyat kivéve az1-es lukverc fogas kerekeket .Egyik nap szét szedtük másnap össze raktuk.
Válasz #1231. hozzászólásra
Vagy veszel 100 ért egy komplett váltót és lesz 2. 1 mindig felújíthatsz.
Válasz #1229. hozzászólásra
Igazad van mindenben.És ha tönkre megy a váltó mi van?Százezer a zsebbe két óra és megvan ami kell,pár doboz sör,két nap és kész.
Válasz #1228. hozzászólásra
De még nem is igen vett rá ,mert kövön kopik legjobban.
Válasz #1221. hozzászólásra
Nálam nem szánt az MTZ de nem is arra szánták,arra ott van a RÁBA és még nem javítottam ezeken az mtz-en se váltót se motort.És ha mindenki arra használná amire valók akkor kevesebb lenne a gond velük de sajnos a kényszer az nagy úr .Régebben ÉN is ezekkel oldottam meg mindent.
Egyébként 100 ért a 1 hátsó gumit nem lehet venni.
Válasz #1225. hozzászólásra
Sokat farvillázik tönkrement a hira szivatyú az olajat beleengedte a váltoba,szivatyú 38 ezer, hidr+hajtómű olaj 60 ezer.És ennyi.
Na már megint egymást marjátok?
Át kéne nevezni a topikot valami kobrára.
Válasz #1224. hozzászólásra
és mi volt a 100000ft alkatrész+javítás elárulnád
Válasz #1216. hozzászólásra
Öt év alatt 2500 üó ment, 100000ft-ot költöttem javitásra.Ezért van és lesz mtz-m.Csak újat veszek ezért több pénzt belefektetni nem érdemes.
Ezek szerint volt benne részed egy párszor???
újjitani
Válasz #1219. hozzászólásra
persze birom már az ilyen mtz istenitőket,más traktorba még nem is ült lehet. az mtz ha dolgozik normálisan szánt meg ilyenek minden
évben lehet a váltóját ijjutani.
Válasz #1218. hozzászólásra
ez jó
Ennyit költöttél alkatrészre?
Válasz #1217. hozzászólásra
biztos ennyi üzemórával ennyi pézé kelt el...
Válasz #1215. hozzászólásra
nem tudom pontosan de ezekkel pontokkal meg számokkal kivagyok.
Válasz #1214. hozzászólásra
ezt nem értem.
Válasz #1212. hozzászólásra
Milyen van az ismerősödnek mik a kinjai?
2500 ü óra 100000 ft na ezt überelje más technika.
meg untam a szerelgetést és már rég nyugati van helyette igaz nem új régi de a 30éves sem volt még szétbontva tán sosem olajfolyás nincs,meg nem eszi az olajat na meg van normális első hajtása.
Válasz #1208. hozzászólásra
ismerősöm most vett ujat szétröhögtük az agyunkat rajta azt silány szart mellesleg mindig jár ki hozzá a serviz.
Válasz #1208. hozzászólásra
nincs hála istennek de volt vagy 4.
Válasz #1209. hozzászólásra
Értem,nekem 820.2 van
Válasz #1207. hozzászólásra
A régebbi 892-ben 6000üó van csak fúl gázon megy mert a sógor lába igen nehéz,meg élvezi is .Káresemény eddig:2db kuplongolás 1sorozat porlasztó csúcs 3szor cseréltük az oldal kihajtást ami az elejét hajtja de ez már megállt mióta szabadon futós gardánt vettem rá.Második sorozat gumi van rajta hátul elől a 3-ik.Jobb oldalon hátul a kerék 1-szer csapágy csere,nagyjából ennyi de biztos volt még egy pár apróság .
Válasz #1207. hozzászólásra
VAN NEKED MTZ-DD?
Válasz #1206. hozzászólásra
ha pörgeted az mtz-ét mint a barom akkor ne csodálkozz ha hamar szétmegy majd.
Válasz #1204. hozzászólásra
Van a gázpedál alatt is egy csavar ami nem engedi lenyomni a pedált,az új 892-est ÉN hoztam haza 42km-ert ment 1850fordulaton,az előbbi megoldással megy 46km-ert.A régebbit a sógor barkácsolta de a blomba még rajta van.
Válasz #1203. hozzászólásra
Milyen hibái voltak eddig a 892-eseknek?
Válasz #1203. hozzászólásra
Azon,hogy?
Válasz #1201. hozzászólásra
Adagolóhoz nincs nyúlva csak rudazaton állított a sógor.
Válasz #1200. hozzászólásra
szevasz Tibi!ha van kedved,időd,benéznél a mtz trak.szerelési kérdések topicba?!van ott egy kérdésem!köszi!