Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Erre a modernizálásra jó példa ,hogy a NASA az idén leállítja az összes űr repülőt mert nem tudják üzemben tartani .Ezek után az orosz űr rakéták fogják uralni a z űrt ,jelzem fele annyi kütyüvel.
Szerintem meg nem vehet mindenki J.D.-t még ha egyesek azt állítják hogy az a legjobb traktor a világon. Vannak azért fenntartásaim ezzel a kijelentéssel nagyon sok összehasonlítás csináltak már különböző márkák között és ha az ár érték arányt is figyelembe vesszük nem biztos hogy a John Deere jön ki favoritnak. Sőt kisebb gazdaságok esetében néha egy olcsóbb gép is tökéletesen megteszi a célnak. Még egy dolog, a mai modern traktorok szerintem 10-15 év múlva komoly fejtörést fognak okozni az épp aktuális tulajdonosaik számára mikor a most 30 akkor majd már 40-45 éves MTZ Zetor IMT traktorok kis bütyköléssel még mindig "vígan" furikáznak.
Példa egy S300 mercedes olcsobb mint egy új suzuki,opel stb.Pedig a merci 14 éves de 177le.Mégsem veszik meg az emberek boltba illetve ovodába hordani a gyereket.
Válasz #1078. hozzászólásra
Abba a gazdálkodási méretbe tökéletes,sokan ezt nem értik meg nézve az előző hozzászolásokat.Minek a millios gép ha az ember havonta kettő-három napot tölt el benne.
nem jártam utána,én arra az elhatározásra jutottam,hogy igy ahogy van levizsgáztatom pirosra (most még fehér)mert ha mérnöki papir kell hozzá az 1 100-as biztos van
Megvan megnéztem! Nagyon durva! Egyszerültem az agromashon egy ilyenbe 3 éve azt hiszem! már akkor is kíváncsi voltam rá azt mondták hogy Mon még nincs egy se ti tudtok valahol 3022 es Mtzt?
2401 hozzászólás
Válasz #1094. hozzászólásra
Pontosan mire gondoltál mer nem volt jellemző Jugoszlávia 15-20 évvel ezelőtti virágzó mezőgazdaságára kizárólag az MTZ
Válasz #1098. hozzászólásra
a jd kombájn az nem JD?????????
Válasz #1098. hozzászólásra
Mi az a kombány?
Válasz #1096. hozzászólásra
aki olyan kombányt vett annak nem fog nehezére esni 30 év múlva még 2 új kombányt venni neeem????????
de mtz be nincs is kombány ez hogy jött ide???
Válasz #1095. hozzászólásra
NEM KELL ATOMFIZIKUSNAK LENNI EGY MTZ JAVITÁSÁHOZ!! AZÉRT EGY JD 2066KOMBÁJN ELEKTRONIKÁJA PICIT MINTHA BONYOLULTABB LENNE ,NEM???
Válasz #1095. hozzászólásra
NEM KELL ATOMFIZIKUSNAK LENNI EGY MTZ JAVITÁSÁHOZ!! AZÉRT EGY JD 2066KOMBÁJN ELEKTRONIKÁJA PICIT MINTHA BONYOLULTABB LENNE ,NEM???
Válasz #1090. hozzászólásra
kis bütyköléssel????
esetleg 3 új mtz ből összerak eggyet 40 évesen!!
meg mi az a kis bütykölés hengerfej kuplung hajtások???
Válasz #1086. hozzászólásra
Mesélj már róluk, mert a jugoszláv gazdaságot ezek tették naggyá..Itt nem igen látsz ...
Én se szeretem az Mtz-t de egyet értek az általad leírtakkal.
Erre a modernizálásra jó példa ,hogy a NASA az idén leállítja az összes űr repülőt mert nem tudják üzemben tartani .Ezek után az orosz űr rakéták fogják uralni a z űrt ,jelzem fele annyi kütyüvel.
Szolna már hozzá egy fendt-es és fikázná a jd-seket.
Szerintem meg nem vehet mindenki J.D.-t még ha egyesek azt állítják hogy az a legjobb traktor a világon. Vannak azért fenntartásaim ezzel a kijelentéssel nagyon sok összehasonlítás csináltak már különböző márkák között és ha az ár érték arányt is figyelembe vesszük nem biztos hogy a John Deere jön ki favoritnak. Sőt kisebb gazdaságok esetében néha egy olcsóbb gép is tökéletesen megteszi a célnak. Még egy dolog, a mai modern traktorok szerintem 10-15 év múlva komoly fejtörést fognak okozni az épp aktuális tulajdonosaik számára mikor a most 30 akkor majd már 40-45 éves MTZ Zetor IMT traktorok kis bütyköléssel még mindig "vígan" furikáznak.
megtehetem he
Válasz #1086. hozzászólásra
AKKOR MÉG IZZADHATSZ EGY PICIT!!
Úgy látszik itt kár kérdezni akármit is mert mindig szórakozik meg nagyképűsködik valaki
IMT-t vegyetek(igaz azért ez a tanácsom mert próbálom elteriteni az anyaországban
Példa egy S300 mercedes olcsobb mint egy új suzuki,opel stb.Pedig a merci 14 éves de 177le.Mégsem veszik meg az emberek boltba illetve ovodába hordani a gyereket.
traktor az traktor...az MTZ meg MTZ
Válasz #1082. hozzászólásra
2040es 65 lóerős...miért ne?
Válasz #1081. hozzászólásra
pár hektárra minek JD-????????????????????????
akár hány nap...akkoris JD a gép...semmi más
Válasz #1078. hozzászólásra
Abba a gazdálkodási méretbe tökéletes,sokan ezt nem értik meg nézve az előző hozzászolásokat.Minek a millios gép ha az ember havonta kettő-három napot tölt el benne.
Válasz #1077. hozzászólásra
claastra meg nemröhög a válaszomon
Az 552-es mtzről mi a vélemény? Jó gép? Tudna valaki segíteni?
Válasz #1076. hozzászólásra
Hülye a fórum cimed gyerek.......mert egyszerű a válasz rá....SEMMILYENT!
Válasz #1074. hozzászólásra
Talán igy ! -www.hir24.hu/szines/.../ezentul-traktoron-jarnak-a-rendorok-- http://www.hir24.hu/szines/.../ezentul-traktoron-jarnak-a-rendorok
A sokoldalú MTZ !http://www.hir24.hu/szines/.../ezentul-traktoron-jarnak-a-rendorok.html
Válasz #1072. hozzászólásra
Szia Szemi látom te is öregszel velem együtt de az Index fórumon még mindig 30-vagy
milyen mtzt vegyek nekem vagy 552 vagy 82 szánok rá 1,5milliot esetleg 2milliot ha orbit kormányos ? segitsetek KÖSZÖNÖM
Válasz #1068. hozzászólásra
És akkor még van Lúúúú hajtási papírod is ??
Válasz #1069. hozzászólásra
nézted a valtrás képeim?
Válasz #1068. hozzászólásra
Akkor csak foglaljuk össze ,van négy elemid ,egy tánc iskolai bizonyítványod és a fa iskola,nem vagy te túl iskolázva???
Válasz #1066. hozzászólásra
igen,de nem az iskola a lényeg számomra
Válasz #1066. hozzászólásra
igen,de nem az iskola a lényeg számomra
Válasz #1035. hozzászólásra
Akkor FA iskolád is van?
Válasz #1063. hozzászólásra
Neked lett dolgod,csocsiztál a kedves mamánál
Válasz #1062. hozzászólásra
nem jártam utána,én arra az elhatározásra jutottam,hogy igy ahogy van levizsgáztatom pirosra (most még fehér)mert ha mérnöki papir kell hozzá az 1 100-as biztos van
Válasz #1061. hozzászólásra
elindultam hozzád már 2szer is. félútig jutottam mert közbe mindig dolgod lett
Válasz #1061. hozzászólásra
Akkor hogy áll ez a műszakiztás téma?
Válasz #1060. hozzászólásra
reggel lejössz még a tied lehet,de alku nuku
Válasz #1059. hozzászólásra
Válasz #1058. hozzászólásra
Licit
Válasz #1052. hozzászólásra
Válasz #1052. hozzászólásra
Akkor ha pl megveszem kell vinnem valahová műszaki előtt mert így nehéz műszakiztatni. Csak kell valami bizonylat az átalakításról nem?
Válasz #1055. hozzászólásra
Élőbe még nem láttam, egyszer videón, valahol vonultak, kombájn is volt, itt a fórumon tette fel valaki.
Válasz #1054. hozzászólásra
Megvan megnéztem! Nagyon durva! Egyszerültem az agromashon egy ilyenbe 3 éve azt hiszem! már akkor is kíváncsi voltam rá azt mondták hogy Mon még nincs egy se ti tudtok valahol 3022 es Mtzt?
Válasz #1053. hozzászólásra
A másik MTZ topicban, ott van az 1283hsz alatt.
Válasz #1051. hozzászólásra
Képet videót ide!
Válasz #1048. hozzászólásra
Igen van forgalmija,csak fixes pót volt idáig,egyedi gyártmány ez van beleirva 2000kg ön és 8000kg összsuly