Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
az emberemtől valamikor kérdeztem, hogy nézze meg a permetezőnél, hogy mennyi viz van benne. poénból megkérdeztem tőle, hogy ismered a számokat? azt mondja -hogyne ismerném, jártam iskolába. a végén kiderült, hogy 2 osztályt végzett. csak azt nem tudom, hogy kétszer az elsőt vagy elsőt és másodikat
Hali, először egy kisipari tákolmányt adott az önkormányzat,azt visszaadtam,és vettem ezt az Ifá-ra valót ezzel már nincs sok gond jövöre gumizás,meg ahogy mondod néha elakasztják itt ott ,kisebb hegesztéssel kalapálással javitható
A tolólapot miért kelett cserélni? Nekimentetek egy villanyoszlopnak? Ezek e régi ifához készült lapok egyébként örökösek,mert könnyű és felugrik ha valamire rátolod.
Köszönöm szépen a figyelmeztetést,örülök neki ,de azért idézhetnétek a hozzáirásaimbol személlyeskedő részeket,azért mert csak 4 elemim van (2első es 2második)megirhatom a véleményem,ha nem lennék már 6-os ekénél és 5méters nehéztárcsánál tartanának az Mtz-sek
Válasz #1009. hozzászólásra
Szia!
Köszi szépen jól vagyunk!
most már pihen egy hónapja lassan de volt neki 100ha tárcsázás meg 70ha szántás 3hét szállítás kezdünk összeszokni
Sziasztok!
Aki ma új MTZ-t szeretne venni annak azt ajánlom ,hogy menjen ell az Auditkerhez és nézze meg azt a Török trakit amit most kezdenek forgalmazni. Az ára MTZ de maga a gép egy Ghiblit símán lealázna. Én nem vagyok se kereskedő se MTZ-s de a multkor voltam náluk és az ifj. Kiss Pállal körbenéztük Perkins motor talán ZF váltó tágas jó fülke klíma stb. én biztosan nem MTZ-t vennék.
2401 hozzászólás
Válasz #1032. hozzászólásra
Mért én már láttam olyan mtz-t ami 6 os ekével szántott. Igaz 400 lóerős volt
Válasz #1049. hozzászólásra
A korrektség jegyébe a nyomozás kiterjedhetne rockrajongora is. Pl.:#921 hozzászólásra ť is.
Ebben volt némi személyem elleni csipkelődés, amire nem szolgáltattam okot.
Nyomozunk még, keressük a bizonyítékokat. Amint tudok vm. konkrétat jelentkezem!
Válasz #1046. hozzászólásra
Szia!
A pótkocsi amit hirdetsz van valami papírja? Műszakiztatható?
Válasz #1046. hozzászólásra
az emberemtől valamikor kérdeztem, hogy nézze meg a permetezőnél, hogy mennyi viz van benne. poénból megkérdeztem tőle, hogy ismered a számokat? azt mondja -hogyne ismerném, jártam iskolába. a végén kiderült, hogy 2 osztályt végzett. csak azt nem tudom, hogy kétszer az elsőt vagy elsőt és másodikat
Válasz #1045. hozzászólásra
Már féltem ,hogy eltiltanak,de majd visszafogom magam
most jól megkaptad
te vagy itt a zsákbamacska
Válasz #1043. hozzászólásra
Hali, először egy kisipari tákolmányt adott az önkormányzat,azt visszaadtam,és vettem ezt az Ifá-ra valót ezzel már nincs sok gond jövöre gumizás,meg ahogy mondod néha elakasztják itt ott ,kisebb hegesztéssel kalapálással javitható
Válasz #1041. hozzászólásra
A tolólapot miért kelett cserélni? Nekimentetek egy villanyoszlopnak? Ezek e régi ifához készült lapok egyébként örökösek,mert könnyű és felugrik ha valamire rátolod.
Válasz #1031. hozzászólásra
Küldjed hozzám azt akinek baja van vele,vagy egy kis lelki helyrebillentésre szorul.
Válasz #1040. hozzászólásra
14 év alatt semmi gond a felfüggesztéssel,magát a tolólapot már cseréltük ,azt megviselik az évek
Válasz #1038. hozzászólásra
Azthittem vlmi front célgép. Nem túl törékeny a felfüggesztése???
Válasz #1038. hozzászólásra
Valtrás oldal 13217-esben jobban látszik
Válasz #1037. hozzászólásra
Nem front hidr,csak hóeke tartó,egyszerü és jó,mi érdekel?
Válasz #1035. hozzászólásra
Mester, mesélj erről a fronthidraulikafüggesztési megoldásról az avatarodon
Válasz #1035. hozzászólásra
Akkor Te tudsz szetppelni.
Válasz #1034. hozzászólásra
Mert az egyik nyár a másik bükk
A tánciskolát miért hagytad ki?
Válasz #1031. hozzászólásra
Köszönöm szépen a figyelmeztetést,örülök neki ,de azért idézhetnétek a hozzáirásaimbol személlyeskedő részeket,azért mert csak 4 elemim van (2első es 2második)megirhatom a véleményem,ha nem lennék már 6-os ekénél és 5méters nehéztárcsánál tartanának az Mtz-sek
Kérem a Tisztelt Fórumtársakat tartózkodjunk az MTZ-vel kapcsolatos negatív személyeskedéstől.
Ezt a kérést, külön elküldjük Claastra nevű felhasználónak is.
Válasz #1029. hozzászólásra
Igen lehet .
Válasz #1028. hozzászólásra
Köszi. Okés, akkor azért lehet hozzá szakit találni ha véletlen nem értenék hozzá.
Vágner Dénesnek .
A motorja hasonló felépítésű mint az mtz-é .
Igen lehet hibája a nyomaték növelőnek de ha van elég olajad a váltóban és meg van a kellő motorfordulat akkor nem lessz baja könnyen.
Válasz #1002. hozzászólásra
Ott fog lejárni a műszakija!
Válasz #1025. hozzászólásra
Az MTZ 5 körül van, az Armatrac legalább 6,5+ áfa
Válasz #1024. hozzászólásra
én is úgy tudtam, de néztem valami vidit a youtubon és ott azt mondja az auditkeres fickó , hogy drágább mint az mtz
Válasz #1023. hozzászólásra
mtz árban van
Válasz #1008. hozzászólásra
Mennyit kérnek érte???? (csak ,hogy képben legyek)
Válasz #1020. hozzászólásra
mocskos fideszes
Válasz #1020. hozzászólásra
Vagy flakonnal
Válasz #1019. hozzászólásra
inkább almával,vagy naranccsal!
Válasz #1010. hozzászólásra
megdoblak 1 sörrel
az köll neked?
Válasz #1017. hozzászólásra
6330
Válasz #1011. hozzászólásra
Szevas, mi a száma??
(mármint a JDnek )
Válasz #1014. hozzászólásra
én 1-2szer odakapcsoltam de nagyon szánalmasak. Ez kell a magyarnak a hülyítés.
Válasz #1013. hozzászólásra
közel 400 tavaszra 2. szervíz
Válasz #1012. hozzászólásra
inkább csak tudom,hogy mi az......
Válasz #1011. hozzászólásra
mennyi óra van benne?
én erre izgulok rá mindig........
Válasz #1010. hozzászólásra
na ne .... nézed???????????
Szia!
Köszi szépen jól vagyunk!
most már pihen egy hónapja lassan de volt neki 100ha tárcsázás meg 70ha szántás 3hét szállítás kezdünk összeszokni
ne áruld el,attól kikészül,mint ZSUZSI a VV4-ben!
Válasz #1008. hozzászólásra
csáó
jólmegyavasadamitvetté????
Sziasztok!
Aki ma új MTZ-t szeretne venni annak azt ajánlom ,hogy menjen ell az Auditkerhez és nézze meg azt a Török trakit amit most kezdenek forgalmazni. Az ára MTZ de maga a gép egy Ghiblit símán lealázna. Én nem vagyok se kereskedő se MTZ-s de a multkor voltam náluk és az ifj. Kiss Pállal körbenéztük Perkins motor talán ZF váltó tágas jó fülke klíma stb. én biztosan nem MTZ-t vennék.
Válasz #999. hozzászólásra
Grammel ülés 45 kg orrsúly és széles gumik elől hátul
Válasz #1004. hozzászólásra
teccik amikor a port rázza le a tetejirűl
Szerintem ITT ennek: /MTZ 820.4 típusú Belarus traktor/ a képe nagyon ott van !!!
Válasz #1002. hozzászólásra
elment keményen a háborúba
belecsöppent vitézesen a csatába
a végén meg összeszarta magát a lövészárokbannn
Válasz #1000. hozzászólásra
De szerintem már az 5-ös matrica is le van gyártva