Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- AKG támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Nitrosol új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Megjelentek a vidéket támogató, első LEADER helyi felhívások
45 milliárd forint keretösszegre lehet pályázni.
Hirdetés
2401 hozzászólás
Válasz #296. hozzászólásra
???????????????????????????????
Válasz #299. hozzászólásra
Van,ott van a hütő alatt kb!Zár nincs sajna!
azért nem mind1 h van e benne difi vagy nincs mert kanyarodni nem nagyon tud akkor ha nincs
most akkor van vagy nincs???
Difi van csak zár nincs
Válasz #295. hozzászólásra
Csak van benne difi!
Válasz #295. hozzászólásra
ja nincs,de ha ügyes a sofőr,akkor egyszerre kapar a 2 első kerék!
Az első hajtás kapcsolható és az eljén nincs diffi
Válasz #293. hozzászólásra
és állandó 4kerék van rajta vagy kapcsolható???
meg az elejében is van difi?????
Válasz #291. hozzászólásra
Ég és föld a külömbség a 2 gép között!
Sziasztok,motor ugyan annyit ad le mint a 80-as de a 82-es azért rossz körülmények közt is el megy
Válasz #290. hozzászólásra
jaja azt gondolom h ha több felületen tudja a motor leadni a nyomatékot akkor többet bír a gép csak azt hittem h a motorja is erősebb
Válasz #277. hozzászólásra
Szia!Csak a 4 kerék hajtás miatt!De az elég sokat jelent neki!
Válasz #288. hozzászólásra
annyit tutira visz sztem a kerék nyomoktol picit szélesebbet nem tom mennyi az mert sosem mértem
Válasz #287. hozzászólásra
Szóval akkor ez pont viszi a traki szélességét!
Kiváncsi vagyok nagyon hogy vinné-e az enyém a 2.3-as kombit csak volna már jó idő kipróbálni!
Válasz #286. hozzászólásra
ugy van bőven föleg amennyit használjuk.....
inkább borona
Válasz #285. hozzászólásra
Ezt viszi akkor kényelmesen!
Válasz #283. hozzászólásra
ja meg a kapák ritkán vannak tudom már mondta régebben itt vki de ennyi volt otthon mikor csináltuk:))))
Válasz #281. hozzászólásra
Jó kicsi, a 2.3 kombin 4 sorba van kapa de vétel előtt úgy is kipróbálom hogy viszi-e!
Válasz #282. hozzászólásra
<--- ez lenne
nem nagy cucc de t25 után elég meg még van hozzá 2X2 rögtörő hátra csak levettük h télen ne ázzon kinn
Válasz #281. hozzászólásra
Oké!
Válasz #280. hozzászólásra
szerintem ja mindjárt teszek fel képet a mienkröl h milyen aztán akkor látni is fogod
Válasz #279. hozzászólásra
Nem csak érdeklődés terén kérdezem hogy el-e vinne a kis Deutz egy 2.3-as kombit?
Válasz #278. hozzászólásra
hát van ja mi csináltuk szval nem szabvány de kb olyan széles mint a traki max innen onnan van 30-40 cm
miért kell????:)))))
Válasz #277. hozzászólásra
Hali csávó, van a t-25-höz kombinátorod ha van akkor milyen széles?
Sziasztok!
Miért a 80 és a 82 között akkora különbség van????
Ugy értem h motorerőben vagy csak h a 82 öszkerekes abban????
Válasz #275. hozzászólásra
Köszi szépen!Nekem is kellene menni ki,de szakad az eső!Szia
Válasz #273. hozzászólásra
Na jó utat ha esetleg menni kéne ki ,én léptem mert vár kinnt a meló,örülök hogy jót beszéltünk,helló!
Ilyet!
http://www.rcforum.ru/files/2006_1/thumbs/t_mtz.4520.p5305657.800.jpg
Válasz #272. hozzászólásra
Hát passz!Sose lehet tudni,netán még sikerülne!Én is a 14 órát várom,h mi a helyzet!Tegnap voltam próbamunkázni Pesten,s hétfőn kellene aláirnom a szerződést,aztán indulni ki Kölnbe,de tegnap este szóltak,h lehet,h indul a meló,s menni kell ki egyénibe!
Válasz #271. hozzászólásra
Hát,igen tudom én,annak nem is mennék,de mostmár nagyon bánom hogy otthagytam fél év alatt 1.5 millát tisztán megspóroltam és még jól is éltem ,és ezt 7 éve,á nagyon állat voltam,de hát ez van mostmárnincs visszút ,mert talán már a gyógyszergyár is megszünt
Válasz #269. hozzászólásra
Húsiparba nem éri meg elmenni!Egyik szomszédom is kiment,s 16-20 óráztak naponta,s nem sokat kerestek!Annyi,h a hús ingyen volt!Inkább hegesztés,csőszerelés!
Válasz #268. hozzászólásra
Nekem is volt barátnőm,s volt úgy,h amiatt elcsesztem!De mikor vége lett,akkor kimentem,s azóta kint vagyok,s az új barátnőmet vittem magammal!
Válasz #268. hozzászólásra
azt is nettó 250 -ert az meg nem valami sok
Válasz #267. hozzászólásra
HÁT EZ VAN,mostmár tudom hogy elszúrtam ,de akkor volt barátnőm miatt is jözttem haza,meg sokminden közre játszott ,meg tényleg depis voltam ,nem bírtam kinnt ,de ma már máshogy gondolkoznék
,de sajna mot max hentesnek vennének fel
Válasz #266. hozzászólásra
Bocs,de ja igazad van!!!Én 1,5 havonta jövök haza,s akkor is meg tudom csinálni a földeket!Igaz apámék is segitenek,de ez kölcsönös!Meg a pénz se mindegy!Mig magyar cégeken keresztül voltam,akkor olyan 500-600-700 körül megvolt!Október elejétől meg,h egyénileg voltam kint,volt úgy,h 1,5 millát kerestem!De ebből lejön a lakás,a munkahelyre való bejárás,adó,stb!De akkor is megéri!
Válasz #265. hozzászólásra
Ott van egy gyógyszergyár,mert én vegyészmérnök is vagyok ,meg agrármérnök is és ott azóta már kiskirály lennék ,de hát a haza szeretete meg a honvágy ,meg a mezőgazdaság szeretetet volt erősebb jó állat is vagyok ,de ez van
Válasz #262. hozzászólásra
Mit dolgoztál?!Én Stuttgart környékén,Neckartenzlingenben bérlem a lakást!
Válasz #259. hozzászólásra
amúgy te hol dolgozol kinnt?
Értem!A bérelt föld is jó,de én majd terjeszkedni akarok!Saját 50-60 Ha akarok!
Válasz #258. hozzászólásra
én oldenburgba dolgoztam amúgy még 22 évesen egy fél évet de nagyon honvágyam volt,na akkor voltam jó nagy marha mikor hazajöttem ,mert ennek már 7 éve és akkor havi nettó 350-et megkaptam ,és abból indítottam be a gazdaságot
,de ma már átkozom azt a napot mikor otthagytam
Válasz #258. hozzászólásra
hát nekem is a java része bérelt a saját kb 22ha
Válasz #259. hozzászólásra
Én miskolc mellett gesztelybe,nekem 60 ha van de ennek java része kaszáló,35 ha,a többi szántó,marhákat hizlalok ,de arról le akarok mondani ,és a gyepet is feltörni ,és kukit ,meg búzát vetni bele ,és ezért akarok én is kimenni dolgozni ,mert amellett ezt is megtudnám csinálni ,meg nagyvater azért besgít elég sokat,és így menne
Válasz #256. hozzászólásra
Te merre laksz?
Válasz #256. hozzászólásra
Ma 2 körül derül ki,h vasárnap kell e mennem kifele!Hegesztek,egyéni vállalkozó vagyok kint!Én is szeretem csinálni,az a baj!Nekem kb 5 ha földem van,a többi fateroméké!
Válasz #255. hozzászólásra
Ha jól tudom,akkor 79-es,kisfülkés,7113 üzemóra van benne,de a motorja nyáron lesz egy éves!Új motort kapott,mert kikönyökölt!
Válasz #255. hozzászólásra
ja meg erre ha válaszolsz akkor jó ha nem nem,mit dolgozol németbe ,én is gondolkodom ki kéne menni ,mert ez a mezőgazdaság egyre gyalázatosabb ,csak hát ne szeretném ennyire csinálni
Válasz #254. hozzászólásra
a 82-es milyen idős hány óra van benne?
Válasz #253. hozzászólásra
Ilyesmin én se vitázok!Csak leirom,amit hallottam,meg láttam!És sokszor az a válasz rá,h marhaság,meg stb!És ezt legtöbbször azok irják,akik homokot művelnek!
Ja az enyém Domi!Nekem van egy T-6 trágyaszóróm,egy Cyclo 400 vetőgép,Faza 600 mtrágyaszóró,2 fejes Gassner váltvaforgatós eke!Meg apáméknak van Mtz 82,HW 6011,meg hozzá a cuccok,amik kellenek!
Válasz #251. hozzászólásra
Ok ezen nem veszünk össze,amúgy tied a class az avatarodon?Milyen gépeid vannak?
Nem a teljesitményéről irtam,hanem,h nem tudott szántani!Mert csak kapart!Ősszel, leszórtak egy táblát,trágyalével,amit egy Rába szántott,balonos kerékkel!Alig haladt a földel,mert kapart egyfolytában!