Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR415.8 FtUSD399.84 FtCHF445.63 FtGBP503.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #74. hozzászólásra
Én úgy félek a használttól,mint a tűztől.
Amúgy mit ajánlanál?
Az előbb meg se kérdeztem,hogy Hosszú,vagy Monostor,mert Hosszú ugrott be egyből.
Válasz #72. hozzászólásra
Egy 30 éves MTZ 80.Csak erre tudtam csereberélni,de volt új LTZ,T-25,k-25-TEL KEZDTEM.mUNKAGÉPEK AZOK 1,2,3,7 ÉVESEK.aKAROK ÚJ TRAKTORT VENNI,EZT NYOMOM MÁR VAGY EGY HÓNAPJA ITT.hOGY nem láttad eddig?A caps....
MTZ-T már nem szeretnék.Két jelölt van:Zetor Proxima 80-as és CASE JXU 90 lovas.Mi a véleményed?Pályázni nem akarok.Gyümölcsösbe,szánzóföldi zöldségre,szállítani kellene.
Válasz #63. hozzászólásra
Nánásról?
Egy ilyen ,,kicsi"JD ennyi idősen mennyit érhet és kapsz-e hozzá alkatrészt?Nem írtál választ.
Remélem(bár nem úgy látszott) nem gondoltad komolyan,hogy lehülyéztél a másik topikon?:o)
2.4alatt nem adnám oda,de lehet ennyiéert sem mert nem tudnék mit venni annyiért,minden van hozzá,egy elsökereszt a lehajtáshoz kiment a kite 80.000 mondott rá erre megmértem az ifájé jó hozzá,2500 ft.
Hú ba....d meg az jó lett volna.Mi 1.4 ért vettük de elööta ujitotta fel a kite a motort 1.6ért utnna nem használták és eladták ugyhogy szerencsénk volt.
Válasz #61. hozzászólásra
Nánásról?
Egy ilyen ,,kicsi"JD ennyi idősen mennyit érhet és kapsz-e hozzá alkatrészt.Tavaly lett volna egy fiatalabb 65 lovas JD és rajta JD homlokrakodó 900 EZERÉRT!!!!!felújítva,mert váltak.Mire le tudtam volna rendezni elkapták.
Válasz #58. hozzászólásra
Dehogynem,csak traktorban nem.
Miért Te mit mondasz a nyugatira?Neked is az van képnek.Akartam már kérdezni,hogy a Hajdúságból írsz?
2401 hozzászólás
Válasz #93. hozzászólásra
ja töle mert az ö 4fejes ekéjét még egy mtz is elhuzza:)
Válasz #98. hozzászólásra
á! ahhoz szaki kell!
Válasz #96. hozzászólásra
Két puja
Válasz #94. hozzászólásra
vagy ifa.zt.
Válasz #93. hozzászólásra
Azt farkas árul
Válasz #88. hozzászólásra
2 2éves fia?
Válasz #92. hozzászólásra
Ő meg batörsz:))
Válasz #90. hozzászólásra
Dajcs, de léghűtésest.
Válasz #91. hozzászólásra
joseytól kell venni, márkát nemtudok
Válasz #86. hozzászólásra
egy rohadék kártmen vagy:-)
Mert az eke ugyebár az adott.
Válasz #89. hozzászólásra
milyen trakit ajánljunk?
Válasz #87. hozzászólásra
sztem igen
Válasz #85. hozzászólásra
De neki 2 van
Válasz #84. hozzászólásra
Miért tényleg van?
Válasz #83. hozzászólásra
Nézed mindig?
Válasz #75. hozzászólásra
ha lízing akkor léccilécci
van egy kétéves kisfiam....
:-))
ÁÁÁÁ Ilyen zseni, mit tanulhatna tőlem?? Nevicceljetek már.
Azt se hinné el, hogy van csajom:))))
Válasz #77. hozzászólásra
south park vagy wazze
Válasz #80. hozzászólásra
Hámáméne?
Válasz #80. hozzászólásra
ahha te legyél a fötanácsos!
Válasz #79. hozzászólásra
Azt tanácsolod, hogy tanácsoljak?
Adjál neki tanácsot.
Ne csak a vénáit lessed! :-)))))))
Na ne bántsd mán kertész urat !!Inkább gyere az ekére
Válasz #76. hozzászólásra
Őt újba is átfogják kúrni csúnyán.
Válasz #75. hozzászólásra
Monostor.szerintem aki nem nagyon ért hozzá az mindeképpen újjat vegyen mert könnyen át lehet baszni az embert.
Válasz #74. hozzászólásra
Én úgy félek a használttól,mint a tűztől.
Amúgy mit ajánlanál?
Az előbb meg se kérdeztem,hogy Hosszú,vagy Monostor,mert Hosszú ugrott be egyből.
Válasz #73. hozzászólásra
Szerintem nézzél valami használt trakit nyugatit,ezek amiket irtál nem olyan jók.
Válasz #72. hozzászólásra
Egy 30 éves MTZ 80.Csak erre tudtam csereberélni,de volt új LTZ,T-25,k-25-TEL KEZDTEM.mUNKAGÉPEK AZOK 1,2,3,7 ÉVESEK.aKAROK ÚJ TRAKTORT VENNI,EZT NYOMOM MÁR VAGY EGY HÓNAPJA ITT.hOGY nem láttad eddig?A caps....
MTZ-T már nem szeretnék.Két jelölt van:Zetor Proxima 80-as és CASE JXU 90 lovas.Mi a véleményed?Pályázni nem akarok.Gyümölcsösbe,szánzóföldi zöldségre,szállítani kellene.
Válasz #71. hozzászólásra
elég türhetö a föld:)Neked milyen gpé van?
Válasz #70. hozzászólásra
Hát ott ha nem felejtesz el vetni,akkor van mit aratni.
pályi.
Válasz #68. hozzászólásra
Kismacs,Nagymacs,Nagycsere,Mikepércs,Józsa,Böszörmény,Nagyhát,Ebes,Hajdúszentgyörgy,Pallag,Bocskaikert,Téglás?Én Józsán nőttem fel.
Válasz #67. hozzászólásra
debrecen mellett.:)
Válasz #66. hozzászólásra
Nánást a lakhely miatt kérdem.Én is hajdúsági vagyok,csak elkerültem.
Válasz #65. hozzászólásra
Félre érted nem hülyéztelek le,2.4 körül ér 2.5 :) Nánáson csak az alkatrészt akarták adni annyiért az egy rabló banda aztán találtam egy jobb helyet.
Válasz #63. hozzászólásra
Nánásról?
Egy ilyen ,,kicsi"JD ennyi idősen mennyit érhet és kapsz-e hozzá alkatrészt?Nem írtál választ.
Remélem(bár nem úgy látszott) nem gondoltad komolyan,hogy lehülyéztél a másik topikon?:o)
Válasz #62. hozzászólásra
2.4alatt nem adnám oda,de lehet ennyiéert sem mert nem tudnék mit venni annyiért,minden van hozzá,egy elsökereszt a lehajtáshoz kiment a kite 80.000 mondott rá erre megmértem az ifájé jó hozzá,2500 ft.
Válasz #62. hozzászólásra
Hú ba....d meg az jó lett volna.Mi 1.4 ért vettük de elööta ujitotta fel a kite a motort 1.6ért utnna nem használták és eladták ugyhogy szerencsénk volt.
Válasz #61. hozzászólásra
Nánásról?
Egy ilyen ,,kicsi"JD ennyi idősen mennyit érhet és kapsz-e hozzá alkatrészt.Tavaly lett volna egy fiatalabb 65 lovas JD és rajta JD homlokrakodó 900 EZERÉRT!!!!!felújítva,mert váltak.Mire le tudtam volna rendezni elkapták.
Válasz #59. hozzászólásra
Söt a kis johnink az 30 éves 2140 80 pacis összkerekes de akármilyen mtz mellém állhat,a többi részét nem ismerem belülröl mert nem kell.
Válasz #59. hozzászólásra
Igen!Honnan tudod?Volt mtz,jumz,de le lettek cserélve ahogy lett egy kis pénz nyugatira igaz egyiksem új.
Válasz #58. hozzászólásra
Dehogynem,csak traktorban nem.
Miért Te mit mondasz a nyugatira?Neked is az van képnek.Akartam már kérdezni,hogy a Hajdúságból írsz?
Válasz #57. hozzászólásra
Mert még nem volt nyugatid:)
Válasz #56. hozzászólásra
Nekem meg a keleti cuccok bizonyítottak.
Válasz #54. hozzászólásra
Újfent bizonyítod, hogy butus vagy!
Válasz #53. hozzászólásra
A 6os az az. Az 5ös elavult, mint az mdv:)
Válasz #52. hozzászólásra
Minden ,amit Záhonytól keletre gyártanak Kamcsatkáig és India csücskével bezárólag.(talán Koreai nem)
Válasz #52. hozzászólásra
És mi az netán az SZK :))
Válasz #50. hozzászólásra
Á, nem mind. Van, ami alapból szar.