Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kicsit vártál volna, akkor kamrában rátüsszentettek volna egy műanyag alapút pár ezer forintért. Magyar gyártó még az életben nem festett olyat, mint ahogy megcsinálják. A gyárival nem mondom, hogy egyező, de nem sok vetőgépet, szórót (nyugatit is)még hírből sem festenek meg úgy. Itt azért rozsdamentes az alap. Az életben nem megy tönkre. Persze tudom, ha menni kell, menni kell. Én is elhoztam a mintát. Mert menni kell.
Megkérdeztem a forgalmazót, hogy van e gyári festék? Azt a választ kaptam, hogy a 0,25-ös gyári 5000 Ft+áfa körül van. Nem litere, hanem a 0,25 l.
(Így nézve a JD festék litere 5000-ért már nem hogy nem sok, hanem kifejezetten csábító ajánlat!)
Az eredeti nem rozsdamentes anyagból készül. Tehát felébe sem kerül az anyag, és több mint kettő és félszeres a kész ára. 800 Ft a rozsdamentes csavar hozzá alátétestől anyástól.
Rozsdamentes az anyag, ezért nem is festettem le, mert nekem így szebb. A csavarok még nem rozsdamentesek, mert azokat rendelnem kellette, de még nem jöttek meg, viszont szórni meg akartam, csak az eső megelőzött. Addig kapott simákat, csak az alátétet kaptam rozsdamentesből. A csavar a2-es, az anya meg a4-es saválló anyaból lesz, hogy ne gyógyuljon össze idővel. A gyári magasító és az új közé meg raktam kb. 4mm-vastag gumilapból csíkokat, még az is sárga, mint az eredeti.
Jól látom, hogy saválló lemezből gyártottátok a magasítót ?
Csavarokat, alátéteket csak savállót érdemes használni. A két lemez közé a célszerű valamilyen jobb pasztát (pl. FBS ) nyomni, így nem tud egyáltalán közé menni a műtrágyás víz, és nem fog rohadni. Most újítom a szóróm, és a két vas között van mindig a probléma (szerencsére még nem vészes )
Csavarokat, alátéteket csak savállót érdemes használni. A két lemez közé a célszerű valamilyen jobb pasztát (pl. FBS ) nyomni, így nem tud egyáltalán közé menni a műtrágyás víz, és nem fog rohadni. Most újítom a szóróm, és a két vas között van mindig a probléma (szerencsére még nem vészes )
Ezúton köszönöm magam és a többiek nevében efge-nek, hogy segített a magasító gyártás létrejöttében, és önzetlenül a mester rendelkezésére bocsátotta a saját magasítóját!
Íme a végeredmény:
Új Bogballe is ezt csinálja, de nem is foglalkoztam vele, mivel raktak egy csapot a csatlakozóra így szállításnál csak kihajolok a fülkéből és elzárom.
Fergán van és nem hinném, hogy a tömb szar. Megcseréltem a két a csövet és úgyis ugyanazt produkálta. Ha a tömb lenne xar akkor így pont lezárnia kellett volna.
Válasz #686. hozzászólásra
Próbáld másik géppel.
Ezt csak azért mondom hogy nálam is produkált ilyent igaz más tipus de mikor áttettem az MTZ ről a nyuszira megszünt az áteresztés. De közbe iktattam még egy golyós szelepet amivel szintén le tudom zárni biztonsággal hosszabb szállítás esetére, vagy ha leállok tele tartállyal.Így az Mtz vel is tudtam dolgozni.
Ez esetben a vezértömb engedett vissza.
Tudom, volt már szétszedve. Nem tom mi lehet a gebasz. majd ha jó idő lesz belenézek. Most már úgyis kiszórta amit ki kellett. Jövő ilyenkorig pihi van neki.
szeritem a munkahenger lesz a ludas . velszeg a karmantyú elment benne bár én még nem jártam így vele . Vedd le a tartály alól a kis házat abban van munkahenger
szeritem a munkahenger lesz a ludas . velszeg a karmantyú elment benne bár én még nem jártam így vele . Vedd le a tartály alól a kis házat abban van munkahenger
M5610es folyamatosan kinyílik. Szállítás közbe 2 percenként rá kell húzni a hidraulikára különben folyik ki a műkakai. Eddig nem csinálta most meg folyamatosan. Volt már Neked ilyen problémád vele? Álló motornál is, megcserélt hidraulika vezetékekkel is csinálja, szóval nem valószínű, hogy a traki a ludas. Mitől nyílhat ki? Áteresztene a munkahengere?
3476 hozzászólás
Válasz #727. hozzászólásra
Újonnan vette?
Nem hinném hogy ennyit menne fel valaminek az ára eur-ban.
Haver tavaly vett lL2PLUSZ 2050 LITEREST PONYVÁVAL 4000EU-ért ideiár4790+325=5115 EU Csak ennyit drágult !!!!!!!!!
Válasz #725. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Netán ponyva![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Magasító pléh?? Az mi
Válasz #724. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
És ha azt nem kéri senki ???
Válasz #723. hozzászólásra
ÁFA!!!!!!!!!!
Válasz #719. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Mi az a 27?
Ezek új gép árak, ha rendeled a magasitót az má alkatrész ugyhogy biztos nem 500as.
Magasitó pléh kilója hány eu lehet akkor?
Válasz #715. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
4284-3772 hö???
csőbehuzva vagy
Válasz #720. hozzászólásra
Én is elhoztam a mintát. Mert menni kell.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Kicsit vártál volna, akkor kamrában rátüsszentettek volna egy műanyag alapút pár ezer forintért. Magyar gyártó még az életben nem festett olyat, mint ahogy megcsinálják. A gyárival nem mondom, hogy egyező, de nem sok vetőgépet, szórót (nyugatit is)még hírből sem festenek meg úgy. Itt azért rozsdamentes az alap. Az életben nem megy tönkre. Persze tudom, ha menni kell, menni kell.
Válasz #718. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Megkérdeztem a forgalmazót, hogy van e gyári festék? Azt a választ kaptam, hogy a 0,25-ös gyári 5000 Ft+áfa körül van. Nem litere, hanem a 0,25 l.
(Így nézve a JD festék litere 5000-ért már nem hogy nem sok, hanem kifejezetten csábító ajánlat!)
Válasz #716. hozzászólásra
502x315,=158130x27=200825forint a 450literes magasitás ára,
Válasz #714. hozzászólásra
Az eredeti nem rozsdamentes anyagból készül. Tehát felébe sem kerül az anyag, és több mint kettő és félszeres a kész ára. 800 Ft a rozsdamentes csavar hozzá alátétestől anyástól.
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
jól számolt!!!!!!!!!!!! 5- ös
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
jól számolt!!!!!!!!!!!! 5- ös
Válasz #713. hozzászólásra![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
üjj le 1-es!!!!!!!!!!!!!!!megbuktá!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #713. hozzászólásra
és nettó
igaz az festett, meg csavarozott de akkor is drága
Válasz #712. hozzászólásra
váóóó
512????
Válasz #711. hozzászólásra
708 hsz ből kiszámíthatod
Válasz #710. hozzászólásra
És a gyári?
Válasz #707. hozzászólásra
450 liter és bruttó 80e Ft volt.
Válasz #708. hozzászólásra
l sorozat árai neeem?
BOGBALLE M -LINE
700LITER-3270EURO
1150LITER-3772euro
1425LITER-4185EURO
1600LITER-4284EURO
2050LITER-4790EURO
Kalibrátor icon,számítógép 1983euro.Mai ár.315Ft Szegána
Válasz #706. hozzászólásra
Ez a + magasitás mihez elég?
Mennyi volt?
Rozsdamentes az anyag, ezért nem is festettem le, mert nekem így szebb. A csavarok még nem rozsdamentesek, mert azokat rendelnem kellette, de még nem jöttek meg, viszont szórni meg akartam, csak az eső megelőzött. Addig kapott simákat, csak az alátétet kaptam rozsdamentesből. A csavar a2-es, az anya meg a4-es saválló anyaból lesz, hogy ne gyógyuljon össze idővel. A gyári magasító és az új közé meg raktam kb. 4mm-vastag gumilapból csíkokat, még az is sárga, mint az eredeti.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #700. hozzászólásra
Szívesen!
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Jobb mint a gyári!!!!!
jól látom natúr?
Ezúton köszönöm magam és a többiek nevében efge-nek, hogy segített a magasító gyártás létrejöttében, és önzetlenül a mester rendelkezésére bocsátotta a saját magasítóját!
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20140217201743_img_2832.jpg)
Íme a végeredmény:
Sziasztok
Wirax Hungáriás török szóróval kapcsolatban tapasztalata valakinek? Érdemes ilyet venni? Az ára elég kedvező.
Amazone Zau műtrágyaszóróhoz beállítási táblázatot vagy linket tudna valaki feltenni,mert a számítógépem amikor ujjra lett rakva eltűnt róla.
Válasz #680. hozzászólásra
Új Bogballe is ezt csinálja, de nem is foglalkoztam vele, mivel raktak egy csapot a csatlakozóra így szállításnál csak kihajolok a fülkéből és elzárom.
Válasz #695. hozzászólásra
nem biztos csak lehet visszaenged
nem használok művelőnyomokat ezért szoktam táblaszélt szórni
Válasz #693. hozzászólásra
??? Hogy rossz? Akkor folynia kellene nem?
Válasz #692. hozzászólásra
Nem szoktam táblaszélt szórni. Alacsonyabb fordulaton és ha kell kicsit lejjebb engedett szóróval szépen lehet tábla szélig szórni művelőnyomból.
Válasz #691. hozzászólásra
a hidraulika csati nem lehet rossz nekem a nyuszin az kinlódik
Válasz #688. hozzászólásra
Fergán van és nem hinném, hogy a tömb szar. Megcseréltem a két a csövet és úgyis ugyanazt produkálta. Ha a tömb lenne xar akkor így pont lezárnia kellett volna.
Válasz #690. hozzászólásra
nekem még jók az elzárók de mindig használom a tárcsákat igaz sokszor még tábla széli szórásra is .
Válasz #687. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Eddig sose. De most már muszáj volt elforgatni őket....
Zárd el aztán húzd ki a hidraulika csatlakozót a gépből. Utána már szűkül a kör.
Próbáld másik géppel.
Ezt csak azért mondom hogy nálam is produkált ilyent igaz más tipus de mikor áttettem az MTZ ről a nyuszira megszünt az áteresztés. De közbe iktattam még egy golyós szelepet amivel szintén le tudom zárni biztonsággal hosszabb szállítás esetére, vagy ha leállok tele tartállyal.Így az Mtz vel is tudtam dolgozni.
Ez esetben a vezértömb engedett vissza.
elzáró tárcsákat nem használod ?
Válasz #684. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Nyit-zár azzal nincs gond. Csak a zárt helyzetbe nem marad meg, szép lassan nyílik kifelé, kb 3-4 perc után elkezd csurogni belőle a műkaka.
Válasz #683. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Tudom, volt már szétszedve. Nem tom mi lehet a gebasz. majd ha jó idő lesz belenézek. Most már úgyis kiszórta amit ki kellett. Jövő ilyenkorig pihi van neki.
Válasz #681. hozzászólásra
esetleg még a rudazatok is szorulhatnak bennük és azért nyithat ki
Hali
Hali
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
De ha még áteresztene akkor is mi az amitől elmozdulhat nyitás felé?
Válasz #678. hozzászólásra
Álló motornál is, megcserélt hidraulika vezetékekkel is csinálja, szóval nem valószínű, hogy a traki a ludas. Mitől nyílhat ki? Áteresztene a munkahengere?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Szia!
M5610es folyamatosan kinyílik. Szállítás közbe 2 percenként rá kell húzni a hidraulikára különben folyik ki a műkakai. Eddig nem csinálta most meg folyamatosan. Volt már Neked ilyen problémád vele?
Válasz #678. hozzászólásra
Ment a mail