Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ilyen xarságon harag !!!!????
Maradj má !!!
Azért egy kissé talán értelmesebbek vagyunk, hogy ezen haragudjunk meg.
Nálam meg az alap profis mai ajánlaton 5400 €!
Dobálózás a számokkal.......
Hogy mindenki előtt tiszta legyen:
Az alapgép árát tudom konkrétan 10 alatt pontosan 9500 euró, ez már súlymérős. Az extrákat ki milyet mennyiért alkudik bele már más tészta természetesen fel lehet menni 15000 euró fölé is sőt még feljebb is asszem.
Megírtam emailben, de megynyugatatás végett valaki felhívna egy amazonenos kereskedőt hogy cirka mennyi náluk egy mérleges 1500 literes szóró. És utána kolléga tudtára hozná mert nem hisz nekem úgy veszem észre...
Amit mondta ár nem titkos nekem telefonban mondták meg hogy 9500 euroról indul a mérleges gép... ez vásári akciós ár volt most nem tudom mennyi!
van egy haverom az sose azt kérdezi meg ha venni akar valamit, hogy mennyi, hanem azt , hogy mennyit engednek belőle ...aki már ismeri az tudja , hogy startból +30%-ot ránkell tenni az árra, hogy örüljön, hogy milyen sokat tudott alkudni
(ez csak úgy eszembe jutott , remélem nem igy jártál)
Na akkor már biztos több van, Lajosmizsén tudok meg Kalocsa mellett valahol.
Igen profis tronic 1500+500 literes limiterrel 10 alá mentünk. Akkor jól alkudtunk?
Komoly dolgokban nem szeretem a poénkodást ezért nehéz téged komolyan venni itt, ux-et nem kell irigyelni csak példaként hoztam fel hogy mennyire követi a gyár a problémák kezelését... másnak is van ilye,n én a megyébe konkrétan még 3 másikat tudok és az nem az összes...
Nem az volt a döntő, de nem ők mondták. Én bízok benne hogy jól döntöttem, de az idő majd megadja a választ. 1-2 év után már látszik hogy teljesít, utána elmondom a mi a rossz benne. Pl az 1,5 éve vásárolt ux permetezőnkön egy garis baj volt hogy az egyik vastag csövet kidörgölte a váz amin volt élvédő műanyag, most a kiállításon megnéztem és most ugyanazon helyen 3-4 szer vastagabb gumi élvédő van és a csövek rögzítése is jobb. Én úgy gondolom oda figyelnek az apróságokra is fejlesztések során, nem hinném hogy rossz lóra tettem.
De ha te mondod biztos megdumáltak...
A zöld lett, etyeken alkudtunk meg rá. 1500+500 literes mérleges. Van már egy ux3200 permetezőnk ezért is döntöttünk mellette illetve kicsivel talán nagyobb a tapasztalat azon az oldalon. A konkurens jól néz ki ott ha jól tudom nagyobb fordulaton pörög a tányér ezért annyira nem szimpi...
3476 hozzászólás
Válasz #225. hozzászólásra
Na jó csak én ezzel nem megyek sehova, gondolom érted?
Válasz #224. hozzászólásra
Ilyen xarságon harag !!!!????
Maradj má !!!
Azért egy kissé talán értelmesebbek vagyunk, hogy ezen haragudjunk meg.
Nálam meg az alap profis mai ajánlaton 5400 €!
Dobálózás a számokkal.......
Válasz #222. hozzászólásra
Ja és írtam emailt neked. De azért nincs harag remélem
Válasz #222. hozzászólásra
Hogy mindenki előtt tiszta legyen:
Az alapgép árát tudom konkrétan 10 alatt pontosan 9500 euró, ez már súlymérős. Az extrákat ki milyet mennyiért alkudik bele már más tészta természetesen fel lehet menni 15000 euró fölé is sőt még feljebb is asszem.
Válasz #220. hozzászólásra
(Részben)
Nem az alapgép volt a kérdés.
Legjobb Amazone ZA-1501 + 500es magasítóval. MTZ-rel nem jó vinni, akkor IH MX100c vagy 135-rel vinni.
Válasz #219. hozzászólásra
Tudom hogy igazam van mert igazat mondtam...
Válasz #217. hozzászólásra
Igazad van !!!!.................................
.............részben.
Dobálózás a számokkal........
Válasz #215. hozzászólásra
Akkor a kvernis árra nem mondok semmit mert szívbajt kapsz...
Megírtam emailben, de megynyugatatás végett valaki felhívna egy amazonenos kereskedőt hogy cirka mennyi náluk egy mérleges 1500 literes szóró. És utána kolléga tudtára hozná mert nem hisz nekem úgy veszem észre...
Amit mondta ár nem titkos nekem telefonban mondták meg hogy 9500 euroról indul a mérleges gép... ez vásári akciós ár volt most nem tudom mennyi!
Válasz #215. hozzászólásra
Stvánunk ilyen magas számot sugott?
Válasz #212. hozzászólásra
Akkor sem hiszem, hogy mérlegest lehet venni durván 2,5 milláért amazone-ban.
Pl.:Kverni durván 14 e€
Válasz #212. hozzászólásra
Válasz #211. hozzászólásra
Neszeneki
Pedigaszittem nagybratyik vtok........
Válasz #211. hozzászólásra
valaki nálad is jobban tud alkudni?
hihetetlen,de tetszik!
Válasz #210. hozzászólásra
Úgy nézz ki, hogy átbaxtak, mit nem lehet ezen nem érteni !!!???
Válasz #204. hozzászólásra
Jók ezek a írásaid .........csak nem teccenek,,,,,,,,,
Moderátor lennék belemarnák........
Válasz #206. hozzászólásra
202-re reagálnál másként ????
Válasz #206. hozzászólásra
Ezt még mindig nem tudom felfogni......
Válasz #204. hozzászólásra
van egy haverom az sose azt kérdezi meg ha venni akar valamit, hogy mennyi, hanem azt , hogy mennyit engednek belőle ...aki már ismeri az tudja , hogy startból +30%-ot ránkell tenni az árra, hogy örüljön, hogy milyen sokat tudott alkudni
(ez csak úgy eszembe jutott , remélem nem igy jártál)
Válasz #203. hozzászólásra
A mérleges majdnem a duplája simának. A sebességarányos valahol a kettő között van félúton.
van valakinek saját gyártmányú határolóernyője ZAM 1500 hoz? Megköszönnék egy képet róla.
Válasz #203. hozzászólásra
Eddig úgy nézz ki, hogy -
Válasz #202. hozzászólásra
a mérleg mennyi + eu a kopaszhoz képest?
és a sebességarányossági cucc?
Válasz #201. hozzászólásra
Akkor írd már le konkrétabban emilben, hogy mi is van a tiéteken, mennyiért !!
Válasz #199. hozzászólásra
Nálatok 1900 euró plusz van benne, illetve van kb 1000 euró előny az összesen majdnem 3000 euró...
Válasz #199. hozzászólásra
Megválaszolva
Válasz #198. hozzászólásra
Küldve
Válasz #197. hozzászólásra
Kizárólag a vásár idejére ért az akció.
fibrilla97@freemail.hu
Válasz #195. hozzászólásra
Dobj egy mail címet, átküldök egyet.
Válasz #195. hozzászólásra
Qurwára !!!!!!
Válasz #194. hozzászólásra
Na akkor már biztos több van, Lajosmizsén tudok meg Kalocsa mellett valahol.
Igen profis tronic 1500+500 literes limiterrel 10 alá mentünk. Akkor jól alkudtunk?
Válasz #192. hozzászólásra
Ácsi !!!!
Mérlegest, Profis-t ??????????
Válasz #191. hozzászólásra
Az tuti, mert csak itt van a közelemben 3............
Válasz #189. hozzászólásra
Ááááá 10 alatt de még nem végleges az ár illetve felszereltség.
Válasz #188. hozzászólásra
Komoly dolgokban nem szeretem a poénkodást ezért nehéz téged komolyan venni itt, ux-et nem kell irigyelni csak példaként hoztam fel hogy mennyire követi a gyár a problémák kezelését... másnak is van ilye,n én a megyébe konkrétan még 3 másikat tudok és az nem az összes...
Válasz #189. hozzászólásra
Ez volt a legjobb választás!
Válasz #187. hozzászólásra
Mennyi volt ? 13-14-15 ??
Válasz #187. hozzászólásra
nyugi csak témázunk.....
az uxet meg Qra irigyeljük minden,,,,,,,
Válasz #186. hozzászólásra
Nem az volt a döntő, de nem ők mondták. Én bízok benne hogy jól döntöttem, de az idő majd megadja a választ. 1-2 év után már látszik hogy teljesít, utána elmondom a mi a rossz benne. Pl az 1,5 éve vásárolt ux permetezőnkön egy garis baj volt hogy az egyik vastag csövet kidörgölte a váz amin volt élvédő műanyag, most a kiállításon megnéztem és most ugyanazon helyen 3-4 szer vastagabb gumi élvédő van és a csövek rögzítése is jobb. Én úgy gondolom oda figyelnek az apróságokra is fejlesztések során, nem hinném hogy rossz lóra tettem.
De ha te mondod biztos megdumáltak...
Válasz #185. hozzászólásra
mesélj nekem erről a nagy fordulatú tányérpörgésről......
biztos az íjászok terjesztik,,,,,,, kifizetődő.... merthát ráharaptál koma
A zöld lett, etyeken alkudtunk meg rá. 1500+500 literes mérleges. Van már egy ux3200 permetezőnk ezért is döntöttünk mellette illetve kicsivel talán nagyobb a tapasztalat azon az oldalon. A konkurens jól néz ki ott ha jól tudom nagyobb fordulaton pörög a tányér ezért annyira nem szimpi...
Válasz #183. hozzászólásra
Arra ott a sugár....... a vízsugár-------
Vagy a taka ri tóó.... nőőőőőőő őőőő........
Válasz #182. hozzászólásra
Pl.:takarítás
Válasz #181. hozzászólásra
Mászni??????
Te mint öreg trotty lehet mászol......
Más ugrani szok ilyen magasságokat.....
Amúgymeg mit keresnék benne??????
Válasz #180. hozzászólásra
Hogy mászol bele ??????
Válasz #179. hozzászólásra
Mibaja?
Válasz #178. hozzászólásra
Széles nem szimpi.......
Válasz #177. hozzászólásra
1501es
1000literes szélessel
az mondjuk nem olyan unszimpatikus
Válasz #176. hozzászólásra
9.000.-től enged el a fantáziád..........