Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #24. hozzászólásra
hali! nekem zam 1500 as van +1000 es magasítóval 2 éve használom,szerintem ez elrohadni vagy tönkremenni nem mostanába fog.Teljesen alapkivitelű 18-24 es tárcsákkal,nagy szórásszélesség és mennyiség esetén is nagyon gyorsan lehet menni vele,könyv szerint 500 kg percenként a max átfolyása.Permetezőbe is nagyon király gépek,vett itt 1 cég 5200 litereset,a földutakon meg a földön is huzzák ezerrel,nagyon strapabiró meg hatékony.
Ezzel én is így vagyok. Egy gyártó mindenből nem lehet tökéletes ! De mondj jobbat !? Talán az accord. A kuhn, rauch is tetszett, de a kiállításon átnéztem tüzetesen és letettem róla.
Köszi a véleményeket , ajánlgatnak itt egyet csak nincs pénzem majd búza árából ha meglessz esetleg . Ez 6 éves alap gép 2500 literes alapból 3000 literre magasítva .
Nekem EX trendem van, 7 éves, nem volt vele semmi gond. Igazából nem is vár mást az ember egy műtrágyaszórótól. Nagyon jó a szórórendszere, alapban összefele forognak a tárcsák a határszóráshoz meg kell fordítani a forgásirányt, de ezt egyszerűen egy karral meg lehet tenni. Jó a szórásképe is, 2004 évi 2.számú agrofórumban benne volt a DLG teszt fordítása is, ha érdekel és adsz egy emailt átküldöm. A festése is jó, az enyém calibratoros, nagyon pontosan lehet vele dolgozni.
Üdv. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata az AGRION 1000 literes, 2 tárcsás műtrágyaszóróról. Venni szeretnék egyet, ezért érdekelne minden észrevétel.
Válasz #7. hozzászólásra
Te ott dolgozol tán, és kiszolgálod azt az "arany embert" !!!!!!!! Nagyon jól bánik az embereivel tuti lehet nála idegi alapon fogyni, ez igaz????????
Válasz #5. hozzászólásra
Nekem függesztett van 9-q fér bele csak az mtz-vel szórok. Indok a hunladtrédnél a jd ujrakellett a egészet vezetékelni mert a műkaki szétmarta az egészet!!!! Ugye ez elgondolkodtató!!!!!!!!
3000kg-os függesztett? Ahhoz már nagyon komoly gép kell. Ha 1500kg beleteszek a hevesgépesbe akkor a 155 pacis fergi kicsit billegálissá válik. :) Lehet vele dolgozni de oda kell figyelni azért.
3476 hozzászólás
hali! nekem zam 1500 as van +1000 es magasítóval 2 éve használom,szerintem ez elrohadni vagy tönkremenni nem mostanába fog.Teljesen alapkivitelű 18-24 es tárcsákkal,nagy szórásszélesség és mennyiség esetén is nagyon gyorsan lehet menni vele,könyv szerint 500 kg percenként a max átfolyása.Permetezőbe is nagyon király gépek,vett itt 1 cég 5200 litereset,a földutakon meg a földön is huzzák ezerrel,nagyon strapabiró meg hatékony.
A tüzetesség mire világított rá?
Válasz #23. hozzászólásra
Ezzel én is így vagyok. Egy gyártó mindenből nem lehet tökéletes ! De mondj jobbat !? Talán az accord. A kuhn, rauch is tetszett, de a kiállításon átnéztem tüzetesen és letettem róla.
Válasz #22. hozzászólásra
Hámer.
Nem vok. híve a márkamániás dumáknak.
Lehet elégedett az ember mással is, működhet jól 1 másik is...
Válasz #21. hozzászólásra
Mé?????????
Válasz #20. hozzászólásra
Hozzáteszem: Hibásan. :-)))))))
Én ebből is az amazone-t nézem csak valamibe......
Válasz #14. hozzászólásra
Az AGRION-ról senki nem tud semmit?
Köszi a véleményeket , ajánlgatnak itt egyet csak nincs pénzem majd búza árából ha meglessz esetleg . Ez 6 éves alap gép 2500 literes alapból 3000 literre magasítva .
Válasz #15. hozzászólásra
Nekem EX trendem van, 7 éves, nem volt vele semmi gond. Igazából nem is vár mást az ember egy műtrágyaszórótól. Nagyon jó a szórórendszere, alapban összefele forognak a tárcsák a határszóráshoz meg kell fordítani a forgásirányt, de ezt egyszerűen egy karral meg lehet tenni. Jó a szórásképe is, 2004 évi 2.számú agrofórumban benne volt a DLG teszt fordítása is, ha érdekel és adsz egy emailt átküldöm. A festése is jó, az enyém calibratoros, nagyon pontosan lehet vele dolgozni.
Válasz #15. hozzászólásra
4 éve használjuk és hibátlan a gép:)!!! Csak ajánlani tudom...
Bogbelle szóróról érdelene vélemény
Üdv. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata az AGRION 1000 literes, 2 tárcsás műtrágyaszóróról. Venni szeretnék egyet, ezért érdekelne minden észrevétel.
Válasz #9. hozzászólásra
Az biztos hogy a Rauch meg az Accord köszönő viszonyban sincsenek.
Válasz #9. hozzászólásra
Még a színük se. :-)))
Accordnak miköze emezekhez????
Válasz #7. hozzászólásra
Te ott dolgozol tán, és kiszolgálod azt az "arany embert" !!!!!!!! Nagyon jól bánik az embereivel tuti lehet nála idegi alapon fogyni, ez igaz????????
Én is szeretnék egy műtrágyaszórót, de mindenképpen elektronikus mennyiség-beállításút. Eddig a kvernelandot néztem meg, de Kuhn-t is meg fogom.
Válasz #8. hozzászólásra
Jók, de az áralkunál érdemes összevetni a kuhnnal és a rauch műtrágyaszóróval, mert egyébként tök ugyanaz a három.
Mi a véleményetek az Accord műtrágyaszórókról ?
Válasz #6. hozzászólásra
Sanyi! Ne írkálj hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem mart szét semmit nálunk a műtrágya!!!!!!
Honnét veszel ekkora marhaságot??????????
Válasz #5. hozzászólásra
Nekem függesztett van 9-q fér bele csak az mtz-vel szórok. Indok a hunladtrédnél a jd ujrakellett a egészet vezetékelni mert a műkaki szétmarta az egészet!!!! Ugye ez elgondolkodtató!!!!!!!!
Ha újat akarsz csak,, inteligenset" és mérleggel ellátottat!!!
szerintem is vontatott a 3 tonna feletti szoró
3000kg-os függesztett? Ahhoz már nagyon komoly gép kell. Ha 1500kg beleteszek a hevesgépesbe akkor a 155 pacis fergi kicsit billegálissá válik. :) Lehet vele dolgozni de oda kell figyelni azért.
Válasz #1. hozzászólásra
Vontatottat felejzsd el,a vontatáshoz magasszintű követelmények miatt.ADR egyes szabályai.
Milyen jobb 3000 kg új vonatott vagy 3000 kg-os függeszett?
Esetleg 10000 kg-os vonatott?