Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- SPC-6 vetőgépek új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Meggy ár új
- Műtrágya árak új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
- Agro+Mash Expo és Agrárgép Show új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Direktvetés, no-till. új
1085 hozzászólás
Válasz #431. hozzászólásra
Próbáld meg az Amazon.hu-n sztem komplett leírást is találsz.
Válasz #428. hozzászólásra
Értem én!! De most öszintén mi értelme van egy növényt 50 kilóval leszorni/ ha. on??
Nekem az egyik haveromal csináltata ezt a fönöke ök valami 60-70 szorták minden héten..Én ugy vagyok vele ha ki tudunk nézni egy alkalmas idöpontot akor én mindet kiszorom amit odaszánok ez kb 3m mas 27 lesz..!! Ha esetleg keveselné a gabona akor még kap de az már csak levélre fujva oldot mütrágyát és esetleges lombtrágyát mert ha bejön a nagy meleg akor már a sima kiszort mütrágya mit sem fog érni..
Válasz #431. hozzászólásra
külön-külön van az elzárása ???? Ez a fura ???
Válasz #430. hozzászólásra
Az a 13q +60kg pótsullyal már volt.Nem kell félni előbb utóbb leér az eleje ahogy fogy belőle,addig meg van fékpedál.
Válasz #429. hozzászólásra
kösszi,majd csak ovatossan próbálom előszőr kevessebbel.
Én csak a za u tipust ismerem, de ennek más ahidro működése, erröl valami tudnál.
Válasz #428. hozzászólásra
80-as-al 15q !!!
Válasz #427. hozzászólásra
Grat !!!
Olyan 14-15q-ig és plusz orrsúllyal menni fog.
Erősebb munkahengert rakass be.
Válasz #427. hozzászólásra
892.2-es MTZ-vel 1500 léterest visz egyik csóka bár púposra öntve még nem láttam de kapkodja rendesen az orrát . A Tsz-ben a 80-asok az 1000 l-esekkel gondnélkül vágtáztak . Volt olyan mikor napi 400 Ha megvolt a 2 gépnek igaz akkor csak 50 kilóval szórtak .
Válasz #426. hozzászólásra
Ne lepődj meg, de a 82-el egyenlőre. Mostmár úgy nézki hogy traktort is kell hozzá venni.10-12mázsá ig elviszi az előző szóróm 9 mázsát vitt.22 mázsánál bizti úgy járna mint az üveges tót.
Válasz #424. hozzászólásra
Milyen géppel viszed ?
Válasz #423. hozzászólásra
Forever AMAZONE.
Válasz #423. hozzászólásra
kössz azért nyugtával a napot az igazi kritika majd febr.végénn lessz,ha megtömmöm a gyomrát.
Válasz #422. hozzászólásra
gratula hozzá , nem vetted drágán
Válasz #421. hozzászólásra
330 huf helybe száll.va ja és kardán védővel rendben, ponyva hibátlan.hátsó világitás felújitásra szorul.Csak ahidraulikán nem tudok még eligazodni kell asegítség.
Válasz #420. hozzászólásra
mennyi pénzért ?
Válasz #418. hozzászólásra
1200-as alsóval, és 1000-es toldat a tetején,adattáblája szerint 2200l.használt,chrom tányérral,állítható,18-24m.származás-papir szerint,Cambridge.kisseb sérüléssel a hátsóoldalonn.kocsi oldaltól.Nem vészes.
Válasz #417. hozzászólásra
Én teljesen lezárom a dobozt teljesen mert nálam is tele volt zsírral meg rozsdával .
Válasz #416. hozzászólásra
bővebben!
Válasz #415. hozzászólásra
Nekem is ez atípus van(5610) Használtan vettem. Szerintem nagyon jó. Fontos, hogy a tartály alatt levő elzáró-adagoló mechanika teljesen le legyen tömítve. Nekem a gyárban azt javasolták, rakjam tele zsírral a dobozát. általában a tartály és a doboz között befolyik a víz(lemosásnál) mivel gyárilag nincs tömítve.
Válasz #390. hozzászólásra
Ma tul jutottam az amazon vásárlási lázon, megfogadtam a tanácsod 2200l-es lett.
Válasz #414. hozzászólásra
Még egy hete sincs meg de már teljesen szétbombáztam . Új csapágyakat kap meg új rozsdamentes csavarokat . Kihézagolva kitömítve mindenhol .
A táblázata alapján nagyon sok variáció van , és tényleg jónak tűnik az állítása is . Tavaszal többet tudok róla mondani .
Válasz #413. hozzászólásra
Helló! Még nemszortál vele?remélem bevállik én is felfigyeltem rá, nemtünik rossznak, első ránézésre.Én nemrégen kerestem egy amazont a szomszédomnak, jó árasítva, ősszel már azzal szort megnéztem,és nagyon tetszett a munkája, úgy hogy most már bent van az amazon bogár és azthiszem még nem lessz egy, ki sem jön.
Én most vettem egy Hevesgép M-5610-est de ahogy nézegetem nagyon jó megoldásai vannak és elégpontosan be lehet állítani . Szerintem aki nem akar elektromosat venni és elég a 1000 lteres gép akkor tökéletes gép ez is és ami nem mellékes mégy gyártó soron van .
Figyelem! Reklám!
Új AMAZONE műtrágyaszórók a fapadostól a mindennel felszereltig, a kicsitől a nagyig.
Válasz #406. hozzászólásra
Nem rossz ár ha aminőség is jó, csak egy db-ért szerintem nem érdemes kimenni , mert igy nagyon meg drágitja.egyébbként találtam olyat ami jó lenne csak mind messze van,közel a tengerhez északon.
Válasz #399. hozzászólásra
http://www.traktorpool.de/details/mutrágyaszóró/Amazone-ZAM-MAX-2000/1248049http:///www.traktorpool.de/details/mutrágyaszóró/Amazone-ZAM-Compact/1257405
Dobok pár linket,ezek magánkézben vannak,valszeg adószám nélkül megvehető.
http://www.traktorpool.de/details/mutrágyaszóró/Rauch-Alpha-E-1100/1242921
Válasz #406. hozzászólásra
A fuvar kb.100.000 de távolságfüggő.
Válasz #404. hozzászólásra
Bevált ez a szóró,Franciáknál rengeteg van,az axiált kellene megkérdezni,hogy miért nem hozták hozzánk/gondolom az ára miatt/,mert szerintem biztos nem olcsó újonnan.
Válasz #403. hozzászólásra
1200 euró
Válasz #404. hozzászólásra
v liste
Válasz #379. hozzászólásra
Ez nem vlm. kóser tesvér.
1xűbbet vehettél volna........................
Válasz #401. hozzászólásra
Világos, mennyire olcson?
Válasz #400. hozzászólásra
Én minden munkagépemet kintről hozatom be,ezt is kinéztem,haverommal felhívtuk/tolmács/,lealkudtam az árát,uniós adószám kell csak,a kinti cég faxolta a megállapodást,aláírva vissza faxoltam,fizetés szállítás előtt/átutalás/vagy a fuvaros kp.Van egy ismerősöm aki olcsón utánfutón behozza.
Válasz #400. hozzászólásra
Én minden munkagépemet kintről hozatom be,ezt is kinéztem,haverommal felhívtuk/tolmács/,lealkudtam az árát,uniós adószám kell csak,a kinti cég faxolta a megállapodást,aláírva vissza faxoltam,fizetés szállítás előtt/átutalás/vagy a fuvaros kp.Van egy ismerősöm aki olcsón utánfutón behozza.
Ez lehet hogy németbe van nem emlékszem majd keresgélek.Ithoniakkal az a baj már mint a hirdetésekkel hogy nagy része kamu, nem valós. Egyszer behozott a mókus valami jobbat,felrakta a hirdetőbe csalinak és közbe meg árulja a szakadtakat.A Holland is nagybetűkkel hirdeti hogy 7db 1,5-ős aztán 1db 1000van nálla.
Válasz #398. hozzászólásra
Ha megtaláltad lökd be a linkét !
Válasz #397. hozzászólásra
Jut eszembe sokat néztem már a hirdetökbe valahol volt egy kompjuteres nagy 800000-ért mint az új,de nekem már afele is elég sok.
Válasz #395. hozzászólásra
Ha a hátsó tartóra gondolsz, ott egy rövid lapát van a tábla szél szórásra. Perfekthez asszem nem jár tari tárcsa.
Válasz #393. hozzászólásra
Én is Amazone-t akartam,csak kint németbe a használható állapotú 2500 Eurótol indul,1500 litertől felfelé.Olcsó jó állapotút akartam,ez lett belőle,szerintem jó döntés volt.
Válasz #394. hozzászólásra
A gép oldalán található a tányér tartó de általában használtba azt már nem adják azok milyen tányérok mert rövidebb lapátokat láttam eggyen.
Válasz #392. hozzászólásra
1000+200-as magasítás és házilag még dobok rá magasítót ha a vizek engedik.
Válasz #391. hozzászólásra
Kisebb, perfekt. Már kiszolgálta az árát, de még hibátlan.
az 1200-nak a tartálya meredekebb mint az 1500é vagy nem?
Annak afelső részin nincsen toldat.
ZA-m -ed van?
Válasz #389. hozzászólásra
A szórás kép hibátlan.
Az interneten fent van a műtrágya adatbankjuk, onnét be tudod lőni a beállításokat.
1200-om van, de már raktam bele 16q-t és bírja.
A következő is amazone lesz olyan 2200 körüli.
Válasz #387. hozzászólásra
Köszi szabi de azért bővebben szóráskép meddig jó, milyen szélesen szor ajánlott töltősuly stb?
Válasz #383. hozzászólásra
Az adagolórész és a tartály.
Válasz #386. hozzászólásra
Amazone-m van csak javasolni tudom.
Válasz #384. hozzászólásra
Mit tudtok az Amazone Zau -1501 műtrágya szórókról én most nagyon rá kattantam, venni akarok eggyet, nem újat de valami nem széthajtottat mert ami volt egy pár napja eladtam.