Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kecsketenyésztés új
- Dohánytermesztés új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
Cikkajánló
Hirdetés
1085 hozzászólás
Torándó új gépe Szegeden, mindent magyar legismerebb a gépe. De jó legyen régi Torándó 110 q, 11 barab big-Bag zsákot befogadóképessége. Rába-180-val elvinni! :)))
Válasz #181. hozzászólásra
Nna akkor nézzük csak mi a kínálat! Nem tom milyen árra gondolsz de ezek a valamit érő szórók szerintem: amazone, bogballe,rauch,vicon, accord,sulky...Aztán,hogy kinek melyik jön be lehet válogatni.Mi egy rauchot vettünk 20.1- es Axis-t 1000 literest, quantronnal. Szerintem nincs hibája. Fasza masina.
Válasz #180. hozzászólásra
1000-1200 literrel vinném függesztve ha kell felmagosítva meg akarok csinálni kocsit hozzá és úgy vinném .
Válasz #181. hozzászólásra
amazone
Sziasztok!
MTZ-hez szeretnék függesztett 2 tárcsás műtrágyaszórót venni. Accord exacta CL 1000 -en gondolkodom. Használt már valaki ilyet? Mennyire megbízható? Tudtok ajánlani helyette vmit ebben az árkategóriában? Előre is köszi a tanácsokat.
- elég elfoglalt vagyok, nem tudom mikor leszek legközelebb net-közelben -
Válasz #179. hozzászólásra
Heló!
Nekünk Kuhn MDS műtrágyaszórónk van, egyszerű, nem is volt túl drága (ha jól emlékszem, 500 körül volt+ajándékba kaptuk a hidraulikus nyitást meg az összeállt műtrágyához való rácsot). Nekünk kb 1200 l-es a térfogata, de van egy másik felénk, abba 2-2,5 bib bag zsákkal tesznek, az már csak elég :)
Milyen szórót vegyek szerintetek ?
A lényeg hogy 1100-1200 literes legyen de fellehessen magosítani 2200-2500 literre és mennyiség szabályzós legyen
Válasz #177. hozzászólásra
Beengedték a végére a románt
Válasz #176. hozzászólásra
Nálunk pár hete 8500 volt. Plusz nyárfa. Ekkora különbség lenne? Vagy lejjebb ment az ár?
a bige holding most 7400/mázsa +áfa 34%-os nitró 250mázsánál
Válasz #173. hozzászólásra
PÉTI NITROGÉNMŰVEK ZRT. , HA MINDEN IGAZ
Válasz #172. hozzászólásra
Huniper folyékony mütrágyaszoro eladom mert az egyik nagy megrendelöm már nem szorat folyékonyat tavaly használtam ujszerü állapotu 3000/18-as renson szivattyuval
Válasz #171. hozzászólásra
Címet tudnál adni, vagy nevet kit kell keresni??
Válasz #170. hozzászólásra
MI A 750
Válasz #169. hozzászólásra
CSAK AZOK VEHETNEK MERT ŐK SZÁMÍTANAK VÉGFELHASZNÁLÓKNAK
Válasz #165. hozzászólásra
750+áfa
Válasz #168. hozzászólásra
Kis gazdák is vehetnek??
Válasz #167. hozzászólásra
KISALFÖLDBEN VOLT MA PÉTIEK HIRDETIK
50000-ÉRT A 30 %N
Válasz #166. hozzászólásra
Hol??
Válasz #165. hozzászólásra
MOST AKCIÓBAN VAN A FOLYÉKONY
Válasz #100. hozzászólásra
Milyen Értéket képvisel,abbahagytad a folyékony mütrágya szórást!Én most gondolkodom rajta!
ÉN IS MEGBRÓBÁLTAM DE FELÉNK ÁLT-BAN INKÁBB MINDENKI SZÁNT.
NAGY A KÜLÖNBSÉG FELÉNK A SZÁNTOTT ÉS NEM SZÁNTOTT KÖZÖTT
Válasz #162. hozzászólásra
Majd kiderül az ősszel,én is tévedhetek! Az ígyis úgyis szántást igyekszem azért elkerülni.
FELÉNK IS VANNAK HASONLÓ GÉPEK
HORSCH UI. 3M 250 MAGNUM HÚZZA DE NINCS TER.TELJ. MERT NEM ELÉG SZÉLES
HIÁBA NBI-ES GÉP DE FELESLEGES HA VKI IGY IS UGY IS SZÁNT,MERT SAJNOS A TERMÉSHEZ FORGATNI IS KELL HÉBE-HÓBA
Válasz #160. hozzászólásra
Ebben igazad van, de kéne elé másik kettő,egy amelyik szánt meg egy másik, amelyik magágyat készít. Ez adott esetben egymaga megcsinálja. De ha a szántást nemis tudom kihagyni, akkor is célszerűbbnek látom.
AZ BIZTOS DE UAZ. AZ ERÖGÉ AZ ACCORDBÓL A 6M-ESET IS ELVINNÉ HA NEM LENNE DIREKTVETŐS
Válasz #155. hozzászólásra
Pisti, nem kötekedni akarok,de ha legközelebb eljössz,megmutatom, milyen térkép alapján dolgozok. A térképezésen már túl vagyok. Lehet meg fogsz lepődni... De küldök egy kivonatot Emailen
Válasz #157. hozzászólásra
Vili, az erőgép megvan hozzá, a területteljesítmény meg a permetezéshez és a műtrágyaszóráshoz hasonlóan döntő részben a kiszolgálás függvénye. Ha nem kis zsákokból töltögeted óránként, akkor azért fogy a terület. ezértvan rajt 3700 literes magtartály.
CSAK AZ A BAJ ,HOGY KEVÉS A TER. TELJ.
ÉS KÖZEL200LE LEHET SZÜKS.
Válasz #155. hozzászólásra
Természeresen minden sor külön-külön.
Válasz #153. hozzászólásra
GPS térképet rajzolgat, amit később akármire lehet használni. Engem a RObotizált foltpermetező érdekel. 6 sor és ha gazt lát maga előtt akkor fff...
ÉN FÜGGESZTETTRE GONDOLTAM
DE EZ MÁS TECHNIKA NAGYOBB ERŐGÉP KELL
Válasz #149. hozzászólásra
ez meg ugye hungary, ahol nemigen szoktak kukoricáraállományba műtrágyázni...
Válasz #147. hozzászólásra
Arra emlékszem,hogy 2 év munka után cserélték a németek a kamerákat, mert állításuk szerint annyit fejlődött a technikai szinvonala a kameráknak,Csak a kameracsere volt másfél-millió.
Vili, ez annálkicsit komolyabb technika (legalábbis remélem!!) Nézd meg az istván honlapján :
http://www.tomelilla.hu/archives/cat_vetgpdirektaccordmsc.html
Válasz #146. hozzászólásra
Hétfőn felhívlak, ha hazajöttem. Már van demógép áram, nem rossz.
Válasz #148. hozzászólásra
Vili, ilyen a Batka gépe:
Másold be a böngésződbe, ne kattints rá:
http://www.tomelilla.hu/archives/cat_vetgpdirektaccordmsc.html
Válasz #147. hozzászólásra
Ez amerikai és ugye ott alig van kukorica...
Válasz #145. hozzászólásra
ÉN AZ CCORDRA ÉRTETTEM.
HA JÓL TUDOM ABBÓL A 4M -ES 3,5+ÁFA
Válasz #145. hozzászólásra
Most is 5 pénz. 6 szenzor + komputer+ cubehőrök
Válasz #144. hozzászólásra
A fritzeknek akkor még csak búzára volt jó software-ük,akkor vezették be a repcét, de tudod, hogy én kukoricás környéken lakom?
Válasz #142. hozzászólásra
bocs, lemaradtam, tudom hogy jó a cucc, a németek mondták, mikor beszélgettem velük.
Vili, a többszöröse volt, de ez olyan, mint a vaderstad rapid, ha ismered azt a gépet.
Válasz #143. hozzászólásra
de igen, ezt tervezem.
Válasz #138. hozzászólásra
Csak nem ez lesz az új terméked???
Válasz #140. hozzászólásra
Van egy amerikai technika is, hasonló. Pénteken megnézem Hollandiában együtt a foltpermetezővel.
GONDOLOM TÖBB VOLT MINT 1,5MISI
MERT ANYIÉRT A MIÉNK TUDJA UGYANAZT CSAK MECHANIKUSBAN
Válasz #138. hozzászólásra
hogyne emlékeznék, a YARA kamerás színelemzős csodamasina, azt hiszem5 misi volt akkor (2005). De ne hergeljük ezzel szegény Vilit... Valahol képem is van róla
Válasz #137. hozzászólásra
Accord
Válasz #136. hozzászólásra
Emlékszel még a zöld színre érzékeny műtrágyaszóró technikára amit Hannoverben láttál?
MILYEN 3M-ES
Válasz #135. hozzászólásra
6 soros kukorica, a gabonás vető meg 9 méteres kapcsolt IH volt eddig,az új 3 méter,de van benne művelőút-ritmus de ez márcsak ősszelfog dolgozni,ha István barátunk beüzemeli nekem...