Hirdetés
Fórum
- Körbálázót, de milyet? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Agrárjog új
- Dohánytermesztés új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kukorica várhatóan........! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
1085 hozzászólás
vili! ősszel lászló balázs mondta hogy ti is tm 120-ast akartok venn,i mi lett belőle?
7-8 éve volt,mögöttünk kázméron volt a fű,mire várbalogra értem berogyott,győrben az agrokertől vettük a cégnek,akkor hoztam el kipróbálni,biztos van akinek beválik,lsd:pibránszki ő is csak most cserélte le, nekem nem volt szimpatikus,eddig egy amazont használtam,most van egy vicon rs-c amit munkadij fejébe kaptam,ez már egy finom kis gép
ROBI A MI TERÜLETÜNKÖN LÁTTÁL MÁR HULLÁMVASUTAT??????????
MERT ÉN NEM.
EZ HA VKI ÉS FIGYEL RÁ 20 ÉVIG M.SZÓRÓ.
LEHET VELE 1 OLDALRA ÉS 2 OLDALRA SZÓRNI, SZÉLBEN IS ÉS ÚGYSEM LÁTOM A KÜL.SÉGET PEDIG CSAK 1 TÁRCSÁS.
AMÚGY TE HONNAN VETTED?????
EBBŐL A MÁRKÁBÓL LÉTEZIK 2 TÁRCSÁS IS.
DE ÉN 400 EZRET NEM ADOK ÉRTE, MERT FELESLEGES.
1x használtam faza spr 600-ast,vadi új volt,5q lett beletéve,mire odaértem a földre/5km/ megrogyott a 3.pontja,magfüre szórtam olyanlett a fű mint a hullámvasút,vissza is vittem! én a kéttárcsás pártján vagyok,de láttam már 1 tárcsásat is nagyon szépen szórni,igaz ennek 1m-es szórótárcsája volt
én a fasa spr 600-ast ajánlom igen olcsó de strapabíró egy olasz gé már több mint 5 éve megy mindent tud amit a nagy gyártók gépei tizedáron
Válasz #26. hozzászólásra
Az is jó megoldás, de ha gabonában kell szórni eezel nem kell taposni a szélét.
Válasz #25. hozzászólásra
Meg vagyok vele elégedve. 2002 óta van itt különösebb gond nem volt vele, de nem is vár mást az ember egy műtrágyaszórótól.
Válasz #27. hozzászólásra
Hidraulikusan külön is zárható!
Válasz #26. hozzászólásra
miért nem kell kiszálni?
Külön zárható oldalanként?
Válasz #22. hozzászólásra
Amazonhoz van gyári határszóró,de nem kell megvenni! A terület szélén haladva egyik olodalt használva, egyszerüen kivitelezhető a tábla szélek szórása!Nerm kell kiszálni sem!
Válasz #22. hozzászólásra
Meg vagy vele elégedve
Nekem cserélni kell a promar szórót valami értékállóbra . Sulky vagy amazon között vacilálok vagy esetleg boegbelle . 1200 lieres akarok mivel már a 900 lieres is elég volt az 5611-esnek .
Válasz #21. hozzászólásra
Nem! Nagyüzemek is ezekre cseréltek le a sulkykat!
Nálam Bogballe van, sőt a környéken több is üzemel. Szerintem a legfőbb előnye a szórási rendszere. Meg lehet fordítani a tácsák forgási irányát. Az egyik irányba normál szóráskééppel dolgozik, a másikkal meg határszórást lehet vele csinálni.
Válasz #20. hozzászólásra
és ha szarabb a műkaki nem dugul el
Válasz #19. hozzászólásra
Szerintem jók! Felénk nem használnak accordot! Az amazonnak van még egy nagyon jó tulajdonsága! Nagyon kiméletesen bánik a műtrágyával,lassan forog,nem töri stb!
És az accord műkakiszórók milyenek?
Nem akarnám keverni a szineket
Válasz #16. hozzászólásra
Az a baj,hohya vontatott szóró sokat tapos a fordulókban,és atöltési magassága fix.Nagyon magas! Gondolkodtam én is rajta,de maradtam a függesztettnél!
Válasz #16. hozzászólásra
a vontatottak nagyon drágák és a traki azért van, hogy "erőlködjön"
vontatott nem jobb?nyüstöli a traki hátulját.
Válasz #14. hozzászólásra
megtaláltam, ezért kérdeztem
nekem is le kell cserélnem a műkaiszórómat egy korszerűbbre, mert ez a Hevesgép ami van az nem sokat ér
Válasz #13. hozzászólásra
Heló Géza! Az amazon honlapján van műtrágya adatbank! Kiválasztod a szóró tipusát,a mütrágyát,szórási szél-t,sebbességet, szórási meny-t és neked táblázatban lehozza,hogy a lapátokat és a súbert hogy állitsd be, ez irányadó! Próbáld ki!
Válasz #12. hozzászólásra
és mennyire pontos a gyártói beállítás táblázat a különböző műkakikhoz
Válasz #11. hozzászólásra
két éve ZAM1500l-s 3500l magasitó1,3 mill+fa Tavalytól van az amazonnak közvetlen képviselete! WWW.amazone.hu kattincs rá!
Válasz #9. hozzászólásra
és menyibe fáj? Meg hol jutok hozzá? IKR?
Válasz #9. hozzászólásra
ennek mi a sac/kb ára?
Sulky-nak gyenge a váza,AMAZONE 1500-t +500 magasítóval ,nem bánod meg!
Válasz #1. hozzászólásra
de arra vigyázz ez az ár első 15 db megrendeléséig érvényes!!
Válasz #6. hozzászólásra
de igen!
Válasz #5. hozzászólásra
És az axiál gép show az nem axiál? Azért kérdeztem most, mert akkor megtudnám venni
Válasz #1. hozzászólásra
de ezt csak a kiálítás ideje alatt ennyi nem az axialnal nem? tájékoztatóba így van!
Ennyire már tényleg kell egy jó szóró! Kérdés hogy a többi menyibe kerül meg hogy engednek-e az 1,4-ből! Szerintem jó kis gép meg a sorvezető sem elhanyagolható!
Fél falunak bérbe:) meg ha veszek akkor a 4650-esre, és akkor már ki legyen használva a gép. 100 a saját terület, de a vetőgép is műtrágyaadagolós
Mennyi területre kell? mennyit használod évente?
Milyet vegyek? Sulky, Amazone, Rauch?
Az axiálnál most lessz akcióban a régebbi Sulky, 1500L-s +Sirio párhuzam vezető 1,4milla+áfa. megéri? Kéne még rá magasítót is venni