Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ...:::Pisti:::... #1968. hozzászólásáraVolt olyannal dolgom az egyik éven. 110es oldalnál mászaskor már erősen rendezni kell a "dohányzacskót"
De lehet 1221nél már mindegy...gyerekek már vannak...legalább nem csavarog(mint a kandúr itt nálunk)
Válasz Gatti #1956. hozzászólásáraFegyverneki Concordia-nál?
Felénk is vannak hasonlók.
3 tengelyes, csak nem dolly-s. 320q kuki nem látszott ki belőle.
Újabbak oldalain meg digitális kijelzők vannak. Mutatja, mennyi van a kocsin.
Válasz mtz1221 #1958. hozzászólásáraA felrakás már nem lesz probléma...miután a nyíló oldalt elbasztuk...
Kellene a rajz, mert a gép meg a kezelője az alapján dolgozik.
Válasz csoppika #1955. hozzászólásáraNe komplikáld túl.A köröm meg a az ellen darabja is 1 mm legyen nagyobb a közepén mint a köracél amit fogni fog.Az ellen darabok meg kifelé kúpban menjenek + 1,5-2 centit hogy a becsukáskor segítsenek.Felhegeszteni meg úgy a legjobb mindent,ha egy hosszú köracéllal mindent odafogatsz egy síkba.
Válasz csoppika #1949. hozzászólásáraEz lenne jó.Csak csőtörőzésnél kellene néha,búzánál megvan oldva másképp.Ha kellenek képek pár hét múlva csinálhatok,ha haza kerülnek a pótok.
Válasz szanberg #1953. hozzászólásáraMéretezett rajzra várok mester
Az alsó zsanérról... Csak úgy tudják kivágni. A vezérlő cső pozíciója a lezárt zsanér köracéljához képest az fontos. A rajta levő köröm alakja is. No meg a felhegesztett ellen darabé is.
Válasz VMisi #1940. hozzászólásáraMisi ez nem jó! Lecsapódó oldalfalat már nem szabad csinálni!
Majd fotózok ha lesz időm, vannak spéci de egyszerű megoldások.
Válasz csoppika #1942. hozzászólásáraMi néven van az a kallantyú ami az alsó képen látszik ?? Ilyen kell nekem is a középső láncoknak.Oldal zártszelvényét sliccben kivágni,láncra lapvasat hegeszteni,meg egy ilyen kallantyú ,és tök jó lesz.
Válasz bandigh #1938. hozzászólásáraA haver aki aratni fog, ma fejezte be a repcéjét(2.5nap). Előtte 3v5 nap a facéliát szedte. Elvileg holnap jön. Egy 4-6hektárral(repce) remélem beleférek. Péntek szombat eső. Talán hétfőn befejezi. Aztán búza valamikor. Mert van neki meg pár kisembernek durum is.
A repcére vasárnap járt le a 10 napom...
Válasz csoppika #1933. hozzászólásáraFölülre minek az a kutyalánc?
Akarod még tovább magasítani?
Mert ha az marad a teteje, ott nem sok minden nyomja. Szerintem fölösleges.
Válasz Tomi81 #1935. hozzászólásáraa; Abból már csak 1 maradt...
b; Szerintem akkor lenne értelme, ha ott is össze lenne kötve...
De majd a 100q búza megmondja...
Elvileg a leengedett lemez megfogja a magasítót, hogy ne bukjon ki... Remélem is
Válasz csoppika #1924. hozzászólásáraMit rántana át?
Patentívet nem tudja áthúzni, meg a java erő a kötélen és a racsnin vagy oldalcsaton van amivel feszíted a drótkötelet.
Válasz csoppika #1918. hozzászólásáraMegnyomja az oldal, megtörik a kötél és nem fog visszacsúszni mikor kinyitod. Mi 1/2"-os patentívet raktunk a 12-es kötélhez. Lépcsős fúrót vegyél, azzal gond nélkül fel lehet lökni a lyukat egy akkus fúróval is.
Ha nagyon passzos a csőben a kötél akkor téli állásnál bele tud rohadni aztán úgy kell kibányászni.
Válasz csoppika #1921. hozzászólásáraKeresek vmi vastag lancszemet "rádiusznak". Amúgy havernál van ilyen sodrony még. Közölte, miután megvettem 6e pízér a bótba
Válasz bandigh #1920. hozzászólására1:;16os fúróm van csak otthon. A cső külseje 16os.
2:;20as liknál már kifér a régi lánc is, de annyira amúgy se akartam szétfúrni a zártszelvényt
3:;havernál az állványos fúró alá nem tudtuk a BSS-t behajtogatni
3320 hozzászólás
Most gurult el mellettem a sorban:
Válasz ...:::Pisti:::... #1968. hozzászólásáraVolt olyannal dolgom az egyik éven. 110es oldalnál mászaskor már erősen rendezni kell a "dohányzacskót"
De lehet 1221nél már mindegy...gyerekek már vannak...legalább nem csavarog(mint a kandúr itt nálunk)
Válasz csoppika #1965. hozzászólásáraAkkor se tudod kidugni belülről csak ha fel van zárva és belemászik
Válasz atisgyulai #1966. hozzászólásáraFegyverneken igen, azok csupa nagy géppel járnak
Válasz Gatti #1956. hozzászólásáraFegyverneki Concordia-nál?
Felénk is vannak hasonlók.
3 tengelyes, csak nem dolly-s. 320q kuki nem látszott ki belőle.
Újabbak oldalain meg digitális kijelzők vannak. Mutatja, mennyi van a kocsin.
Válasz ...:::Pisti:::... #1963. hozzászólásáraLehet a magasító marad, csak az alja nyílik...
Válasz szanberg #1953. hozzászólásáraPersze hogy nem, de most ez van.
Válasz mtz1221 #1944. hozzászólásáraÉs mindíg felmászol a laposvasat kidugni újra?
Válasz szanberg #1961. hozzászólásáraÖsszbe 20, és annyi is fér rá ha tele. Kb 2,5 tonna támaszsúly.
Válasz bandigh #1960. hozzászólásáraÉs ez hány tonnás, és mennyi fér rá valójában?
Válasz szanberg #1952. hozzászólására1 centit jön lejjebb a rugó, más nem látszik rajta. Inkább a gumi ami kimozogja a buckákat.
Válasz mtz1221 #1958. hozzászólásáraA felrakás már nem lesz probléma...miután a nyíló oldalt elbasztuk...
Kellene a rajz, mert a gép meg a kezelője az alapján dolgozik.
Válasz csoppika #1955. hozzászólásáraNe komplikáld túl.A köröm meg a az ellen darabja is 1 mm legyen nagyobb a közepén mint a köracél amit fogni fog.Az ellen darabok meg kifelé kúpban menjenek + 1,5-2 centit hogy a becsukáskor segítsenek.Felhegeszteni meg úgy a legjobb mindent,ha egy hosszú köracéllal mindent odafogatsz egy síkba.
Válasz csoppika #1949. hozzászólásáraEz lenne jó.Csak csőtörőzésnél kellene néha,búzánál megvan oldva másképp.Ha kellenek képek pár hét múlva csinálhatok,ha haza kerülnek a pótok.
Szomszéd faluba ilyen 5 tengelyes pótot húzogatnak az osztràkék Fergàkkal. Ezekre mennyi mehet mondjuk búzából?
Válasz szanberg #1953. hozzászólásáraMéretezett rajzra várok mester
Az alsó zsanérról... Csak úgy tudják kivágni. A vezérlő cső pozíciója a lezárt zsanér köracéljához képest az fontos. A rajta levő köröm alakja is. No meg a felhegesztett ellen darabé is.
http://www.lvt.hu/kategoria/92/billeno-platohoz
Válasz VMisi #1940. hozzászólásáraMisi ez nem jó! Lecsapódó oldalfalat már nem szabad csinálni!
Majd fotózok ha lesz időm, vannak spéci de egyszerű megoldások.
Válasz bandigh #1951. hozzászólásáraAzt mondják flieglt nem szabad színig pakolni.
Válasz szanberg #1884. hozzászólásáraKészült egy jó aratós kép is legalább
Válasz csoppika #1949. hozzászólásáraBruttó 3600, az egyik helyen...
Válasz csoppika #1948. hozzászólásáraAmúgy ez kell neked...
Válasz mtz1221 #1944. hozzászólásáraEzzel mi a bajod?
Válasz csoppika #1946. hozzászólásáraAz öreg pulinkat még csakcsak megbírja...
Válasz mtz1221 #1944. hozzászólásáraNem vagyok biztos benne, hogy bírja...
Válasz mtz1221 #1944. hozzászólásáraFelénk kutyalánc néven fut...
Válasz csoppika #1942. hozzászólásáraMi néven van az a kallantyú ami az alsó képen látszik ?? Ilyen kell nekem is a középső láncoknak.Oldal zártszelvényét sliccben kivágni,láncra lapvasat hegeszteni,meg egy ilyen kallantyú ,és tök jó lesz.
Válasz bandigh #1938. hozzászólásáraA haver aki aratni fog, ma fejezte be a repcéjét(2.5nap). Előtte 3v5 nap a facéliát szedte. Elvileg holnap jön. Egy 4-6hektárral(repce) remélem beleférek. Péntek szombat eső. Talán hétfőn befejezi. Aztán búza valamikor. Mert van neki meg pár kisembernek durum is.
A repcére vasárnap járt le a 10 napom...
Válasz atisgyulai #1939. hozzászólásáraA fánál volt...mindegy.
Egy egyszerűbb megoldás. Telefon csessze meg.
Válasz csoppika #1933. hozzászólásáraFölülre minek az a kutyalánc?
Akarod még tovább magasítani?
Mert ha az marad a teteje, ott nem sok minden nyomja. Szerintem fölösleges.
Válasz csoppika #1936. hozzászólásáraItt már kimaradnál a búzából Ma leszedtem a tritikálét meg a zabot is
Válasz csoppika #1936. hozzászólásáraA ráhegesztett láncszemekre leszek kíváncsi, bírják-e?
Válasz Tomi81 #1935. hozzászólásáraa; Abból már csak 1 maradt...
b; Szerintem akkor lenne értelme, ha ott is össze lenne kötve...
De majd a 100q búza megmondja...
Elvileg a leengedett lemez megfogja a magasítót, hogy ne bukjon ki... Remélem is
Válasz csoppika #1930. hozzászólásáraJó lesz. Én még tennék két olyan laposvasat ami a második képen van arányosan elosztva.
Válasz csoppika #1933. hozzászólására
Válasz csoppika #1930. hozzászólására
Válasz csoppika #1929. hozzászólására[kep1][kep2]
Válasz csoppika #1929. hozzászólására[kep1][kep2]
Válasz csoppika #1929. hozzászólására
Válasz bandigh #1928. hozzászólásáraIdén jobboldaliak leszünk. A kötelet fixáltam(vagy a lánc) Büresztől szeretettel várom a zsanér rajzát
Válasz csoppika #1926. hozzászólásáraHa a csatot nyitod utoljàra akkor figyelj oda h ki hol áll, valakit szájon ne vàgjon a kötél
Válasz Büresz #1915. hozzászólásáraKéne a rajz, mert az ismerős nem csinált még ilyet
Válasz ..MZ/X.. #1925. hozzászólásáraA megtört drótkötelet, mikor kinyitod az oldalt...meg a csatot...
Válasz csoppika #1924. hozzászólásáraMit rántana át?
Patentívet nem tudja áthúzni, meg a java erő a kötélen és a racsnin vagy oldalcsaton van amivel feszíted a drótkötelet.
Válasz ..MZ/X.. #1923. hozzászólásáraHa nyomja a gabona kifele, nem tudja átrántani???
Válasz csoppika #1918. hozzászólásáraMegnyomja az oldal, megtörik a kötél és nem fog visszacsúszni mikor kinyitod. Mi 1/2"-os patentívet raktunk a 12-es kötélhez. Lépcsős fúrót vegyél, azzal gond nélkül fel lehet lökni a lyukat egy akkus fúróval is.
Ha nagyon passzos a csőben a kötél akkor téli állásnál bele tud rohadni aztán úgy kell kibányászni.
Válasz csoppika #1921. hozzászólásáraKeresek vmi vastag lancszemet "rádiusznak". Amúgy havernál van ilyen sodrony még. Közölte, miután megvettem 6e pízér a bótba
Válasz bandigh #1920. hozzászólására1:;16os fúróm van csak otthon. A cső külseje 16os.
2:;20as liknál már kifér a régi lánc is, de annyira amúgy se akartam szétfúrni a zártszelvényt
3:;havernál az állványos fúró alá nem tudtuk a BSS-t behajtogatni