Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ilyesmire gondoltam! Jó is lenne, de nem is olcsók, meg egyik 270 a másik 335km-re van.Kamion húzhatja a piros rendszámos pótot? Ha igen gondolom csak 25km/ó-val, de az nem is lenne gond.
repce miatt van felragasztva a nyíló oldalon szivacs csík, mivel ponyvásak illetve többnyire tető alatt állnak ezért nincs vele gond, mármint nem rohad be a szivacs
Válasz #619. hozzászólásra
egyszerűen kifizethetetlen árak vannak de ha eladni akarsz akkor meg nem akarnak adni érte csak vas árat . Én is szeretném idén am MBP-t egy 8 tnnás kocsira cserélni de túl nagy a külömbözet az árban
az újabb fajta mtzk 892.2 -1025.3 felbirja oldalra billenteni a kamionpótot ha van rajta vagy 22tonna és csak 1 munkahengeres?3 munkahengerest azt felemeli igaz ha lenyitjuk az oldalt már fele majnem lejön a kukoricának.
Igen a másiknál rendesen visszaenged, ezért gondolom hogy a traktoron lehet a gond. Ezen a traktoron olyan a pótkocsi fékszelep,legalábbis én úgy gondolom hogy a főfékhengerből jön egy kör és az rávan kötvel fékszelepre. A fékszelep tetején van egy fékmungahenger szerű valami ami egy tüskén keresztűl nyomja be a fékszelep tetejét és úgy engedi el a levegő. Ezt a fékmunkahengert lehet jobbra balra tekergetni, lehet ez valami álítási lehetőség!? Majd megpróbálom. Remélem összetudok hozni vmit...
Milyen pótkocsifékszelep van a traktoron? Van rajta egy mágnesszelep? Mert ha igen, akkor az lehet a gond. Rosszul van beállítva mikor kapcsoljon,lehet állandóan áram alatt van.
Nekem is ez volt a problémám,nem engedett fel a fék,úgy mint nálad. De beállítottam és azóta tökéletes.
Hali. Nemrég vettünk egy pótkocsit, még nem használtam majd kukorica hordásnál. Cak annyi hogy hazahuzattam, ráakasztottam a fendtre, rákötöttem a kétkörös légféket, világítást azt goo haza. Minden jól működött. Ma ráakasztottam a new hollandra amivel majd huzigálni akarom, de vmi gebasz van. Először is nem termeli a levegőt 5 bar-nál jobban, pedig 7,2-nél szokott lefújni. Szétkötöttem a féket, összekötöttem stb azt így nagynehezen feltermelte. Menetközbe fékezgettem vele, a fék fog mint a marha, azzal nincs gond. Csak sok idő mire visszaengednek a fékmunkahengerek. Szinte leblokkólja a traktort. Mi lehet a gond???
Értem, csak a legújabb pótok , trágyaszórók általábban rúgózottak ,sőt van mely légrúgós.A 40-50 km/ó sebesség végett van vagy nem tudom. könyebben borul terepen az biztos (rúgózott)tandemben jobban bírhatja.
Válasz #603. hozzászólásra
A tandem az a kamionok után rugózott , ha nem repesztel vele akkor minek a rugózott a trágyaszórónak a tengelyei is külön játszanak azt is jobb húzni ,mint az egytengelyest!
Válasz #596. hozzászólásra
Nagykőrösön van olcsó fuvaros! Kell a száma? Egy hónapja vettem onnan pótot nem dolgoznak drágán pláne ha van visz fuvar arról!
3294 hozzászólás
Válasz #643. hozzászólásra
állítólag már nem kell, megoldható pirosra,csak törzskönyved nem lesz
Válasz #642. hozzászólásra
Az első.
Válasz #641. hozzászólásra
keresel vagy eladsz
Régi, ráfutó fékes Robur pótkocsihoz valakinek papír.
Válasz #628. hozzászólásra
Ilyen pótkocsit is szerettem volna amit magamnak tudok saját ízlés szerint felújítani,olcsóbb és választék nem volt.
Válasz #638. hozzászólásra
MTZ helyett lenne gyorsabb taxi is! Azért gondoltam kamionra mivel MG vontató is húzhatja, de csak 25-el.Vagy 3tengelyes pótra feltenni.
Válasz #637. hozzászólásra
Ha a kamion piros rendszámos, akkor húzatja. Egyébként nem. Marad az MTZ, vagy a tréler.
Válasz #635. hozzászólásra
Ilyesmire gondoltam! Jó is lenne, de nem is olcsók, meg egyik 270 a másik 335km-re van.Kamion húzhatja a piros rendszámos pótot? Ha igen gondolom csak 25km/ó-val, de az nem is lenne gond.
Válasz #633. hozzászólásra
Üdv!
Meg tudod mondani, hogy mennyi az orgoványi HW ami fent a hirdetések között ?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2152794/10t-as-3-oldalra-billenos-potkocsi-elado.html
Van itt fent egy 10tonnás 3 oldalra billenős egészen egyben van, hátul csiga előkészítéssel...
Válasz #632. hozzászólásra
Nem kizárt!De igazából vmi 3oldalra billenős kellene, az sem lenne baj ha kisebb lenne.
Válasz #631. hozzászólásra
tervezel venni Orgoványról?
Válasz #630. hozzászólásra
Akkor precíz munkát végeznek... Köszi!
Válasz #629. hozzászólásra
repce miatt van felragasztva a nyíló oldalon szivacs csík, mivel ponyvásak illetve többnyire tető alatt állnak ezért nincs vele gond, mármint nem rohad be a szivacs
Válasz #628. hozzászólásra
Tiéid jók? Kell azokat szivacsolni vagy zár rendesen?
Válasz #625. hozzászólásra
horror ára van pótkocsiknak, erre még kell pár 100ast költeni mire normális rendszámos kocsi lesz...
Válasz #626. hozzászólásra
Nem sikerült felraknom,de a hirdetés még fent van 12 01-ei és kisúji
Válasz #625. hozzászólásra
kép
Válasz #624. hozzászólásra
Én pont ma vettem egyet,fájt de kukorica árához számoltam az árát.Tehát 15 tonna kuki árán vettem,erősen felújitandó.
el el szabadultak vagy a pénz nem ér semmit!!
a nagy HW-k tényleg drágák bár ha az új árát nézzük akkor mégsem?
Válasz #622. hozzászólásra
most egy rozzant papíros MBP 600 körül megy
Válasz #621. hozzászólásra
nagy KBP-t vettük 8,5 éve műszakival jó állapotban 600-ért
Válasz #620. hozzászólásra
Az első kocsim 99-be 620ér vettem fúlra felújítva, ahhoz viszonyítva...
Válasz #619. hozzászólásra
egyszerűen kifizethetetlen árak vannak de ha eladni akarsz akkor meg nem akarnak adni érte csak vas árat . Én is szeretném idén am MBP-t egy 8 tnnás kocsira cserélni de túl nagy a külömbözet az árban
Válasz #617. hozzászólásra
Ez tetszene de a világ végén van, meg nem is olcsó.Nagyon elszaladtak az árak.
igaz nemHBP de hirdetik egy ideje
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2152794/10t-as-3-oldalra-billenos-potkocsi-elado.html
http://aprod.hu/hirdetes/hbp-7-potkocsi-IDtcB8.html
HBP 7 tonnás 3 oldalra billenő pótkocsit használ-e valaki?Érdeklődnék hogy jónak mondható kocsi-e.Esetleg eladót valaki nem tud?
Válasz #614. hozzászólásra
Sztem fel,csak az olaj mennyiségtöl függ mert a nagy munkahengerbe több olaj kell mint amivel az mtz piper rendelkezik.
az újabb fajta mtzk 892.2 -1025.3 felbirja oldalra billenteni a kamionpótot ha van rajta vagy 22tonna és csak 1 munkahengeres?3 munkahengerest azt felemeli igaz ha lenyitjuk az oldalt már fele majnem lejön a kukoricának.
Válasz #612. hozzászólásra
nekünk van egy tolórudas lengyel pótunk. 4,5 tonnás.
kicsit ki van már kopva mindene, de még gurul.
a kopásai miatt nagyon nehéz vele tolatni...
Üdv, irányítókaros pótkocsikról mit lehet tudni, használ valaki ilyet? lehet vele boldogulni, vagy kezdeni valamit?
Igen a másiknál rendesen visszaenged, ezért gondolom hogy a traktoron lehet a gond. Ezen a traktoron olyan a pótkocsi fékszelep,legalábbis én úgy gondolom hogy a főfékhengerből jön egy kör és az rávan kötvel fékszelepre. A fékszelep tetején van egy fékmungahenger szerű valami ami egy tüskén keresztűl nyomja be a fékszelep tetejét és úgy engedi el a levegő. Ezt a fékmunkahengert lehet jobbra balra tekergetni, lehet ez valami álítási lehetőség!? Majd megpróbálom. Remélem összetudok hozni vmit...
Válasz #607. hozzászólásra
Milyen pótkocsifékszelep van a traktoron? Van rajta egy mágnesszelep? Mert ha igen, akkor az lehet a gond. Rosszul van beállítva mikor kapcsoljon,lehet állandóan áram alatt van.
Nekem is ez volt a problémám,nem engedett fel a fék,úgy mint nálad. De beállítottam és azóta tökéletes.
Válasz #607. hozzászólásra
De a másiknál rendesen visszaengedi?? Mert ha igen akkor lehet kevés a levegő
Hali. Nemrég vettünk egy pótkocsit, még nem használtam majd kukorica hordásnál. Cak annyi hogy hazahuzattam, ráakasztottam a fendtre, rákötöttem a kétkörös légféket, világítást azt goo haza. Minden jól működött. Ma ráakasztottam a new hollandra amivel majd huzigálni akarom, de vmi gebasz van. Először is nem termeli a levegőt 5 bar-nál jobban, pedig 7,2-nél szokott lefújni. Szétkötöttem a féket, összekötöttem stb azt így nagynehezen feltermelte. Menetközbe fékezgettem vele, a fék fog mint a marha, azzal nincs gond. Csak sok idő mire visszaengednek a fékmunkahengerek. Szinte leblokkólja a traktort. Mi lehet a gond???
Válasz #605. hozzászólásra
A rugózott tandem az biztos, a légrugós aszfaltra való.
Válasz #604. hozzászólásra
Értem, csak a legújabb pótok , trágyaszórók általábban rúgózottak ,sőt van mely légrúgós.A 40-50 km/ó sebesség végett van vagy nem tudom. könyebben borul terepen az biztos (rúgózott)tandemben jobban bírhatja.
Válasz #603. hozzászólásra
A tandem az a kamionok után rugózott , ha nem repesztel vele akkor minek a rugózott a trágyaszórónak a tengelyei is külön játszanak azt is jobb húzni ,mint az egytengelyest!
egytengelyes v. tandem potkocsinál mikor előnyösebb ha rúgózott a tengely? véleményt köszönetel.
Válasz #601. hozzászólásra
Nincs papir...
Válasz #597. hozzászólásra
papirja van?
Válasz #598. hozzászólásra
06704595840
Nagykőrösön van olcsó fuvaros! Kell a száma? Egy hónapja vettem onnan pótot nem dolgoznak drágán pláne ha van visz fuvar arról!
Válasz #597. hozzászólásra
Köszi!
az nekem kissé messze van a fuvar is annyiba lenne, mint a pót :)
Jászladány...
Honnan lehet elhozni?
IFA HK5 pótkocsi elvihetö 80Ft/kg