Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #299. hozzászólásra
Ez is egy hitvallás amit írtál csak egy kicsit furcsa.
Többek között ezért is hiteltelen a Magyar Rendőrség, ha még nevezhető annak.
" Ha tudtok egy nagyon fasza munkahelyet ahol nem kell dolgozni hidd el már ott is hagynám nem olyan szuper ezt csinálni. Engem is baszogatnak fentről akkor nekem is baszogatni kell kint!"
Azt a sok nyafka léhűtőt,meg mindet lezavarnám oda,vagy bármelyik földre kapálni,palántázni,de a libatömés volna nekik az igazi.Megnézném,hogy hogyan élnek meg úgy.Attól függetlenül én is sajnálom az állatokat,de van jobb?
Az ilyet nagyon útálom,amikor nekünk parasztoknak a sok nylonagyú irodista hozza a jogszabályokat,előírásokat.Azok,akiknek a műanyag irodájukban a műanyag Ficus Benjamina is műanyag ,,földbe"van ültetve.
Üdv, újonann vettem 4.4 netto volt az ára a kertészeti géptámogatásra de annak még nincs eredménye! KEDVES PALDOOÉS, GÉZA nem unjátok még ezt a rendőrözést tudom nem kell komolyan venni írtátok már, de én se szidlak itt minden hozzászólásnál pedig megtehetném! Ha tudtok egy nagyon fasza munkahelyet ahol nem kell dolgozni hidd el már ott is hagynám nem olyan szuper ezt csinálni. Engem is baszogatnak fentről akkor nekem is baszogatni kell kint!
Én nem szóltam semmi rosszat.
Általánosítani meg pláne.
Vannak ilyenek is meg olyanok is.
Na de azért a könnyű lóvét sokuk nem veti meg, az tény. 1 húron pendül jópár belőlük a pengetőkkel.
Jártam egy másik fórumra ,ahol egy elmebeteg elmondott mindennek,mert az egyik fórumozónak segítségül feltettem egy linket.Erről az állatja arra következtetett,hogy én földdel kereskedem.Ezért szidott vagy két hétig,de ahhoz már nem volt elég vér a pucájában,hogy amikor Pesten járok,vagy bárhol leüljünk egy sör mellé eloszlatni a rögeszméjét.
de csak azért, hogy rend legyen!
különben nem lehet általánisítani, ő legalább dolgozik is a munka mellett rendesen
nálunk a rendörök a legnagyobb narkódailerek, legalábbis ezt hallottam
néhány hónapja két erdélyi srácot, akik szorgalmasan legálisan vannak itt szarrá vertek a bérelt lakásuk elött
felháborító
Idióták!Már folyik a könnyem a röhögéstől!!
Ne legyünk már trógerek,de szerintem is a pisztolyért(vagy ki tudja miért)nyúl a Cimbora.
Látnátok csak engem,akkor mekkorát röhögnétek.Még szerncse,hogy nem tudom(új fórumozóként),hogy hogyan kell fényképet feltenni.De nem is akarok.
Bár aranyat tudnék termelni, hát az az igazság hogy én csak libát nevelek 3 sátorban és arra vettem de mellék állásban maszekolok. Erre felénk NAGYON sok a fóliás szám szerint nem tudom de sok és azoknak csinálom az ásógépezést, trágyaszórást rotálást és amit lehet csinálni evvel a kis trakival. De nem most kezdtem a maszekot előtte volt még 2 japán trakim csak annyi lett már a munka hogy avval a kis trakikkal már nem győzöm és fejlesztenem kellet! De meg maradt a 2 japcsi traki is!
Aranyat termelsz a fóliában,hogy ilyen gépre telik belőle?:o)Mennyi fóliába vettél ilyet?
Egyébként ezért írtam az önsúlyt.Én is így voltam az LTZ -vel pedig annak 36 mázsa volt a súlya.Vitte a hármas ekét 35 centi mélyen is ,de keze-lába kapart sokszor.Az országúton a már lecserélt 80-as adagolóval 46-ot ment.Majd kiestem belőle.:o)
Középkőtőtt, egyébként csővázas eke, melynek a 3. fejét levettük és a lemezeket kislajtára cseréltük.Egyébként az UE-28.as Dutra gyári ekéje volt 3 fejjel.
Milyen márkájú?
Egyébként ugyanígy van a Ji**a és a T 25-nél is.Amíg egy 50 lovas MTZ-vel 3x35-ös ekével is szántanak(többek között a súlya miatt is),addig az az a traktor csak 2x25-öst visz.Gondolom szegénynek keze lába mozogna,ha egy nagy ekét tennének utána.De hát kinek mire kell.Fóliába 50-es mtz-vel nem lehet menni.:O)
Mondjuk ez a Ji**a traktor oda sem való,mert a nagy kéménye beleakad mindenbe.
Ja,ja, fasza kis traki 50 lovas azért kérdeztem mert én ehez a trakihoz 2x25-ös ekét akarok használni de szerintem ez is pont elég mifelénk. Itt eléggé kötött a talaj. Ezért kérdeztem a 25 lovas 2x30-as ekét milyen talajon hasznájátok.
Ha tőlem kérdezted,akkor középkötöttben és homokosban szántott vele az ismerősöm 3x25-ös ekével,de előtte kettest használtak.Sok függ attól is,hogy a művelőeszköz-esetünkben eke-milyen gyártmányú,de a réselt is sokkal kevesebb vonóerőt igényel.Azt hiszem ő Bagodi ekét vett.
674 hozzászólás
Válasz #323. hozzászólásra
Lehet, az voltam!
Válasz #321. hozzászólásra
Nem azt akarta határőr?
Válasz #320. hozzászólásra
Most szabadnap és pihenés képpem töröm a kukoricát a kertben.
Válasz #316. hozzászólásra
Na még egyszer mert nem tiszta!!
Válasz #319. hozzászólásra
Most szabadnap,vagy az útszélén laptop?
Válasz #317. hozzászólásra
Most már csak azért is azt figyelem!
Válasz #315. hozzászólásra
Hát szerintem 20-30 km!
Válasz #315. hozzászólásra
egy piros Land Roverrel járok,szerintem egész békés megyében nincs ilyen másik.Ha látod tudod ki van vele.De lehetőleg ne állits meg.
Válasz #313. hozzászólásra
h..ö
Válasz #314. hozzászólásra
Hány km.?
Válasz #313. hozzászólásra
Hát az nincs messze!
Válasz #312. hozzászólásra
Békéssámson.
Válasz #310. hozzászólásra
Te Merre laksz?
Válasz #310. hozzászólásra
:-))))))))))))) Hát meg kell próbálni!
Válasz #308. hozzászólásra
Én is majd közúti ellenörzéskor megkérdezem,misike vagy,Ha igen akkor tudod fórumos kolega.
Válasz #303. hozzászólásra
Hát mi csak neveljük a libát 8-10 hétig itt még nem nagyon érezhető a hatás de ha nem kell már a nevelt liba akkor már itt is szar lesz a helyzet!
Válasz #306. hozzászólásra
Elégedj meg avval hogy Békés Megye alsó része!
Válasz #305. hozzászólásra
EZ semmiféle hitvallás, én mindig azt modtam ha valkinek csípi a szemét nyugodtan be lehet állni és csinálni, próbálja ki!!!!!!!!!!!
merre szolgálsz legalább a fórumozóknak egy kis protekció.
Ez is egy hitvallás amit írtál csak egy kicsit furcsa.
Többek között ezért is hiteltelen a Magyar Rendőrség, ha még nevezhető annak.
" Ha tudtok egy nagyon fasza munkahelyet ahol nem kell dolgozni hidd el már ott is hagynám nem olyan szuper ezt csinálni. Engem is baszogatnak fentről akkor nekem is baszogatni kell kint!"
Azt a sok nyafka léhűtőt,meg mindet lezavarnám oda,vagy bármelyik földre kapálni,palántázni,de a libatömés volna nekik az igazi.Megnézném,hogy hogyan élnek meg úgy.Attól függetlenül én is sajnálom az állatokat,de van jobb?
Az ilyet nagyon útálom,amikor nekünk parasztoknak a sok nylonagyú irodista hozza a jogszabályokat,előírásokat.Azok,akiknek a műanyag irodájukban a műanyag Ficus Benjamina is műanyag ,,földbe"van ültetve.
Válasz #302. hozzászólásra
rendben, akkor mi is békén hagyunk, hiszen te is paraszt vagy
hallom a libamájjal gondok vannak
Válasz #301. hozzászólásra
Hát nem szoktam a traktorosokat baszogatni!!
remélem a parasztokat azért békén hagyod
Válasz #289. hozzászólásra
Ja, igen Békés megyei vagyok!
Üdv, újonann vettem 4.4 netto volt az ára a kertészeti géptámogatásra de annak még nincs eredménye! KEDVES PALDOOÉS, GÉZA nem unjátok még ezt a rendőrözést tudom nem kell komolyan venni írtátok már, de én se szidlak itt minden hozzászólásnál pedig megtehetném! Ha tudtok egy nagyon fasza munkahelyet ahol nem kell dolgozni hidd el már ott is hagynám nem olyan szuper ezt csinálni. Engem is baszogatnak fentről akkor nekem is baszogatni kell kint!
Válasz #296. hozzászólásra
Ne törődj sehova ..........kém! :-)))))))
Válasz #295. hozzászólásra
Én nem szóltam semmi rosszat.
Általánosítani meg pláne.
Vannak ilyenek is meg olyanok is.
Na de azért a könnyű lóvét sokuk nem veti meg, az tény. 1 húron pendül jópár belőlük a pengetőkkel.
Jártam egy másik fórumra ,ahol egy elmebeteg elmondott mindennek,mert az egyik fórumozónak segítségül feltettem egy linket.Erről az állatja arra következtetett,hogy én földdel kereskedem.Ezért szidott vagy két hétig,de ahhoz már nem volt elég vér a pucájában,hogy amikor Pesten járok,vagy bárhol leüljünk egy sör mellé eloszlatni a rögeszméjét.
Válasz #292. hozzászólásra
de csak azért, hogy rend legyen!
különben nem lehet általánisítani, ő legalább dolgozik is a munka mellett rendesen
nálunk a rendörök a legnagyobb narkódailerek, legalábbis ezt hallottam
néhány hónapja két erdélyi srácot, akik szorgalmasan legálisan vannak itt szarrá vertek a bérelt lakásuk elött
felháborító
Válasz #293. hozzászólásra
Megtanítunk ám, ha annyira felakarnád nyomni a képedet.:-)))))
Itt ez a szöveg dívik.
Aki komolyan veszi az az Ő baja.
Mi nem vesszük komolyan.
Idióták!Már folyik a könnyem a röhögéstől!!
Ne legyünk már trógerek,de szerintem is a pisztolyért(vagy ki tudja miért)nyúl a Cimbora.
Látnátok csak engem,akkor mekkorát röhögnétek.Még szerncse,hogy nem tudom(új fórumozóként),hogy hogyan kell fényképet feltenni.De nem is akarok.
Válasz #291. hozzászólásra
Nem szabad nevetnem!
Így is lelőne mint a kóborkutyát!
Válasz #290. hozzászólásra
ránézésre tiszta rendör! :-))))))
Katt. a nevére aztán meg a képre!
Na de mennyi volt és újonnan vetted?Olyan kicsi ez a kép,alig lehet látni.Te Békésben vagy?
Válasz #287. hozzászólásra
Bár aranyat tudnék termelni, hát az az igazság hogy én csak libát nevelek 3 sátorban és arra vettem de mellék állásban maszekolok. Erre felénk NAGYON sok a fóliás szám szerint nem tudom de sok és azoknak csinálom az ásógépezést, trágyaszórást rotálást és amit lehet csinálni evvel a kis trakival. De nem most kezdtem a maszekot előtte volt még 2 japán trakim csak annyi lett már a munka hogy avval a kis trakikkal már nem győzöm és fejlesztenem kellet! De meg maradt a 2 japcsi traki is!
Aranyat termelsz a fóliában,hogy ilyen gépre telik belőle?:o)Mennyi fóliába vettél ilyet?
Egyébként ezért írtam az önsúlyt.Én is így voltam az LTZ -vel pedig annak 36 mázsa volt a súlya.Vitte a hármas ekét 35 centi mélyen is ,de keze-lába kapart sokszor.Az országúton a már lecserélt 80-as adagolóval 46-ot ment.Majd kiestem belőle.:o)
Válasz #276. hozzászólásra
Középkőtőtt, egyébként csővázas eke, melynek a 3. fejét levettük és a lemezeket kislajtára cseréltük.Egyébként az UE-28.as Dutra gyári ekéje volt 3 fejjel.
Válasz #281. hozzászólásra
Ahogy irtad evvel csak fólibán dolgozok mtz-vel nehéz volna.Egy a baja hogy csak 1.5 tonnás.
ja.ja Deutz-Fahr Agrokid 55
Az egy Deutz-Fahr Agrokid 55-ös
Helló!
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek.Talán még egy másik topicban leszek elérhető. Köszönök mindenhozzászólást.
Milyen márkájú?
Egyébként ugyanígy van a Ji**a és a T 25-nél is.Amíg egy 50 lovas MTZ-vel 3x35-ös ekével is szántanak(többek között a súlya miatt is),addig az az a traktor csak 2x25-öst visz.Gondolom szegénynek keze lába mozogna,ha egy nagy ekét tennének utána.De hát kinek mire kell.Fóliába 50-es mtz-vel nem lehet menni.:O)
Mondjuk ez a Ji**a traktor oda sem való,mert a nagy kéménye beleakad mindenbe.
Moderálta: .Man (739) 2014-07-29 16:01:14
Bagodi 2x25-ös az én ekém is!
Válasz #278. hozzászólásra
Ja,ja, fasza kis traki 50 lovas azért kérdeztem mert én ehez a trakihoz 2x25-ös ekét akarok használni de szerintem ez is pont elég mifelénk. Itt eléggé kötött a talaj. Ezért kérdeztem a 25 lovas 2x30-as ekét milyen talajon hasznájátok.
Ja!Milyen az a szép zöld traktor?
Ha tőlem kérdezted,akkor középkötöttben és homokosban szántott vele az ismerősöm 3x25-ös ekével,de előtte kettest használtak.Sok függ attól is,hogy a művelőeszköz-esetünkben eke-milyen gyártmányú,de a réselt is sokkal kevesebb vonóerőt igényel.Azt hiszem ő Bagodi ekét vett.
Válasz #264. hozzászólásra
Üdv, miyen a talaj felétek hogy viszi a 2x30-as ekét a 25 lovas traki?
:o)Ez a hozzászólás jól sikerült.:o)