Hirdetés
Fórum
- Szőlő felvásárlási árak új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Claas Lexion vélemények új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ 1221 traktor új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Robotkormány új
- Hidraulika, hidromotor új
- Búza termény felvásárlási árak új
238 hozzászólás
Válasz #37. hozzászólásra
Azért, mert hátha kell majd csiga tempózni vlm.kor, jól jöhet az...
Sokan vunk. akik szeretik ha van benne elég sebesség.
Nemigen hiszem, h. túl sok mászósat adott el az IKR...
Hát egy kis kertészeti dolgot csinálna na meg mezőgazdaság.Kombinátorozás,vegyszerezés, műtrágyaszórás ilyesmik a könnyebb munkák.
Ha azt számolom hogy 1 éves a TM és most van benne 700 üzemóra akkor kb sztem ketté oszlana az üzemóra kétfelé:)
Lassú sebességeket nem nagyon haszálnunk , de mért kérded? az is beszarik nála sűrűn? :O
Válasz #35. hozzászólásra
Na és miket csinálna?
Gondolom tingli-tangli tesze-tosza munkákat.
Ott a TM, az izzad a keményebbekkel gond. .
Ha meg csak 2-3-400 órákat évente az 0.
Annyiknál valósz., h. örökös lesz nálatok.
Ezeknél a váltó szokott xarakodni, de állítólag csak utána kalibrálnak osztén már jó is...
Meg vlm. érzékelők a TSA-kon szoktak bexarni...
Meg még ez az...
Lassú sebességeket nem használtok?
Hát lehet igazad van én nem tudom csak a gépértékesítő jött ezzel hogy "az van benne alapból"
És hogy egyel komolyan váltó a Intellishiftes rendszer
Nekem igazából mind1 lenne csak szinkron legyen a váltója :) és persze minél olcsóbb annál jobb
Válasz #33. hozzászólásra
A levegőért még asszem nem kell.
Én meg úgy tom, h. a synchro 12/12 esetleg a 24/24 a totál alap.
Aztán a dual 24/24 (48/48).
És csak utána a electro 16/16 ( 32/32).
A 6010 esetében.
Van nekik az udvaron electros eladó ...-ig aztán rámondják, h. ALAPBÓL ADJUK.
De ha neked nem kéne az E.-s akkor a dualos olcsóbb lehet kb. 1500 eu-val...
Na jól mondtam pedig csak most néztem meg a leírásában :) Aktív elektro commandal adják ami a "fapados" verzió akkor úgy irom Paldoo :)
Amugy manapság miért nem kell fizetni :)
Válasz #31. hozzászólásra
Alapból?
A-aaa!
Megfizeted azt ne félj semmit. :-))))
Nem az az alap...
Ennek a T6010Deltanak alapból asszem elektrocommand váltóval adják és az csoporton belül full powershift
Válasz #28. hozzászólásra
Persze, csak ennyi pénzért ne "meg lehet szokni" kategória legyen. Egyébként én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a Case és az Nh ugyanaz, csak az ár-érték aránya a Case-nek jobb. Szerintem.
A váltója a Case-nek olyan, hogy egy gomb megnyomása után asszem 8-at tud automatában váltani
Válasz #28. hozzászólásra
Na megnyomom a témádat!
Akkor Te Electro-son gondolkozol?
A NH 6010Deltaba csoporton belül fullpower váltó van a Case IH-ba MX be nem tudom milyen váltó van pedig azt is vezettem de nem emlékszem már rá.
A bowdenes hidraulikáról meg csak annyit hogy egyáltalán nem nehéz mivel a TM120asom is full mechanikus és ugyanilyen a hidraulikája nem azt mondom hogy nem lehetne jobb de meglehet szokni :)
Válasz #23. hozzászólásra
és alul olvastad az opciókat?
beszarok! a klima opció
Ezen az árfolyamon már nem egyszerü gépet venni,a tejmeg a hus felv. ára nem növekedett.31 re csökkent kukorica ára okt.-re valamivel már megint szórakoznak itt.Aratásra mindig beerősödik a forint,nehogy jóljárjunk,inkább akkor vegyetek trakit.
Válasz #19. hozzászólásra
Steyr az se rossz.
Steyr 4095 Kompakt
4 henger, turbó, 97 LE, Sebességváltó: 32+16 (Power shutte) 40Km/h, hengerenként 2 db kiadószelep, Hidraulika szivattyú teljesítménye 62 L/min, Olajh?t?, Automata vonófej, Olajhütö, Elektronikus vonóerö szabályzás, Gumizás: Elsö: 380/70 R 20, Hátsó: 540/70 R 30
Ár: 36.370 EUR =
http://www.bihar-express.hu/content.php?c=a
"Case IH JXU 95 vagy NHT5050 vagy pedig ez a 6010Delta"
e három közül..
6010-el jársz a legjobban a három közül
Válasz #19. hozzászólásra
Én is a Case IH-t venném. A motorja ugyanaz, mint az Nh 6010 deltáé, de azért a plussz pénzért több mindent kapsz a Case-be, mint amennyivel többet fizetsz. Nézd meg csak a váltója mennyivel másabb, nem beszélve arról, hogy az Nh-ban a hátsó 3 pontot olyan gobbal kapcsolod, ahol az ujjad versenyzik egy bovden erejével, a case-ben pedig elektromos a kapcsolo, de nagyon sok egyéb apróság van, ami nekem egyértelművé tenné a választást
Paldoo és akkor ez most mit takar hogy jó a NH vagy nem jó :)
A maxxum x-line-al csak annyi bajom van hogy annak már télleg elvan az ára szállva szoval az olyan 12,5milliónál van ha jól emlékszem és mondjuk 80% NH lesz azért mert telefonált nem rég a Case es srác hogy valószínű emel a gyár árat akkor hagyom őket had maradjon traktoruk :)
Válasz #16. hozzászólásra
Az a helyzet , h. itt az nh-t lemondja a sokaság mindig...
Őket elkapja a zsibbadás ha meglátják leírva, h. NH!
Aztán megjelenik itt -ott 1-2 TULAJ is , azok annyira nem mocskolják ált. ...
Ha csak ezek a nyerők nálad, márpedig idáig csak ezeket feszegetted, én aszondom 6000.
Az már más tészta az előzőekhöz képest pár dologban...
Most lehetne nyomni itt a fórumos sablondumát ,h. nézz meg mást is...
Te tudod...
Válasz #16. hozzászólásra
és ha vennél egy maxxum x line 100-t ????
Még nem vettem csak most nálam 3 traktor közül kéne választani a legjobbat vagy Case IH JXU 95 vagy NHT5050 vagy pedig ez a 6010Delta mondjuk ez a 6010 Delta meg a T5050 között 8000 euro van csak én úgy tervezem (mert utána jó pár évig nem lesz lehetőségem traktorcserére) hogy a legjobbat szeretném megvenni ha picivel drágább is csak ezért nyitottam ezt a topikot hogy megtudjam milyen traki az NH6010Delta bár a másik kettő is érdekelne ha van róla véleménye valakinek :)
Válasz #14. hozzászólásra
6010-es Nh-t vettél?
Jólaci Csongrád megye
Válasz #6. hozzászólásra
A TM-190-es szerintem marha erős, jó gép, vkinek volt errefele, az 5-ös ekét vitte rendesen letéve kötött réti talajon is. De hogy mennyit is bír ki egy gép, mármint élettartamban az csak évek múlva derül ki, arra meg lecserélik a szériát mint a TM-et is, v. jobb esetben továbbfejlesztik.
Válasz #11. hozzászólásra
Az alföldön merre vagy?
Hát én az Alföldön vagyok és remélem nem lesz baj a váltójával a nyuszinak :) bár én azért cserélgetni fogom az olajat benne nem szervizessel hanem magam igyis az utolsó kötelező szervíz 600üó majd 100 ezer volt :) azért az már köfa
Joseka én nem tudom hogy micsináltak azzal a traktorral és nem is mondom hogy rossz traktor a landini csak én ennyit hallotam róla akié volt a traki ő mondta :)
Válasz #8. hozzászólásra
Az nem a traktor hibája, ha valaki hülye hozzá
Válasz #7. hozzászólásra
az uj landinikbe is nh motor van,a 165 ösöknek felénk is többnek volt váltógondja.a szervizesek szerint a legtöbb gond az nh kal az alföldön meg a nagycégeknél van mert nem cserélik az olajat stb.
Amúgy még egy véleményt hozzáírva olvastam itt a fórumon egy másik New Hollandos Témát és ott nagyon szarták a Landinisek a NH-t. Én nem fogom szarni a landinit mer nem vagyok olyan :) de erre felénk volt egy Ghibli és garancián belül szétment a váltója de úgy hogy elgörbült a tengely a fogakat szétdarálta szóval elég kellemetlen volt, és nem mindent cseréltek garanciába :) ez a másik poén volt benne na csak ennyit akartam hozzáfűzni
Hát igen jó kis széria az igaz hogy a TM190est én is néztem interneten hogy nagyon adogatják elfele feltűnően sok darabot :O EZ a 120as ami nekem van pedig a 120-as zetorral hasonlították össze és ég és föld a két gép , súlyra is, teljesítményre is meg hát csak kényelmesebbek ezek a mai nyugati traktorok.
szerintem nem voltak ezek a tm ek rossz vásárok 250 eurónál meg azokért az árakért,meg volt rá géptámogatás is.Nagyságukhoz képest terhelhető gépek, nekem rábás t150 gépeit huzza.Többet ez se tud de nem kell szerelni meg kényelmes ,plusz háromszor annyira kihasználható.Viszont a tm 190 ről jót még énse hallottam.
Nekem meg egy TM120asom van de a 7000es szériáról nem tudok mit mondani ülni már ültem benne elég fasza :) de technikailag semmit nem tudok róla. A 6000-es szériáról se sokat de hátha van valakinek ilyen traktora és tud mondani valamit jót róla :)
Válasz #2. hozzászólásra
Olyanok mint a többi NH. Az IKR-es szervizesektől hallottam hogy most minden 7000-ben(ill. adott alvázszámtól) kicserélik az első hajtás kapcsolóját mert rossz szériák voltak és egy idő után lefogaznak.
én nem ismerem a t 6000 szériát de a t 7000 ről ha valakinek esetleg lenne tapasztalata az engem is érdekelne főleg a 2 nagyobbikkal.2 éve vettem tm 155 öt én meg vagyok elégedve az nh val.Akkor jöttek be a 7000 esek de nem mertem venni mert akkor az még igen új volt.Miket hallottatok ezekről?
Sziasztok most szeretnék a közeljövőbe egy ilyen traktort venni és véleményeket szeretnék erről a traktorról akinek ilyen van, vagy esetleg halott róla jót, rosszat ossza meg velem :)