Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz horvath.agro #6385. hozzászólásáraez így rendben van, gyári gépből, gyári gép lett, de mégsem azt használod, amit először megvettél, hanem egy másik traktort
de szerintem ezt a témát már nem kell tovább bogozni, ezt mindenki meglépi, aki nem hülye és szüksége van a plusz erőre, ha a garancia nem veszik miatta
Válasz horvath.agro #6385. hozzászólásáravolt egy évjárat,amikor a ih(a maxxum biztos)ugy jött ki,hogy nem is volt rajta szám a motorház oldalán:ennyi volt ráirva:case ih maxxum
Válasz Gandhy #6384. hozzászólásáraez nem belenyúlás, csupán a matricában tér el a két gép, és hülye lettem volna kihagyni 1000 euró befektetés mellett 5 millió forintot spórolni, ugyanis a 6170 és a 6215 között ennyi volt a difi.
Válasz horvath.agro #6383. hozzászólásáraMrPoke arra gondolhatott, hogy bár ne m te végezted el, de te kérted az upgrade-t így ha közvetve is, de te nyúltál bele a gépbe
Válasz horvath.agro #6378. hozzászólásáraAzért volt az első, hogy motorvezérlő progit cseréltél a trakiban...... Hát éljen.. :D
Mondom én mindig. Aki ért a trakihoz az vegyen használtat, vagy MTZ-t. Aki nem, az fizesse meg a drága új trakit.
Válasz horvath.agro #6373. hozzászólásáraElőtöltést is fülre állítunk mindíg. Még egy 6 hengeres motornál is meg lehet hallani mindenféle adagoló rendszeri problémát.
Régi nyugatiakat meg addig kell húzni, míg max terhelésen még ne kezdjen el füstölni. Persze onnastól jól meg kell gondolni a súlyozását, és a megfelelő sebesség fokozatot a trakinál.
Válasz Gandhy #6370. hozzászólásáraIszol rendesen?
Aki szeret csöcsörészni, lehet tehenész, ha meg traktorba ül a bal lábához a kalapács a szabályzó, hogy ne tegye sztenderre a kuplungot.
Válasz dnsv #6363. hozzászólásáraNem LDA-n állítottam, hanem a csavaron LDA-át asse tudom hun keressem, pedig űtűnk fölötte pár napot oszt nem is vótunk kevesen, de mind hülye vót hozzá, sőt egyik hülyébb , vagy az a másik vót. Mit tudom má, de egyik hülyébb vót mint a másik!!
Válasz Gabi 07 #6361. hozzászólásáraJa akkor csak az LDA-n állítottál?
Na ha majd egyszer adagoló padra kerül és be lesz állítva egyformára a 6 henger még egy fokozat fel Gyárilag az enyém összbe annyit se adott, mint a 892-es és mégis ment.
Igaz a mienk 1523 mennyiségeire lett állítva, de 4/2-vel sem gond húzni a rövidtárcsát. És az ez se füstöl csak ha már nagyon nagyon nagy baj van.
Válasz kis Zombi #6360. hozzászólásáraÓ nálam mennyi, hogy dolgozok vele Alig jut időm játszani.
Múltkor is este jutott eszembe, hogy még nem is csináltam semmit a földdel Azóta már lehúztam a kukorica tarlókat.
A többit jövőhéten csinálom, LD kapa akkor lesz fenn, ha nagyon tavaszra maradok (március) azért nem szólltam eddig neked.
Válasz dnsv #6352. hozzászólásáraNem! Garancia lajárta után grúberezésnél állítottam rajta, először egy felet tekertem, megtáltosodott azonnal, tekertem még egy felet, de ott már nem változott, így azt a felet visszaállítottam. A grúbert rögtön 2 fokozattal vitte gyorsabban, füst nélkül. Szám fülig, hajam meg a szemembe lógott, úgy örültem. Azóta van erő, lendület, meg ami ide illik!
Válasz fexco #6349. hozzászólásáraAz biztos hogy nem, ki se tudom számolni már hány hektár föld ára lenne!
Még a hideg is kirázott a meleg szobába, szégyeld el magad!!! Most és mindörökké, hogy eszedbe jutott!
Válasz Gandhy #6348. hozzászólásáraFront hidró mi, most komoly, döngölj a földbe már te is. Nekem meg a sz@ros orsúly!
Mindjárt visszasírom horvát agrot
Válasz Gandhy #6341. hozzászólásáraMegfordult a trend, nekem amit feltettem szántós videót, arra a 4 vasú MS vogel noot ekére 92-125 lóig ír a használati utasítás hozzávaló erőgépet. Mondom ezek viccelnek, vagy nem bíznak a portékába. Persze csak a seggüket védik mert akkora traktor 1000 év alatt sem szaggatná szét!
Válasz Gabi 07 #6343. hozzászólásáramond a faterodnak vegyen egyet....
lehet aztmondaná:
-áááá fiam,dehogy veszek....nemkockáztatunk,gyári rtk-s traktort veszünk!!!már alig vártam mikor kéred!!!-mondta az öreg...
-ááá fater neeem,azt már nem!!!!
Válasz t.romsics #6342. hozzászólásáraA lényeg maradt ki, a 1221- esnek szerintem is elég a 2,2- es. A hengerrel a lezárás végett nem spórolnék. Fontosabb, hogy legyen hátul elég súly, mint amilyen a szélesség.
Válasz dnsv #6331. hozzászólásáraKomoly nehéz agyag talajaitok vannak akkor.
Gratula a robotkormányhoz, mostmár lehet facebook-ozni munka közben.
Én meg cibálhatom a kereket napestig. Így jár aki skót, ez már az én bajom.
Azért majd beszámolhatnál a tapasztalatokról!
Ha sorművelésben vitézkedik, beruházok egybe, ha megbírunk alkudni (ne rajtam akarjon már meggazdagodni) Különben nuku facebuk, nem mintha lenne.
Válasz Gabi 07 #6336. hozzászólásáraa kereskedő még csak, csak, na de a gyártók, az a tapasztalatom, hogy amire megadják a gépigény lóerőben, azt kilowattban kell érteni
6939 hozzászólás
Válasz horvath.agro #6385. hozzászólásáraez így rendben van, gyári gépből, gyári gép lett, de mégsem azt használod, amit először megvettél, hanem egy másik traktort
de szerintem ezt a témát már nem kell tovább bogozni, ezt mindenki meglépi, aki nem hülye és szüksége van a plusz erőre, ha a garancia nem veszik miatta
Válasz fexco #6387. hozzászólásárahttp://www.investkft.hu/hasznalt-gepek/gep-megtekintese/232
Válasz fexco #6386. hozzászólásárapl
Válasz horvath.agro #6385. hozzászólásáravolt egy évjárat,amikor a ih(a maxxum biztos)ugy jött ki,hogy nem is volt rajta szám a motorház oldalán:ennyi volt ráirva:case ih maxxum
Válasz Gandhy #6384. hozzászólásáraez nem belenyúlás, csupán a matricában tér el a két gép, és hülye lettem volna kihagyni 1000 euró befektetés mellett 5 millió forintot spórolni, ugyanis a 6170 és a 6215 között ennyi volt a difi.
Válasz horvath.agro #6383. hozzászólásáraMrPoke arra gondolhatott, hogy bár ne m te végezted el, de te kérted az upgrade-t így ha közvetve is, de te nyúltál bele a gépbe
Válasz Gandhy #6381. hozzászólásáraigen, 215 lovas vezérlő van benne.
Válasz Gandhy #6381. hozzászólásáraA forgalmazó csinálja, sokan vesznek igy traktort.
Válasz horvath.agro #6380. hozzászólásáraesetleg cseréltettél?
Válasz MrPoke #6379. hozzászólásáranem cseréltem, így jött. én nem nyúltam hozzá.
Válasz horvath.agro #6378. hozzászólásáraAzért volt az első, hogy motorvezérlő progit cseréltél a trakiban...... Hát éljen.. :D
Mondom én mindig. Aki ért a trakihoz az vegyen használtat, vagy MTZ-t. Aki nem, az fizesse meg a drága új trakit.
Válasz MrPoke #6377. hozzászólásáraen szeretem ezeket kihagyni az eletembol, nekem jo ahogy kijott a gyarbol
Válasz horvath.agro #6373. hozzászólásáraElőtöltést is fülre állítunk mindíg. Még egy 6 hengeres motornál is meg lehet hallani mindenféle adagoló rendszeri problémát.
Régi nyugatiakat meg addig kell húzni, míg max terhelésen még ne kezdjen el füstölni. Persze onnastól jól meg kell gondolni a súlyozását, és a megfelelő sebesség fokozatot a trakinál.
Válasz Gumóka #6375. hozzászólásáramost, hogy év elején leraktam a drogokat, már megint iszom rendesen
Válasz Gandhy #6370. hozzászólásáraIszol rendesen?
Aki szeret csöcsörészni, lehet tehenész, ha meg traktorba ül a bal lábához a kalapács a szabályzó, hogy ne tegye sztenderre a kuplungot.
Szóval létezhet...
Válasz Gabi 07 #6369. hozzászólásáraAz ülés mögött?
Válasz Gandhy #6372. hozzászólásáraá, aztán a blokk oldalán meg 2 hajtókar jobbra 2 balra.
Válasz horvath.agro #6371. hozzászólásáranem nagy ügy, olyan, mint a Bűvös-kocka, 2-t balra, egyet jobbra, amíg ki nem adja
Válasz Gabi 07 #6367. hozzászólásárabeállítgatnám úgy, hogy utána kotlófészekne se lenne jó.
Válasz Gumóka #6368. hozzászólásáralehet, hogy késő van már, tehenészszabályozónak olvastam
Válasz Gumóka #6368. hozzászólásáraHát így könnyű, hogy az adagoló tetején! De az adagolót azt mere keressük, mer ezen vagy nincs vagy nem ott!!
Válasz Gabi 07 #6365. hozzászólásáraAz adagoló tetején! Az a kerek membrános izé. Füstleválasztónak is híják. Vagy terhelésszabályzó, kinek mi.
Válasz apuci #6366. hozzászólásáraEhínám horváth.agrot társadalmi munkába tekergesse ő!!!
Válasz Gabi 07 #6365. hozzászólásáraA steyeren melyik csavaron állítanál?
Válasz dnsv #6363. hozzászólásáraNem LDA-n állítottam, hanem a csavaron LDA-át asse tudom hun keressem, pedig űtűnk fölötte pár napot oszt nem is vótunk kevesen, de mind hülye vót hozzá, sőt egyik hülyébb , vagy az a másik vót. Mit tudom má, de egyik hülyébb vót mint a másik!!
Válasz dnsv #6362. hozzászólásáraOFF
Felhívhatlak még?
Válasz Gabi 07 #6361. hozzászólásáraJa akkor csak az LDA-n állítottál?
Na ha majd egyszer adagoló padra kerül és be lesz állítva egyformára a 6 henger még egy fokozat fel Gyárilag az enyém összbe annyit se adott, mint a 892-es és mégis ment.
Igaz a mienk 1523 mennyiségeire lett állítva, de 4/2-vel sem gond húzni a rövidtárcsát. És az ez se füstöl csak ha már nagyon nagyon nagy baj van.
Válasz kis Zombi #6360. hozzászólásáraÓ nálam mennyi, hogy dolgozok vele Alig jut időm játszani.
Múltkor is este jutott eszembe, hogy még nem is csináltam semmit a földdel Azóta már lehúztam a kukorica tarlókat.
A többit jövőhéten csinálom, LD kapa akkor lesz fenn, ha nagyon tavaszra maradok (március) azért nem szólltam eddig neked.
Válasz dnsv #6352. hozzászólásáraNem! Garancia lajárta után grúberezésnél állítottam rajta, először egy felet tekertem, megtáltosodott azonnal, tekertem még egy felet, de ott már nem változott, így azt a felet visszaállítottam. A grúbert rögtön 2 fokozattal vitte gyorsabban, füst nélkül. Szám fülig, hajam meg a szemembe lógott, úgy örültem. Azóta van erő, lendület, meg ami ide illik!
Válasz dnsv #6331. hozzászólásáraVideót !!!!!!!!
OFF
Szóljál rám ha dolgozol vele, megnézném.
Válasz Gandhy #6357. hozzászólásáraviszont a rövidtárcsát 12-14 centin húzom és azért az megviseli, nem ártana a grúber
Válasz mtz1221 #6356. hozzászólásáraA másik topikba pont ezt kérdeztem tőle én is
Válasz mtz1221 #6356. hozzászólásáraazért elég a tárcsa, mert csak tárcsa van és előtte lazító, és nincs grúber
Válasz Gandhy #6348. hozzászólásáraNem is kérdeztem még, miért grubert akarsz, ha azt mondod hogy a búzának elég a tárcsa felétek ???
Középmély lazítón nem gondolkodtál a gruber helyett ???
Válasz Gabi 07 #6353. hozzászólásáramost mi a bajod, MTZ-re is kell a farok hosszabbító
Válasz fexco #6349. hozzászólásáraAz biztos hogy nem, ki se tudom számolni már hány hektár föld ára lenne!
Még a hideg is kirázott a meleg szobába, szégyeld el magad!!! Most és mindörökké, hogy eszedbe jutott!
Válasz Gandhy #6348. hozzászólásáraFront hidró mi, most komoly, döngölj a földbe már te is. Nekem meg a sz@ros orsúly!
Mindjárt visszasírom horvát agrot
Válasz Gabi 07 #6351. hozzászólásáraNeked a 1523 még gyári beállítással megy? Mármint az adagoló.
Válasz Gandhy #6341. hozzászólásáraMegfordult a trend, nekem amit feltettem szántós videót, arra a 4 vasú MS vogel noot ekére 92-125 lóig ír a használati utasítás hozzávaló erőgépet. Mondom ezek viccelnek, vagy nem bíznak a portékába. Persze csak a seggüket védik mert akkora traktor 1000 év alatt sem szaggatná szét!
Válasz Gandhy #6348. hozzászólásáraNa az úgy fasza lesz
Válasz Gabi 07 #6343. hozzászólásáramond a faterodnak vegyen egyet....
lehet aztmondaná:
-áááá fiam,dehogy veszek....nemkockáztatunk,gyári rtk-s traktort veszünk!!!már alig vártam mikor kéred!!!-mondta az öreg...
-ááá fater neeem,azt már nem!!!!
Válasz csferri #6347. hozzászólásáralesz rajt front hidraulika, azzal az orrsúly előbbre kerül
Válasz Gandhy #6345. hozzászólásáraAzért 200 kiló ki van lógatva az első súlyokra +-ban
Válasz t.romsics #6342. hozzászólásáraA lényeg maradt ki, a 1221- esnek szerintem is elég a 2,2- es. A hengerrel a lezárás végett nem spórolnék. Fontosabb, hogy legyen hátul elég súly, mint amilyen a szélesség.
Válasz csferri #6340. hozzászólásárana akkor így már OK
Válasz mtz1221 #6334. hozzászólásárakomolyan mondom,dőlők a röhögéstől!
Válasz dnsv #6331. hozzászólásáraKomoly nehéz agyag talajaitok vannak akkor.
Gratula a robotkormányhoz, mostmár lehet facebook-ozni munka közben.
Én meg cibálhatom a kereket napestig. Így jár aki skót, ez már az én bajom.
Azért majd beszámolhatnál a tapasztalatokról!
Ha sorművelésben vitézkedik, beruházok egybe, ha megbírunk alkudni (ne rajtam akarjon már meggazdagodni) Különben nuku facebuk, nem mintha lenne.
A 3 méteres Karatot, 600-as ékgyűrűs hengerrel a 1221-es lehet, hogy megemeli, de közlekedni nem lehet vele, az biztos. A 1523-ast bólogatta.
Válasz Gabi 07 #6336. hozzászólásáraa kereskedő még csak, csak, na de a gyártók, az a tapasztalatom, hogy amire megadják a gépigény lóerőben, azt kilowattban kell érteni
Válasz Gandhy #6322. hozzászólásáraEmeli hát, szerintem a Helti kombit se könnyebb emelgetni és nincs vele gond 30 fok melegbe sem 10 óra munka után.