Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz B.Bali #6285. hozzászólásáraBika talajok vannak itt, kettő is sok néha, igaz mélyen is jár. Így is parázok minden hangtól. 3ekével gyomorideggel szálnék be mindig, hogy mikor reccsen belül valami..
Válasz trikolor5 #6282. hozzászólásáraHa raksz rá egy turbót, az +10-15 le.
Nem tudom milyen földetek van, de beb...na ha 82 2 ekefejjel szántana. Az 50 MTZ szánt kettővel
Persze 820nak csak max homokon lenne szabad hárommal vagánykodni, én is csak kettőt húzok, de még így is néhol megfogja és csak a kerék pörög.. aztmondják fejenként kb30lóval kell számolni, 80 sehogyse jön ki 3fejjel..
Persze 820nak csak max homokon lenne szabad hárommal vagánykodni, én is csak kettőt húzok, de még így is néhol megfogja és csak a kerék pörög.. aztmondják fejenként kb30lóval kell számolni, 80 sehogyse jön ki 3fejjel..
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraMert nem csak karcolni akarok, pláne nem kínozni.
Volt mikor vettem földet, olyan álandóan sekélyen szántott előélettel, hát szegény zetoron viszább kellett egyel kapcsolni.
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraHát igen. Nem véletlen pereg szét az összes MTZ
150 lóerőnek bőven elég a 4 fej, elég jól szét van az nyitva a vidi alapján.
820-as MTZ-nek nyakig elég volna a 2 fejes eke, 40-es fogással fejenként. Úgy biztos nem évente kéne szétkapni a motort.
Válasz Gabi 07 #6272. hozzászólásáraNekem is tetszik ez a gép, itt már a fülke is modernebb, de miért csak 4fejet húz? 820ast is a többség 3fejjel kínozza.
Ha valaki mtz 1523.3-as vásárláson gondolkodik, neki szól ez a 2 videó.
Igaz én erre is sajnáltam a pénzt, de édesapám erőltette. Már örülök hogy engedtem, mert bagó volt az ára ilyen teljesítményű vasért. Persze nem önvezetős mint a zetor, a belarusz ehhez nem ért.
Könyörgöm, fanatikus mtz gyűlölők ne nézzék meg, nem éri meg idegeskedni (félteni a pénztárcámat és az egészségemet)
Steyr fanokra meg kimondottan káros lehet.
Válasz mtz1221 #6267. hozzászólásáraKöszönöm,de ugy látom nálatok nem olyat árulnak mint nálunk.Egy db prö kerék kellene,itt csak nagyából pászolót tudtam venni a forgalmazótól azt mondja most már ilyenek vannak.Csapágyazás helyett csak egy átmenő furat van rajta.Lehet farikcsálni a két éves gépbe
Válasz Gandhy #6261. hozzászólásáraOtt ahol a kék is van az a vicces, a hozásszósoknál kérdezi/mondja a holland hogy náluk a 920/82 a 952 pedig 90 lovas, és hogy a németnél is így van e.?
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraerre tökéletes, el tudod képzelni hogy néz ki most ebben a sáros mocskos időben s tároló, abba a malajba nem megyek be a steyrekkel, ez pusztán józan észből való megfontolás.
az mtz egy 50es kisfülkés 80as motorral, jó diffivel. a fülke full kipucolva fémtisztára, minden elektromosság ami a töltésen és indításon kívül kell kiszedve belőle, na szóval egy vasdarab, lehet sterizni ha koszos és minden rendben.
ja azért mióta megvan 1 éve már többet költöttem rá mint a kis steyrre az 5 év alatt.
Válasz Gabi 07 #6251. hozzászólásáraA kassza üres, mtz marad. A szög pedig akkor kell, ha nincs olyan méretű sasszeg és kipottyant valamelyik csapból. Vagy elhagyom a csapot is a sasszeg után. Így különböző méretű csavarból is van tucatnyi nálam.
Hogy milyen traktort érdemes venni!
Ez kell a parasztnak! Okos traktor!
Itt van a tudomány kérem, reggel kiengedem a kapun, egésznap elszánt a határba.
Ha fogytán a nafta hazaballag, itthon csak dudál, oszt nyitom a kaput.
Na ezért nem adtam el.
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáravégül mégis a kisebb viszi a királylányt, nagynak meg marad a sárkányfarok
ha jó européer módon piszi és elfogadó meséből szemezgetünk
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraHa ezt komolyan írtad, akkor neked is be kell újítani valami drága nyugati vasat.
Mert a te mtz-d nagy mókamester lehet!
De a szöget azt nem értem, azzal mit csinálsz?
Mert patkó az nincs rajta, gondolom.
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraNálam a gyári ládába elfér a szerszám, + 1 vödörben biztosítók meg csapszegek, mert nálam néha üzemóránként kopik
A fülkében a hűtőtáska legyen tele kajával
6939 hozzászólás
Válasz trikolor5 #6287. hozzászólásáraelindulok barnatalajon, 2/3-nál beérek a fekete szalonnába, ami addig 110 széles, már nyúlik is 120-ra
Válasz apuci #6286. hozzászólására3at kisebb fogással.
200as puma húz 4 fejet itt.
Válasz B.Bali #6285. hozzászólásáraBika talajok vannak itt, kettő is sok néha, igaz mélyen is jár. Így is parázok minden hangtól. 3ekével gyomorideggel szálnék be mindig, hogy mikor reccsen belül valami..
Válasz horvath.agro #6280. hozzászólásáraÉs 120le-vel mennyit húznál?
Válasz trikolor5 #6282. hozzászólásáraHa raksz rá egy turbót, az +10-15 le.
Nem tudom milyen földetek van, de beb...na ha 82 2 ekefejjel szántana. Az 50 MTZ szánt kettővel
Válasz horvath.agro #6280. hozzászólására150lóval 3fej? Az már a másik véglet. Habár így akkor lehet az mtz-nek se lenne semmi baja 5000üóránál sem.
Válasz B.Bali #6279. hozzászólásáravagy el kell vinni lazább talajra
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraazért 4 fejet mert laza a talaja, nálunk 3at húzna.
Válasz Gandhy #6277. hozzászólásáraKissebre kell venni a fogásszélességet és kész. Regent eke, Kb 5 éve és nem adtam fel egyszer sem
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraMert nem csak karcolni akarok, pláne nem kínozni.
Volt mikor vettem földet, olyan álandóan sekélyen szántott előélettel, hát szegény zetoron viszább kellett egyel kapcsolni.
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraegy barátom feltette a VN vf 3 ekémet a 920-ra, egy gyenge hektárral megküzdött, aztán feladta az ugrándozást
Válasz trikolor5 #6275. hozzászólásáraHát igen. Nem véletlen pereg szét az összes MTZ
150 lóerőnek bőven elég a 4 fej, elég jól szét van az nyitva a vidi alapján.
820-as MTZ-nek nyakig elég volna a 2 fejes eke, 40-es fogással fejenként. Úgy biztos nem évente kéne szétkapni a motort.
Válasz Gabi 07 #6272. hozzászólásáraNekem is tetszik ez a gép, itt már a fülke is modernebb, de miért csak 4fejet húz? 820ast is a többség 3fejjel kínozza.
Válasz B.Bali #6273. hozzászólásáraVan mééég, ezt én is örömmel néztem, nem untam meg!
https://youtu.be/ChOecVHEFAU
https://youtu.be/XqPz7jPNRdI
Válasz Gabi 07 #6272. hozzászólásáraKár hogy ilyen rövidek a videók, néztem volna még!
Ha valaki mtz 1523.3-as vásárláson gondolkodik, neki szól ez a 2 videó.
Igaz én erre is sajnáltam a pénzt, de édesapám erőltette. Már örülök hogy engedtem, mert bagó volt az ára ilyen teljesítményű vasért. Persze nem önvezetős mint a zetor, a belarusz ehhez nem ért.
Könyörgöm, fanatikus mtz gyűlölők ne nézzék meg, nem éri meg idegeskedni (félteni a pénztárcámat és az egészségemet)
Steyr fanokra meg kimondottan káros lehet.
https://youtu.be/-Xl6VsqqLR0
https://youtu.be/ZWdPipO5wQU
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólására14:00 nál nagy búcsúba járó lehet a csávó, az össze mindent is meglőtte már
Válasz mtz1221 #6267. hozzászólásáraKöszönöm,de ugy látom nálatok nem olyat árulnak mint nálunk.Egy db prö kerék kellene,itt csak nagyából pászolót tudtam venni a forgalmazótól azt mondja most már ilyenek vannak.Csapágyazás helyett csak egy átmenő furat van rajta.Lehet farikcsálni a két éves gépbe
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáraA kedvencem mikor feltákolják az egyiptomiak a fülkét
Válasz Gumóka #6266. hozzászólására
Válasz agrogal #6264. hozzászólásárahttp://adut.rs/hu/
Válasz mtz1221 #6265. hozzászólásáraÉnisénis!
Küldtem...
Válasz agrogal #6264. hozzászólásárarover@stcable.net
Válasz mtz1221 #6263. hozzászólásáraSzia küldet neked egy emailt.
Válasz Gandhy #6261. hozzászólásáraOtt ahol a kék is van az a vicces, a hozásszósoknál kérdezi/mondja a holland hogy náluk a 920/82 a 952 pedig 90 lovas, és hogy a németnél is így van e.?
Válasz Gandhy #6261. hozzászólására
https://youtu.be/eP6JB2DUlIM
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáranézd, a qrva németnek ott a 1221.3-as én meg vegyek valami nyugati xart?
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraerre tökéletes, el tudod képzelni hogy néz ki most ebben a sáros mocskos időben s tároló, abba a malajba nem megyek be a steyrekkel, ez pusztán józan észből való megfontolás.
az mtz egy 50es kisfülkés 80as motorral, jó diffivel. a fülke full kipucolva fémtisztára, minden elektromosság ami a töltésen és indításon kívül kell kiszedve belőle, na szóval egy vasdarab, lehet sterizni ha koszos és minden rendben.
ja azért mióta megvan 1 éve már többet költöttem rá mint a kis steyrre az 5 év alatt.
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáraÚgylátom a világban még nem nagyon dívik a taljmegújító
Válasz mtz1221 #6257. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáraÉs van még, komolyan mondom én is dobtam egy hátast.
Nézzétek már mit találtam, német belarus reklámfilm. ( csak erős idegzetűeknek)
Válasz Gabi 07 #6251. hozzászólásáraA kassza üres, mtz marad. A szög pedig akkor kell, ha nincs olyan méretű sasszeg és kipottyant valamelyik csapból. Vagy elhagyom a csapot is a sasszeg után. Így különböző méretű csavarból is van tucatnyi nálam.
Válasz Gabi 07 #6253. hozzászólásáraTalán most.
https://youtu.be/l_P9irGTLGE
Hogy milyen traktort érdemes venni!
Ez kell a parasztnak! Okos traktor!
Itt van a tudomány kérem, reggel kiengedem a kapun, egésznap elszánt a határba.
Ha fogytán a nafta hazaballag, itthon csak dudál, oszt nyitom a kaput.
Na ezért nem adtam el.
420-as 520-as gumizás
Önvezető technológia, ezt még nem tudja a Steyr.
https://youtu.be/l_P9irGTLGE
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáravégül mégis a kisebb viszi a királylányt, nagynak meg marad a sárkányfarok
ha jó européer módon piszi és elfogadó meséből szemezgetünk
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraHa ezt komolyan írtad, akkor neked is be kell újítani valami drága nyugati vasat.
Mert a te mtz-d nagy mókamester lehet!
De a szöget azt nem értem, azzal mit csinálsz?
Mert patkó az nincs rajta, gondolom.
Válasz mtz1221 #6244. hozzászólásáraAkkor korán kezdted
Válasz apuci #6248. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6244. hozzászólásáraAmivel egyidős vagy?
Válasz Gumóka #6246. hozzászólásáraHolnap mennyire vagy elfoglalva, telefonon megbírnál nekem valamit kérdezni ???
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraNálam a gyári ládába elfér a szerszám, + 1 vödörben biztosítók meg csapszegek, mert nálam néha üzemóránként kopik
A fülkében a hűtőtáska legyen tele kajával
Válasz Gumóka #6242. hozzászólásáraBiće bolje
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáraNem nagyon volt pénz az én gyerekoromban könyvre, mindenki azzal szórakozott ami volt neki.
Válasz mtz1221 #6241. hozzászólásáraNem olvastál még mesét? Az elsőszülött a fehérlovon, az öcskös meg a..
Válasz Gandhy #6240. hozzászólásáraAkárcsak én, minden nap világvége hangulat
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-01-19 12:17:42
Válasz Gumóka #6236. hozzászólásárakatasztrófafilmben élek, nem kell néznem