Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #6261. hozzászólásáraOtt ahol a kék is van az a vicces, a hozásszósoknál kérdezi/mondja a holland hogy náluk a 920/82 a 952 pedig 90 lovas, és hogy a németnél is így van e.?
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraerre tökéletes, el tudod képzelni hogy néz ki most ebben a sáros mocskos időben s tároló, abba a malajba nem megyek be a steyrekkel, ez pusztán józan észből való megfontolás.
az mtz egy 50es kisfülkés 80as motorral, jó diffivel. a fülke full kipucolva fémtisztára, minden elektromosság ami a töltésen és indításon kívül kell kiszedve belőle, na szóval egy vasdarab, lehet sterizni ha koszos és minden rendben.
ja azért mióta megvan 1 éve már többet költöttem rá mint a kis steyrre az 5 év alatt.
Válasz Gabi 07 #6251. hozzászólásáraA kassza üres, mtz marad. A szög pedig akkor kell, ha nincs olyan méretű sasszeg és kipottyant valamelyik csapból. Vagy elhagyom a csapot is a sasszeg után. Így különböző méretű csavarból is van tucatnyi nálam.
Hogy milyen traktort érdemes venni!
Ez kell a parasztnak! Okos traktor!
Itt van a tudomány kérem, reggel kiengedem a kapun, egésznap elszánt a határba.
Ha fogytán a nafta hazaballag, itthon csak dudál, oszt nyitom a kaput.
Na ezért nem adtam el.
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáravégül mégis a kisebb viszi a királylányt, nagynak meg marad a sárkányfarok
ha jó européer módon piszi és elfogadó meséből szemezgetünk
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraHa ezt komolyan írtad, akkor neked is be kell újítani valami drága nyugati vasat.
Mert a te mtz-d nagy mókamester lehet!
De a szöget azt nem értem, azzal mit csinálsz?
Mert patkó az nincs rajta, gondolom.
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraNálam a gyári ládába elfér a szerszám, + 1 vödörben biztosítók meg csapszegek, mert nálam néha üzemóránként kopik
A fülkében a hűtőtáska legyen tele kajával
Válasz Gumóka #6236. hozzászólásáraNálam egy mázsányi szerszám van a fülkében. Plusz szög, madzag, drót, spanifer, különböző méretű csövek, kés, szigetelő szalag, bilincsek, biztosítékok, tartalék üzemanyag kannában, stb. Hátha aznap is tréfás kedvében lesz az emtézé.
Egyébként ebbe is elpukkan néha a csippsz' Ezért van bent kalapács, fogó, műszaki cérna, meg csavarhúzó, esetleg a fransziakúcs', oszt ezzel mindent is meg lehet rajta szakérteni
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraJó az másra is. Itt is jd mellett megtartják az mtz-t. Az permetez a gyümölcsösben, meg amit kell ott dolgozni. Nehogy már a jd,stb. visszapilantóját törje össze a galy 100 ropiért
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásárajön a Putyin meg a Nátó, ledobnak egy impulzus bombát, na melyik legény lesz talpon e-vidéken, na melyiken nem pukkan el a csipp? na ugye
Válasz horvath.agro #6229. hozzászólásáranálunk a nagyobb gazdák(200-250Ha) vannak úgy a Class, NH, Case, Steyr-el, mint te az MTZ-vel, nem ülnek bele, itt rahedli JD és Fendt, más szinte nincs is, az alatt a többi, számukra mind MTZ
szomszéd egy éve a 3 JD mellé vett új NH 270-et, pénzt kellett költeni és évvégén már csak az maradt számlázható.
Kérdem nemrég, na hogy vált be? Ő még nem dolgozott vele, a gyerek elszórakozik benn(a gyerek is felnőtt már természetesen) húzza a grúbert.
Válasz Gabi 07 #6227. hozzászólásárane viccelj, nem vagyok hülye.
kizárólag ezt az 50 métert teszi meg, hetente 1x. erre jó teljesen, de én nem ültem még benne
Válasz horvath.agro #6226. hozzászólásáraMtz a portán?
Most csalódtam benned!
Hát az nem jó, dolgozni sem lehet vele.
Ne tedd tönkre magad, nem éri meg.
Kis R es jd kell neked arra, majd lessz boldogság meglátod
Nem kezdek el okoskodni de leírom én hogy csinálom ez is egy variáció. cirka 115ha szántó 50ha kaszáló 50 db húsmarha . A munkák 90 százalékát magam végzem ,csak azatáskor üllnek a kombájnomra( barátommal közösen vettük) csúcsba szemhordásba kaszálásba segítenek be. négy traktorom van mind használtan vettem biztos származással. 180 140 100 80 lóerősek . márkát nem írok de a legkissebb mtz csak bálát hordok vele. szántok is minden évbe 25-30 hektárt dec 15 re kész volt minden . Kicsit túl kell gépesíteni és mindennap aktívnak lenni szerintem. Én nem fizetek 2000 órabért ki az biztos.
Válasz horvath.agro #6211. hozzászólásáraszerintem nem nagyon kell erőlködnie, az orosz sztyeppe tele van ilyen monstrumokkal, meg Kirovecekkel, gyártani sem bírják, annyit visznek. Mint tudjuk, Oroszország a legnagyobb területileg és az embargó óta rúgták be a mezőgazdaságukat, azóta lassan lelépnek mindenkit.
Nem igazán exportálnak, a Class helyben gyártja a kombájnokat és a Versatile is.
6963 hozzászólás
Válasz Gandhy #6261. hozzászólásáraOtt ahol a kék is van az a vicces, a hozásszósoknál kérdezi/mondja a holland hogy náluk a 920/82 a 952 pedig 90 lovas, és hogy a németnél is így van e.?
Válasz Gandhy #6261. hozzászólására
https://youtu.be/eP6JB2DUlIM
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáranézd, a qrva németnek ott a 1221.3-as én meg vegyek valami nyugati xart?
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraerre tökéletes, el tudod képzelni hogy néz ki most ebben a sáros mocskos időben s tároló, abba a malajba nem megyek be a steyrekkel, ez pusztán józan észből való megfontolás.
az mtz egy 50es kisfülkés 80as motorral, jó diffivel. a fülke full kipucolva fémtisztára, minden elektromosság ami a töltésen és indításon kívül kell kiszedve belőle, na szóval egy vasdarab, lehet sterizni ha koszos és minden rendben.
ja azért mióta megvan 1 éve már többet költöttem rá mint a kis steyrre az 5 év alatt.
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáraÚgylátom a világban még nem nagyon dívik a taljmegújító
Válasz mtz1221 #6257. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6256. hozzászólásáraÉs van még, komolyan mondom én is dobtam egy hátast.
Nézzétek már mit találtam, német belarus reklámfilm. ( csak erős idegzetűeknek)
Válasz Gabi 07 #6251. hozzászólásáraA kassza üres, mtz marad. A szög pedig akkor kell, ha nincs olyan méretű sasszeg és kipottyant valamelyik csapból. Vagy elhagyom a csapot is a sasszeg után. Így különböző méretű csavarból is van tucatnyi nálam.
Válasz Gabi 07 #6253. hozzászólásáraTalán most.
https://youtu.be/l_P9irGTLGE
Hogy milyen traktort érdemes venni!
Ez kell a parasztnak! Okos traktor!
Itt van a tudomány kérem, reggel kiengedem a kapun, egésznap elszánt a határba.
Ha fogytán a nafta hazaballag, itthon csak dudál, oszt nyitom a kaput.
Na ezért nem adtam el.
420-as 520-as gumizás
Önvezető technológia, ezt még nem tudja a Steyr.
https://youtu.be/l_P9irGTLGE
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáravégül mégis a kisebb viszi a királylányt, nagynak meg marad a sárkányfarok
ha jó européer módon piszi és elfogadó meséből szemezgetünk
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraHa ezt komolyan írtad, akkor neked is be kell újítani valami drága nyugati vasat.
Mert a te mtz-d nagy mókamester lehet!
De a szöget azt nem értem, azzal mit csinálsz?
Mert patkó az nincs rajta, gondolom.
Válasz mtz1221 #6244. hozzászólásáraAkkor korán kezdted
Válasz apuci #6248. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6244. hozzászólásáraAmivel egyidős vagy?
Válasz Gumóka #6246. hozzászólásáraHolnap mennyire vagy elfoglalva, telefonon megbírnál nekem valamit kérdezni ???
Válasz TeljesenMindegy #6239. hozzászólásáraNálam a gyári ládába elfér a szerszám, + 1 vödörben biztosítók meg csapszegek, mert nálam néha üzemóránként kopik
A fülkében a hűtőtáska legyen tele kajával
Válasz Gumóka #6242. hozzászólásáraBiće bolje
Válasz bandigh #6243. hozzászólásáraNem nagyon volt pénz az én gyerekoromban könyvre, mindenki azzal szórakozott ami volt neki.
Válasz mtz1221 #6241. hozzászólásáraNem olvastál még mesét? Az elsőszülött a fehérlovon, az öcskös meg a..
Válasz Gandhy #6240. hozzászólásáraAkárcsak én, minden nap világvége hangulat
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-01-19 12:17:42
Válasz Gumóka #6236. hozzászólásárakatasztrófafilmben élek, nem kell néznem
Válasz Gumóka #6236. hozzászólásáraNálam egy mázsányi szerszám van a fülkében. Plusz szög, madzag, drót, spanifer, különböző méretű csövek, kés, szigetelő szalag, bilincsek, biztosítékok, tartalék üzemanyag kannában, stb. Hátha aznap is tréfás kedvében lesz az emtézé.
Válasz TeljesenMindegy #6237. hozzászólásáraMinden másra ott a mastercard
Válasz Gumóka #6235. hozzászólásáraEgy ablaktörlő meg kilencezer. Drágább, mint a gép.
Válasz Gandhy #6233. hozzászólásáraTúl sok katasztrófa filmet nézel, nem?
Egyébként ebbe is elpukkan néha a csippsz' Ezért van bent kalapács, fogó, műszaki cérna, meg csavarhúzó, esetleg a fransziakúcs', oszt ezzel mindent is meg lehet rajta szakérteni
Válasz B.Bali #6234. hozzászólásáraNa akkor mégse olyan szar, mint néhány állítás szerint, mikor ezeöccázé' veszek rá tükröt.
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásáraJó az másra is. Itt is jd mellett megtartják az mtz-t. Az permetez a gyümölcsösben, meg amit kell ott dolgozni. Nehogy már a jd,stb. visszapilantóját törje össze a galy 100 ropiért
Válasz Gumóka #6232. hozzászólásárajön a Putyin meg a Nátó, ledobnak egy impulzus bombát, na melyik legény lesz talpon e-vidéken, na melyiken nem pukkan el a csipp? na ugye
Válasz horvath.agro #6229. hozzászólásáraMégiscsak jó valamire az az emtézé, szaros munkára, de akkor is
Válasz horvath.agro #6229. hozzászólásáranálunk a nagyobb gazdák(200-250Ha) vannak úgy a Class, NH, Case, Steyr-el, mint te az MTZ-vel, nem ülnek bele, itt rahedli JD és Fendt, más szinte nincs is, az alatt a többi, számukra mind MTZ
szomszéd egy éve a 3 JD mellé vett új NH 270-et, pénzt kellett költeni és évvégén már csak az maradt számlázható.
Kérdem nemrég, na hogy vált be? Ő még nem dolgozott vele, a gyerek elszórakozik benn(a gyerek is felnőtt már természetesen) húzza a grúbert.
Válasz horvath.agro #6229. hozzászólására
Válasz Gabi 07 #6227. hozzászólásárane viccelj, nem vagyok hülye.
kizárólag ezt az 50 métert teszi meg, hetente 1x. erre jó teljesen, de én nem ültem még benne
Válasz Gabi 07 #6227. hozzászólásáraFélve is írta ki,mert tudta jön a piszka!
Válasz horvath.agro #6226. hozzászólásáraMtz a portán?
Most csalódtam benned!
Hát az nem jó, dolgozni sem lehet vele.
Ne tedd tönkre magad, nem éri meg.
Kis R es jd kell neked arra, majd lessz boldogság meglátod
Válasz horvath.agro #6225. hozzászólásárameg egy 80as mtz amivel kihordom a tágyát a tározóba 50 méterre meg darálok vele, erre nem használom a steyreket soha.
Válasz MrPoke #6223. hozzászólásáravan egy bobcat rakodom ami erre van.
Válasz Ká01 #6213. hozzászólására én 700 írtam a 80 lovasra ha félre érthető a 10 év 7000 üzem óra
Válasz horvath.agro #6222. hozzászólásáraHa minden elvan mosva mivel szolgáljátok ki a marhákat?
Válasz Nagy István_49339 #6216. hozzászólására165 ha, 2 gép, évi 300-300 óra, 40 marha. ocsemmel 2en csinaljuk. november 3an minden el volt mosva és lerakva télire.
Válasz Nagy István_49339 #6218. hozzászólásárahidd el változni fog.Saját tapasztalat.....
Válasz Nagy István_49339 #6218. hozzászólásáraDe nem mindegy hogy hogyan.....
Válasz Nagy István_49339 #6216. hozzászólásáraÉn kifizetném a 2000 Ft órabért egy normális gépkezelőnek, aki a szakmában otthon van és meg lehet benne bízni.
45 éves vagyok 18 éves koromtol dolgozom nullárol építettem fel mindent ,szerintem tíz év mulva is feltudok kelni az ágybó .
Válasz Nagy István_49339 #6216. hozzászólására10 év múlva lehet azt mondod, inkább fizettem volna 2000 Ft valakinek
Nem kezdek el okoskodni de leírom én hogy csinálom ez is egy variáció. cirka 115ha szántó 50ha kaszáló 50 db húsmarha . A munkák 90 százalékát magam végzem ,csak azatáskor üllnek a kombájnomra( barátommal közösen vettük) csúcsba szemhordásba kaszálásba segítenek be. négy traktorom van mind használtan vettem biztos származással. 180 140 100 80 lóerősek . márkát nem írok de a legkissebb mtz csak bálát hordok vele. szántok is minden évbe 25-30 hektárt dec 15 re kész volt minden . Kicsit túl kell gépesíteni és mindennap aktívnak lenni szerintem. Én nem fizetek 2000 órabért ki az biztos.
Válasz horvath.agro #6211. hozzászólásáraszerintem nem nagyon kell erőlködnie, az orosz sztyeppe tele van ilyen monstrumokkal, meg Kirovecekkel, gyártani sem bírják, annyit visznek. Mint tudjuk, Oroszország a legnagyobb területileg és az embargó óta rúgták be a mezőgazdaságukat, azóta lassan lelépnek mindenkit.
Nem igazán exportálnak, a Class helyben gyártja a kombájnokat és a Versatile is.
Válasz TeljesenMindegy #6212. hozzászólásáraDe ez menni fog akkor is, hibakód nem akadály!