Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most hogy alkalmas az idö rá végig lapozgattam a hirdetéseket lehetne válogatni böven,van értelmes megnézni valo is.Meg sok márka az is borzaszto hogy melyik lenne a jobb választás.A Jd a legdrágább az biztos.
M160, TM165... 4 méteres kombival eljátszik egy évet, ekét meg csak akasztasz utána valahonnan jövőre. A rövidtárcsának is szerintem ez jobban örülne mint egy 110 lovas. Egyszer kipróbálod, aztán úgyis inkább eladsz minden mást eszközt, hogy ne kelljen visszaülni az MTZ-be Ha meg veszel vetőgépet, akkor ez legalább kényelmesen elviszi.
115-ös komolyabb joszág,6 hengeres szivo motor mint a tm-ekben csak nem turbos.Van pár hirdetés.Valamerre mozdulni kéne.Nagyobb nemigen kell hogy a munkagépek még jok legyenek.
Inkább ts, de van itt egy referencia tőled 600 méterre, kérdezd őt. Bár elég vicces kis jószág szántásban, mintha villanymotoros lenne, olyan hangja van
Nekem is új, hogy a lambó Vw része lenne. Én úgy tudtam, hogy SDF csoport, vagyis Same-DeutzFahr. Lehet külön lett választva a cég sportkocsik és traktor gyártásra. Ők gyártják még a Hürlimannt is, bár azok nálunk nem nagyon vannak.
Úgy tudom, hogy a szisztéma az, hogy a Deutz adja a motort váltót, Lambo a dizájnt, és két különböző színre fújják.
Szerintem a garancia nem a Lamborghini név, hanem a Deutz-Fahr.
Amúgy nekünk bevált, már több mint 11 éves.
Az új Landini 5H-t nézted? Kb. ez az árszint az is. Nem tudom, jó-e, vagy nem, csak kérdezem.
Képekről, videóról azt láttam, hogy az elődjének néhány bosszantó hülyeségét kijavították. Meg mintha lett volna valami akció is.
itt van két ilyesmi gép de nem szeretik recsegős gyenge hatsoros vetőgéppel szenvedve vetett nekem a tavaszon bérbe, és aszfalton nagyon sokat fogyaszt a tulaj szerint!
Az a baj hogy 90-100 lóerőig nemnagyon gyártanak normális traktort, hogy is mondjam, tehát ezek bálázásra, széna munkára valók. szerintem emiatt mert: Nincs normális fokozat elosztású váltó, esetleg terhelés alatt is kapcsolható...
Nincs önsúly, nagy tengelytáv. Még a télen láttam egy 115-ös case ih-t de rettentő rövid és könnyű volt... Úgy hallom még a váltójuk is recsegős szinkronos. 110-120 lovastól kezdődik az élet, legalább is így látom én.
Na ezzel maximálisan egyetértek, tényleg eléggé kacifántosan adják meg a lóerő számokat, egy 2012 -es Claas traktor kínálat prospektusában kb. 5-6 féle értéket adnak meg, aztán csak győzzed kiválogatni, hogy akkor most melyik is a forgalomba helyezésnél is elfogadott érték!
Válasz #2315. hozzászólásra
Rengeteg gép van a piacon ha jót gyártanának tovább tartana, meg kevesebb kellene, így is úgy is előbb utóbb telítődik a piac,(max5-8év), nem csak gépből, hanem munkagépből is, s akkor lesz igazi válság.
Szerinted hányan tudják melyik isó mit jelent? Ránéz az oldalára irja rajta 175 na akkor ezt vesszük a TM 165 helyett mert erősebb lesz aztán meg még magának se meri bevallani hogy bizony ez az új sokkal lassabban húzza az ekét mint a 10 e órás tm 165
Nincs már mit venni csak szar meg szarabb van.Nézd megpl a NH számozásait két átverés az egész. T6-175 legkisseb lóereje valami 140 hp A max a 175 , de P báttya mindig azt mondta a legkissebbet kell nézni az talán megvan bennük.
Ehol van E.
Max. EPM-Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
129 (175)
Max. Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
113 (154)
EPM-Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
122 (166)
Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
103 (140)
Válasz #2305. hozzászólásra
ezen a fórumon ha zöld betűkel válaszolnak akkor klikej rá(most már értem miért nem találtad meg multkor a difis keresgélésemet)
Lamborghini
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Korrektúra.png
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Automobili Lamborghini S.p.A.
Lamborghini logo.svg
Típus Részvénytársaság
Alapítva 1948
Székhely Sant'Agata Bolognese, Olaszország
Vezetők Stefan Winkelmann
Alapító Ferruccio Lamborghini
Iparág sportautók és traktorok
Alkalmazottak száma 715
Anyavállalata Volkswagen, Audi
Az Automobili Lamborghini S.p.A. weboldala
A Lamborghini (ejtsd: 'lamborgíni') olasz luxusautó-márka. A cég 1964 óta gyárt felső kategóriás sportautókat. A vállalat székhelye Sant'Agata Bolognesében van, Emilia–Romagna tartományban Modena és Bologna között. A cég emblémája egy harcoló bikát ábrázol. 1998 óta az Audi cégé és ezen keresztül a Volkswagen-csoporthoz tartozik.
Válasz #2299. hozzászólásra
Erre a kicsik mint én is, Az Mtz nyomják, de prímán meg vannak művel a földjeik, nekem is hiányzik a Zetor, de reggel megyek a totózóba.
Nekem a 90-110 LE-ben kell gondolkozni, meg az anyagiak sem túlzottak, de 3 traktorom volt már,(UE-28, MTZ82, Zetor6341), még egy lesz az aztán remélem kiszolgál.
Kiszolgáló traktorban kevésben az a sok üó, itt meg olyan kellene ami mindenre jó, nézelődöm, amúgy se márkásat tudnák, csak szeretnék.
Azt meg hogy melyik a jó traktor csak akkor lehet megtudni mikor már nem kapsz belőle 10 e óra alattit az újaknál csak találgatni lehet.
Olyat kell venni 10 e órával amiböl több van ami elment már 20 ezret , abbol nagy baj nem lehet
Ne feledd Sanyi báttya,hogy a Lambo az csak autóba ér valamit (ott is csak azért mert a VW a gazdája) traktorban kb annyi presztizse van mint autóban a Lancia-nak vagy az Alfa-nak.
Válasz #2289. hozzászólásra
Netán fordítva történik a dolog, megyek én is traktorozni.... mint régen mikor gyerekek voltunk s kérdeztük... a K-25nél felülhetünk egy kicsit a sárhányóra...(nem sárvédőt mondtuk), de itt egy príma fülke meg egy márkás traktor vár. Itt van állandóan, még mindig, nem tudom hányan szemezgetnek vele.
7044 hozzászólás
Válasz #2345. hozzászólásra
Most hogy alkalmas az idö rá végig lapozgattam a hirdetéseket lehetne válogatni böven,van értelmes megnézni valo is.Meg sok márka az is borzaszto hogy melyik lenne a jobb választás.A Jd a legdrágább az biztos.
Válasz #2344. hozzászólásra
Válasz #2342. hozzászólásra
M160, TM165... 4 méteres kombival eljátszik egy évet, ekét meg csak akasztasz utána valahonnan jövőre. A rövidtárcsának is szerintem ez jobban örülne mint egy 110 lovas. Egyszer kipróbálod, aztán úgyis inkább eladsz minden mást eszközt, hogy ne kelljen visszaülni az MTZ-be Ha meg veszel vetőgépet, akkor ez legalább kényelmesen elviszi.
Válasz #2333. hozzászólásra
Írtam emailt neked, ha nem kaptad meg hívj vagy ha meg akarod nézni oket
Válasz #2340. hozzászólásra
115-ös komolyabb joszág,6 hengeres szivo motor mint a tm-ekben csak nem turbos.Van pár hirdetés.Valamerre mozdulni kéne.Nagyobb nemigen kell hogy a munkagépek még jok legyenek.
Válasz #2338. hozzászólásra
Vedd meg, tudok valakit aki istenítette ezeket :
Nyuszi M160
Inkább ts, de van itt egy referencia tőled 600 méterre, kérdezd őt. Bár elég vicces kis jószág szántásban, mintha villanymotoros lenne, olyan hangja van
A ts-ben jobban bíznék
Válasz #2337. hozzászólásra
Vagy turbos 120-as zetor.
Ts 115 6 hengeres milyen,vélemény valakinek????
Válasz #2335. hozzászólásra
Én má nem is szólok,de a pénz nagyúr(gondolom)
Válasz #2328. hozzászólásra
Sanyibá!
Nemá!
90-110 ló az igény....,hogy jön képbe az 552?
Hacsak nem mindjárt kettőt veszel belőle!
3 lépés előre,1 meg vissza?
Üdv.
Nekem is új, hogy a lambó Vw része lenne. Én úgy tudtam, hogy SDF csoport, vagyis Same-DeutzFahr. Lehet külön lett választva a cég sportkocsik és traktor gyártásra. Ők gyártják még a Hürlimannt is, bár azok nálunk nem nagyon vannak.
Úgy tudom, hogy a szisztéma az, hogy a Deutz adja a motort váltót, Lambo a dizájnt, és két különböző színre fújják.
Szerintem a garancia nem a Lamborghini név, hanem a Deutz-Fahr.
Amúgy nekünk bevált, már több mint 11 éves.
new hollandról mi a vélemény melyik jó,de csakis használt érdekel 10-20éves.
Akkor már 82nem?
Honnét éreztem én az ilyesmi végkifejletet???
Válasz #2329. hozzászólásra
Meg még sok mindenre keskeny kerekkel.
Végül is az MTZ adókedvezménynek is megteszi!
Válasz #2327. hozzászólásra
Lehet veszek egy jó 552-est!Azzal bármit meglehet csinálni, s majd később beruházok.
Válasz #2326. hozzászólásra
Igen, de jóval drágább.
Válasz #2322. hozzászólásra
Az új Landini 5H-t nézted? Kb. ez az árszint az is. Nem tudom, jó-e, vagy nem, csak kérdezem.
Képekről, videóról azt láttam, hogy az elődjének néhány bosszantó hülyeségét kijavították. Meg mintha lett volna valami akció is.
itt van két ilyesmi gép de nem szeretik recsegős gyenge hatsoros vetőgéppel szenvedve vetett nekem a tavaszon bérbe, és aszfalton nagyon sokat fogyaszt a tulaj szerint!
Ez csak 1 nokedli ......
120 ló köll ami befér a sorba kár kisebbér a piz-------
Az a baj hogy 90-100 lóerőig nemnagyon gyártanak normális traktort, hogy is mondjam, tehát ezek bálázásra, széna munkára valók. szerintem emiatt mert: Nincs normális fokozat elosztású váltó, esetleg terhelés alatt is kapcsolható...
Nincs önsúly, nagy tengelytáv. Még a télen láttam egy 115-ös case ih-t de rettentő rövid és könnyű volt... Úgy hallom még a váltójuk is recsegős szinkronos. 110-120 lovastól kezdődik az élet, legalább is így látom én.
Ezekről vélemény? Törökben készülnek?http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4763654/CASE-FARMALL-A-95.html
Válasz #2320. hozzászólásra
Jónak jó,, de nem olcsó,igaz jóban nincs is olcsó.
Olcsot és jót mondjuk massey fergusont
Válasz #2316. hozzászólásra
Na ezzel maximálisan egyetértek, tényleg eléggé kacifántosan adják meg a lóerő számokat, egy 2012 -es Claas traktor kínálat prospektusában kb. 5-6 féle értéket adnak meg, aztán csak győzzed kiválogatni, hogy akkor most melyik is a forgalomba helyezésnél is elfogadott érték!
Válasz #2316. hozzászólásra
lassan má fogják tudni
mer aki nem belevaló elvérzett
meg a jövőbe is elfog ------
Rengeteg gép van a piacon ha jót gyártanának tovább tartana, meg kevesebb kellene, így is úgy is előbb utóbb telítődik a piac,(max5-8év), nem csak gépből, hanem munkagépből is, s akkor lesz igazi válság.
Szerinted hányan tudják melyik isó mit jelent? Ránéz az oldalára irja rajta 175 na akkor ezt vesszük a TM 165 helyett mert erősebb lesz aztán meg még magának se meri bevallani hogy bizony ez az új sokkal lassabban húzza az ekét mint a 10 e órás tm 165
Válasz #2313. hozzászólásra
Nincs már mit venni csak szar meg szarabb van.Nézd megpl a NH számozásait két átverés az egész. T6-175 legkisseb lóereje valami 140 hp A max a 175 , de P báttya mindig azt mondta a legkissebbet kell nézni az talán megvan bennük.
Ehol van E.
Max. EPM-Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
129 (175)
Max. Leistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
113 (154)
EPM-Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
122 (166)
Nennleistung - ISO TR14396- ECE R120 kW (PS)
103 (140)
Válasz #2302. hozzászólásra
Egyik traktort sem árultam egy hétnél tovább, vagy jók voltak, vagy olcsón adtam őket, most volna jó mindhárom.
Válasz #2310. hozzászólásra
akkor mifakszot vegyünk 4hengert?
Válasz #2310. hozzászólásra
hát a céget ismerve M
vagy vlm visszább betű
Válasz #2303. hozzászólásra
Ja, bocsi, nem figyeltem, hogy zöld...!
Köszönöm az infót!
Válasz #2306. hozzászólásra
R es vagy 30 as ? Egyik szarabb mint a másik . Vinember leszöl mire meglössz benne a 10 e .
ezen a fórumon ha zöld betűkel válaszolnak akkor klikej rá(most már értem miért nem találtad meg multkor a difis keresgélésemet)
Katt az 1998 ra
Lamborghini
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Korrektúra.png
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Automobili Lamborghini S.p.A.
Lamborghini logo.svg
Típus Részvénytársaság
Alapítva 1948
Székhely Sant'Agata Bolognese, Olaszország
Vezetők Stefan Winkelmann
Alapító Ferruccio Lamborghini
Iparág sportautók és traktorok
Alkalmazottak száma 715
Anyavállalata Volkswagen, Audi
Az Automobili Lamborghini S.p.A. weboldala
A Lamborghini (ejtsd: 'lamborgíni') olasz luxusautó-márka. A cég 1964 óta gyárt felső kategóriás sportautókat. A vállalat székhelye Sant'Agata Bolognesében van, Emilia–Romagna tartományban Modena és Bologna között. A cég emblémája egy harcoló bikát ábrázol. 1998 óta az Audi cégé és ezen keresztül a Volkswagen-csoporthoz tartozik.
Kattincs az 1998-ra
Válasz #2302. hozzászólásra
jön 100 ló fölötti jd a tanyára
majd beszámolok
10000 óra muva hehe
Válasz #2304. hozzászólásra
1998 óta? Ez hol van leírva?
Válasz #2300. hozzászólásra
Sanyi Bácsi márkás írt erre írhattam volna hogy a Lambo az traktorban nem tartozik a márkásak közé.(nekem a márka szinonímája a presztízsnek)
Válasz #2300. hozzászólásra
1998 óta
Erre a kicsik mint én is, Az Mtz nyomják, de prímán meg vannak művel a földjeik, nekem is hiányzik a Zetor, de reggel megyek a totózóba.
Nekem a 90-110 LE-ben kell gondolkozni, meg az anyagiak sem túlzottak, de 3 traktorom volt már,(UE-28, MTZ82, Zetor6341), még egy lesz az aztán remélem kiszolgál.
Kiszolgáló traktorban kevésben az a sok üó, itt meg olyan kellene ami mindenre jó, nézelődöm, amúgy se márkásat tudnák, csak szeretnék.
Válasz #2298. hozzászólásra
Szerintem soha nem a presztízs számít, hanem a használati érték...!
A Lamborghini mióta tartozik a VW konszernhez?
Válasz #2297. hozzászólásra
Azt meg hogy melyik a jó traktor csak akkor lehet megtudni mikor már nem kapsz belőle 10 e óra alattit az újaknál csak találgatni lehet.
Olyat kell venni 10 e órával amiböl több van ami elment már 20 ezret , abbol nagy baj nem lehet
Válasz #2297. hozzászólásra
Ne feledd Sanyi báttya,hogy a Lambo az csak autóba ér valamit (ott is csak azért mert a VW a gazdája) traktorban kb annyi presztizse van mint autóban a Lancia-nak vagy az Alfa-nak.
Válasz #2289. hozzászólásra
Netán fordítva történik a dolog, megyek én is traktorozni.... mint régen mikor gyerekek voltunk s kérdeztük... a K-25nél felülhetünk egy kicsit a sárhányóra...(nem sárvédőt mondtuk), de itt egy príma fülke meg egy márkás traktor vár. Itt van állandóan, még mindig, nem tudom hányan szemezgetnek vele.