Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gabi 07 #2440. hozzászólásáraAz 1523-nak van úszó helyzete a kihelyezett köröknek ??? Tegnap nézegettem egy 921-est, ugyan úgy bowdenes meg hátulra rakott a tömb, de nem nagyon éreztem hogy lenne úszó benne. Meg olyan ügyetlenül szorulósan mentek a karok is.
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáraemilt nem olvasol?
nem kell 1221-es tömb két oldaláról a szelepek, meg az aljáról a karok (6 db)? hahahah
kettőt egybeépítek, minden probléma megoldva. ns50 is felkerül, viszont a monoblokk tutti nem fér fel, az oldalsó csavarknak nincs helyük ebbe a hídházba. de azt is lehet cserélni, hahahah.
Válasz Gabi 07 #2429. hozzászólásáragyakorlati oka van a korai szállításnak, 5 tonnás a tréler, Iván meg kicsit kövérebb és az ellenőrök sem szeretnek korán kelni
még egyet kell aludni, reggel fél 7-kor begurul Lukasenka a portára
más: ma a 1025-tel letoltam simító-boronával 15 hektárt, 520 széles, húztam magam után a nedves földet rendesen, mert csoda folytán nedves volt és kevés helyen porol, 9,2-9,5 km/h
ezt az eseményt csak azért osztom meg, mert emlékszem, nemrég írták, hogy a 1221-es talán tud majd annyit, mint egy 110 le-s nyugati.
Szóval a 105 le-s 1025 fenti munkáját a nyugati képlet szerint egy 85 le-s elvégezné
Válasz mtz1221 #2413. hozzászólásáraAz nagyon nem drága.
Csak nekem ékgyűrűs nem a szívem csücske. Soha többet kategória nálam. Ha sikerül Norbival kitalálni valami jó megoldást a rövidtárcsáról is száműzöm az ékgyűrűs hengert. STS henger lenen a szuper, csak a súlypont nem tudom mennyivel lenne hátrébb. Bár végülis a 1221 bírja emelni, mert mikor telemegy földdel az egész ékgyűrűs akkor is el lehet vele dolgozni, csak akkor bosszantóbb
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraholnap kaptam volna, de hívott a tag, hogy csütörtökön hozzák, mert még a rádió nincs beszerelve. Rádió!? Na ne már
Válasz dnsv #2412. hozzászólására1700 körül beszélnek. Meg 1000 euró métere, kéz pénzre, még lehetne alkudni is. Ha kell segítek felrakni az autótrélerre.
Válasz Gandhy #2407. hozzászólására220-230 körül a hátsó. De ne szélességet hanem nyomtávot adj meg nekik, mert úgy fog annyival nagyobb lenni az első köze, hogy pont jó legyen szántásnál ha ráfordítod kicsit a kormányt a barázdára. Benne van amúgy a kezelésiben méretekkel(képekkel). méltóztassanak elolvasni.
Válasz Gandhy #2400. hozzászólásáraHa nem akarsz vele sorban járni, akkor rakasd 1800 mm nyomtávra elsőt hátsót is. Így fog jól menni az eke előtt, meg ennyinél lehet minimumra összecsavarozni az ütközőket, hogy kis ívben forduljon, és a sárhányót sem törje le. Arról nem beszélve hogy 10x kényelmesebb mint 1550-es nyomtávval.
Válasz Gandhy #2403. hozzászólására Novemberben kifizettem karácsony előtt műszakizott két hete megjött a papírja de se nekem se nekik eddig nem sikerült átiratni,20 éve onnét vásárolunk sokadik Mtz úgyhogy várok türelemmel.Ennek lengyel forgalmia rendszáma van .2020 decemberében is vettünk egyet annak szerb papírjai voltak az ment zökkenőmentesen .
Válasz mtz1221 #2397. hozzászólásáraAzzal szoktam viccelődni,hogy fogorvoshoz könyvelőhöz azért nem szeretek járni mert mindig rossz híreket közölnek,mostmár ide tartozik az okmányiroda is!!!
Válasz Dvili #2393. hozzászólásárabetettem a flottába az alkuszomnál, jobb is így
holnap okmányiroda és gurul a tréler, vagy megy a kereskedő a pénzemmel Hawaii-ra
Válasz Gandhy #2391. hozzászólásáramost látom a "Jármú Műszaki Adatlapján", hogy ennek már meg van a műszakija, csak névre kell írni, legközelebb megnézem milyen papírokat nyomnak a kezembe
4091 hozzászólás
Válasz Gabi 07 #2440. hozzászólásáraAz 1523-nak van úszó helyzete a kihelyezett köröknek ??? Tegnap nézegettem egy 921-est, ugyan úgy bowdenes meg hátulra rakott a tömb, de nem nagyon éreztem hogy lenne úszó benne. Meg olyan ügyetlenül szorulósan mentek a karok is.
Válasz Gabi 07 #2439. hozzászólásáraÉn már megszaladtam oda vissza 120 km-t a vetőgépért a szergejel!
Neked csak a trélerről kellene leálni!
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraMost akkor vitték? Vagy nem neked?
Nagyon gyanús vagy, és titokzatos!
Válasz envagyok2 #2437. hozzászólásáraKüldtem.
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáraemilt nem olvasol?
nem kell 1221-es tömb két oldaláról a szelepek, meg az aljáról a karok (6 db)? hahahah
kettőt egybeépítek, minden probléma megoldva. ns50 is felkerül, viszont a monoblokk tutti nem fér fel, az oldalsó csavarknak nincs helyük ebbe a hídházba. de azt is lehet cserélni, hahahah.
Válasz Gandhy #2428. hozzászólására1025=
1025 párja
1221=
1221 párja
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáracsak nem hengerfejezik.
5 percre szállj már ki belőle, és tájékoztass minket is mindenről. Majd az éjszaka rá érsz benne aludni.
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraJogos!
Idő van!
Le gurultak már a vassal?
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraGyáva népnek nincs hazája!
Válasz Gabi 07 #2429. hozzászólásáragyakorlati oka van a korai szállításnak, 5 tonnás a tréler, Iván meg kicsit kövérebb és az ellenőrök sem szeretnek korán kelni
Válasz Gandhy #2428. hozzászólásáraAludni, naiv vagy ha azt hiszed hogy fogsz.
Válasz Gandhy #2428. hozzászólásáraReggel fél 7-kor már nálad lesznek
!
Nem bírnak ezek aludni, vagy aki korán kel ..........
Én meg 7-kor indulok vasért a szergejel.
Majd a vetőgépesbe megosztom ha hazaérek. Addig nem akarom elkiabálni amíg nincs a portán!
még egyet kell aludni, reggel fél 7-kor begurul Lukasenka a portára
más: ma a 1025-tel letoltam simító-boronával 15 hektárt, 520 széles, húztam magam után a nedves földet rendesen, mert csoda folytán nedves volt és kevés helyen porol, 9,2-9,5 km/h
ezt az eseményt csak azért osztom meg, mert emlékszem, nemrég írták, hogy a 1221-es talán tud majd annyit, mint egy 110 le-s nyugati.
Szóval a 105 le-s 1025 fenti munkáját a nyugati képlet szerint egy 85 le-s elvégezné
Válasz horvath.agro #2426. hozzászólására DD a tuti.
Válasz dnsv #2425. hozzászólásáratandem u profil a tuti.
Válasz mtz1221 #2413. hozzászólásáraAz nagyon nem drága.
Csak nekem ékgyűrűs nem a szívem csücske. Soha többet kategória nálam. Ha sikerül Norbival kitalálni valami jó megoldást a rövidtárcsáról is száműzöm az ékgyűrűs hengert. STS henger lenen a szuper, csak a súlypont nem tudom mennyivel lenne hátrébb. Bár végülis a 1221 bírja emelni, mert mikor telemegy földdel az egész ékgyűrűs akkor is el lehet vele dolgozni, csak akkor bosszantóbb
Válasz mtz1221 #2423. hozzászólásáraarra jobb a fűrészpor
Válasz Gandhy #2420. hozzászólásáraNem csörgött ott valami a váltóban, és gyorsan dobnak bele egy rádiót ???
Válasz .Richard. #2421. hozzászólásáraműholdas rádió? hogy mik vannak
Válasz Gandhy #2420. hozzászólásáraNa. De szoltál ,hogy antenna is kell? Akkor még egy hét.
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraholnap kaptam volna, de hívott a tag, hogy csütörtökön hozzák, mert még a rádió nincs beszerelve. Rádió!? Na ne már
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraó, dehogy, már vezettem is
Válasz Gandhy #2414. hozzászólásáraHa megkapod! Szerintem nevezd elefántnak! Annak is kb 3 év amíg megszületik.
Válasz Garfield #2416. hozzászólásáramenni fog az, enyémben a műszaki szerint van 15 óra
Válasz Gandhy #2415. hozzászólásáraSzia nekem holnapra ígérték!!
Válasz Gandhy #2414. hozzászólásáraés most kaptam fotót a forgalmiról, szóval ment ez simán
Válasz Garfield #2404. hozzászólásáraenyémet ma forgalomba helyezték, rám írták, csütörtökön hozzák
Válasz dnsv #2412. hozzászólására1700 körül beszélnek. Meg 1000 euró métere, kéz pénzre, még lehetne alkudni is. Ha kell segítek felrakni az autótrélerre.
Válasz mtz1221 #2411. hozzászólásáraMekkora súly lesz ennek? :D nem tűnik hitványnak
Válasz dnsv #2409. hozzászólásáraMeg. 4.5 felest, de ha minden igaz most jön egy 5-ös dupla ékgyűrűvel. Egyik ismerős már pár éve olyannal nyüstöli, és bírja.
Kicsi lesz de a súlya miatt nem mertem nagyobbat. Itt 6 és 7 méterest húz belőlük mindenki, a könnyebbekből. EHHEZ hasonló lesz az enyém is, csak más gyártótól.
Válasz Gandhy #2407. hozzászólására220-230 körül a hátsó. De ne szélességet hanem nyomtávot adj meg nekik, mert úgy fog annyival nagyobb lenni az első köze, hogy pont jó legyen szántásnál ha ráfordítod kicsit a kormányt a barázdára. Benne van amúgy a kezelésiben méretekkel(képekkel). méltóztassanak elolvasni.
Válasz mtz1221 #2405. hozzászólásáraFőnök, te mekkora kombinátort húzol?
Én ezen gondolkodom, csak nem tudom bírná e emelni a traki
1560kg és 5m-es.
Válasz Garfield #2404. hozzászólásáraakkor most izguljak? ez is lengyel
Válasz mtz1221 #2405. hozzászólásáraakkor milyen széles lesz?
Válasz Gandhy #2400. hozzászólására225 a 4 sor, úgyhogy beférsz vele de oldalanként 7,5 centi azért nem sok. De gondolom nem ez lesz a permetezős stb.
Válasz Gandhy #2400. hozzászólásáraHa nem akarsz vele sorban járni, akkor rakasd 1800 mm nyomtávra elsőt hátsót is. Így fog jól menni az eke előtt, meg ennyinél lehet minimumra összecsavarozni az ütközőket, hogy kis ívben forduljon, és a sárhányót sem törje le. Arról nem beszélve hogy 10x kényelmesebb mint 1550-es nyomtávval.
Válasz Gandhy #2403. hozzászólására Novemberben kifizettem karácsony előtt műszakizott két hete megjött a papírja de se nekem se nekik eddig nem sikerült átiratni,20 éve onnét vásárolunk sokadik Mtz úgyhogy várok türelemmel.Ennek lengyel forgalmia rendszáma van .2020 decemberében is vettünk egyet annak szerb papírjai voltak az ment zökkenőmentesen .
Válasz Garfield #2401. hozzászólásáraNálad a traktor, kifizetted, leműszakizva és nem írják névre?
Válasz Gandhy #2399. hozzászólására"Esze, ereje mint a marhának", tartja a mondás...
Válasz mtz1221 #2397. hozzászólásáraAzzal szoktam viccelődni,hogy fogorvoshoz könyvelőhöz azért nem szeretek járni mert mindig rossz híreket közölnek,mostmár ide tartozik az okmányiroda is!!!
kérdés:
210 centi külső szélesség a hátsókerekeknél, ez így jó?
mert azt mondta a szerviz rakja, ahova kérem, csak mondjam hova
Válasz Gumóka #2398. hozzászólásárakinek a lábában, kinek a fejében van az ereje, nem mindegy
Válasz mtz1221 #2396. hozzászólásáraKapott annyit, amit a 1025 ér, aztán más címre hozza a tréler, nekem erős lábam van...
Válasz Garfield #2389. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?q=ront%C3%A1s+lev%C3%A9tel&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiko9PN4pD2AhXKt6QKHdH3BB4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1024&bih=486&dpr=1.88
Válasz Gandhy #2394. hozzászólására1 mtz-ért nem bacca el a becsületét. 100 darabra fel kéne venni a teljes összeget, utána Hawaii-ra.
Válasz Gandhy #2394. hozzászólásáraKíváncsian várom a fejleményeidet???
Válasz Dvili #2393. hozzászólásárabetettem a flottába az alkuszomnál, jobb is így
holnap okmányiroda és gurul a tréler, vagy megy a kereskedő a pénzemmel Hawaii-ra
Válasz Gandhy #2391. hozzászólásáraNormál kereskedő megcsinálja helyetted
Válasz Gandhy #2391. hozzászólásáramost látom a "Jármú Műszaki Adatlapján", hogy ennek már meg van a műszakija, csak névre kell írni, legközelebb megnézem milyen papírokat nyomnak a kezembe