Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Gandy ! itt a képek,keréksújt lehet sokszorozni 3 pár mehet kerekenként csak akkor menetes szár kell. Amit írtál Uttó olaj az elvileg jó a váltóba,hidraulikába,kormányhidraulikába, könyve meg ezekre a 15w40 motorolajat írja, dehát az olaj része mindenhová ugyan az mint a 1025, az meg van neked
Válasz jakabanrdas #487. hozzászólására100-ig a 1025-ös sem ment el, inkább 97-98-ig, de inkább csak megindult, és akkor visszahűtés, pucolás, légszűrő kifújás, de persze gép is volt mögötte és ordító forróság viszont olajat nem égette akkor sem, most kiszedettem a turbóhűtőt szervizben, megtisztították a vízhűtő felületét, kapott új hűtősapkát, termosztátot, fagyállót. Normál esetben 83-84 fok körül megy egész nap. Olajat nem fogyaszt 100 óráig, utána meg nem sokkal cserélem.
Tapasztalatom szerint nem a terhelés miatt melegedett, mert ha átlépte a 84 fokot, nagyon lassan kúszott felfelé, egyértelműen a hűtő visszahűtési képessége volt a tettes.
De az új gépet egyelőre ugyanazokkal az eszközökkel használom majd, 3M rövidtárcsa, 3M kompaktor, 3-as váltvafoergató, 3 késes lazító, grúbert most rendelek, vagy 240-est, vagy 300-ast, a 300-ast visszatudom bontani 2 kapa levételével. 8 vagy 10 kapával.
Válasz Gandhy #485. hozzászólásáraNa erre tuti meg fognak kövezni páran.
Én ha 90 fok felé megy egy picit is én megyek haza hűtőt takarítani. A 1221-esen még soha nem ment fel 80 felé.
A 892-es néha megindult, de akkor totál tele volt náddal a hűtő.
A 1221-es blokkja véleményem szerint erre a legkényesebb. Mivel nagy a motor tömb (6 henger) egybe szerintem elég hamar el tud deformálódni, ha 100 felé szalad a hő. Onnantól meg már az nem motor. Van ilyen az ismerősi körben sajna :(
Itt felénk vagy 6-7 db biztos van. Van aki 2 db BSS pótot húz vele égig magasítva, van aki 2 db HW80-11-et.
Jó traktor ez nagyon, csak persze karban kell tartani, takarítani amit kell. Légszűrő az egyenesen gagyi, jobb az olajtükrös.
A légszűrőt szántáskor is naponta kell takarítani, ha sokáig meg akarod tartani a gépet.
Válasz Gandhy #483. hozzászólásáraMég megsincs és már az olajcserén gondolkodsz ? Majd 10 év után ráér az, a motort kivéve. mikor én meg vettem a szervizes megsúgta hogy abban az időben a lukoillal volt szerződése a gyárnak,motorba avangard az első hídba lukoil 90-es,a többi helyen meg mindenhol lukoil sae 30-as van. Még most is így 10 év után meg 4000+ munkaóránál,nem vagyok biztos hogy kell e cserélnem a váltóban/hidraulika/kormányban. Az első hídban lecseréltem tavaly,de lehet kár volt(vagy lukoilt kellet volna vennem),mert méz szerű helyett kapott valami híg sz@rt.
Válasz jakabanrdas #484. hozzászólásáraén meg vagyok elégedve az Eni-vel, azt nem tudom, hogy a gép mit szól hozzá örülök, hogy ez a véleménye másnak is
120-130-nál cserélem, mert a 1025-ös néha megindul a 100 fok fele, de akkor lassítok és visszahűtöm, amikor nagy a meleg, szellő sem lebben, és telítődik a hűtők közti rés.
Meddig lehet felengedni a hőfokot? Anno az eladó/szervizes azt mondta 110 fok, mert zártrendszer, de ezt soha nem fogadtam meg
szomszéd JD-je szerinte 125 fokon még nem jelez bajt, de az nem az én ügyem
Eni van nekem is mindenbe már csak.
Váltóba UTTO amit írtál
Motorba E7
hidraulikába Eni hidrós olaj, vagy új motorolaj.
Első hídba 80W-90 GL-4-es olaj.
Nekem ezek váltak be, de majd a többiek is leírják, aztán több tapasztalatból tudsz véleményt levonni.
Szerintem az ENI jó olajakat gyárt. Anno a Sigma Turbo Plus volt az ami miatt ráálltunk erre.
Válasz Nyomasek Bobo #478. hozzászólásáraDe most. Mert kiszálltam a Ladábu. Megnéztem a kisföldet mennyire van viz alatt. Kukorica lesz benne. Ha felolvad 2 szivattyuval vizleszivás lesz mert nagy a bele vize. Ja Vöröset. Még egy fél deci maradt. Ott a földnél érzek műanyag füstöt. Bakker az egyik ház kéményén fél méteres láng. Begylladt. Szoltam neki. Bezárta a kohot . Minden levegő elzárva . már csak füstöl. De tuti holnap reggelig elizzik mire leér a tűz ha be nem gyujtja a tetőt. Aszonta szol a tűzoltoknak. Biztos ami biztos. Na. Egy sikeres nap. Azt még vizet sem szipolyoztam.
Válasz Nyomasek Bobo #480. hozzászólásáraDe szó szerint így. Diszkóba kifelé menet elkaptam valamelyik befelé menőnek a kezét, és álltalában jöttek utánam. Egyszer kétszer volt hogy kint a sötétben sírba fakadt mert meg ijedt és nem tudta mi van, de álltalában tudták.
Válasz jakabanrdas #476. hozzászólásáraEl ne tűnj mi bírunk téged, csak nem értem a névváltogatást. Ha nem Dénes vagy akkor egy nőhöz jártok már vagy 20 éve, mert egyforma a gondolkodásotok meg szövegformázásotok is.
Válasz mtz1221 #462. hozzászólásáraNem, dícsértem senkit. Azt írtam mond jókat.
Idősebb vagyok és több a terület. 40km-re lakik tőlem.
Az, hogy egyformán gépesítettünk annak annyi oka van, hogy együtt dolgoztunk, egy cégnél és meggyőztük egymást. Vállalkozósdiba is egymást húztuk.
De bocsánat, hogy segíteni akartam. Megígérem nem teszem többet.
megtettem az első lépést a 6 henger felé, elutaltam a foglalót
fonthidraulikán gondolkodom még, a Horti telephelyen szerelik fel
565ezer nettóért,
ezt kérjem vajon, vagy túrjak hozzá más gyártótól? Ebben bent van a súlytartókeret is.
Válasz Gandhy #468. hozzászólásáraNekem úgy van hogy 30vagy 32 -es 6szöganyagból belsőmenetes "papucs" van felhegesztve a felnire ahhoz van csavarozva a súj, kerekenkét 6 db.-ot tettem 8.8-as menetes szárral oldalanként, most csak 2 van fent majd dobok képet. Fúrni nem igazán fasza a felnit mert pont az erősítés varratához kellene a furat ez a felni nem olyan mint a kicsiken a 34 colos.
Válasz Gandhy #465. hozzászólásáraDe igényli, ez magába elég könnyű gép talán 5-6 mázsával lehet nehezebb mint a 1025.3, a gyár úgy találta ki hogy tegyen folyadékot a kerékbe akinek kell, én tettem rá előre is meg hátra is 240-50 kg-t, tárcsához + kombihoz meg duplakerék.
Válasz jakabanrdas #458. hozzászólásáraigen, erre gondoltam, de közben beugrott ami kívül van :)
amúgy szervizben mindig kitisztíttatom, csak nem 50 óránként, ahogy a tag mondja
Válasz Gandhy #456. hozzászólásáraItt elég jól elmondja a srác. Kicsit kapkod, de érthető amit mond. Szoktam nézni a csatornát. Mindent azért nem kell megfogadni, de alapjába jól nyomja.
Amit a Belarus Traktor Kft. hoz be azon minden van egy kis matrica a fülke ablakán az első ajtó mellett. Ők üzemelik be, újrahúznak mindent, előtöltést állítanak, ha kell, felkészítik műszakira.
Faluba többen vettünk MTZ traktort. Igaz a kollega "csak" 892-t vett, de 50 óra után fellazult a kerékagy és elverte a felnit. (most ez hogy észre kellett volna venni vagy ne, azt ne firtassuk)
Én ugye egyből azzal kezdtem, hogy 5 óra után újrahúzás. De akkor láttam, hogy minden csavar le volt húzva frissen átadás előtt. Minden le volt zsírozva.
Az enyémen volt matrica a kollegáén nem. Ennyit számított. Persze én azóta is minden traktoron a megfelelő helyeken újra szoktam húzni, de sokat számítot, hogy az enyém át volt nézve a haveré pedig nem. A 892 szintén így volt anno. Apám még mérgelődött is, hogy szép traktorról lemocskolták a festéket. Mondanom sem kell, hogy bika gép és meg vagyok elégedve azzal is.
Van olyan eladó aki vásárol a BelMTZ-től alkatrészt, de traktort nem rajtuk kersztül veszi. Az árán viszont látszik, melyik honnan jön. Nem nevezem meg, de látod majd Te is.
A 1221.3 intercoolerrel van ellátva, műanyag a kasztni (motorháztető, borítások, sárvédő), más a műszerezettség (de láttam már .3-ast .2-es műszerrel), van oldalt munkalámpa az irányjelzők felett.
Adagoló is más picit. A dúsítás talán a .3-on elektromos, a .2-n nem.
A hűtő is más, de szerintem a most kiadott .2-esek már a nagyobb hűtővel jönnek.
Összességébe tök mindegy szerintem. Csak legyen karbantartva.
Válasz Gandhy #454. hozzászólásáraÉn ezt vettem egy hordóval.
De megnézem holnap, ha nem pontosan ez akkor jelzek.
Szűrők legyenek tisztítva a váltóba, ez a lelke annak a váltónak.
Válasz esox #450. hozzászólásárabelarus-traktor.hu az importőr, ha felmész a weblapjukra, ott meg tudod nézni a kereskedőiket.
Ha fent van a listán az eladó, akkor szinte biztos, hogy minszkit kapsz és típusbizonyítványt hozzá és egy áprilisi beérkezést
Sziasztok.Szerintetek 1221.3 vagy .2?Miben különböznek?Gondolom árban is van eltérés.És ha már veszek jó lenne tudni,hol történt az összeszerelés.Az eredeti fehéroroszt preferálnám egy pl Román összeszerelés helyett.Lehetett hallani pár 100 üó-ás széthulló 892-920 ról amit a románok raktak össze.
Válasz Gandhy #446. hozzászólásáraNekem is le van előlegezve az 1221.3! Elvileg január elejére volt ígérve hogy itt lesz, aztán most február közepére, de nem lesz itt akkorra sem! Nem is sürgős igazán! A mostani talajállapotokat elnézve be sem fognám tavasszal! Nyakig sáros lenne...
Válasz csferri #441. hozzászólásáraEz attól függ hogy számol a kereskedő. Nálunk újabban pont az mtz-sek kivonják a gyári ülés teljes árát a grammerból. Nem e 300+ eurórt számolják a gyári ülést, annyiért meg ne áljon otthon.
4091 hozzászólás
Gandy ! itt a képek,keréksújt lehet sokszorozni 3 pár mehet kerekenként csak akkor menetes szár kell. Amit írtál Uttó olaj az elvileg jó a váltóba,hidraulikába,kormányhidraulikába, könyve meg ezekre a 15w40 motorolajat írja, dehát az olaj része mindenhová ugyan az mint a 1025, az meg van neked![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210211160914_20210211_153101.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210211161024_20210211_153141.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210211161107_20210211_153504.jpg)
nagyon jól fogom tartani, mert ez lesz az utolsó traktorom évi 400 órával 20 év, ha addig ki nem tiltják szántóról, mert nem klíma kompatibilis![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz Gandhy #488. hozzászólásáraolajnyomás 3,1-en nagy melóban 3 bár, hőfoktól független
Válasz jakabanrdas #487. hozzászólására100-ig a 1025-ös sem ment el, inkább 97-98-ig, de inkább csak megindult, és akkor visszahűtés, pucolás, légszűrő kifújás, de persze gép is volt mögötte és ordító forróság viszont olajat nem égette akkor sem, most kiszedettem a turbóhűtőt szervizben, megtisztították a vízhűtő felületét, kapott új hűtősapkát, termosztátot, fagyállót. Normál esetben 83-84 fok körül megy egész nap. Olajat nem fogyaszt 100 óráig, utána meg nem sokkal cserélem.
Tapasztalatom szerint nem a terhelés miatt melegedett, mert ha átlépte a 84 fokot, nagyon lassan kúszott felfelé, egyértelműen a hűtő visszahűtési képessége volt a tettes.
De az új gépet egyelőre ugyanazokkal az eszközökkel használom majd, 3M rövidtárcsa, 3M kompaktor, 3-as váltvafoergató, 3 késes lazító, grúbert most rendelek, vagy 240-est, vagy 300-ast, a 300-ast visszatudom bontani 2 kapa levételével. 8 vagy 10 kapával.
Válasz Gandhy #485. hozzászólásáraNa erre tuti meg fognak kövezni páran.
Én ha 90 fok felé megy egy picit is én megyek haza hűtőt takarítani. A 1221-esen még soha nem ment fel 80 felé.
A 892-es néha megindult, de akkor totál tele volt náddal a hűtő.
A 1221-es blokkja véleményem szerint erre a legkényesebb. Mivel nagy a motor tömb (6 henger) egybe szerintem elég hamar el tud deformálódni, ha 100 felé szalad a hő. Onnantól meg már az nem motor. Van ilyen az ismerősi körben sajna :(
Itt felénk vagy 6-7 db biztos van. Van aki 2 db BSS pótot húz vele égig magasítva, van aki 2 db HW80-11-et.
Jó traktor ez nagyon, csak persze karban kell tartani, takarítani amit kell. Légszűrő az egyenesen gagyi, jobb az olajtükrös.
A légszűrőt szántáskor is naponta kell takarítani, ha sokáig meg akarod tartani a gépet.
Válasz Gandhy #483. hozzászólásáraMég megsincs és már az olajcserén gondolkodsz ?
Majd 10 év után ráér az, a motort kivéve. mikor én meg vettem a szervizes megsúgta hogy abban az időben a lukoillal volt szerződése a gyárnak,motorba avangard az első hídba lukoil 90-es,a többi helyen meg mindenhol lukoil sae 30-as van. Még most is így 10 év után meg 4000+ munkaóránál,nem vagyok biztos hogy kell e cserélnem a váltóban/hidraulika/kormányban. Az első hídban lecseréltem tavaly,de lehet kár volt(vagy lukoilt kellet volna vennem),mert méz szerű helyett kapott valami híg sz@rt.
Válasz jakabanrdas #484. hozzászólásáraén meg vagyok elégedve az Eni-vel, azt nem tudom, hogy a gép mit szól hozzá
örülök, hogy ez a véleménye másnak is
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
120-130-nál cserélem, mert a 1025-ös néha megindul a 100 fok fele, de akkor lassítok és visszahűtöm, amikor nagy a meleg, szellő sem lebben, és telítődik a hűtők közti rés.
Meddig lehet felengedni a hőfokot? Anno az eladó/szervizes azt mondta 110 fok, mert zártrendszer, de ezt soha nem fogadtam meg
szomszéd JD-je szerinte 125 fokon még nem jelez bajt, de az nem az én ügyem
Válasz Gandhy #483. hozzászólásáraSzia
Eni van nekem is mindenbe már csak.
Váltóba UTTO amit írtál
Motorba E7
hidraulikába Eni hidrós olaj, vagy új motorolaj.
Első hídba 80W-90 GL-4-es olaj.
Nekem ezek váltak be, de majd a többiek is leírják, aztán több tapasztalatból tudsz véleményt levonni.
Szerintem az ENI jó olajakat gyárt. Anno a Sigma Turbo Plus volt az ami miatt ráálltunk erre.
Motorba 150-200 órát szokott menni.
akkor, ha kérhetem, vázoljátok nekem a folyadék fajtákat legyetek oly jók
váltóba: UTTO 10w 30 80W ezt már ajánlottátok
motor?
elsőhíd?
hidraulika?
eddig ENI-t használtam, gondolom ennél lehetnek jobbak is?
Válasz Nyomasek Bobo #478. hozzászólásáraDe most. Mert kiszálltam a Ladábu. Megnéztem a kisföldet mennyire van viz alatt. Kukorica lesz benne. Ha felolvad 2 szivattyuval vizleszivás lesz mert nagy a bele vize. Ja Vöröset. Még egy fél deci maradt. Ott a földnél érzek műanyag füstöt. Bakker az egyik ház kéményén fél méteres láng. Begylladt. Szoltam neki. Bezárta a kohot . Minden levegő elzárva . már csak füstöl. De tuti holnap reggelig elizzik mire leér a tűz ha be nem gyujtja a tetőt. Aszonta szol a tűzoltoknak. Biztos ami biztos. Na. Egy sikeres nap. Azt még vizet sem szipolyoztam.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Nyomasek Bobo #480. hozzászólásáraDe szó szerint így. Diszkóba kifelé menet elkaptam valamelyik befelé menőnek a kezét, és álltalában jöttek utánam. Egyszer kétszer volt hogy kint a sötétben sírba fakadt mert meg ijedt és nem tudta mi van, de álltalában tudták.![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Válasz mtz1221 #479. hozzászólásáraTéged a zasszony tanított meg beszélni??? És előtte?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Csak nem így???:![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210211104050_kokorszaki_bunko1.jpg)
Válasz jakabanrdas #476. hozzászólásáraEl ne tűnj mi bírunk téged, csak nem értem a névváltogatást. Ha nem Dénes vagy akkor egy nőhöz jártok már vagy 20 éve, mert egyforma a gondolkodásotok meg szövegformázásotok is.
Válasz .Richard. #477. hozzászólásáraCsak nem ittál???![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz jakabanrdas #476. hozzászólásáraAkkor te is eltűnsz.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
nagy divetezittenemármais.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz mtz1221 #462. hozzászólásáraNem, dícsértem senkit. Azt írtam mond jókat.
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Idősebb vagyok és több a terület. 40km-re lakik tőlem.
Az, hogy egyformán gépesítettünk annak annyi oka van, hogy együtt dolgoztunk, egy cégnél és meggyőztük egymást. Vállalkozósdiba is egymást húztuk.
De bocsánat, hogy segíteni akartam. Megígérem nem teszem többet.
Üdv
megtettem az első lépést a 6 henger felé, elutaltam a foglalót
fonthidraulikán gondolkodom még, a Horti telephelyen szerelik fel
565ezer nettóért,
ezt kérjem vajon, vagy túrjak hozzá más gyártótól? Ebben bent van a súlytartókeret is.
Sszzara biilllentyű!!
Válasz jakabanrdas #458. hozzászólásáraMiért nem E\1--be nyomod???asszeem v.mi sszatmári is volttál máár,de mosst iis,miéértt?
Válasz mtz1221 #462. hozzászólásáraÉs tényleg!!!!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz csferri #467. hozzászólásáraDénes lesz az...![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Végülis elégedett magával
Válasz csferri #463. hozzászólásáraTényleg hova lett az ipse?![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz Gandhy #468. hozzászólásáraNekem úgy van hogy 30vagy 32 -es 6szöganyagból belsőmenetes "papucs" van felhegesztve a felnire ahhoz van csavarozva a súj, kerekenkét 6 db.-ot tettem 8.8-as menetes szárral oldalanként, most csak 2 van fent majd dobok képet. Fúrni nem igazán fasza a felnit mert pont az erősítés varratához kellene a furat ez a felni nem olyan mint a kicsiken a 34 colos.
Válasz csferri #466. hozzászólásáraelőre egyszerű, de hátra hova?
Válasz mtz1221 #462. hozzászólásáraMost meg ahogy nézem lehet igazad lesz![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Gandhy #465. hozzászólásáraDe igényli, ez magába elég könnyű gép talán 5-6 mázsával lehet nehezebb mint a 1025.3, a gyár úgy találta ki hogy tegyen folyadékot a kerékbe akinek kell, én tettem rá előre is meg hátra is 240-50 kg-t, tárcsához + kombihoz meg duplakerék.
Válasz csferri #464. hozzászólásáraés nem is igényli?
Válasz Gandhy #461. hozzászólásáraNincs ,nem egyszerű de lehet rá tenni.
Válasz mtz1221 #462. hozzászólásáraSzerintem ő nem Dénes
, elvitte a "politika" Dénest kb.
Válasz jakabanrdas #458. hozzászólásáraTe most magad fényezed itt 3-ik személyben ?![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
a 1221-esen nincsenek plusz súlyok a hátsó felnin? a képeken egyiken sem látom, míg pl. a 1025-ön vannak
Válasz jakabanrdas #457. hozzászólásáraSzia. Köszi az infókat, majd figyelek azokra amiket írtál.
Válasz jakabanrdas #458. hozzászólásáraigen, erre gondoltam, de közben beugrott ami kívül van :)
amúgy szervizben mindig kitisztíttatom, csak nem 50 óránként, ahogy a tag mondja
Válasz Gandhy #456. hozzászólásáraItt elég jól elmondja a srác. Kicsit kapkod, de érthető amit mond. Szoktam nézni a csatornát. Mindent azért nem kell megfogadni, de alapjába jól nyomja.
Válasz esox #450. hozzászólásáraSzia
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Amit a Belarus Traktor Kft. hoz be azon minden van egy kis matrica a fülke ablakán az első ajtó mellett. Ők üzemelik be, újrahúznak mindent, előtöltést állítanak, ha kell, felkészítik műszakira.
Faluba többen vettünk MTZ traktort. Igaz a kollega "csak" 892-t vett, de 50 óra után fellazult a kerékagy és elverte a felnit. (most ez hogy észre kellett volna venni vagy ne, azt ne firtassuk)
Én ugye egyből azzal kezdtem, hogy 5 óra után újrahúzás. De akkor láttam, hogy minden csavar le volt húzva frissen átadás előtt. Minden le volt zsírozva.
Az enyémen volt matrica a kollegáén nem. Ennyit számított. Persze én azóta is minden traktoron a megfelelő helyeken újra szoktam húzni, de sokat számítot, hogy az enyém át volt nézve a haveré pedig nem. A 892 szintén így volt anno. Apám még mérgelődött is, hogy szép traktorról lemocskolták a festéket. Mondanom sem kell, hogy bika gép és meg vagyok elégedve azzal is.
Van olyan eladó aki vásárol a BelMTZ-től alkatrészt, de traktort nem rajtuk kersztül veszi. Az árán viszont látszik, melyik honnan jön. Nem nevezem meg, de látod majd Te is.
A 1221.3 intercoolerrel van ellátva, műanyag a kasztni (motorháztető, borítások, sárvédő), más a műszerezettség (de láttam már .3-ast .2-es műszerrel), van oldalt munkalámpa az irányjelzők felett.
Adagoló is más picit. A dúsítás talán a .3-on elektromos, a .2-n nem.
A hűtő is más, de szerintem a most kiadott .2-esek már a nagyobb hűtővel jönnek.
Összességébe tök mindegy szerintem. Csak legyen karbantartva.
szűrők?
jobb oldalon van egy, azonkívül hol?
Válasz Gandhy #454. hozzászólásáraÉn ezt vettem egy hordóval.
De megnézem holnap, ha nem pontosan ez akkor jelzek.
Szűrők legyenek tisztítva a váltóba, ez a lelke annak a váltónak.
Válasz jakabanrdas #432. hozzászólásáraírtad, hogy Utto olaj a váltóba, ez az?
https://olajshop.hu/eni-multitech-jd/f-10w-30-80w-20-l
ha ez az, akkor lecserélem a 1025-ben is
Válasz Gandhy #451. hozzászólására köszi.
Válasz Gandhy #451. hozzászólásárabelmtz.hu a domain
Válasz esox #450. hozzászólásárabelarus-traktor.hu az importőr, ha felmész a weblapjukra, ott meg tudod nézni a kereskedőiket.
Ha fent van a listán az eladó, akkor szinte biztos, hogy minszkit kapsz és típusbizonyítványt hozzá és egy áprilisi beérkezést
Sziasztok.Szerintetek 1221.3 vagy .2?Miben különböznek?Gondolom árban is van eltérés.És ha már veszek jó lenne tudni,hol történt az összeszerelés.Az eredeti fehéroroszt preferálnám egy pl Román összeszerelés helyett.Lehetett hallani pár 100 üó-ás széthulló 892-920 ról amit a románok raktak össze.
Válasz Bigyófelügyelő #447. hozzászólásáranekem áprilisra ígérték
Válasz Bigyófelügyelő #447. hozzászólásáraPedig annak is megvan a szépsége![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gandhy #446. hozzászólásáraNekem is le van előlegezve az 1221.3! Elvileg január elejére volt ígérve hogy itt lesz, aztán most február közepére, de nem lesz itt akkorra sem! Nem is sürgős igazán! A mostani talajállapotokat elnézve be sem fognám tavasszal! Nyakig sáros lenne...
Válasz jozef24 #445. hozzászólására1025.3
Válasz Gandhy #444. hozzászólásáramilyen típusu mtz akartál beszámíttatni
565 ezerért tesznek rá fronthidraulikát, 2 munkahengerest, arra gondoltam, azt kérni fogom, alatta nagyon úgy sincs árban a piacon
Válasz csferri #441. hozzászólásáraén is így gondoltam![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz csferri #441. hozzászólásáraEz attól függ hogy számol a kereskedő. Nálunk újabban pont az mtz-sek kivonják a gyári ülés teljes árát a grammerból. Nem e 300+ eurórt számolják a gyári ülést, annyiért meg ne áljon otthon.