Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #286. hozzászólásra
nem veszünk össze,de ha olyan biztos vagy dolgodba,dobj pár ezer eurót a zsebedbe eljösz és megmérjük,ha 5t-na dupla anyit viszel haza,ha 5.8t akkor meg semit,lehet ???
ez olyan dolog hogy hoszem ha látom meg hogy eladásra volt e állitva a mérleg.
viccet félretéve nem tudom elképzelni mitől lenne 1 t-val nehezebb egy 1025nél.
azért ne vesszünk rajta össze
Amit Te megjelöltél az a 3. pont maximális emelőképessége. A súlya a weight sorban van, ami 6486 kg. Szóval nehezebb, mint egy 1221-es egy jó 900 kg-val. De ettől nem rosszabb gép, szerintem. Annyi, hogy 3 méteres grúbert már nem szeretné az MTZ emelgetni, de vontatottba simán vinné, mert paripa van.
honnan veszed azt az 5800 kg-t?
a 1025.3 4,8t a 1221 meg ugyanaz csak 2 hengerrel több ezért irtam hogy nemnagyon több 5t-nánál sőt keréksúly sincs rajtuk.
Nem hajtott az eleje,csak durrogott.Ez október elején volt.Javítás után 70 ha grúber,104 ha lazítózás,6 ha szántást csinált gond nélkül.Fel lett a híd perselyezve,így kicsit több mint fél milla.
Néztem a gépkönyvet,pótsúlyok nélkül,feltöltött hajtóanyag tartállyal 6285 kg.De van orrsúly,nemtudom mennyi,az 45 kg/darab,meg az orrába alól felcsavarozva,kb.8 mázsa,a méretéből ítélve.Amúgy nem írtam 9 tonnát.
A hektár költség kb annyi mint egy 82-esnek de mivel nagyobb eszközt tudsz vele húzni az munkaidő rövidebb. Összességében nem rossz gép,persze azért ez is MTZ. Elég kényelmes ülést tettek bele az oroszok. A kormány is könnyű. Amit nem szeretek benne az az,hogy mivel a hátra sebesség a csoportváltón van így kapcsolás előtt teljesen meg kell állni, illetve hogy a hidraulika karok nem rögzítődnek pl billentéskor hanem folyamatosan nyomni kell. Ez váltva forgató ekénél hátrány,időkiesés.Mondjuk én csináltam rá lábpedált így azért jobb.
Traktor ,hogy viselkedik,milyen fogyasztás jön ki ezzel az ekével,azért kérdezem,mert mi is következőnek ilyen traktort akarunk,én eddig jót hallottam róla.+ha lesz egyszer új eke az is olyasmi lesz,mondjuk 3,5 áfával együtt?nem?
A Kvernelandot már 3 éve vettem akkor 3.5 milla volt. Nem azért adtam el a 4-es IH-t mert nem bírta hanem egy sz@r eke volt egy leharcolt, a 4 fej kb 6 féle képpen fordított. Tán 2-3 évig kínlódtam vele aztán meguntam. Egyébként nálunk kötött földek is vannak és simán vitte 8-8.5 km-rel erölködés nélkül. Tárcsából 4.5m-es kell hozzá legalább.
4091 hozzászólás
sziasztok!olyan kérésem volna,akinek van fémburkolatos 1221 mtz-je megmérné-e nekem a motorháztetőt?szélesség,hossz,magasság.előre is köszönöm
http://www.belarustraktor-mtz.hu/menu2.htmNa hogy mindenki megtudja kinek is van igaza....
Válasz #287. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
egy mérésért azért nem fogok több100 km-t utazni
Válasz #286. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
nem veszünk össze,de ha olyan biztos vagy dolgodba,dobj pár ezer eurót a zsebedbe eljösz és megmérjük,ha 5t-na dupla anyit viszel haza,ha 5.8t akkor meg semit,lehet ???
Válasz #284. hozzászólásra
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
ez olyan dolog hogy hoszem ha látom meg hogy eladásra volt e állitva a mérleg.
viccet félretéve nem tudom elképzelni mitől lenne 1 t-val nehezebb egy 1025nél.
azért ne vesszünk rajta össze
Válasz #276. hozzászólásra
Amit Te megjelöltél az a 3. pont maximális emelőképessége. A súlya a weight sorban van, ami 6486 kg. Szóval nehezebb, mint egy 1221-es egy jó 900 kg-val. De ettől nem rosszabb gép, szerintem. Annyi, hogy 3 méteres grúbert már nem szeretné az MTZ emelgetni, de vontatottba simán vinné, mert paripa van.
Válasz #283. hozzászólásra
gondolom megmértem mikor haza hajtotam,nem szeretek csak a hasamra vágni és ugy okoskodni
Válasz #271. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
honnan veszed azt az 5800 kg-t?
a 1025.3 4,8t a 1221 meg ugyanaz csak 2 hengerrel több ezért irtam hogy nemnagyon több 5t-nánál sőt keréksúly sincs rajtuk.
Válasz #281. hozzászólásra
Nem hajtott az eleje,csak durrogott.Ez október elején volt.Javítás után 70 ha grúber,104 ha lazítózás,6 ha szántást csinált gond nélkül.Fel lett a híd perselyezve,így kicsit több mint fél milla.
Válasz #279. hozzászólásra
UHH az komoly!
hogyan vettétek észre?
mennyibe lesz az alkatrész?
Válasz #279. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Jó haza vágtad a taligát.
Ha gondolod cserélhetünk,nem kell ráfizetned és ennek nem megy szét az első hajtása.
Válasz #277. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130102173239_20120919_008.jpg)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz #276. hozzászólásra
Akkor ezt ne vedd alapul,nemakarom a gépkönyvét beszkennelni,mert nemtudom jpg.-be,hogy felrakjam ide.
Válasz #273. hozzászólásra![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Mit cseréltek az elejében?
Csak a tisztánlátás kedvéért![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130102172745_MF1.jpg)
Válasz #274. hozzászólásra
Nézd meg a videóim.
Válasz #273. hozzászólásra
jó jó elhiszem,ösze ne veszünk,azt mond inkább hány km-rel milyen fogszéleségel,meg hány literel huza az ekét?
Válasz #272. hozzászólásra
Háttérbe az orrsúly,14 db,meg látszik az orrába az a vastömb.
Válasz #269. hozzászólásra
Néztem a gépkönyvet,pótsúlyok nélkül,feltöltött hajtóanyag tartállyal 6285 kg.De van orrsúly,nemtudom mennyi,az 45 kg/darab,meg az orrába alól felcsavarozva,kb.8 mázsa,a méretéből ítélve.Amúgy nem írtam 9 tonnát.
Válasz #270. hozzászólásra
retem ha hüljének néznek
5850 kg,de 160-as mf-be biztos nincs 8850kg,nem sze
Válasz #269. hozzászólásra
A 1221 nemnagyon több 5tonnánál, egy hasonló jd is 6t mert azokon 800kg orrsuly van.
Válasz #268. hozzászólásra
?
szerinted aki mtz-t hajt az kutyatejen nöt fel,hogy mindent bevesz
9tona?
Válasz #267. hozzászólásra
Az mf-em 160 LE és kb.3 tonnával nehezebb.
http://mtz1222.org.ru/
Válasz #265. hozzászólásra
a mf-ba menyi önsuj van
ha már keresel ilyet vegyél
Válasz #264. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Most nincs felszerelve mert nem kellett de a fotókról gondolom el tudod képzelni hogy működik
Most nincs felszerelve mert nem kellett de a fotókról gondolom el tudod képzelni hogy működik
Válasz #258. hozzászólásra
mindjárt kimegyek lefotózom
Válasz #248. hozzászólásra
Amúgy ennek nem tudja valaki az árát?
Válasz #255. hozzászólásra
Egy képet dobhatnál róla,nekem se ártana,mivel egy kézzel nyomom,a másikkal a kapcsolókat kezelem a permetező keret nyitás csukásnál.
már nen a 3-as váltvf. ekét húzom vele hanem egy 4-es kühne ágy ekét. 3/3-ban. A váltvaforgató bővítve lett 4-esre azt egy nagyobb traki húzza
Válasz #255. hozzászólásra
okos,az eke miljen fogás széleségre van álitva,2/4ben huzod
igen a fordításhoz. Igy a kéz szabad és lehet fordulni,váltani
Válasz #253. hozzászólásra
Gondolom a hidraulika karra.
Válasz #252. hozzászólásra
a forditásra?
Válasz #250. hozzászólásra
jaja
Válasz #248. hozzászólásra
Azért kár hogy munkában nem mutatta a videó. Ezt a grúbert rendes mélységben pl:25cm nem húzza el az tuti
Válasz #249. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
lábpedált
A hektár költség kb annyi mint egy 82-esnek de mivel nagyobb eszközt tudsz vele húzni az munkaidő rövidebb. Összességében nem rossz gép,persze azért ez is MTZ. Elég kényelmes ülést tettek bele az oroszok. A kormány is könnyű. Amit nem szeretek benne az az,hogy mivel a hátra sebesség a csoportváltón van így kapcsolás előtt teljesen meg kell állni, illetve hogy a hidraulika karok nem rögzítődnek pl billentéskor hanem folyamatosan nyomni kell. Ez váltva forgató ekénél hátrány,időkiesés.Mondjuk én csináltam rá lábpedált így azért jobb.
Válasz #247. hozzászólásra
Ilyet vegyél!
Válasz #246. hozzászólásra
Traktor ,hogy viselkedik,milyen fogyasztás jön ki ezzel az ekével,azért kérdezem,mert mi is következőnek ilyen traktort akarunk,én eddig jót hallottam róla.+ha lesz egyszer új eke az is olyasmi lesz,mondjuk 3,5 áfával együtt?nem?
Válasz #244. hozzászólásra
A Kvernelandot már 3 éve vettem akkor 3.5 milla volt. Nem azért adtam el a 4-es IH-t mert nem bírta hanem egy sz@r eke volt egy leharcolt, a 4 fej kb 6 féle képpen fordított. Tán 2-3 évig kínlódtam vele aztán meguntam. Egyébként nálunk kötött földek is vannak és simán vitte 8-8.5 km-rel erölködés nélkül. Tárcsából 4.5m-es kell hozzá legalább.
itt is huzák 90 lovas oroszal de minta csiga!!!v-tárcsa és ha kinyitod egészen akkor a 820 oda lehet kötni![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #226. hozzászólásra
Kverneland eke mennyi volt,mennyire vált be?szerintem nálunk homokon meghúzná a 4es ekét is,amúgy ezeka gépek nem az agro békéstől valók?
Válasz #241. hozzászólásra
Milyen gyorsan? Mennyit fogyaszt?
Válasz #241. hozzászólásra
Nalunk a 820.2-esekkel húzzák a 3,2-es tárcsát .
A 3,8 méteressel szalad a krisztál alig veszi észre