Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
492 hozzászólás
Válasz Tekergőkee #141. hozzászólására
Válasz Földönfuto #138. hozzászólásáraHelló, én most szereltem 952.3-asba klímát magamnak. Sokkalta kellemesebb a munkavégzés vele, gyári szigeteléssel is kényelmesen lebírja hűteni a fűlkét és nem is kell fullra nyomatni a klímát.
Sziasztok valaki szerelt mar kamionos tető klimat mtz-re? Ha igen ossza mar meg melyik forgalmazotol vette es hogy bevalt e!
Válasz Földönfuto #138. hozzászólásáraAzzal a fóliázással nem sokra mész, lehet 4-5 fokkal kevesebb lesz de nem mindegy mennyiből, ilyenkor egy zárt kabin már elviselhetetlen kategória.Rakasd bele a klímát nem kell ott semmit szigetelni, érdemes hidd el, a többi csak hókusz -pókusz
Válasz neo. #137. hozzászólásáraHello.Nekem MTZ 820.4 van erre kellene,hogy valamit fogjon az erős napsütésből.Ebbe klimát nem tudom ,hogy érdemes -e tenni,ahhoz nagyon le kellene szigetelni a fülkét.A por miatt sosem nyitok ablakot és ilyen jó időben már igen meleg van idebent.
Válasz Földönfuto #136. hozzászólásáraÉn ezzel kezdtem az első héten de az első napos időn kiderült hogy alulról nyomja a meleget, így gyorsan klíma lett belőle. Egyébként jól néz ki, csak tisztán kell tartani mert ha sötétedik alig látsz ki rajta . Én ha veszek egy kocsit azzal kezdem hogy körbefóliàztatom az egészet. Este,télen essőben ablak ne és mehet a tolatásnál mert csak így látni ki. De hát király vagyok vagy mi.
Hello.Nem teljesen ide tartozik,de van valakinek tapasztalata ablak fóliázásról?Hány fokot lehet vele csökkenteni?4-5 fok már elég is lenne.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #134. hozzászólásáraNettó, de ha nem kell a számla...
Válasz sonkabence #133. hozzászólására350?? Áfával??
Válasz Tekergőkee #128. hozzászólásáraÉn most rakattam klímát a mezőtúriakkal. 350 volt, de nem bántam meg. Utánanéztem és a kompresszor webasto, a csövezés prémium, a szíj dayco, tényleg nem az átlagos gagyi alkatrészekből van összerakva.
Válasz ..MZ/X.. #131. hozzászólásáraIgen azok, mindent elmondott amit tudni kell. Meg adta a mezőtúri klímás számát, hogy kompresszor tartó ügyben keressem, és itt akadt el a dolog. Ha találok időközben akkor nem gyártók hozzá, ha nem akkor van miről mintázni, le lesz gyártva.
Válasz Tekergőkee #128. hozzászólásáraKorrekt cég, én már évek óta járok hozzájuk klíma alkatrészért ha kell valami.
Válasz csferri #129. hozzászólásáraMegoldjuk, nem lesz gond a tartó sem.
Válasz Tekergőkee #128. hozzászólásáraÚgy akkor jó lesz az, a tartók nem nagy valami.
Válasz csferri #127. hozzászólásáraCool4U cégnél van MTZ szett, meg adtàk a cikkszámokat, az alapján a bruttó vége kb a fele lesz a mezőtúri bruttónak.
143-nél tartok jelenleg, ehhez jön hozzá a gàz, tartó, a csövek plusz a fittingek, a kompresszor, kondenzátor, szàrítószűrő, nyomáskapcsoló, elpárologtató, és a plusz ventilátor benne van a 143 ban. Édesapám is klímàs buszokkal foglalkozik a munkahelyén, mtz-t még nem csinált.
Ezt jól elszurtam, mondhattam volna ezt is
Válasz Tekergőkee #126. hozzászólásáraJa persze hogy úgy nem adnak, mondanod kellett volna hogy az ő klímájuk van a gépen és letört a tartóTudom hogy nem kevés a 350+ fa , de ha darabokból szedegeted össze jobban jössz ki?
Válasz csferri #125. hozzászólásáraNincsen még rajta klíma
Tervben van a beépítés,azért keresgetem az alkotó elemeket.
A mezőtúri cég nyíltan közölte a telefonban, hogy nem adnak. Vegyem meg a komplett rendszert 350+faért ez volt a válasz.
Szerencsére van több klímàs .3-as a környéken így maradt a saját gyártású
Válasz Tekergőkee #124. hozzászólásáraDe mi lett vele ? Mondjuk épp 42-őt pont nem ér úgyhogy csinálj egyet Azt el nem tudom képzelni hogy a mezőtúriak nem küldenek 1-et.
Válasz Gepi #123. hozzászólásáraÉppenséggel van, de vagy 5 db-ot kellene rendelni, vagy nem akarják adni.
Végül is lehet az lesz, még az agrorollnál van a listában 42 bruttóért, de az is csak rendelésre.
Válasz Tekergőkee #122. hozzászólásáraHa nincs akkor le kell egyet gyártani.
Jó napot!
Valahol lehet .3-as mtz-re klíma kompresszor tartót kapni. Egy pár helyen végig telefonáltam és sehol nem adnak el...
Sziasztok!
Mtz, mezőtúri klímával szerelve!
Megállt a ventillátorom.
Odáig jutottam hogy:
A ventillátor kapcsoló, járó motornál kap áramot, majd kapcsolásra továbbadja azt. Viszont rögtön minden kivezetésre, már az 1-es állásban is. És a többinél is ugyanígy.
A ventillátor ellenállások nélkül működik, viszont azokon keresztül nem.(gondolom akkor az ellenállás kuka)
A venti kicsit már hangos volt mostanában, gondolom a por.
A dupla relé minden irányban jól működik, behúz, zár. Klímaventi, mágneskuplung kattan indul.
A kérdésem az lenne, hogy a kapcsoló tehette tönkre az ellenállásokat, hogy mindre egyszerre adja az áramot? Azt is cseréljem? Vagy esetleg a ventillátor kissé nehézkes morgó üzemelése terhelte túl?
És a biztosítékja a fűtőventillátornak ki volt csapva. Azt csetéltem, nem üti ki újra.
Bármi észrevételt, okosságot szivesen fogadok.
Válasz lakatos gabesz #119. hozzászólásáraIgen elfér.
Válasz feri6 #117. hozzászólásáraA szivó torok ilyen nekem is mivel turbós lett.ez a megoldás tetszik nekem hogy a kompreszor felet van a generátor gondolom a generátor elfér a régi motorháztető alatt?
Válasz feri6 #117. hozzászólásáraez egy újabb mtz fotói tudom de ugyanígy működne neked is.
Válasz lakatos gabesz #115. hozzászólásáraa szívó torkot kell ilyenre cserélni ha nem ilyen van
Válasz lakatos gabesz #115. hozzászólásárahttp://traktorklimaeu.web-server.hu/?page_id=12.
Bruttó 35 tartószett, a hűtő be lettrakva kormányoszlop elé annyi változtatással hogy a hűtőrâcs felső része meg lett döntve előre hogy jól férjen, még az elektromos venti is ráfért, már 2 éve készült a srácnak, mtztom néven fut itt kicsit visszaolvasva.
Válasz feri6 #113. hozzászólásáraÉs a klimahűtő a kormányoszlop előtt elfér?és úgy a vízhűtő kap elég levegőt ha előtte van a klíma hütő?
Válasz feri6 #113. hozzászólásáraEsetleg elérhetőséget tudnál adni?
Válasz lakatos gabesz #112. hozzászólásáraA motorháztető alatt is el fér, a dunántúlon van egy klímás cég a tartókat meg kell rendelni tőlük, 25e körül van az összes, és csak össze kell rakni.
Válasz csoppika #111. hozzászólásáraSzépen le festve kb 3.5 milla lesz mire kész lesz de 4 zsír új taurus gumival.a nyugati idekint is kb 18 vagy 20 ezer euró ami ugy mond szép állapotú ezt az 550e traktort rokontól 1.3ert vettem maradok a jó bevált mtznél meg nem sok föld van 10 ha fog max müvelni potkocsizni fog javában.nyugatival az a baj ha belenyulok és azt javítani kell a gatyám rá megy ennek meg ha baja van saját magam meg tudom javítani az lakatrészek meg joval olcsobakk mint a nyugati társaihoz.
Válasz lakatos gabesz #110. hozzászólásáraGabi bá... Mennyibe lesz ez a muszka mire elkészül? Nem lett volna jobb nyugatit nézni kint, ha már úgyis ott húzod az igát?
Válasz csferri #109. hozzászólásáraSzia.köszönöm a képet igen arra gondolok hogy a motorháztető alatt elfér e meg úgye ott fent még a kormanyrudazat is ott van,és azért kérdeztem ki hogyan oldotta még halottam már olyat is hogy bal oldalra a kompreszor felé rakták de ennél a motorháztetőnél nem tudom el fér e inkább maradnèk a generátor felőli oldalt csak nekem turbó is van a gépen igy mèg kevesebb a hely szerintem.
Válasz lakatos gabesz #108. hozzászólásáraSzia. Arra gondolsz hogy a motorháztető alatti generátor felszerelős változat nem fér el? Szerelték úgy is hogy a generátor a klíma kompresszor mellé került kívülre, itt a kép.
Valaki 1995-ős évjáratú kormányoszlopos változatú mtzre szerelt már fel klímát a Mezőtúrit?a klima szívatyú felfogatását hogy oldottatok meg?
Válasz arcsimeheszet #106. hozzászólásáraAhol megy fel a fűtéshez a vízcső az A oszlopnál ott kellene kifolynia a kondenzvíznek.A fülkében le kell csavarozni az egész burkolatot amibe vannak a légbefúvók,rádió ilyesmi az ott egyben lenyílik.Ott találsz egy tálcát amibe folyik a kondenzvíz,a tálcára van a kivezető cső rákötve ami vagy eltört,eltömődött,vagy leugrott a helyéről,ezért folyik a fülkébe a víz.
Válasz kevesa #98. hozzászólásáraA kondenzvíz leengedője engem is érdekelne hol is keressem. Mert folyik be a fülkébe a víz. Mtz 892.2 "gyárilag szerelt" -nél.
Válasz mtztom #76. hozzászólásáraKedves mtztom!
Tudnál küldeni képeket hogyan lett megoldva a hűtő hogy beférjen a motorháztető alá?
meg az egész klimarendszerről?
97es 82esem van, és benne az oszlop és hasonló a helyzet hogy hova tegyük a hűtőt.
Itt ez emailcimem ide várom a képeket.
Huszti95@gmail.com
Válasz kevesa #103. hozzászólásáraVarga Ferenc:
06209855990
Válasz Kiss Dávid_50877 #102. hozzászólásáraTudnál valami elérhetőségeket mondani?
Hello, én tavasszal szereltem be 892.2-be. Tőle vettem a konzolokat Kecel: Varga Ferenc
Tartó konzolokat keresek MTZ klímához.
Esetleg valaki tudna?
Szeretnék rakni bele klímát, de ha megrendelem a komplett cuccot ahhoz tartó konzol nem jár így azt külön meg kell vennem.
Illetve még az érdekelne az ablakokat mivel tudom tökéletesen szigetelni?
Válasz mg_ attila_ #99. hozzászólásáraSzerintem alig kellene visszaolvasnod és mi den kérdésedre ott a válasz............., az mtz az a traki amibe nem megy kicsi pénzböl, semmi nincs gyárilag kialakítva........
Hali! Mtzre klimát valahogy olcsón fabrikálni ,csinált e már valaki ilyesmit?
Gondoltam személy autoet vagy ,meg venni a rendes mtzbe való rendszert és bele szerelni!A lényeg valaki csinálta e már magának otthon!
Eljött az idő hogy komolyan elgondolkoztam egy klíma vásárlásán.
Valaki tartókonzolt nem tud véletlen?
Mert ahogy én néztem csomagot mindent kapok hozzá csak a konzolokat nem.
Én szerelném be magam illetve egy klímás ismerősöm töltené fel gázzal illet az elektronikát.
Olcsóbban kijövők ha eljönnek és ők szerelik be.
Másik kérdésem az lenne a kondenvíz leengedőjét esztétikusan szépen el lehet vezeni nem úgy mint láttam megfúrták a fülkét és ott vezetik ki?
Sziaztok
DEBRECEN AGROOL 300+ ÁFA
Alkudni lehet .
Válasz lala1 #93. hozzászólásáraSzervusz lala1.
Tudnál 1 címet mondani, melyik cég ez?? Előre is köszi
Nekem a mezőtúri klíma 892-be két hónapja br. 260-ra jött ki feltöltve. Igaz hogy egy hétvége + 1 rekesz sör ráment de szerintem így is jó órabér maradt meg.
75% os fólia nem zavaró, éjjel sem.
az uv szűrés miatt éri meg leginkább.
Mezőtúri klíma asszem 350+fa körül van. Szépen megcsinálják,minden ki van találva. Reggel jönnek,délután lehet menni a hűvös fülkében dolgozni. Ha ebből-abból összealkítgatjuk,az sem lesz olcsóbb,s rengeteget kell vele kinlódni.